Kā atšķirt provokatoru no patriota ?

Kāda Iveta Lāce ievietoja Feisbukā “Tevijas sargu” apmeklējumu Muceniekos.

Sapratu, ka CILVĒKS VIENKĀRŠAIS pilnīgi nespēj atšķirt PROVOKATORU no PATRIOTA. Esmu jau par to rakstījis LRTT i-vietnē, bet tas ir par maz. Laikam jau katrs desmitais raksts būs jāvelta tam, lai “cilvēkam vienkāršajam” to apskaidrotu.

Izņēmums, protams, ir tiešie PROVOKATORI.

Vai tieši šī Iveta Lāce ir provokatore, es nevaru ar pārliecību sacīt, bet pēc mana komentāra, kad viņai apskaidroju kā var atšķirt PROVOKATORU no PATRIOTA, viņa mani dzēsa un pilnībā bloķēja pieeju savam profilam. Par ko tas liecina- seciniet paši. Tāda veida TUKŠGALVJI(pareizāk būtu sacīt: idioti, bet negribas apvainot) pilda to pašu darbu, ko īstie TROĻĻI. Mūsu(ne tikai mans) uzdevums ir atmaskot TROĻĻUS un norādīt šiem TUKŠGALVIEM, ka, ja ko raksti, tad apsver katru zilbi, vārdu un teikumu, vai “tu” ar savu tekstu nekalpo KLIĶEI ? Šodien 4. maija KLIĶE, kura pilnībā padota Krievijas Drošības dienestiem, vienu pēc otras “cep/dzemdē “ “Latvijas patriotus” un “Latvijas glābēju” partijas: gobzemji, šleseri, dombrovski, berņi & co.

Kuri no viņiem nav maskavieši ?

Tā ir arī cīņa pret J. Bordāna partiju, kura pieteikusi cīņu pret korupciju- komunistiem un čekistiem, kuri ir īstie Latvijas iznīcinātāji. Viņi dara visu, lai iznīcinātu mūsu VALSTI un latviešu tautu. LATVIET !!!, pirmā un vienīgā pazīme, kā atšķirt PROVOKATORU no PATRIOTA, ir: PROVOKATORS cīnās ar sekām, bet PATRIOTS ar cēloni! Paskatieties uz “Tēvijas sargiem” un vai viņi jums neatgādina pēcAtmodas laika čekas radītos un vadītos reketierus, vai vienkārši žulikus- laupītājus ar melniem kapučiem. Tādus ieraugot uzrodas bailes un pretīgums. Es nedomāju, ka tā ir “nevainīga” formas izvēle. Latviet, tas viss ir apzināti- attiecīgas “iestādes izstrādāts projekts”, lai grautu īsto patriotismu. Kas attiecas uz šiem TĒVIJAS SARGIEM, tad: iet un baidīt imigrantus, ir visīstākā cīņa ar sekām, kas ir izdevīga tikai cēloņu radītājiem, jo tā novērš uzmanību no nozieguma veicējiem- no cēloņa !

08.09.21.

You may also like...

10 komentārs

  1. Pārmaiņas saka:

    Slepkavas “darba intervijā” atklāj sevi un izsūta uzfilmētos noziegumu pierādījumus.
    6:00 min.
    https://youtu.be/OMXGS3wD_Oo

  2. Kas pats esi ,L.Grantiņ? saka:

    ИНГРЕДИЕНТЫ ДЛЯ ВАКЦИН
    ИНГРЕДИЕНТЫ ДЛЯ ВАКЦИН – Вы НЕ МОЖЕТЕ принять обоснованное решение, не получив образования. Вот лишь НЕКОТОРЫЕ ингредиенты вакцины. Вашим детям вводят: Формальдегид / Формалин – высокотоксичный систематический яд и канцероген. Бетапропиолактон – токсичное химическое вещество и канцероген. Может вызвать смерть / постоянные травмы после очень короткого воздействия малых количеств. Едкий химикат. Гексадецилтриметиламмония бромид – может вызвать повреждение печени, сердечно-сосудистой системы и центральной нервной системы. Может вызывать репродуктивные эффекты и врожденные дефекты. Гидроксид алюминия, фосфат алюминия и соли алюминия – нейротоксин. Несет риск длительного воспаления / отека мозга, неврологических расстройств, аутоиммунных заболеваний, болезни Альцгеймера, деменции и аутизма. Он проникает в мозг, где сохраняется бесконечно. Тимеросал (ртуть) – нейротоксин. Вызывает повреждение клеток, снижает окислительно-восстановительную активность, клеточную дегенерацию и гибель клеток. Связан с неврологическими расстройствами, болезнью Альцгеймера, деменцией и аутизмом. Полисорбат 80 и 20 – проникает через гематоэнцефалический барьер и переносит с собой алюминий, тимеросал и вирусы; позволяя ему войти в мозг. Глутаральдегид – токсичное химическое вещество, используемое в качестве дезинфицирующего средства для термочувствительного медицинского оборудования. Фетальная бычья сыворотка – получена из плодов крупного рогатого скота (коровы), взятых от беременных коров перед убоем. Диплоидные фибробластные клетки человека – абортированные клетки плода. Чужая ДНК может взаимодействовать с нашей. Клетки почки африканской зеленой обезьяны – могут нести рак, вызывающий вирус SV-40, которым уже заражено около 30 миллионов американцев. Ацетон – может вызывать повреждение почек, печени и нервов. E.Coli – Да, вы правильно прочитали. ДНК цирковируса свиней (свиней) типа 1 Культуры эмбриональных клеток легких человека (из абортированных плодов) Вы можете просмотреть все эти ингредиенты на веб-сайте CDC. Я призываю каждого провести собственное исследование. Посмотрите паспорт безопасности данных химикатов. Прочтите тысячи рецензируемых исследований, в которых оценивались биологические последствия, которые эти химические вещества могут иметь для организма, особенно при инъекциях. Ознакомьтесь с информацией об ингредиентах вакцины здесь: http://www.cdc.gov/vaccines/pubs...

  3. Anonīms saka:

    Nu ja! Tā nu arī kaimiņš Elmans man sho tēmu, kas ir jau ieta cauri Soviet laikos, kad ikviens latviets ir potenciālais fašists. Izejot vakarā ārā i iedams gar māju, kur jis dzīvo shis sveicina – Heil Hitler! Vien no jautāju, kāda skuja pēc jūs man tā sveicināt? Nu ja vshutku! Norādu viņam, ka es ne jūsmoju ne par vāciešiem, ne par Hitleru. Man senči ir cietuši, kā no vienas tā no otras Sovietu varas. Vien man aiz ārējā izskata pienācies ir dzirdēt tās tēmas, ka esmu fashists. Tik primitīvi! Tā nu arī tās nacionālās organizācijās bieži vien viņi iesaista izdzimtenus no vietējās tautas, kas vienkārši dzīves labuma dēļ dirs virsa visam, kam var uz dirst. Daudzas lietās Grantinam norādījumi ir pareizi, bet ne jau stāties vienā ierindā ar kropļiem un saņemt poti, kur ir vels sazin kas! Lupatas un nozīmītes viņi var saklipinat tūkstošiem un stāvēt pie mirušo karavīru kapiem ar daļām patriotisma runām, bet jūds nekādi neizskalojas no asinīm. Tas pats Elmans norāda, ka Krovj ta neobmanesh! Nu teātris ir viņu pulcēšanās!

  4. Reinis saka:

    Vai 4.maija kliķe nav sekas, par kurām biedrs Klintons, savas vizītes laikā Rīgā,mūs cēlonīgi pamācīja? Kas ir mainījies? Varbūt,tiem puikiņiem bija jāiet pie kādas vēstniecības,un būt patriotiem?
    Ja ticēt rakstam,tad ir jāsecina,ka 4.maija kliķe ir stiprāka par Janukoviča kliķi.Būs grūti,ja neiespējami.
    Varbūt ārvalstu kontingents,kas Latvijā,ir gatrants pret 4.05.kliķes patvaļu pret latviešu tautu.? Būs jāsāk ticēt.

  5. Saulcerīte saka:

    Ak,cik daudz stabules,kur katram iepūst!
    Pēc augļiem katru koku pazīst. Ja nu no tādu polītisko laipotāju augļu pienesuma jāpārtiek,tad bads,bads visus pavalstniekus piebeigs.

  6. daina saka:

    ,,Teevu teevu laipas mestas,
    Beernu beerni laipotaaji.
    Taa, beerninji, laipojati,
    Ka pietika muuzjinjam!,,

    Dainas nenoveco.

  7. AG saka:

    BORDĀNS TEV NEDOS SAVU PIPELI ATSŪKĀT, NECERI, LINARDELI !!!

  8. Arii no Paardaugavas saka:

    Drausmiigs divkosis un liekulis tas treknais rupeklis AG, kursh tik “politkorekti” un tik pieklaajiigaa, iztapiigaa formaa runaa “Krustpunktos”, bet tik zemiski jeels un prasts psrs vanku stilala lopinsh ielien te izgaaniities! Nesaprotam – idiots, jeb provokators bez goda un pashcienas?
    Interesanti, kaadu dziesmeli shis hameleons dzied savaa Daugavpils krievu videe, ko tur teelo, reiz netrauceeti barojas resnaaks un apalaaks vina visaadi laadeeto okupantu videe?I ne skrambas, i ne ziluma tam AG, diendienaa patriotiski runaajot krievu okupantu videe, zili briinumi?!

  9. Sveiks,L.Grantiņ! :) saka:

    https://youtu.be/ek7o2x4_d2c
    .
    .
    .
    Admins
    Plakanzemiešu FEIKS. Informācija veca. Fulfords to jau muldēja pirms gada… .

  10. Anonīms saka:

    Kāda karstā vasaras dienā, kādi grādi pāri 30 un tveicē braucu uz Rīgu no Jūrmalas. Cilvēku pilni vagoni un meklē vietu, kur apsēsties staigājot no vagona uz vagonu. Vidējā vagonā ieejot smird pēc reāliem sūdiem viss vagons, bet cilvēki sēd visi pieklājīgi nevienam neko ne izsakot. Kāds Urlens tieši pa vidu vagonam uz mīkstiem krēsliem izlicis Biedru Lāci un izsmerejis vēl pa krēsla apmalēm, kā priekšvēlēšanu plakātus – Balsojiet par biedru Lāci! Cilvēkiem ir iespēja pāriet citā vagonā un pastāvēt kājas kaut saspiezoties un ne elpot to urlena brūno masu, bet viņi inteligenti visi sēd un viens otram skatās acis ar nevainības skatu. Tā ir arī ar sho patriotismu, ko cilā Grantins pats bieži saputrohoties savos spriedelejumos. Nu Gedroics rupji, bet tomēr patiesi norāda! Normālam vīram nav jāiet par kādu balsot vai galvot, ja tas Bordans dara savu darbu, kā tam jābūt, lai dara. Saukt chukchu sapistu ar zhidu par savu tautieti!? Nu ja, ka Grantins grib sapotet visas skaistas zilacainas meitenes ar krāsainiem zīmuļiem rokās kuras vēl nezin to patieso vērtību krāsām ar kurām viņas vēl grib spēlēties! V pizdu tevi vecais perdeli, ka patiesi nedobitijs fašists tu esi, ja spēj melst tādas kakas savā vājprāta.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *