R. Straķa kungs, ejiet prom, ja nē, tas viss reiz beigsies ar restēm !

Ruslans Straķis is feeling mierīgs at Kronvalda parka strūklaka.

Labrīt, draugi!

Lai jums visiem laba diena!

Esmu Latvijā un uzsāku tikšanās maratonu ar bijušām augstām amatpersonām, cilvēkiem, kuri cietuši un joprojām cīnās ar sistēmu Latvijā. Ceru man izdosies viņus apvienot un pēc dažām nedēļām iepazīstināt jūs ar jaunizveidoto komandu ar kuru mēs veidosim platformu, lai varētu piedalīties nākamajās Saeimas vēlēšanās. Top vēl viens opozīcijas spēks esošai necilvēcīgai varai. Drīz nākšu klajā ar iniciatīvu! Turamies kopā!

LRTT: MIGLA SARKANĀ- NOLĀDĒTĀ !

Straķa kungs, kas Jūs tāds esiet, ka ar Jums vēlēsies tikties bijušās “augstās amatpersonas” ? Vai Jūs domājat, ka viņiem būtu jātiekas ar kaut kādu Straķi ?

Vairs nav nekādu šaubu, ka Jūs “strādājat” Padomju nomenklatūras bandas uzdevumā un tāpēc arī tik pārliecinošs(kas attiecas uz tikšanos ar “bijušajām augstām personām) secinājums, ka tās tiksies ar Jums. Protams, ka viena, tā noziedzīgākā daļa, labprātīgi vēlēsies tikties, bet otrai daļai attiecīgi orgāni piespiedīs to darīt.

Man ziņo, ka Jūs esiet “antilatvisks elements”, jo Tukumā cīnāties tieši ar patriotiskajiem latviešiem, ar tiem, kuri ir pret visu šo bandītisko švaļu baru. Tāpēc jau arī tiek vainoti CIP, ASV Bordāns & Co…tieši tie, kuri cīnās pret Padomju laiku mantiniekiem- komunistiem un čekistiem. Pēc tās informācijas, kuru es šodien saņēmu un izvērtējot Jūsu tekstus, es saku:

Jūs, Ruslana Straķa kungs, esiet VILKS AVJU ĀDĀ, proti, primitīvs veco čekistu radīts un stūrēts provokators, kurš reiz savu politisko darbību beigs aiz restēm.

09.07.21 L. Grantiņš

You may also like...

3 komentāru

  1. Anonīms saka:

    Nu i to nevarēja saprast no viņa muldēšanas jau pašos iesakumos? Tas Grantins nu gan cenšas meklēt svešo asiņu ļaudis kādus garigus patriotus. Tas pats, ja es censtos kaimiņam nr. 6 stāstīt, ka latviešu senči ne mazām nav tādi losi, kā viņš to melš. Nation =? Ja Grantinam būtu dabīgās gaismas stravojums smadzenes, tad jis saprastu, ka savā slavas pakalni ciena un godā tos, kas ir savējie, lai arī savi vīri nonāk svešinieku dēļ sūdos, tad tomēr savējais padalīsies, lai tamos nekaptu atkārtoti. Vien izskatās, ka svešo ļaužu sūdu pakalnos Grantins meklē savai tautai labiesus. As +an =Nasha – shans – shine =Enish – Kenish – Janish =Ion. Pakalnos slavē dabisko Dieva doto gaismu nevis TV un video radītos ermus. Nu vai man pieklātos savā tautā aicināt no svešo ļaužu pulka labieti? Pat citu tautu pārstāvji bieži norāda uz latviešu nožēlojamo naivumu, ka cenšas izdabāt svešiniekiem, lai tik dabūtu sev labuma. Nu vēl Grantins sasapnojas, ka turki Liepāja investēs piķi un reāli dzīve ies uz augšu. Ka tik pašiem neuzņemties atbildības! Visus vakcinetajus un investorus vajag kārtīgi pašus sapotet.
    .
    .
    .
    Admins
    Daudz Tev ir taisnības, par tiem svešajiem, bet ne visi tomēr ir naidīgi pret mums.Es pirmāk gribu pārliecināties, pirms ko saku un Straķim es pašam liku “izvilkties gaismā”. Tagad es viņu bez sirdsapziņas pārmetumiem varu nodēvēt par provokatoru.Tikai viņa vārda un izskata dēļ viņu nodēvēt par provokatoru būtu idiotisma pazīme.

  2. Anonīms saka:

    Ir viennkaarshs tests un der katram politikim, kas pretendee uz taadu godu – vai vina lozungs satur aicinaajumu paartraukt okupantu naturalizaaciju un godiiga patriota prasiiba beidzot veikt psrs okupantu-migrantu dekolonizaaciju! Tas viss un tas ir skaidrs un labi paarbaudaams lakmusa papiirs!

  3. Artūrs Malta saka:

    Vai vispirms nav jāatjauno neatkarīga Latvijas Valsts?
    Zemin kas tika nolaupīta 1940 gadā, līdz šim brīdim nav atdota 273 642 saimniekiem pašreizejā Latvijas teritorijā!!!

    Valsts ir tauta un teritorija!!!

    Ja Latgalē ir 68% iztirgota zeme ārzemniekiem, tad tā teritorija pieder ārzemniekiem un citai valstij!!!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *