R. Straķis. E. Repše un VDK… !

Neesmu no tiem, kuri bez lielas domāšanas ķer informāciju no soc- tīkliem un pārpublicē. Tikai tādos gadījumos, ja tas norāda uz kādu citu slēptu tēmu. Ar Straķa kungu man bija nesaskaņas, jo daži viņa publicējumi norāda vai nu uz loģikas trūkumu- analītikas deficītu vai pat sadarbību ar VDD. Šajā rakstā sniegtā informācija ir uz cita līmeņa. Tiek pareizi norādīts, ka ASV ietekme uz notiekošā Latvijā ir niecīga. Visus “procesus” regulē Kremlis ar saviem kalpiem no bijušā KGB kantora. Kā jau LRTT neskaitāmas reizes ir atkārtojis: nekāds Soross šeit neko nenosaka ! Ja uzzinām, kas bija un kuriem palīdzību lūdzis Repše, tad sāk konkrēti jau apstiprināties aizdomas par mūsu laiku vislielākā disidenta Gunāra Astras vispār pieņemto un skaļi reklamēto SVĒTUMU. Daudzi, kuri seko līdzi politikai un disidentismam, ir liecinieki, cik daudzas reizes L. Grantiņš ir ticis nomelnots par to,  ka stāstījis patiesību par čekas radītajiem “disidentiem”. Šodien par to vairs retais vēlas runāt, jo L. Grantiņa sacītais piepildījies ne tikai daļēji, bet pa visiem 100% ! Un tā, atgriezīsimies pie sākuma domas. Gunārs Astra bija saradojies ar E. Repši. Gunārs Astra esot galvojis par E. Repši(kas pats par sevi jau ir idiotisks akts, bet tas, kā tagad izrādās, bija nepieciešams, lai jauktu tautai smadzenes). Kad J. Vidiņš gribēja redzēt G. Astras LIETU, tad Indulis Zālite viņam atbildēja, ka Astras LIETU vēl esot par agru skatīt !!! Tā lūk, Ziemeļa, Cālīša, Žukovska LIETAS nebija par agru, bet Astras par agru. Vilcienā, kad jau atstāju Latviju, Astra man kliedzošā balsī jautāja: Kāpēc neesot nodevis H- 86 J. Ziemelim !

Vai JŪS domājat, ka Astra nezināja, kas ir un kam kalpo Ziemelis ? Visu zināja !!! Vai viņš neredzēja, ka E. Repše ir garīgi slims indivīds un tāpēc labi manipulējams ? Redzēja un saprata, bet vienalga reprezentēja viņu kā godīgu LATVIETI. Reprezentēja tāpēc, ka to lika. Viņam tika nepārprotami pasacīts: Ja nedarīsi kā liekam, tad LIETA tiks atdota brīvai apskatei. Tik daudz ciešanas, cik Repše sagādāja latviešu tautai, sadarīja tikai retais !

Atgādināšu jau daudzkārt manis sacīto: Es nevienu nenosodu, kurš salūza čekas priekšā, jo to izturēt varēja tikai ļoti, ļoti retais. Tikai uzrodas diezgan “muļķīgs” jautājums: Kāpēc jūs, dižie disidenti, kad nekas vairs nedraudēja, kopā ar saviem mocītājiem, kā sērgas ķerti suņi uzmetāties virsu tam un taisījāt to par “čekistu”, kurš nesalūza ? Jūs cerējāt, ka jūsu KARTES paliks maisos ? Bet tas nenotika, jūs tikāt pasviesti tautai par apsmieklu ! Redziet, un te tad arī atsedzas slēptā patiesība: ja vari apvainot citu noziegumā ko pats veicis, tad DVĒSELE ir sapuvusi !

Dievs, svēti LATVIJU un atbrīvo mūs no šie puvekļiem !

Šeit mēs varam labi izsekot viņa(Repšes), kā čekas darbinieka graujošo politiku(atvert) !

02.07.21

Ruslans Straķis

Ir klasificēta informācija, ka Einārs Repše, lai 2002.gadā kļūtu par Latvijas premjerministru, atļauju lūdzis LPSR VDK vadībai, kura pēc manas informācijas joprojām pārvalda politiskos procesus Latvijā. Grafiskā dizaina kolāža un mani turpmākie video to acīmredzami pierādīs. Ir klasificēta informācija, ka OIK ir Kremļa projekts, kuram pamati tika ielikti 2004.gadā (vai pat ātrāk), kad Latvijā ASV ietekme bija minimāla un kuru joprojām kūrē VDK pulkvedis Juris Savickis. Tas izskaidro, kāpēc Tukuma OIK staciju SIA Tukums DH dibināja Magņitska lietas figuranti. Lielākā un skaļākā Krievijas un Ukrainas elites naudas atmazgāšanas lieta. Tie paši figuranti (izkārtņu direktori) pārvadāja krievu tankus T-72 un nesējraķetes uz Sudānu. Krievijas dabasgāzes koncerns labi pelna pateicoties OIK projektam. Ir zināmas saistības starp OIK = Expo bank = Deripaska = VDD = SAB = valdība. Nākamais Latvijas bankas prezidents Ilmārs Rimšēvics pieķerts Kamčatkā ar Krievijas izlūkdienesta darbiniekiem un citiem ietekmīgiem cilvēkiem kopīgās medībās. Latvijas valdība (aktieri un VDK marionetes) mūsu valsts degvielas rezerves glabā Krievijas elites (Tambovas mafijas) uzņēmumā Gunvor. No pirmās dienas manā rīcībā bija informācija, ka aiz Sanda Ģirģena stāv VDK Guntis Indriksons. Un vēlāk tika izgaismotas Ģirģena bildes ar futbola darboņiem (Bezzubova draugs), kuri ikdienā tiekās ar Haritonova tuvākajiem līdzgaitniekiem kā Andrejs Makarenko (žurnālisti raksta, ka Krievijas izlūkdienestu sakarnieks Latvijā jautājumos par kriminālo pasauli), kuram ir kopuzņēmums ar VDK Andreju Šabašovu, kuram Repše lūdzis atļauju kļūt par premjerministru, ar Andri Šķēli un Loginovu. Savukārt cilvēki baumo, ka Spānijas salās viens otram blakus mājas uzcēla vai nopirka Ivars Godmanis (VDK), Ivans Haritonovs (cieši sadarbojas ar drošības dienestiem), Leonīds Loginovs. Savukārt pavisam nesen KNAB izmeklēja lietu par pilsonības piešķiršanu Pēterim Avenam. Vladimira Putina tuvākajam līdzgaitniekam, PSRS KGB priekšniekam. Lietas kārtoja Edgars Jaunups, Latvijas attīstībai līderis. Es varu turpināt un turpināt, niansēti un juridiski. Tie, kuri domā, ka Latviju pārvalda ASV, laiks mosties. Tā nav. Ietekme pavisam maza. VDK virza rietumu politiku Latvijā, vizuāli izskatās, ka to dara sorosīti. Bet arī Sorosa fondā bija un ir daudz VDK aģentu un Šķēles/Šlesera līdzgaitnieku. Ļoti daudz. Katras valdības partijas vadība ir cieši saistīta ar GRU, FDD un krievu mafiju.

You may also like...

4 komentāru

  1. Un to arī čekisti dara , vai ne? :))) saka:

    https://youtu.be/bmZYKKyYZQM

  2. Maris saka:

    Vislabāk par visu šo lietu zin Valdis Šteins..

  3. kad mucā aug un pa spundi baro saka:

    https://m.youtube.com/watch?v=NOlFdExA7yk

    Bet par šo lietu (kas filmā) neviens i negrib zināt. Domā – ka visērtāk ir mucā.

  4. atkal ecēs pludmales? saka:

    https://m.youtube.com/watch?v=bmZYKKyYZQM&feature=youtu.be

    Šim tribunālam, izrādās, jau likumu grozījumos plāni vēl vienam tribunālam. Priekš iekšējā vai ārējā ienaidnieka.

    Atkal ecēs pludmales vai kārs un šaus bez spriedumiem pēc sarakstiem?

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *