Lasītājs. Tauta par E. Levitu domā savādāk nekā J. Bordāns un R. Dzintars

Tauta par Egilu Levitu runā pavisam ko citu !

Levits tiek virzīts par prezidentu, tāpēc ir jāraksta par viņa darbiem, nevis vārdiem !

Šis cilvēks ir devis savu ieguldījumu militāro okupantu atstāšanā Latvijā un ir tiesājams kā nodevējs.

Tas vien, ka viņš ne tikai neapturēja Valdi Birkavu, bet vēl pats uzlika savu parakstu, liecina par viņa nelietīgumu un nodevīgumu.

Paldies, man tāds prezidents nav vajadzīgs !

Pirmais otrais paraksts. Stulbāku domu gājienu nevaru iedomāties. Par dalību bandā taču dod “vairākus kalendārus” aiz restēm. Un tā banda bija LC, kuras viens no barvežiem bija Kremļa kurmis. Labāk Baiba pajautā savam “Nācijas tēvam“ ko viņa tēvs darīja 1940.g.

NA genseks R. Zeltīts nekādi nevar to noskaidrot.
Pats Kremļa kurmis, latviešu tautas šķaidītājs ar krievu okupantu substrātu klusē kā putlers par karu Ukrainā.

Vakar pats kurmis atbildēja par „disidentu“ tēvu Jonasu Levitu. To darīdams viņš meloja, ka bijis komunistu pilnvarnieks vienā uzņēmumā, kur stradājis. Patiesībā esmu atradis 4.tādus, ko varēja sameklēt Valdības Vēstnesi līdz 1940 gada vasaras beigām.

Tālāk arhīvā klusums.

Kremļa kurmis kremļa kurmja dēls.

Kurmis kvadrātā.

Kur vēl labāks kandidāts par NĀCIJAS TĒVU.

Nācija taču ir Slāvlatvija !


Latvijas Republikas Ministru kabineta lēmums Nr.37

Rīgā 1994.gada 29.aprīlī (pr. nr. 23)

Par nolīgumiem ar Krievijas Federāciju

  1. Akceptēt līgumu „Par Krievijas Federācijas Bruņoto spēku pilnīgas izvešanas no Latvijas Republikas teritorijas nosacījumiem, termiņiem un kārtību un to tiesisko stāvokli izvešanas laikā“, vienošanās „Par Skrundas radiolokācijas stacijas tiesisko statusu tās pagaidu funkcionēšanas un demontāžas laikā“, „Par Latvijas Republikas teritorijā uz laiku izvietoto Krievijas Federācijas Bruņoto spēku un Krievijas Federācijas Robežapsardzības karaspēka militārpersonu un viņu ģimenes locekļu sociālo aizsardzību līdz to pilnīgai izvešanai“ un „Par Latvijas Republikas teritorijā dzīvojošo Krievijas Federācijas militāro pensionāru un viņu ģimenes locekļu sociālo aizsardzību“.
  2. Akceptēt Protokola pie Latvijas Republikas Valdības un Krievijas Federācijas Valdības vienošanās par Latvijas Republikas teritorijā dzīvojošo Krievijas Federācijas militāro pensionāru un viņu ģimenes locekļu sociālo aizsardzību projektu.

Ministru prezidents V.Birkavs

Ārlietu ministra pienākumu izpildītājs, tieslietu ministrs, Ministru prezidenta biedrs E.Levits





Pilsoņu Kongresa Vēlēšanu komisijas priekšsēdētājs Antons Mikoss tikko iznākušajā „DDD“ numurā saka:
Par to, ka Vilis Lācis veidoja izvešanas sarakstus, mēs viņu visi nosodām. Egils Levits parakstīja iesūtīšanas sarakstus jeb, citiem vārdiem, dokumentu par padomju militārpersonu piesaisti – gandrīz tikpat okupantus ar ģimenēm, cik latviešus izveda. Bet Nacionālā apvienība viņu izvirza prezidenta amatā. Levita sarakstā bija aptuveni 20 tūkstoši izlases virsnieku vecumā līdz 38 gadiem, kurus ieveda Latvijā ! Kopā ar saviem mazbērniem viņi tagad ir sapumpurojušies ap 100 tūkstošiem – tie ir sevišķi lieli nelieši, Krievijas impēristi ! Vai Nacionālā apvienība nesaprot, ka viņu aizstāvamais ir izdarījis to pašu, ko Vilis Lācis ?!

-Kremļa kurmis Vilis Lācis 1956. gadā zūdījās: “Ja būtu zinājis ar ko tas beigsies, es nebūtu ielaidies ar komunistiem.”

-Turpretī Egils Levits neko nenožēlo un iejuties “Nācijas tēva” lomā. Apbrīno sevi par veikumu. Tas ir prātam neaptverami.





LRTT piebilde:

V. Lāci un E. Levitu “bāzt vienā maisā” nav sevišķi korekti.

V. Lācis to darīja piespiedu kārtā, tā sacīt: ar stobru pie pakauša, bet šis te, poļitruka(E.Levits) spermas produkts, to dara brīvprātīgi,- savas IZREDZĒTO TAUTAS(sātanistu) uzdevumā !

Levita vieta ir: TRIBUNĀLS un KARĀTAVAS !

08.05.19                                   LRTT






Ukrainai tūlīt sāksies “zelta laikmets” !

You may also like...

27 komentāru

  1. topčī saka:

    Tie sveštautieši grib savu sveštautieti par prezidentu ???????? Vai ilgi tie sveštautieši topčīs mūsu zemi ???????

  2. Anonīms saka:

    9.maijs-VĀCU SIEVIEŠU IZVAROTĀJU SVĒTKI!

  3. Janis saka:

    Armija sastāv no dzelžiem (tehnikas, ieročiem…) un karavīriem (militārpersonām). Bez armijniekiem tehnika nekustas, ieroči nešauj! Karavīri ir pieskaitāmi pie armijas. Tas taču ir skaidrs. Te ir runa par krievu armijas klātbūtni esamību Lv. Agresorarmija ir palikusi Latvijā. Kopā ar visu krievu Valsts drošību, šodien viņus sauc par VDD un SAB. Lv ir okupēta uz šo laiku..

  4. info saka:

    Nacionālā apvienība ienāca Saeimā ar skaistu nosaukumu Visu Latvijai Raivja Dzintara vadībā, kurš izmantoja un uzmeta Nacionālā Spēkā apvienības priekšsēdētāju Mārtiņu Draudiņu. Cilvēki balsoja par noteiktu ideoloģiju. Bet tika piemānīti. Izvirtulis Imants Parādnieks iekļuva valdībā, viņa māte Kultūras ministrijā. Kāds labums no tā ir valstij un tautai? Nekāds. Tikai vilšanās un ļaunums.

  5. Māris M. saka:

    Kādreiz bija tāds partijas sekretārs Zeltīts. Šis būtu viņam radinieks?
    Uzvārds nav pārāk izplatīts.

  6. viedoklis saka:

    Egils Levits nebauda vislielākās latviešu tautas daļas uzticību. Tiešās un brīvās vēlēšanās Egils Levits ne mūžam nekļūs par Latvijas valsts prezidentu. Bet Raivis Dzintars un Jānis Bordāns, par kuriem aicināja balsot Linards Grantiņš, pretēji tautas gribai sola balsot par Egilu Levitu kā par nākamo Valsts prezidentu. Tad kā to izskaidrot, ka tieši Linarda Grantiņš viskvēlāk atbalstītie Saeimas deputātu kandidāti Raivis Dzintars un Jānis Bordāns, kas iekļuva Saeimā un pat par tieslietu ministru, ir gatavi balsot par Egilu Levitu, kuru latviešu tauta nekādi negrib par valsts prezidentu?

  7. & saka:

    Mums vajadzēja paņemt savu daļu no pesera kara tehnikas. Vietējie krievi pēc tam smējās, ka Latvijai jau neka nav.o

  8. Janis saka:

    Kā? Labums ir, no Parādnieka, Raivja.. Labums ir Valstij Krievijai ar okupēto Latviju un Krievijas agresortauyai-okupantiem. Labrīt! Latvija taču ir okupēta Valsts. Jo ātrāk to saprastu visi latvieši, tad varētu uzsākt otro etapu. Cīu pret okupāciju!

  9. no malas saka:

    Mums jāapbedina cienijamo un neapsaubamo Latvijas patriotu L.Grantiņu ar zinu, ka te rakstošais Freimentals ir divdabis un arī melis, jo vakar Jēkaba kazarmas atklata sapulcē ar saeimas deputatiem no NA viņš atklati meloja , ka ir Helsinki 76 biedrs no dibinašanas un visa vina runa bija par to viņš esot Latvijas bagatakais un lielakais kolekcionars, par viņa mqntas izsaimniekosanu un nozagšanu no Māmuļas LB telpām un sīki uzskaitīja par kādam milzu summam esot apzagts, mineja vāzes, gleznas par tūkstosiem un ka viņs esot vienīgais cīnītajs Latvijā, kas cīnas pret čekistu bandām! Bet ne vārda par nelietīgo draņķa Levita virzīšanu preža amtā, ne varda par nepieciesamo dekolonizaciju un deokupaciju un drausmīgo krievu masu naturalizaciju! Paldies ka tur bija viens, divi patrioti, kas par to runaja skaidru valodu! Viens no tiem, šķiet bija Z.Strīķa kungs.

  10. Janis saka:

    Un šeit Brunera saliedētības materiāls, labie krievi https://www.delfi.lv/news/national/politics/foto-uzvaras-parka-atzime-9-maiju-viens-aizturetais.d?id=51068843
    Krievijas propoganda TV arī lamā pedarastus, žīdus.. Tāda ir Krievijas ārpolitika.

  11. Anonīms saka:

    Tiktāl latvijieši,jau pieradināti,ka vairs nešķebinas,ka galvaspilsētas mēris ir Baigā gada valdītāju tautības. Kāpēc,lai Baigā gada valdītāju tautības nebūtu arī valsts prezidents???-Tas taču būs tik atbilstoši 4.maija režīma ideoloğijai!!

  12. Valdis Freimantāls saka:

    Atbilde : no malas sagt.

    Visi , kas ir Latvijas partrioti ir Helsinku 86 pilntiesīgi cīņasbiedri!

    Jā, teicu, ka Edmunds Cirvelis un Ārijs Tomsons ir mani draugi (Ar Edmundu strādājam kopā autoremontu rūpnīcā Nr. 1. Margrietas ielā pie Zasulauka stacijas).

    Un būt Helsinki 86 cilvēktiesību aizstāvības grupā ir katra normāla latvieša goda lieta!

    Ja Linardam ļautu kandidēt uz Latvijas prezidenta amatu, tauta viņu ievēlētu kā Vaclavu Havelu čehi. (Tas nozīmē, ka latviešu tauta ir Helsinki 86 – IKVIENS no mums!).

    Un ikviens zina, ka esmu kolekcionārs! Vidvuds Eglītis (mans draugs, Anšlāva Eglīša brālis, Rīgas Latviešu Biedrībā pētot manas nacionālās mākslas galerijas “Latvijas Kultūra” 10 000 priekšmetu ekspozīciju teica : ” Valdi, tu esi lielākais Latvijas kolekcionārs “!

    Man pat kolekcijā bija 13 antīkie auto, jo 4,5 gadus pirms Kulberga nodibināju Rīgas Antīko Auto klubu! (To skaitā Bērija kabriolets BMV 327).

    Esmu teicis, ka esmu apzagts savā mājā Rīgā, Līduma ielā 7, un mani apzaga miliču banda, pēc 6 gadu cīņas ar iekšlietu ministrijas un prokuratūras mafiju, – beidzot ielika cietumā komunistu, vecāko kriminālmeklēšanas inspektoru V.G. un valsts izmaksāja man 15 912 rubļus. (Ko tajā pat dienā milicijas un čekas banda man atņēma, slepkavojot mani). Par laimi, paliku dzīvs, bet abi miliči sašauti ar dienesta pistoli – viens rokā, otrs kājā).

    Rar Rīgas Latviešu Biedrības iznīcināšanu jau no 19. februāra rīta – visus šos 26 gadus, informēju visas valsts un sabiedriskas instances! (Rezultāta nav).

    Dīvaini, kur kāds saskata divkosību?

    Antikomunists nevar būt divkosis! (Tas nav iespējams).

  13. lācis saka:

    Tas ķepainītis jau ir zināms no Cēsu laikiem kad viņš brauca par šoferi satiksmes autobusā…… Viņš mērkaķis ir bijis no dzimšanas…..

  14. Valdis Freimantāls saka:

    Vēlreiz atbilde anonīmiķim “NO MALAS”.

    Kopsakarības Jūsu anonīmajam ierakstam klibo!

    Jūs it kā šaustiet mani par to, ka uzdrošinos KOMUNISTU un čekistu varai Latvija pretī staties un runāt par kaut kādu “vērtību” izlaupīšanu no Māmuļas!

    Bet vai Jūs nesaprotiet, ka runa jau ir par Rīgas Latviešu Biedrības iznīcināšanu?

    Tā notika 1993. gada 18. februāra naktī!

    Un jau 26 gadus šīs komunistu un čekistu bandas TOTALITĀRĀ un izteikti pretlatviskā trakošana Latvija tiek pasniegta un uztverta kā norma!

    Vai Jūs nesaprotiet, ka 1993, gada 18, februāra naktī pilsoņu kongresam ” NOGRIEZA GALVU”? To izmeta no Māmuļas absolūti nelikumīgi, pretlikumīgi, krimināli sodamā veidā T E R O R I S T U banda!

    Jūs slavējiet Zigurdu Strīķi par deokupācijas pieprasīšanu un nopeļat mani par to, ka es vēršos pret LIKUMU pārkāpumu pašā Latvijas sirdī – MĀMUĻĀ!

    Un šis noziegums ir elementāri pierādams!

    Jo ir jau ierosināta krimināllieta, kur esmu atzīts par cietušo.

    Roberts Mīlbergs ielaida pilsoņu kongresu pie sevis – mazā telpiņā kaut kur uz Gertrūdes ielas. (Kaut katru dienu pie Mamuļas stāvēja rindas, lai registrētu, apzinātu Latvijas likumīgos pilsoņus). “Latvijas ceļš” zvērīgi pārtrauca šo reģistrāciju.

    Pieļauju, ka tieši Levits vadīja nakts operāciju – “AMPUTĒT Rīgas Latviešu Biedrību”, lai Helsinku 86 augošā ietekme valstī nepieaugtu!

    Jo kā jau teicu, es 20. februāra atskaites pārvēlēšanas kopsapulcē būtu aicinajis visus balsot par Rīgas Latviešu Biedrības lēmumu: namu Merķeļa ielā 13 pārvērst par Helsinki 86 likumīgo centru Latvijā! (Ar piešķirtām telpām visas Latvijas novadu pārstāvniecībām Rīgā).

    Ja nebūtu varmācīgi, NAKTS LAIKĀ likvidēta Rīgas Latviešu Biedrība, Linards Grantiņš un visi H 86 biedri tiktu 100% reabilitēti un ar godu atgriezti Latvijā, garantējot ikvienam no viņiem iespēju aktīvi piedalīties sabiedriskajā un politiskajā valsts dzīvē!

    Būtu pieņemts lēmums Helsinku 86 biedriem garantēti, visa mūža garumā NODROŠINĀT viņu ģimeņu neaizskaramību un labklājību ar speciālu valdības lēmumu.
    (Šeit jāvelk analoģija ar Lāčplēša ordeņa kavalieru nodrošināšanu un apbalvošanu ar specprojekta mājam un zemi īpašumā, kas tika plaši praktizēts pēc brīvības cīņām Latvijas brīvvalsts laikā).

    Komunistu teroristu banda joprojam grauj Latviju, atrodoties augstos, apmaksātos valsts amatos!

  15. Janis saka:

    Valdi, cilvēki zin ka esi kārtīgs vīrs un nav Tev jātaisnojas neviena priekšā! Visu jau nepateiksi laika trūkuma dēļ.
    Provakatori-krievu līdzskrējēji vienmēr centīsies nomelnot…

  16. Valdis Freimantāls saka:

    Atbilde Jānim.

    Paldies Jāni par labu vārdu, bet tajā NA birojā neviens mani neatbalstīja – ārprats!

    Jau domāju, ka bruks virsū kā kādreiz Saeimā, kad man skrēja pakaļ ar pistolēm apsardze, jo ziņoju par Rīgas Latviešu Biedrības iznīcināšanu Zīgerista partijai un ari citām! (Toreiz tikai pie Zīgerista partijas varēja iet bez speciālām atļaujām, no partijām apstiprinātiem pieprasījumiem, izrakstīt caurlaidi tam un tam)!
    Es to izmantoju – izrakstīju caurlaidi uz Zīgerista partiju, bet apstaigāju visas. Vēlāk uzzināju, ka biju sacēlis paniku komunistu un čekistu midzenī un velāk saeimas caurlaidē mans vārds bija rakstīts redzamā vietā kopā ar 5 citiem, kuriem caurlaidi uz Saeimu izrakstīt ir kategoriski aizliegts!

    Ak Dievs, kā viņi baidās no kāda, kurš saka patiesību un ir neatlaidīgs!

    Tādas tikšanās ar Saeimas deputātiem vajag izmantot, lai viņus argumentēti informētu!

    Mūsu Latvija pārvērsta par komunistu un čekistu NEKONTROLĒJAMĀS varas midzeni!

  17. Janis saka:

    Valdi, Latvijā viss ir kontrolēts ar VDD. Visi tiesneši, deputāti, ministri, pašvaldību vadītāji, sevišķu lietu prokurori, advokāti lielākā daļa un tā tālāk un tālāk. VDD ir komplektēta ar FSB Krievijas. Tas saucas – Totalitārisms. No iekšienes vairs neko nevar izdarīt Latvijā. Tikai ziņojot par šo totalitāro diktatūru pasaules sabiedrībai.

  18. Janis saka:

    Tamdēļ jārunā par Okupāciju! Par Latvijas okupācijas Nepārtrauktību, no 1940-2019 šim laikam. Lai kādas neatkarības vai atdalīšanās no PSRS pasludina okupācijas Valdības, viņu lēmumiem nav juridiska spēka! To ka krāpnieks, slepkava un izvarotājs pašpasludina ka viņš ir izbeidzies to darīt un tagad darīs tikai visu labu cilvēcei.. Tad juridiski un loģiski arī-nav juridisku seku sadiem

  19. Janis saka:

    Krievijai bija mērķis ielikt Latviju-šo Krievijas FSB/KGB=LR šodienas Valsts Drošība SAB, VDD. Ielikt NATO blokā. Ko krievi veiksmīgi izdarīja. Tālāk jāgaida tikai kad tiks iedarbināts nākamais posms šajā karā.
    Ziņot Krievijas un Latvijas Valstu noslēpumus, plānus. Dzīvot Latvijā negribas. Tas ir bīstami, ļoti.

  20. Jānis saka:

    Tev Valdi, izskatās ka visu viņi atņems, māju, jumtu virs galvas ieskaitot. Un neviens nespēs apturēt šo procesu. Ko darīt? Emigrēt un tā ir vienīgā iespēja. Latviešu tautu var glābt tikai militārs konflikts, iejaukšanās no ārpasaules. Bet tad krievu okupanti sāks bļaut Krievija palīgā!!! Un tas ir karš. Atkal mēs, latviešu tauta esam nodoti gan ar angļiem, gan ASV, gan, gan…

  21. Valdis Freimantāls saka:

    Paldies, Jāni!

    Viss ko saki ir pamatots, saprotams un izsāpēts līdz izmisumam!

    Mūsu brīnišķīgā Dzimtene tiek malta izdzimteņu gaļmašīnā, lai kādi tur “nezināmi” pavāri ceptu kotletes izredzēto zviedru galdam!

    Gribot negribot jāatcerās Henrija Forda vārdi par visu šausmīgo karu saistību ar 50 bagātāko ģimeņu “biznesu”.

    Bet atcerēsimies par princi un ubagu zēnu! (Pateicoties internetam, tagad pastāv iespēja ieskatīties patiesajā, šausmīgajā KOMUNISTU 21 gadsimta KROPLĀ melu, divkosības un pretlatviskās histērijas pilnajā, Latvijas valsts ārprātā).

    Mēs tagad redzam tūkstošiem nozombētus latviešus, piemērojušos NOZIEDZĪGAJAI KGB pretlatviskajai valsts politikai! (Protams, savtīgu interešu dēļ).

    Antas Rugātes, sapulcē teiktais par patriotiskās audzināšanas trūkumu Latvijas skolās, bija ka svaigs gaiss piesmakušajā telpā!

    Lūdzu visus latviešus būt Helsinku 86 aktīviem cīnītājiem!

    Jo ikviens godīgs cilvēks ir Helsinki 86 āmurs, kas pienaglo netaisnību! (Pierāda nozieguma būtību).

    Un KGB provokātoru sapnis ir, lai ikviena Helsinku 86 darbība būtu reģistrēta, nummurēta – ( tas atvieglotu arestēt un tiesāt).

    Bet Linards Grantiņš radīja Helsinki 86 cilvēktiesību aizstāvības grupu ikvienam cilvēkam Latvijā! *Ikvienai ģimenei! Ikvienam latvietim – ne kādiem tur atlasītajiem, izredzētajiem!

  22. monologs saka:

    1941.gada 1.jūlijā līgsmojot,ar ziediem mēs sagaidījām,nevis tevi-levīt,bet tos,kas no tevis atbrīvoja!Arī tagad,tu mums neesi vajadzīgs,mēs tevi negribam! -Diemžēl nav neviena,kurš spētu no tevis atbrīvot.

  23. Nicinot kangarus saka:

    Tas Jaanis manaami nav bijis tajaa sapulcee, bet t bija atklaata sapulce un mees ar arii bijaam iekllidushi un tas treimentaals muld niekus, jo visa vina runa bija par vinu pashu un vina mantu , kas nozagta! Par ekonomikas sagraushanu un zemnieku izputinashanu runaja Striikis, par 9.maija okupantu cuuciibam Riigaa un NA malaa staaveeshanu un prasiibu aktiivi to noveerst pieprasiija Balts. Bet trimentaals neteica neko pret to visu, tik par savu mantu runaaja

  24. Valdis Freimantāls saka:

    Atbilde “nicinot kangarus’.

    Vai tad “NK” neapjēdz, ka pierādīt “okupantu cūcības” ir tukša runāšana – ir jāpierāda ne okupantu cūcības, bet gan, 4. maija valsts augstāko AMATA personu kriminālnoziegumi!

    Komentētājs anonīmiķis NK domā, ka ekonomikas sagraušanu un zemnieku izputināšanu veic kaut kādi okupanti, ne Latvijas valdība! (Un tur nav vainojama 4. maija komunistu un čekistu varas kliķe).

    Ne par mantu es runāju, bet sniedzu neapgāžamus pierādījumus Saeimas deputātiem klātienē! (ko neviens NEKAD Latvijā nav uzdrošinājies darīt 26 gadu laikā).

    Anonīmiķis NK pat nesajēdz , ka runa nekad nav bijusi par kaut kādu NOZAGŠANU, bet gan par Rīgas Latviešu Biedrības varmācīgu un pretlikumīgu iznīcināšanu 1993. gada 18. februāra naktī! (zagšana ir slepena cita mantas paņemšana un nekas vairāk).
    Atklāta laupīšana ir svešas mantas paņemšana varmācīgi! (Bet notikušais Mā
    muļā ir miljons reižu lielāks noziegums – biedrošanās tiesību atņemšana tautai!

    Likumīgo Rīgas Latviešu Biedrības 1938. gada statūtu PRETLIKUMĪGA aizliegšana, nemainot valsts iekārtu un likumus, ir uzskatāma par KAITNIECĪBU, sodāmu ar 15 gadu ilgu cietumsodu ikvienam, kurš piedalījies kaitniecībā pret Latvijas valsti.

    Tā, anonīmais komentētāj! ( 10 000 latviešu pašnāvības izraisīja tieši RLB likumīgo statūtu paralizēšana Māmuļā – visas Latvijas latviešu biedrību centralizētās sabiedriskās kontroles, par valdības rīcību, – PARALIZĒŠANA!)

    Tas pielīdzināms Helsinku 86 leģitīmās darbības paralizēšanai, kad arestēja Linardu Grantiņu!

    Un parādies tautai anonīmais NK!

    Ja nebūtu latviešiem atņemtas L I K U M Ī G Ā S biedrošanās tiesības savā valstī, mēs Linardu Grantiņu un visus Helsinkiešus jau sen būtu ievēlējuši par Latvijas augstākajiem valsts vīriem! (Un tautu neviens nevarētu apmuļķot ar komunistu organizētajam partijām. Satversmei neatbilstošo, partiju vēlēšanu sistēmu 4. maija Latvijā)!

    Par būtu 95%, pret 5%, kā pie Saeimas atlaišanas balsojuma.

  25. Janis saka:

    Valdi, anonīms visu sajēdz ko runā…
    Netaisnojies viņu-šo krievijas izdzimteņu priekšā. Viņi to vien grib un gaida!

  26. Valdis Freimantāls saka:

    Atbilde Janim.

    Piekrītu.

  27. to 2019. gada 9. Mai um 12.23 Uhr saka:

    Varbūt precizējiet, kas tie “mēs” esam !
    KGB, jenotība, interfrontes [atliekas] ??

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *