Uzmanību ! Putina “IH TAM ŅETi” (zaļie cilvēciņi) ir aktivizēti !

Lai nebūtu pārpratumi par tekstu, ko un kurus es aizstāvu, paziņoju: es aizstāvu DE JURE Latvijas valsti, nevis to noziedznieku- slepkavu bandu, kura pagaidām sagrābusi valstī varu un ved to uz iznīcību, līdz ar to arī genocīdu pret latviešu tautu. Mūsu tautai ir vienreizējs status: DE JURE valstisks status, kas ir tikai 193. tautām, kuras pārstāvētas ANO !

Neskatoties uz to, kuri ir šodien pie varas mūsu Dzimtenē, mēs skaitāmies brīva un neatkarīga valsts. Tieši par šī mūsu valsts STATUSA likvidēšanu, ir uzsākta aktīva darbība- maskējoties zem ANTIKOVIDISTU “širmja” ! Tiek šķelta sabiedrība un darīts viss, lai gāztu valdību. Un tas, kad šodien pie varas ir zagļu un slepkavu banda, ir viegli panākams, jo tauta vēlas tikt no viņiem vaļā. Tāpēc katram no mums ir jāaizdomājas, kas aiz visa tā slēpjas un kāds būs gala rezultāts ? Šis ir tā saucamais “hibrīd- karš”, lai mūs iekļautu Krievijas ietekmes zonā ar gala rezultātu- Latvijas valsts likvidāciju- un totālu genocīdu pret latviešiem.

Tā saucamie ANTIVAKSERI veic neiedomājamu noziegumu. Tiek brutāli melots, sagrozīti fakti, noliegta un izsmieta medicīna un zinātne, pateicoties kurai pēdējos 150- 200 gados cilvēka dzīves ilgums ir tupat vai divkāršojies. Un vai nav uzkrītoši aizdomīgi, ka šīs provokācijas un meli no valsts drošības orgānu puses netiek apturēti. Tas nozīmē tikai vienu, ka visi šie mežvieti, ģirģeni, straumes, stukāni, jansoni, osipovas & co strādā putinistu vadībā un atļauj šiem ANTIVAKSERIEM, kuri savukārt atkal strādā sātanista, kurš dedzināja latviešu tautas kultūrvēsturisko mantojumu(Latvju Dainas un Jausudrabiņa Balto grāmatu) Ļeģājeva vadībā: BRĪVVALSTS.TV, pļaviņi, kļimoviči, bērziņi, jeremējevi, gardas, lapinski un vesels lērums Feisbuka noderīgie idioti, profesionālie Kremļa troļļi un ari primitīvie bezsmadzeņu Laimoņa Fukšveidīgie “zābaki”. Padomājiet, pirms nostājieties ANTIVAKSERU pusē, kādi spēki nāks pie varas pēc šīs valdības gāšanas ! Šodienas valdībā ir arī spēki, kuri cīnās par Tiesiskumu, cik nu tas šajā noziedznieku ielenkumā ir iespējams. Sagaidīsim bez steigas nākošās vēlēšanas un balsosim par JKP. Paskatieties un arī ievērojiet, ka pret J. Bordānu uzstājas visi bandīti ! Vai Tu, godīgais latvieti, arī gribi uzstāties kopā ar tiem, kuri tevi ir apzaguši ?

30.07.21.

You may also like...

5 komentāru

  1. no malas saka:

    Pilniibaa piektiitam un atbalstam cienijamaa L. Grantina viedoklim par Latvijas 4.maija KLIKES SALASHNAAM UN KANGARIEM!

  2. Super! saka:

    Grantiņ , Tu esi nojūdzies.

  3. Anonīms saka:

    Nu ja! Pateicoties modernajai medicīnai un zinātnei cilvēka dzīves ilgums samazinās katastrofāli. Da i viņu nostāja pret vakcīnu nav mana nostāja, bet katram Dies ir devis pašam savu AS. Vēlē vai nevele, ko tās keksesanas ir izmainijusas pēdējo 30 gadu laikā? Kad nu piepildītos tā Finka teiktais i visus viņus izdzītu ārā, tad ar var vēlēt, ja ir savi ļaudis. Tomēr sava nav arī tad, kad muld tie letishi par nacionālām interesēm. Agnis Balodis kāds izbijis Zviedrijā dzīvojos vēstures rakstnieks. Grāmata atrasta miskastē – Latvijas vēsture. Tad nu pāršķirstot tās lapaspuses uzdūros uz 1824. gadu. Tai gadā Jelgava – Mithawa tiek dibināta latvieshu biedrība, bet biedrībā nav bijis neviena latvieša. Tad nu lūk ir vēsturisks piemērs, ka latvieši nava nekāda tauta, bet biedrības veidojums tāpat, kā Tovarischi. Nu i shodiena ieejot tais sabiedriskās telpās, ko sauc par valsts iestādēm pa pilnam ir tie biedrību latvieši.

  4. brālis Nano saka:

    Vai anonīms sviedrus noslauka ar? Kolosāls viņa izpētes darbs par Puškaiti,Vītolu,Cimzi,Alunānu un daudziem citiem.Rainis,Vācietis…re,tovarišķi. Sametīsim dvielim,vismaz,kad ies pēc algas,lai tīrs.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *