Sazvērestības teorijas midzenis ir putiniskā Krievija

Sazvērestības teorijas midzenis ir Krievija ! Tieši šī šizofrēnā valsts- HAZĀRIJAS PĒCTECE ir tā, kura grib pārņemt pasaules kundzību !

Šis tips(video) jau tieši strādā Putina interesēs. Pats ir sapotējies jau ne vienu reizi vien. Par abiem mirušajiem sameloja, ka pat ausis nepakustējās.Otrā dienā pēc potes nekad nevar būt 80% bojātas plaušas. Ja Doņeckā kāds iebrucējs nolika karoti, ja vispār nolika, tad iespējams,ka pēc potes pietempās. Ja šis BLOGISTS nestrādātu Putina interesēs, būtu sen jau nosists. Tieši putinisti ir ieinteresēti Krievijas iedzīvotāju samazināšanā un pat pilnīgā krievu iznīcināšanā. Tāpat arī Latvijā pie varas esošā sarkanā čekistu banda veic latviešu tautas iznīcināšanu ar visāda veida metodēm, sākot no rūpniecības iznīcināšanas un ārzemju investīciju slēptu boikotu. Kāpēc Latvijā varas orgāni atļauj veikt sabotāžu pret COVID potēšanu ? Neviens no tiem idiotiem nav arestēts tāpēc, ka tā ir valsts atbalstīta akcija pret tautu.

Apdomā, latviet, galu, pirms uzticies šiem sātanistiem !

03.07.21

You may also like...

6 komentāru

  1. Antivakceris saka:

    Kāds stulbums!

  2. Bidons Billijs Gejs saka:

    https://youtu.be/E4mkwD8hkXM
    .
    .
    .
    Admins
    Ja nenoturīgs, ar mazām prāta spējām apveltīts cilvēciņš saklausās šo “krieva sūdu”, viņš paliek par apsmieklu sev un sabiedrībai…

  3. Anonīms saka:

    Kam kalpo Grantins? Tautai!? Kādai tautai, ja jis aicina potēties pilnīgi visiem un aiz kādas motivācijas jis nemitīgi cenšas skalot, ka ikviens nostājoties pret vakcīnu ir tautas ienaidnieks? Vai Dies katram cilvēkam nav devis savu individuālo AS? Vai tak tā medicīnas sistēma ir spējusi ārstēt cilvēkus? Neviens nav sastapts, kas būtu inficējies ar to vīrusu, kā viens tik dzērājs. Tomēr aprunājoties jis aizdomājas, ka slikti varēja palikt no vistu spārniņiem, ko apgrauza pie policijas sporta zāles miskastēm. Protams tie nevarēja būt vainīgi un aizgāja sevi sapoteja. Kad pats Grantins ieliks video, ka ir kārtīgi sapotets? Te tev nu arī parādās tā īstā disidentu gaisma.

  4. Šodien, tieši svētdienā, ir pagājušas 175 dienas, kopš Aleksejs Navaļnijs nepamatoti atrodas cietumā. Aleksejs Navaļnijs nav noziedznieks, bet gan ir cilvēktiesību aizstāvis. Viņš cīnās pret pašreizējo Krievijas Federācijas antidemokrātisko režīmu, kuru vada diktators Vladimirs Putins un viņa kabatas partija ‘’Vienotā Krievija’’. Aleksejs Navaļnijs, būdams drosmīgs cilvēks, tika nepamatoti notiesāts vairākās, safabricētās krimināllietās. Atbalstīsim Alekseju Navaļniju un visu neformālo, nesistemātisko opozīciju ar savām lūgšanām senajiem Slāvu Dieviem! Lūgsim nāves un ziemas Dievieti Māru, lai Dieviete Māra – Tumšā Māte – pasargā Alekseju Navaļniju no pāragras nāves! Lai viņas sirpis sargā Alekseja Navaļnija miesu, garu un dvēseli! Lūgsim nāves un iznīcības Dievu Černobogu, lai Dievs Černobogs – Mirušo Valstības valdnieks – pasargā Alekseju Navaļniju no naidniekiem, nelabvēļiem un nodevējiem! Lai viņa veseris sargā Alekseja Navaļnija miesu, garu un dvēseli! Lai Slāvu Dievi pasargā visu slāvu tautu varoni Alekseju Navaļniju no represijām, terora un nāves! Brīvību Aleksejam Navaļnijam!
    Ar cieņu pret demokrātiju un Slāvu Dieviem, Skolnieciņš no svētmeža [Dievietes Māras priesteris]
    ©Skolnieciņš 1999-bezgalība :-)
    Skolnieciņš® ™Skolnieciņš
    P.S. Par Alekseju Navaļniju var lasīt viņa blogā: navalny.com un dropbox.com/sh/ily02tqvmpbf2ow/AABKtmkCTcoIVegDV0HXLCEda (neformālās un nesistemātiskas opozīcijas failu serverī).
    #brīvībuAleksejamNavaļnijam #FreeNavalny #AleksejsNavaļnijs #cilvēktiesībuAizstāvis #opozicionārs #politiķis #demokrāts #KorupcijasApkarošanasFonds #SlāvuDievi #Māra #Černobogs #MārasSirpis #ČernobogaVeseris #rodnoveri #Skolnieciņš #svētmežs
    .
    .
    .
    Admins
    Navaļnijs ir impērijas piekritējs. Līdz ar to viņš nav demokrātijas atbalstītājs. Impērija ir pagātnes palieka, kurai nav vietas šajā LAIKMETĀ.To, ka viņš grib redzēt Krieviju bez korupcijas, tas jau ir cits jautājums.Lai arī cik paradoksāli, bet Putins dara visu, lai šī impērija sadalītos un tas ir labi, protams, ka viņš to dara neapzināti, savas varas kāres dzīts.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *