Par morāli, žīdiem un gļēvulību

Ja saproti hazāriski(krievžīdiski), tad ieklausies: https://www.youtube.com/watch?v=_fV__tRLTP4

Nodevējs nav tikai tas, kurš skrien ar ziņojumu pie okupanta, bet arī tas, kurš pietaisījis bikses skatās, kā izvaro viņa sievu, meitu un, protams, arī visu tautu… .

www.tautastribunals.eu-1411Prezidenti.Zatlers,Bērziņš,Ulmanis,Vējonis.Grantiņš.LRTTVai viņi ir visu vareni ?

Viņi var pastāvēt tikai tumsā. Šeit es nedomāju tikai par fizisko tumsu nakts izpausmē, bet tieši Garīgo tumsu.

Mūsu tautas lielākā daļa šodien dzīvo Garīgajā tumsā, kuru viņiem ir “iepotējusi” tā saucamā “kristīgā baznīca”:

-Palūdz dieviņu un viss nokārtosies… .

-Dievs ir mīlestība, visu piedos… .

Tās ir visīstākās Sātana vārsmas un tām nav nekāds sakars ar Dievu, pravieti Kristu un Svētajiem Rakstiem.

Jēzus Kristus uz šiem Elles iemītniekiem(izredzētajiem) ir sacījis: Jūs esiet no sava tēva- velna un jums gribas piepildīt sava tēva kārības. Viņš no paša sākuma ir bijis slepkava un nepastāv patiesībā, jo patiesības nav viņā. Melus runādams viņš runā pēc savas dabas, jo viņš ir melis un melu tēvs.

Punkts !!!LRTT.H-86.Godmanis,Priedītis,Āboltiņa.

FOTO: Viņi, šie tarakāni, latviet, rij un plītē par tev nozagto naudu, par tev nozagtajām vecumdienām, par tavu bērnu nabadzību un viņu sagandēto dzīvi, par mums nolaupīto Latviju. Šis žīdu tarakāns nekaunas un nebaidās, jo zina, ka tev biksēs ir “iekrāmēts” viss vēdera saturs… . Bet: “Reiz celsies strēlnieks sarkanais un ar lodi pierē apšaus visus šos ciānas tarakānus (klausīties)!” Vai tad uz foto viņš neizskatās pēc tarakāna ar tizlām kājelēm ?

-Pie šīs taisnības arī paliksim, jo mēs dzīvojam tā saucamajā KRISTĪGAJĀ PASAULĒ.

-Tāpēc arī vadīsimies pēc šīs “pasaules” principiem- LIKUMIEM.

Interesanti, bet tieši Kristīgā baznīca, kurai šodien būtu ne tikai jārunā, bet jākliedz, kad tā saucamie “izredzētie” izlaupa mūsu Tēvzemi un slepkavo latviešus, pat neiepīkstas par šiem Jēzus Kristus sacītajiem vārdiem.

Neiepīkstas tāpēc, ka Latvijas Baznīcas ir cionistu(hazāržīdu) organizētas un pārvaldītas. Tādi “disident- mācītāji” Jānis Vanags, Pāvils Brūveris, Juris Rubenis un Māris Ludviks ir sātanžīdu ielikteņi, kuri ir pieskaitāmi pie vistiešākajiem slepkavām. Ne velti viltus baptistu “mācītājs” un “disidents” Jānis Rožkalns piedalās manas fiziskās iznīcināšanas plāna izstrādāšanā(Bet Garīgā Pasaule, ja kalpo tautai un Patiesībai, rada neiedomājamas “sagadīšanās”, ka viss tas tiek atklāts. Un iegaumē, sātaniskā odze Rožkaln, ka mēs reiz tiksimies un tā būs tava “gala stacija”, pie kuras paliksi ar caurumu pierē. Tas pats attiecas arī uz pārējiem “disidentiem”- ludvikiem, rubeņiem, brūveriem, vanagiem).

Šī sātaniskā baznīca ir tā, kas piesedz mūsu Tēvzemes izlaupītājus- krievžīdus(komunistus). Viņa ir tā, kas iezombē tautu, sakot: visas varas ir Dieva dotas un, ka Dievs ir mīlestība.

Raksta sākumā jautāju, vai viņi ir visu vareni ?

Grantiņš-RubenisLudviksBrūverisNē, viņi nav visu vareni !!!

Varenība slēpjas PATIESĪBĀ, kura viņos nav !

-Viņu varenība slēpjas brutālā tautas iebaidīšanā.

-Viņi baidās pat no savas ēnas.

-Viņi, visi šie cionistu suņi un pakalpiņi, dzīvo vienās bailēs.

-Vai redzat, kā viņi cenšas nesekmīgi jau kuro reizi fiziski iznīcināt mani ?

-Vai redzat, kā šī aptrakusī cionistu ielikteņu banda(4.maija kliķe) cenšas iebāzt aiz restēm Ansi Ataolu Bērziņu(atvērt)?

Tas notiek, lai tautu turētu bailēs.

Vai atceraties, kas notika ar maniem domubiedriem, latviešu tautas garīgās elites pārstāvjiem Laimoni Puru, Andreju Kavaci un Induli Roni, kad vēlējos kopā ar viņiem pievienoties Jāņa Bordāna partijai ?

Jānis Bordāns ar savu draugu Egilu Levitu ir šo slepkavību, ja ne tiešie izpildītāji, tad informatīvie līdzdalībnieki noteikti.

Pāris mēnešu laikā viņi tika noslepkavoti.

Mākslinieks Vilis Vizulis, kurš gribēja LRTT i- vietnei pastāstīt par valdošās bandas līdzekļu izsaimniekošanu, kuri bija domāti Latvijas aizsardzībai, pēc nedēļas uz ielas saļima- aizvēra acis pēdējo reizi !!!

Atcerēsimies arī, ka A. Grūtups pirms nāves izteica vēlēšanos ko ļoti svarīgu pateikt latviešu tautai, bet nepaspēja, “pārdomāja” un izdarīja “pašnāvību”.

Aivars Brīze bija uzrakstījis latviešu jaunatnei veltītu patriotisku mjūziklu, ceļā pēkšņi saukstējās un “dabīgi nomira”.

-Vai jūs domājat, ka slepkavas tika atsūtīti no “Marsa” ? Nē, tie visi staigā tev līdzās, nu, kā tas pats J. Rožkalns.

-Vai jūs domājat, ka helsinkieti Heini Lāmu transporta līdzeklī ievilināja kāds svešinieks ? Nē, to izdarīja kāds no šajā vietnē pieminētajiem “nac- varoņiem” ar čekista apliecību kabatā.

Šis garais ievads bija domāts priekš tevis “mazais bailīgais- iezombētais latvieti”. Tev neprasa veikt varoņdarbus. Es tev atgādināšu, ka arī gļēvulībai ir robeža, kuru pārkāpjot tu kļūsti par visīstāko un pretīgāko nodevēju, kurš izkārnijas uz savu senču pīšļiem, asinīm un ciešanām. Tādiem nebūs nekādas piedošanas.

-Ja sveicinies un glaimo valsts izzadzējiem, tad esi viens no viņiem.

-Ja sastāvi tādās organizācijās, kuras vada bijušie komunisti un viņu ielikteņi(piem. pie Borovkova vai Bunkas), tad esi viens no viņiem.

-Ja strādā DP, tad esi viens no viņiem.

Jā, tev neprasa veikt varoņdarbus ! Ja ej garām tādiem mēsliem kā āboltiņai, kura trinot savu kājstarpi ar krievu čekistiem visus šos gadus peldējusi varas elitē un apzogot tautu kļuvusi par miljonāri, nevari nospļauties, tad neesi vīrieša cienīgs.

Ja katrs nospļautos godmaņa priekšā, tad jau nākošajā dienā šis žīdiskais čekas izdzimums, kurš Latvijai veicis zaudējumus ne mazāk kā par 150 miljardiem, gultā tiktu atrasts nosprādzis. Tas nav pārspīlēts, ja Latviju nebūtu krievžīdi- komunisti, ar godmani priekšgalā, izzaguši, tad mēs šodien būtu bagātākā valsts Eiropā. Palasiet, ko reiz sacīja Andrejs Kavacis: http://tautastribunals.eu/?p=1593

Viņi, šie hazār-žīdiskie izdzimumi, ir spējīgi eksistēt tikai no tavas baiļu un ciešanu enerģijas.

Tad, kāpēc tu baro šos sātanistus ?

Enerģiju no Dievišķās Pasaules viņi nesaņem.

Tās bija pārdomas par morāli, žīdiem un gļēvulību.

Šodien ir lielais SĒNALU atsijāšanas laiks. Viss nepatiesais- melīgais tiek aizpūsts uz iznīcības laukiem. Paliks tikai auglīgie graudi, kuri ies tālāk pa Dievišķās Evolūcijas ceļu. Ja noklausījāties raksta sākumā norādīto video, tad sapratāt, ka visās civilizācijās ir pastāvējis ļaunums, kas ir Dieviķās Pasaules neatņemama sastāvdaļa. Tas atsijā graudus no sēnalām.

Par šīm lietām bija jārunā mācītiem vīriem(Baznīckungiem), bet tie klusē.

KalniņšUšakovsBorovkovsGodmanisGrantiņšLRTT07.10.17      L. Grantiņš

You may also like...

4 komentāru

  1. Arvīds saka:

    Šeit ir Valērija Jemeļjanova leģendārā grāmata “Decionizācija”, kuras dēļ viņu, pasniedzēju un austrumu lietu speciālistu 1980. gadā izslēdza no kompartijas.

    http://uznai-pravdu.com/viewtopic.php?f=47&t=18

  2. Valdis Freimantāls saka:

    Par morāli, žīdiem un gļēvulību – lieliska aktuālo problēmu sintēze!

    Ansis Ataols Bērziņš ir augstas morāles un drosmes paraugs!

    Visai Latvijai ir jāatbrīvo no cietuma latviešu mūziķis, daudzbērnu tēvs un Latvijas patriots! (Jātiesā bandītiskie komunistu un KGBistu glumie, pretlatviskie juristi).

    Jāraksta vēstules Čehijas konsulam un prezidentam!

    Pēdējais laiks izliet no tautas dzeramā kausa komunistu un čekistu duļķes!

    Latvieši vienosimies Anša Ataola Bērziņa kolektīvai un individuālai aizstāvībai!

    Dievs, svēti Latviju!

  3. fakts saka:

    Latvijai draud € 2 miljonu sankcijas, jo nav noslēgts līgums par degvielas rezervju glabāšanu krīzes situācijai

    Nekā Personīga/TV3

    2017. svētdiena 8. oktobris 19:30

    Saskaņā ar Eiropas Savienības prasībām Latvijai jāglabā noteikts daudzums degvielas krātuvē iespējamām krīzes situācijām. Tāda kārtība ir jau 10 gadus. Brīdi pa brīdim šos glabāšanas darījumus apvij kāds skandāls – pavasarī atklājās, ka Latvijas degvielas rezervju glabāšanu nodrošina kompānija, kas saistīta ar Krievijas prezidentu Vladimiru Putinu. Uz to Latvijas amatpersonu uzmanību vērsa ASV vēstniecība. Vasarā Ekonomikas ministrija pabeidza jauno konkursu. Neraugoties uz ASV iebildumiem, Gunvor arī turpmāk glabās krīzes situācijām atlikto degvielu, svētdienas vakarā vēstīja TV3 raidījums «Nekā Personīga».

    Latvijai, gluži tāpat kā citām Eiropas valstīm, ir jāglabā degviela nebaltai dienai trešdaļa no gadā izmantotā, kas ir aptuveni 330 000 tonnu.

    Februārī Ekonomikas ministrija izsludināja konkursu jaunam līgumam, kam būtu jāstājas spēkā 1.jūlijā. Iepriekš par degvielas glabāšanu rūpējās igauņu uzņēmums, talāk to uzticot Šveices Gunvor SA. Šoreiz Gunvor pats bija pieteicies konkursā un startēja sekmīgi. Glabās trešdaļu apjoma jeb 120 000 tonnas.

    Gunvor 1997.gadā nodibināja Krievijas prezidenta Vladimira Putina līdzgaitnieks Genādijs Timčenko un norvēģu uzņēmējs Torbjorns Tornkvists. Kompānija specializējas Krievijas naftas produktu pārdošanā rietumiem. Gadā nopelna 1,2 miljardi dolāru. Pēc Krimas aneksijas 2014.gadā ASV valsts kase pret Timčenko noteica sankcijas.

    Dienu pirms tam Timčenko Gunvor akcijas pārdeva Tornkvistam. Vai darījums ir bijis patiess, pierādījumu nav, toties tādā veidā no sankcijām tika paglābta kompānija Gunvor.

    ASV valsts kase paziņojusi, ka kompānijas Gunvor patiesais labuma guvējs ir Krievijas prezidents Vladimirs Putins. Uz to, ka Latvija savas stratēģiskās rezerves glabā kompānijā, kas saistīta ar Krievijas prezidentu, pavasarī amatpersonu uzmanību vērsa ASV vēstniecība un ministrs solīja rūpīgi no šādas situācijas uzmanīties.

    Tagad konkursa komisijas vadītājs taisnojas, ka Gunvor bijis jāņem, jo tas atbildis konkursa nolikumam un piedāvājis labu cenu. Iepirkumu uzraudzības biroja vadītāja Dace Gaile uzskata ka ministrijai bija tiesības konkursa nolikumā iekļaut prasību pēc industriālā drošības sertifikāta. Tāds, ierobežojums, iespējams, Gunvor liegtu piedalīties. Lai šādu prasību iekļautu, bija nepieciešams Satversmes Aizsardzības biroja akcepts. Ministrija to neprasīja.

    Konkursā par degvielas glabāšanu pieteicās 13 pretendenti. Ministrija par uzvarētājiem pasludināja 11, aiz strīpas atstājot koncernu Vitol, kas visas degvielas rezerves bija gatavs izvietot Ventspilī, bet piedāvāja dārgāko cenu. Vitol lēmumu pārsūdzēja, atrada sīkas nepilnības citu pretendentu pieteikumos, ilgi sarakstījās ar Ekonomijas ministriju. Iesaistīja Iepirkumu uzraudzības biroju, un tas akceptēja Vitol iebildumus par cita pretendenta SIA Orlean Latvija piedāvājumu.

    Tagad Ekonomikas ministrija plāno izpildīt Iepirkuma biroja prasību neslēgt līgumu ar Orlean Latvija. Taču, tad netiek nodrošināts glabātās degvielas apjoms 330 tonnas, tādēļ vienošoties arī ar Vitol. Ierēdņi cer, ka Orlean konkursa rezultātus neapstrīdēs.

    Ekonomikas ministijai ir divi notikumu attīstības scenrāriji – optimistiskais un pesimistiskais. Optimistiskajā firma Orlean nepārsūdz iepirkumu komisijas lēmumu un degvielas glabāšanas līgumu tad varētu slēgt kaut kad pirms Ziemassvētkiem. Pesimistiskajā ir gara tiesvedība un degvielu varētu sākt glabāt kaut kad nākamgad.

    Uzņēmumā Orlean Latvija «Nekā personīga» teica, ka gaidīs Ekonomikas ministrijas oficiālu lēmumu un tikai tad domās, vai lēmumu pārsūdzēt. Tomēr, pat, ja nekādas krīzes Latviju nepiemeklēs, var rasties cita problēma. Par Eiropas direktīvas nepildīšanu valstij draud sods. 320 000 plus 20 000 eiro dienā par katru nokavēto dienu, kad Latvija rezerves neglabā. Kopš līguma beigām pagājušas 95 dienas. Tātad uz šo brīdi 2 200 000 eiro. Ja valsts nepārliecinās Eiropu, ka ir bijuši objektīvi apstākļi, lai uzglabāšana kavētos. Ministrija uzskata, ka tādi ir firmu pārsūdzības un iepirkuma biroja aizliegums slēgt līgumu. IUB iebilst, ka ministrija jau sen varēja publisko konkursu izbeigt un problēmu risināt stratēģisko preču iepirkuma konkursa kārtībā.

  4. Sludinātājs saka:

    Ja Tu tā nolamā kristīgo baznīcu, tad kāda vella pēc tu liec savā elles portālā – Dievs svētī Latviju? Par kādu Dievu tu te runā?
    Citēju Tevis rakstīto- ”Tās ir visīstākās Sātana vārsmas un tām nav nekāds sakars ar Dievu, pravieti Kristu un Svētajiem Rakstiem.”
    Zini es gan teiktu savādāk- Sātana vārsmas ir viss, kas mīt šajā interneta vietnē. Un ar Dievu un Svētajiem Rakstiem šeit tiešām nav nekāda sakara. Pilnīgi nevietā šeit skan: Dievs svētī Latviju. Tu pazemo Dievu! Dievs nav mazais bērns, Viņš nelaujas apcelties un tikt pazemotam. Tu zaimo Dievu.
    Dievs IR Mīlestība! Tu padomā ,ko runā! Un kamēr nav par vēlu, ņem savus vārdus atpakaļ! Es zinu, esmu pārliecināts, ka mani saprati. Neesi jau muļķis. Bīsties Dieva! Un lūdz izdzēs šos mūsu svētās himnas vārdus no šejienes. Tu neesi cienīgs lietot šos vārdus! Viltus un māņu pravietis tu esi! Visa Tava runa un domas ir meli. Kāda ir Tava morāle? Paskaties spogulī, Tu sev nerieb? Padomā!
    Vari nepublicēt manis rakstīto, tas nav galvenais. Galvenais ir tas, ka Tu izlasīji manis rakstīto.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *