Šajā TESTĀ nav aicināti plakanZEMIEŠI & gobZEMIEŠI… .

Tests !

Pārbaudi sevi, vai sirgsti ar PRĀTA SAIRUMU. Plakan-ZEMIEŠI/gob-ZEMIEŠI nav aicināti šajā testā, jo viņi sevi jau ir parādījuši ka ir PRATA SAIRUMA upuri. Ja noklausoties šeit norādīto ārstu diskusiju, jums ir vēlme lamāt ārstus un vainot Bilu Geitu cilvēces iznīcināšanā, tad jāapzinās, ka esiet smaga PRĀTA SAIRŠANAS stadijas beigu posmā… .

https://www.lsm.lv/raksts/zinas/zinu-analize/kadel-dala-cilveku-latvija-nepotejas-pret-covid-19-aizliegtais-panemiens-skaidro-biezakos-ieganstus.a419102/?utm_source=draugiem.lv&utm_medium=say&utm_campaign=post_1910674484

01.09.21

You may also like...

8 komentāru

  1. viņš saka:

    Vienīgais zināmais, kam prāts sairst acīmredzami, ir potētais grantiņš. Gaidi savu 15. poti, stulbeni. Tavai diagnozei tas neko nekaitēs. Biju reiz par tevi labākās domās, meklēju kontaktu pat. Paldies Dievam, nesanāca.

  2. Anonīms saka:

    Biju par tevi labākās domās! Nu ja. Kāda velo veikalā atstāju uz remontu dāvinātu velo, kam pedāli sacakarejusies. Tiem ir mans telefona numurs, bet nezvana vairāk par mēnesi. Aiziedams līdz tai bodei sak, ka salabot nespēj! Nu vismaz par laika cakaru kādu 10 vai 5 piesviest? Nē nevajag! Aiziedams nākamajā dienā pakaļ velo nodomāju, ka vismaz pieklājības pēc riepa jānopērk, bet pārdevējs latviets sak, ka nevajag. Es šito nesaprotu? Es esmu ienācis bodē un piedāvāju viņam man pārdot riepu un viņš man saka, ka tas nemaz nav nepieciešams. Kā tā? Jūs te sēd, kā spoks, kad ir ienācis mans gars, tad tam jūs negrib pieklājības dēļ pārdot riepu? Nu elementāras lietas nav šaj latviwtibai saprotamas. Tad devos meklēt rudens kurpes uz kādu humpal bodi. Tā nauda, kas paredzēta bij velo nopirks kādu tupel. Nu nezin kāpēc divas dienas nestrādā viens tupel tirgotājs pie kura var nopirkt par piemērotu cenu pieklājīgu kurpi un vēl otru pērkot pāri saņemt izdevīg cen? Citā bodē uzgāju glaunas melnas klasisks tupeles, bet piedāvājot man izpatikt un uztaisīt labāk cen jādzird – Nevaram. Kā tā, ka Nevarat? Man nepatīk Nevarisi! Sēdot jau jaunajās kurpes un apjusmojot savu pirkum vien kārtējo reizi ja nopūšas, ka tikai klasiskais seks dot 100 % rezultāt. Nekad orālo vai anal nodarbošanās, kā vien 100 % klasika vienmēr būs Grand Prix. Tikai man nepatīk tām kurpēm uzraksts Made in Germany. Tas Germany kārtējo reizi vedina domas par koncentrācijas noetnem, žīdiem, holokaustu, vācu aitu suņu rejam utt. Lai arī kādos maucibas džungļos tautas nomaldās, tad tomēr pie veselīga saprāta viņas spēj atgriezties ar 100 %Klasiskām kurpēm!

  3. Bella saka:

    Kas par komentāriem! Bet var jau saprast tos ārstus, viņiem jāņemas arslimniekiem, jāpievieno aparatūrai, tad vēl šiem jāmaina pamperi, bet viņi draņķi, nemaz nav vakcinējušies! Vakcinētie reti nonāk slimnīcā!
    Bet ko Anonīmais uztraucas par to Germany? Ceļojot pa youtube laukiem, uzgāju zabrošennaja rossija – tur pamirušu sādžu vecīši atceras pagātni. Šiem prasa, vai ņemcus arī atceras? Jā, šie atbild. Neko sliktu nesaka. Tad nu tā – ja būtu padevušies tiem vāciem, varētu būt laba kārtība, darbs dara brīvu utt. Tad daudziem nevajadzētu emigrēt uz Vāciju, Angliju un kur tik vēl ne.
    Un bezpajumtnieki neklīstu apkārt bez pajumtes, bet būtu nometnēs, kur viņus kārtīgi barotu un varbūt pat piemeklētu kādu darbu. Ja pameklē netā vēsturiskās bildes, tad kara sākumā nometnēs izskatījās labi paēduši. Nu kara beigās vairs nebija nekā, viss izpostīts, tad ne tikai nometnēs, visur cilvēkiem bija slaidas figūras.

  4. AG saka:

    Gudri viņi nav, tomēr pats Grantiņš vēl slimāks…

  5. Anonīms saka:

    Nu ja! Tā vācu kārtība īpaši tik chuljiem un vācu šlāgerus ir gatavi klausīties 24 stundas, bet tikai nonākuši tais ģermāņu valstīs gana laba neatsaucās darba cilvēks. Krievija jau gadu simteņiem ir vācu kolonija, kas tika pievienota viņu interesēm caur tām pašām Baltijas jūras piekrastes valstinam. Karā nu nekādi neuzvarēja Sovieti, bet Vāciju viņi kopīgi ar saviem Anglosaxiem uz baroja no kaušanai, kā Ziemassvētku cūku. Ēd Israels vēl sho balto dienu visu Eiropu. Eiropas rūpniecība dzīvo pateicoties Krievijas resursiem, bet tie ir jāiegūst par nožēlojamu cenu vai vispār būtu pa velti. Tad nu notiek jau gadu desmitus pārkārtošanās uz Ķīnas civilizāciju, kur darba roku ir daudz vairāk un viņi nemuld, kā baltie cilvēki. Strādā par nozelojamiem grašiem un taisa tās pašas vācu tehnoloģijas augšā ar kā palīdzību tiks slakteti tie paši krievi, kad ķīnietis ieies Sibīrijā. Tā teikt kaimiņš Elmans runājot par6anglosaxiem noteica =V pizdu anglosaxov! Tas pats ģenētiski man ir pret germaniem ar savu smalkumu kurā ir iepakots liels smirdīgs judasa sūds. Daudziem tik jusminaties par vācu kārtību un pat angļi no spriedelē, ka Hitleram bij taisnība, bet tai karalienes Viktorijas face var saredzēt radniecīgu tam pašam Elmanim no Azerbaidžānas. Izlupusas acis un jautājot viņam, kādai valodai viņa valoda ir radniecīga jis atbild – Tjurku. Nu i tie turki dzīvoja kaut kad netālo no viņa tautas, tad arī viņš bieži vien norādīja, ka Roberti i Raineri ir no viņu kultūras vārdiem. Turki nostiprinājās Grieķu zemes pateicoties tiem pašiem angļiem, kas vien germani ir. Bieži viņos ir likdegunainiba un R burta izrunas īpatnība, kā žīdiem. Franki ar tādi paši un visi sūdi vēsturiski nāk no Germaniem – žīdiem. Latvija tie visu6izteiktak nostiprinājās Kurzemes hercogistes laikā, kas vien tie paši Hollandiesi sēdošie Anglijas troni. Jums chuljiem tak vēl šodien ģerboni ir tā jūdasa lauva! Ta nu arī jums tā meilesteibo pret jim.

  6. Burtu pārbīde saka:

    Varbūt tas ir veids kā Dievs grib nodot mums vēstījumu? Kas notiks, ja samainīsim vietām vārda un uzvārda pirmos burtus, piemēram, Jurim Dobelim un Mārai Zālītei?
    Bet kādus vārdus var izveidot no Alda Gobzema vārda un uzvārda burtiem?

    ALDIS GOBZEMS

    SLIMS ……. A.D.. GOBZE..

    SLIMS BEZ GODA ….. …….

  7. Anonīms saka:

    Хуже всего то, что СМИ скрывают развивающуюся катастрофу в Израиле. Израиль – самая вакцинированная страна в мире. Все они получили вакцину Pfizer. Сначала количество смертей и госпитализаций было практически нулевым. Израиль объявил о победе над ковидом. Но все изменилось. Сегодня массовая пандемия Covid охватила вакцинированный Израиль. Больницы переполнены. Люди умирают. В настоящее время в Израиле, наиболее вакцинированной стране мира, на душу населения приходится больше инфекций Covid, чем в любой другой стране мира. На данный момент 0,2% всего населения Израиля заражается Covid каждый день. Прошедшая неделя была худшей для Covid в Израиле КОГДА-ЛИБО. В Израиле устанавливаются рекорды по количеству привитых в больницах. Число смертей стремительно растет. Швеция, в которой все ходят без масок и правил изоляции, только что запретила въезд туристам из Израиля. Многие страны ЕС следуют этому примеру.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *