L.Grantiņš.“Tev nebūs Patiesību zaimot !” (3 turp.)

Liecības.LRTT.H-86.Latvija,Saeima,Grantiņš,Bitenieks,Bariss,Urbanovičs,Kozlovskis.

Tev nebūs Patiesību(DIEVU) zaimot un netaisnu liecību dot !

Dodot nepatiesu liecību- zaimojot Patiesību, tiek izdarīta pašnolādēšanās, kura skar visu ģimenes klanu un pat dzimtu.

===========================================================================

MELU LABORATORIJA

http://ltv.lsm.lv/lv/raksts/02.12.2015-helsinki-86.id61128/

Filma jau sākas ar idiotisku vadītāja frāzi, ka, lai teiktu patiesību, ir vajadzīgi divi cilvēki: viens, kurš saka, bet otrs, kurš klausās. Tā ir Patiesības reducēšana uz nulli !

Šo “reducētāju” vārdi ir Dace Slavinska un Harijs Beķeris, bet mazais Kārlītis(Kārlis Būmeistars), kurš šos vārdus izsacīja, ir tikai tualetes papīra rullītis lielo di-sēju tualetē.

Kā jau sacīju, Harijs Beķeris un Dace Slavinska strādā krievžīdiskās DP uzdevumā !!!

Visa šī, it kā dokumentālā filma, kura veltīta cilvēktiesību grupai Helsinki- 86, tika veidota ar vienu mērķi, to diskreditēt un pilnībā politiski iznīcināt tās dibinātāju- Linardu Grantiņu, līdz ar to atņemtu latviešu tautai visus Atmodas nopelnus- PSRS sagraušanu.

Tai brīdī, kad šī filma par H- 86 tika uzņemta un veidota, tās dibinātājs Linards Grantiņš atradās apdauzīts, asinīm notašķīts un lauztiem locekļiem Rīgas Centrālcietumā. Tas viss tika veikts ar Latvijas valdības augsti stāvošu represīvo iestāžu pavēli. Tikko “ievēlētais” prezidents R. Vējonis šajā noziegumā ir tik pat “dziļi iejaukts”, cik Iekšlietu ministrs Rihards Kozlovskis, ģenerālprokurors Ē. Kalnmeiers, tieslietu ministrs Dz. Rasnačs un DP priekšnieks R. Mežviets.

Viss tas varēja notikt tāpēc, ka Latvija ir vienīgā valsts Eiropā, kurā nav publiskota VDK kartotēka.

Nepublicējot šo noziedznieku vārdus un nesodot tos, 4. maija kliķe ir veikusi starptautiskas nozīmes noziegumu !

Tātad, pēc Starptautiskiem standartiem visi šeit pieminētie ir noziedznieki un kā tādi arī reiz tiks tiesāti.

Ieskaitot visus( sākot no pavēļu devēja un beidzot ar to policistu, kurš stāvēja ar pistoli šaušanas gatavībā, kad man lopiskā un asiņainā veidā uzlika roku dzelžus) tos, kuri piedalījās H- 86 dibinātāja un aktīvās Atmodas aizsācēja L. Grantiņa zvēriskajā arestā.

Gribas pajautāt tādam Kozlovskim, Kalnmeieram, Rasnačam, Mežvietam un prezidentam Raimondam Vējonim, kā arī visiem Saeimas deputātiem: “Vai jūs izdzimteņi apjēdzāt, kam jūs uzlikāt roku dzelžus ?

Vai jūs apjēdzāt, caur kādiem drausmu pazemojumiem(konvoji, kameras, med. palīdzības atteikšana, kail- pārbaudes, fotografēšanas, pirkstu nospiedumu ņemšanas, ārprāta melošanas no valsts pārstāvju puses) bija jāiziet tam, kurš, loģiski izvērtējot vēsturi, jūs iecēla šajos amatos ?

Es jūs, komunistiskie cionistu noziedznieki, nolādu, jo kaut ko tādu nav iespējams nedz piedot, nedz arī aizmirst !

Un tā, kāpēc šo video veidojot Dace Slavinska un Harijs Beķeris neieradās pie manis Rīgas Centrālcietumā ?

Neierādās tāpēc, ka biju paredzēts likvidēšanai.

Elfrīda Pujēna, Helsinki- 86, L. Grantiņš. Liepāja.

FOTO: Cilvēks, kuram parādā netikai H- 86, bet visa latviešu tauta ! Toties komuniste, VDK kapteiņa sieva Māra Zālīte un VDK sadarbone Vaira Vīķe Freiberga uzskata, ka TZO pienākas tikai komunistiem… .

Grupas nodibināšana un dokumentu uzrakstīšana jau vēl nenozīmēja, ka viss jau ir “nokārtots”. Dokumentus vajadzēja arī izvest “dzelzs aizkara” otrajā pusē. Tieši šī svarīgā lieta nemaz, ne no video veidotāju, ne arī “aktieru(savādāk jau šos cilvēciņus nosaukt nevar, kuri tika intervēti) puses netika pat pieminēta !!!

Tas cilvēks, kas šos dokumentus pārveda pāri robežai vēl ir dzīvs un nebija tālu jāmeklē.

Tur pat Liepājā vien bija. http://tautastribunals.eu/?p=3588

Kāpēc šis cilvēks netika intervēts ?

Šī cilvēka vārds ir Elfrīda Pujēna !

Bija sagatavoti 9 komplekti dokumentu, divi orģināli, bet septiņi mikrofilmās. Dokumenti tika iedoti vairākiem “droširdīgājiem” un pat disidentiem, kuri apsolījās pārvest pāri robežai, bet neviens no šiem varoņiem to neizdarīja, jo aiz bailēm “apķēzijās”, vai arī izrādījās VDK ražoti patrioti.

E. Pujēna bija tikai rezerves variants, bet izrādījās tūkstoškārt drosmīgāka par visiem šie disidentiskajiem plebejiem kopā ņemot. Šai sievietei vienai pienākas tik pat daudz TZO, cik visiem pārējiem kopā ņemot, bet Māra Zālīte un Vaira Vīķe Freiberga viņai http://tautastribunals.eu/?p=3588 pat vienu neiedeva.

Tajā reizē, kad Elfrīa Pujēna tika izvirzīta šim apbalvojumam, bija vēl viens pretendents- komunistiskās partija partordze Erna Ošele. Komunistes M. Zālīte un VVF(jūs nepārklausījāties, VVF ir visīstākā cioniste- komuniste, VDK darbiniece) piešķīra to savai partijas biedrenei E. Ošelei.

Elfrīda Pujēna netika intervēta tādēļ, ka viņas parādīšanās “uz skatuves” vēl vairāk mazinātu falšo patriotu nopelnus.

Vaira Vīķe freiberga, Māra Zālīte, Guntis Indriksons,Peters.Visi, šajā video redzētie “žvadzētāji”, ir nekas vairāk kā parazīti, kuri parazitē uz citu nopelniem.

FOTO: Tautas padibenes ! Komunistes un VDK marionetes !

Ilgvars Butulis vēsturnieks: Viņa “deformētā” runa parādīja, ka viņš bija un ir vēl pašreiz tik pat sarkans kā padomju laikā. Viņš pieminēja, ka cilvēkiem toreiz visi šie datumi neko nenozīmēja !

Tad gribas šim sarkanajam mērklim pajautāt: “Ko tu kā vēsturnieks darīji, lai par šiem datumiem tauta ko uzzinātu ?”

Pilnīgi skaidrs, ka darīja tieši to, lai tauta par šiem datumus neko neuzzinātu un piedevām, par to vēl saņēma pieklājīgu algu. Un viņš, lūk, šis sarkanais tautas bende uzsver: “Nedomāju, ka helsinkiešiem piedr monopols pie šī procesa aizsākšanas.”

Ilgvars Butulis,L. Grantiņš, I. Gore, LRTT. H-86Kuram pieder šis “monopols”, kapitālistu žargonā runājot, šis “butulis” nepasaka.

Tā ir sātaniska cilvēku apziņas dezorganizēšana- latviešu tautas Atmodas nonicināšanā. Tālāko dara katra indivīda ZEMAPZIŅA, kura nav loģiski domājoša, bet tikai informācijas krātuve. To labi saprot šis sarkanais “butulis”.

Butuļa sacītais, L. Grantiņa un E. Pujēnas pilnīga ignorance, ir cilvēku smadzenēs atstājusi pilnīgi deformētu uztveri par Atmodu, kas arī ir šo veidotāju galvenais mērķis.

Un, ja visam tam vēl pieliekam klāt Jura Rubeņa un Valda Šteina ārprāta melus par H- 86 dokumentu rašanās “vēsturi”, tad latviešiem, kā Atmodas aizsācējiem un PSRS sagrāvējiem, tiek atņemti pilnīgi visi nopelni.

Edmunds Johansons, Mēžviets, Kozlovskis, Āboltiņa, melu laboratorija, Grantiņš, LRTT. H-86Johansons, VDK priekšnieks: Kāpēc šis cilvēks, kuram pēc visiem starptautiskiem “standartiem”, ir piemērojam nāvessods, tiek šeit intervēts un līdz ar to arī savā veidā reabilitēts, jo viņš taču tiek nostādīts vienā augstumā ar pārējiem DP atlasītajiem “aktieriem” ?

Bet neskatoties uz visu, šī noziedznieka līdzdalība šajā DP režisētajā teātrī atklāj vienu nozīmīgu detaļu, ka tika “runāts” ar dažiem aktīvistiem, cik tālu var iet un arī par to, ka bija viņu cilvēki iefiltrēti mūsu rindās.

Tātad, pilnīgi visi, kuri uzstājas “Melu laboratorijā”, ir saistīti ar VDK, izņemot Bitenieku, kurš ir jau DPupuris”. Tagad varu sacīt, ka ne tikai Jānis Rožkalns, bet arī Māris Ludviks, bija pirmie ar kuriem VDK “runāja”, kaut gan aizdomas par to jau bija toreiz.

Tas atklāj par mācītāju M. Ludviku pavisam ko biedinošu, bet par to pateikšu ATDZIMŠANAS un ATJAUNOŠANAS kustības apskatā.

Turpinājuma apskats pēc video 10. min. sekos.

04.01.16      L. Grantiņš

MIGLA SARKANĀ- NOLĀDĒTĀ,REINIKS,ĀBOLTIŅA1. Sātanisti, Dzīres, Godmanis - Kopie

https://www.youtube.com/watch?v=4M5v6GYF474

You may also like...

18 komentārs

  1. Un “sliktais” tad beidzot ir atrasts, ta ir visa pasaule, kura negrib dzivot krievu pasaule laimes pilnaja parasa. http://www.delfi.lv/news/arzemes/krievija-pec-ilga-partraukuma-par-apdraudejumu-savai-nacionalajai-drosibai-min-asv-un-nato.d?id=46901853 Un ir tikai viena Valsts Baltija, kur Valsts iekarta, Valdiba ir neatkariga un briva no krievu juga. Tiesiska un Lietuvas lietuviesu demokratiska=tautas gribas izpausmes Valsts. http://nra.lv/politika/129239-gribauskaite-krieviju-nosauc-par-teroristisku-valsti.htm

  2. Un luk, karteja afera, ists Kremla saskanots projekts ar Latvijas PSR valdibu sodienas laika (2016). http://skaties.lv/latvija/zoga-uz-latvijas-robezas-ar-krieviju-ik-pec-kilometra-bus-100-metru-caurums/ Vel ieveribas cieniga bija Maskavas agentes jaungada uzruna “tautai”!(faktiski gan teroristes), L.Straujumas ka- obligati ir jasaglaba Sengenas zonas ligums (jeb Sengenas zona). Kad visas ES Valstis atjauno robezas tas sledzot, vai doma ka aizslegt, tad krievijas uzticamibas persona Straujuma-atver robezu. Gluzi ka caurstaigajamas komunalas “tautu sadraudzibas” majas durvis. Urra biedri!!!…piemirsa vien izkliegt biedru biedrene Straujuma.

  3. raksts saka:

    Trīs iepriekšējie komentāri pieder provokatoriem, kas strādā Krievijas labā. Lai kā “Anna no okupētās Latvijas” negribētu Šengenas līgumu, tas ir noderīgs visām rietumvalstīm, tajā skaitā Latvijai.

    Drīzāk jārunā kā padzīt no Latvijas čekistu Savicki un padarīt Latviju neatkarīgu no Krievijas gāzes. Paldies Amerikas Savienotajām Valstīm, kas palīdz latviešu tautai un latviešu tautas dēlam par tiesiskuma atjaunošanu Latvijā Linardam Grantiņam šajos laikos.

    Ārvalstu spēki, kas darbojas pret Latvijas interesēm, cenšas ietekmēt un kavēt Latvijā sākto gāzes tirgus liberalizāciju. Šādu brīdinājumu intervijā Latvijas Televīzijai izteicis ASV Valsts departamenta īpašais sūtnis enerģētikas jautājumos Eimoss Hokstīns.

    Amerikas Savienotās Valstis šogad spērušas vēsturisku soli un no dabasgāzes importētājvalsts kļūst par eksportētājvalsti, kas iespējams attīstīto slānekļa tehnoloģiju dēļ. Šo tehnoloģiju uzvaras gājiens var būtiski mainīt dabasgāzes un naftas tirgu Eiropā un pasaulē, norādīja Hokstīns.

    Enerģētiskā drošība Eiropā ir arī fundamentāli svarīga, jo tas ir jautājums arī par katras valsts nacionālo drošību – ja kāda valsts atkarīga tikai no viena energoresursu piegādātāja, tas nozīmē, ka visa valsts drošība ir atkarīga no šīs vienas piegādātājvalsts, jo enerģētika spēlē kritisku lomu ekonomikā.

    «Eiropas iekšienē mums ļoti svarīga ir Baltijas reģiona drošība, tāpēc mēs vēlamies redzēt spēcīgākus centienus Baltijā, īpaši Latvijā, lai mainītu to situāciju, kāda ir pašlaik,» uzsvēra ASV sūtnis.

    Igaunija jau tagad ir salīdzinoši neatkarīga, Lietuva pabeidza darbu pie sašķidrinātā gāzes termināļa, Polija plāno spert līdzīgu soli nākamgad, taču Latvija uz šī fona atpaliek. Hokstīns gan uzsvēra, ka Latvija dara savu darbu un sper ļoti nozīmīgus soļus – Latvija ir iesaistījusies demokrātiskā procesā, lai liberalizētu savu enerģētikas tirgu, lai izpildītu ES enerģētikas regulas trešo paketi.

    «Es Latviju nekritizēju. Ja raugāmies uz visām trim Baltijas valstīm un redzam, ka tās vien pirms pāris gadiem bija kā nošķirta sala enerģētikas jomā, un skatāmies, kā ir tagad, nākotne varētu būt spoža, taču tas atkarīgs no Igaunijas, Lietuvas un it īpaši Latvijas spējām izdarīt to, kas jāizdara – pirmkārt, izpildīt trešās enerģētikas paketes prasības un nenovilcināt termiņus,» sacīja ASV sūtnis, uzsverot, ka ir ļoti svarīgi likumprojektu apstiprināt nospraustajā termiņā līdz 2017.gada aprīlim un to ieviest līdz 2017.gada beigām, un tas ir izdarāms.

  4. http://www.diena.lv/latvija/viedokli/karikaturista-skats-latvju-zeme-vala-stav-14111851 Robezas ar krieviju nav vispar. Noziedznieku sarkana un asinaina banda falsificeja Satversmi-kuru mainit drikst likumigi tikai 1918.gada Latvijas latviesu tauta Pilsoniska, bet to Maskavas banda protams vera nenema. Satversme (1922.gada 15.februara) sodienas okupetaja latvija ir viltota, vairakos pantos, likumos. Satversme, kas ir Valsts Konstitucija (tas kas aizsarga tautu latviesu pret agresiju citas tautas). Kas tur “jums” atjaunoja brivo Latviju “pilna apmera” toliks gorbunovs Latvijas PSR centralkomitejas sekretars kopa ar Straujumu. Urra товаришчи!!!

    “Mani milie, visi tacu ir cilveki, aizmirsisim launu un vakardienu slikto, un saksim dzivot no jaunas baltas lapas. Nevajag tiesat un tad pasi netapsiet tiesati, svetos rakstus vai esat piemirsusi. Nost ar jebkadam robezam. Ari krievi ir vien cilveki. Lai nak uz Latviju visi ubagi, cieteji un labakas dzives gribetaji. Mums visiem se vietas pietiks.”

    http://www.diena.lv/latvija/viedokli/karikaturista-skats-latvju-zeme-vala-stav-14111851

  5. http://echo.msk.ru/blog/troitskiy/1688656-echo/ saka:

    Улыбка, без сомнения

    автор

    Артемий Троицкий

    журналист

    Посмотрел вот это; https://www.youtube.com/watch?v=4M5v6GYF474

    называется «Бал Сатаны на канале «Россия» или «Блевотина от телеканала «Россия». Вторая версия, на мой взгляд, ближе к делу: вспомнил подростковые годы, когда мы много пили — и всё-то некачественные креплёные вина (портвейн копеечный, вермут мутный, «плодово-выгодное»…), и при этом скудно закусывали. Вот тогда мне приходилось блевать, и я запомнил этот мерзкий вкус во рту — приторно-сладкий пополам с кислотой и желчью. Вкус телеканала «Россия» («Первый», ТВЦ, НТВ…).

    Прислал мне клип Евгений Чичваркин из Англии, и я даже не знаю — это нынешний «Голубой огонек» или, скажем, прошлогодний. Главное — всей семьёй смеялись от души и совсем не так натужно, как фигуранты видеозаписи. И я вот что подумал: во-первых, до чего органично смотрелись бы в этой попсовой кунсткамере Путин, Медведев, Сечин, Жириновский, Киселёв, Соловьёв и им подобная гопот-элита! Тот же грим, ботокс, приклеенные улыбочки и стеклянные глазёнки. И фальшь в каждой чёрточке. И во-вторых: над всей этой смрадотой надо не привычно горевать, а смеяться, смеяться и смеяться. (Если получится, конечно). Имеется известный афоризм, который приписывают то Марку Твену, то даже Аристотелю: «Мир выжил, потому что смеялся». Предлагаю ремикс: путинский мир не выживет, если над ним смеяться. А если вдруг и выживет, то удовольствие мы в любом случае получим. Ждём православный шансон, попсовых нейромонахов, группу «Олигарх»(есть такая!) и хор тимати (в два слова с маленькой буквы) на Рождество!

    http://echo.msk.ru/blog/troitskiy/1688656-echo/

    Украина, Россия, США

    Все подробности развития ситуации у «Голоса Америки»

    golos-ameriki.ru

  6. Maizitis, direktors SABa. saka:

    Latvijas “Valsts” ekspremjers Aigars Kalvitis tak padzina to KGB 1.nodalas izlukdalas darboni Juri Savicki no Latvijas Gazes prieksnieka amata. Tas protams ir valsts “noslepums”, bet ta “po sekretu” pateiksu- ta bija geniala kombinacija, SAB smalki un gadiem ilgi atstradata operacija ipasi slepena protams, Kalvitis radija tikai iluzorisku iespaidu, kad visus “treknos gadus” esot Valdibas galva, praktiski otrais galvenais valsti aiz prezidenta, strada netaupot savus spekus tikai un vienigi krievijas krievu tautas laba. Bet isteniba Kalvitis vazaja aiz deguna Krievijas arejo un ieksejo izlukdienestu, ta mes iefiltrejam musu Kalviti Maskavas barbaru un neliesu pulcina. Ka rezultata mes ieguvam sev visu LG. Un tagad lai nodreb neliesi Kremli, jo Kalvitis tacu ir musejais un tulit mes saksim draudet Krievijai ar to vinu Punduriti. Vel pateicibu izsaku visiem LR Drosibniekiem, ipasi Drosibas policijai. http://www.diena.lv/latvija/zinas/ekspolitiki-straume-un-veldre-sakusi-stradat-kalvisa-vaditaja-latvijas-gaze-14123578

  7. bio saka:

    Darbu Saeimas administrācijā ģenerālsekretāra amatā sāks Karina Pētersone (11.10.2015.)

    Amata nosaukums ir kā Padomju laikos – ģenerālsekretāre. Vat atcerieties: bija ģenerālsekratārs Leonīds Brežņevs, Jurijs Andropovs, Konstatntīns Čerņenko, Mihails Gorbačovs?

    Kas ir Karina Pētersone?

    1991. – 1993. LR Augstākās padomes priekšsēdētāja Anatolija Gorbunova palīdze
    1993. – 1995. 5. Saeimas priekšsēdētāja (A. Gorbunovs) palīdze
    1995. – 1996. 6. Saeimas deputāta, Eiropas lietu komisijas priekšsēdētāja (A. Gorbunovs) palīdze
    1996. – 1997. Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministra (A. Gorbunovs) palīdze, vēlāk padomniece
    1997. – 1998. Rīgas Domes deputāte un Kultūras, mākslas un reliģijas lietu komitejas priekšsēdētāja
    1998. – 7. Saeimas deputāte
    1998. – 2002. Latvijas Kultūras ministre
    2004. – 2006. Parex bankas padomes locekle
    2006. – Latvijas Republikas Īpašu uzdevumu ministre sabiedrības integrācijas lietās
    2006.—2010 – 9. Saeimas deputāte, Saeimas priekšsēdētāja biedre
    2010. — apstiprināta Latvijas Institūta direktores amatā.

    Ar to (darbs pie Komunistiskās partijas augsta ranga funkcionāra Anatolija Gorbunova, Parex bankas padomē) bija pietiekams, lai viņas sirdsmīļā Jāņa Maizīša vadītais SAB piešķirtu (kā jau savējai) pielaidi valsts noslēpumam. Pielaide valsts noslēpumam tagad aizstāj piederību Padomju Savienības nomenklatūras piederību.

  8. Ernests saka:

    Tauta iedzīta klusumā. Pacelsi balsi – dabūsi pa rīkli. Pēc tam, to kurš pa rīkli dabūjis visiem skaļi rāda kā piemēru, kas būs, ja arī Tu tā darīsi. Tādā veidā tautas un arī katra indivīda sabiedriskā aktivitāte(jeb pretdarbība)tiek apturēta ar draudiem, bailēm.

    http://play24.lv/video/1632/7-gadus-pec-bruga-revolucijas-ansim-ataolam-berzinam-nosacita-soda-vieta-piespriez-cietumsodu?utm_source=draugiem.lv&utm_medium=say&utm_campaign=post_1533459086

    Šis nepamatotais cietumsods ir paraugtiesa visiem, kas ir aktīvi un gudri, lai iedzītu būs bailēs un neko nedarīšanā.

    Būsim modri!

  9. Ernests saka:

    http://www.delfi.lv/news/comment/comment/ansis-ataols-berzins-runa-13-janvara-tiesas-apelacijas-instance.d?id=45433636

    Lūk viņa runa apelācijas instancē. Lai LRTT pievērš uzmanību šī jaunā latgaļu zēna liktenim.

  10. Ka rezultata notika fikcija ar noziegumu Starptautisku, legalizejot Latvijas PSR ienaidnieka teritorija Nato un ES. http://m.pietiek.com/raksti/padomju_kazoku_parvilceji_-_ka_tas_notika

  11. skorceni saka:

    Valsts,kuru pārvalda vecie kgbešņiki un viņu stukači ir iespējama tikai Latvijā. Tā filma vēlreiz apliecina to,ka nekas nav mainijies no Lpsr laikiem,jo pie varas ir židukomunistu banda,kuras labā strādā armija ,bankas,masu mēdiji.Tauta tiek muļķota un aplaupīta ar rafinētām metodēm,biežāk gan pilnīgi atklāti….!Tāpat arī nav iedomājams tas,ka pie mūsu dižā prežu-denta nav iespējams noklūt parastam cilvēkam ,lai izteiktu domas par mūsu valsti un latviešu tautu,cilvēkam ,kam rūp mūsu valsts un tautas liktenis.Lai tā vietā to visu paceltu citā līmenī ,cilvēks tiek iemests cietumā un spīdzināts…..!Bet tajā pat laikā tiek intervēti valsts noziedznieki,kuriem būtu jāsēž cietumā uz ilgiem laikiem,tiek uzņemta filmas,kas nomelno visu H86 .Nemaz nerunāšu par faktu sagrozīšanu un H86 nozīmi Lpsr un visas psrs sabrukumā.Tas viss nozīmē,kas pārvalda mūsu valsti!Prežu-dets ir visīstākais noziedznieks nr.1 Kautgan viņš nav pirmais,jo viņš ir tikai ieliktenis-žīdu pakalpiņš.Johansonu gan vajag aizvilkt uz karātavām,jo tas ir īsts slepkavģīmis.T purni slepkavoja un izsūtija Latviešu tautu.Tas tiešām ir noziedznieks un žīdkomunists.

  12. http://www.lsm.lv/lv/raksts/ekonomika/zinas/energetikas-ministrs-lietuvai-izdevies-samazinat-gazes-cenu-par-40-procentiem.a126117/ …cik labi ir Lietuva dzivot. Latvija ta protams nebus nekad, ja vien izdosies repatriet jeb likvidet 1 000 000 krievijai piederigus teroristus okupantus un tad tik rastos iespeja atjaunot neatkarigo un brivo Latviju. Latviesu tauta sava zeme ir kluvusi Minoritate. Krievi ir nogalinajusi aptuveni 1 000 000 latviesu Cilveku. http://baltutautas.lv/raksti/11/kapec-vini-brec

  13. skorceni saka:

    Pēdējā bildē varētu būt nosaukums-Mene,tekel,ufarsin….no Baltazara dzīrēm!

  14. Paldies Dievam, ka izdevās atjaunot Latvijas valsts vienīgo patiesības informācijas avotu!

    Linard, Tu pārstāvi latvisko kultūru, kas ir mūsu galvenais spēks.

    Visa tauta ir iemīta komunistu un čekistu lipīgajos dubļos ko Tautas Tribunāls cenšas aizskalot prom. /Attīrīt Dzimteni no meliem ir katra latvieša uzdevums/.

  15. Engelitis saka:

    Es atceros pirmo Latvijas demonstraciju gar Ziemelju kapiem Liepajaa.
    Kads puisis no kabatas izvilka galiigi sanjurciitu,passuutu ,nelielu Latvijas ISTO karogu… Bija rudens. Tad ielu bija nosprostojusas Melnaas
    Bertas. Un mes gaajaam taam pretii….
    Grantinjs ir LEGENDA. Un so godu vinjam neviens nevar atnemt. To nevar saprast niikulji,KAADA bija sii viira drosme!Un to dazu ,uz vienas rokas
    pirkstiem skaitaamu,viiru parcilveecisko speku un Dzimtenes MILESTIBU,ar kadu vinji paveica neiespeejamo!

  16. Engelitis saka:

    Atvainojos,dienu velak noskatijos Melu laboratoriju un,piedodiet,tas notika tik sen,ka atminja saak bukseet. Tas bija 1987. 18.novembris!
    Kad gajam gajienaa. Muusu nebija daudz,bet nogaajaam krietni taalu,paari dzelzceljam,bijaam jau uz Rainja ielas ,virzienaa uz centru.Un,visa ielas garumam apmeram pa vidu bija miliciijas masiinas…. cietumnieku parvadasanai domaataas.Mes gaajam taam pretii,jo mums nebija nevienas saanielas ,kur tverties. Mes ar draugu atri ieleecaam kaadaas maajas durviis,turpat netaalu.Bija iespeeja iziet uz pagalmu,kas bija caustaigajams.Dzirdot troksni uz ielas,iedzivotaaji saka snaikstiit zinkaariigus luurinjus trepees un pa logiem. Dzirdeeju repliku no ,,kunga,,kas bija iznacis apaksbiksees- Malo latishei v sorokovom vistreljalji….

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *