Šodien sātaniskās okupācijas gadadiena, ko veica E. Levita tēvs & Co

Šodien, 1940. gada 17. jūnijā Vācijas sabiedrotā, staļiniskā Krievija, laužot pati savu solījumu, uzbruka Mūsu Dzimtenei, okupēja to un pievienoja “sev” !

Līdz pat šai dienai šī okupācija nav beigusies, jo nav notikusi LIKUMĪGĀ okupācijas seku likvidēšana, kas paredzēta 1949. g. KONVENCIJĀ ! Šo noziegumu veica komunisti- vietējie kolabora-cionisti, komunisti, lai izbēgtu no pelnītā soda- GENOCĪDA PRET LATVIEŠU TAUTU UN LATVIJAS VALSTI. Vēl šodien tiek pārkrievota latviešu tauta un likvidējot rūpniecību padzīta no savas Tēvzemes. Netiek celti latviešu bērnudārzi un nelikumīgi darba vietas pieprasītas okupantu valodas zināšanas. To visu veic viltus latvieši ar NA, ZZS un visāda veida “VIENOTĪBĀM” priekšgalā ! Visi viņi ir TF-VDK radīti surogāt-veidojumi un līdz ar to krimināl-tiesājami  ! Visi viņi ir pelnījuši ASM ! Tas reiz notiks, agrāk vai vēlāk, bet tas notiks !

MIGLA SARKANĀ- NOLĀDĒTĀ !

Lūk, viņi, noziedznieki, deokupācijas pretinieki, Latvijas valsts bendes !

Vai tad šeit vēl ir jautājumi, kuriem kalpo “dižie nac- patrioti” ?

P.S.

Tikai neiedomājieties, ka es kaut kādu personīgi- savtīgu iemeslu dēļ aizstāvu JKP un Jāni Bordānu. Es to daru tikai un vienīgi no šeit pieminēto partiju, tai skaitā NA, naidīgās nostājas pret JKP un tieši J. Bordānu. Viņš ir pieteicis karu komunistiem un čekistiem un par nelaimi arī aizsēdinājis aiz restēm R. Dzintara saimnieku- darba devēju ! Un tas nederīkst tapts piedots ! Tiek darīts viss, lai Bordānu “novāktu no skatuves”! Vai tas izdosies, ir atkarīgs no mums katra ! Aicināt neiet uz vēlēšanām, ir čekistu radīts sauklis. Tāpēc visi, kuri aicina bokotēt vēlēšanas, ir uzskatāmi par Latvijas valsts nīdējiem- vistiešākiem čekas provokatoriem !

17.06.21

You may also like...

7 komentāru

  1. Jāzeps saka:

    Latija vairs nav iespējama

  2. patriots Skolnieciņš saka:

    Ir aizvadīta skumju un sēru diena – Latvijas Republikas okupācijas diena. Vakardien, 17. jūnijā, apritēja šī notikuma 81. gadadiena. Pirms 81. gada Padomju Krievijas Strādnieku un Zemnieku Sarkanā Armija pretlikumīgi iebruka manā Tēvzemē. Šāds nosaukums šai reideru un marodieru bandai bija no 1918. gada 15. janvāra līdz 1946. gada februārim, līdz to pārdēvēja par Padomju Armiju. Šajā dienā Latvijas Republikas valdība krita, un kontroli pār manu Tēvzemi kopā ar Sarkano Armiju pārņēma PSRS sūtniecība Rīgā. Latviešu nacionālā valdība tika iznīcināta. Latvieši tika salauzti. Iesākās baiļu un šausmu laikmets, tas ilga nedaudz vairāk kā pusgadsimtu. Paldies Dieviem, šis baiļu un šausmu laikmets ir beidzies. Latvieši ir brīvi, un Latvija ir atguvusi savu neatkarību. Sentēvu Dievi ir palīdzējuši mūsu tautai. Latvju Dievi ir svētījuši mūsu valsti un tautu. Diemžēl mūsdienās Krievijas Federācija kā Padomju Sociālistisko Republiku Savienības mantiniece nav nožēlojusi savu vainu un atvainojusies latviešu tautai. Tā vietā Krievija Latvijas teritorijā uztur sev lojālu 5. kolonnu, kas joprojām apdraud Latvijas un latviešu tautas nākotni. Mūsdienu Krievijā valda lielkrievu šovinisms – militārais un pareizticīgo baznīcas kults. Tādi Krievijas Federācijas TV kanāli kā Soyuz (TV kanāla Soyuz mājaslapa: tv-soyuz.ru), Telekanal Spas (TV kanāla Spas mājaslapa: spastv.ru), Telekanal Zvezda (TV kanāla Zvezda mājaslapa: tvzvezda.ru) un Pobeda International (TV kanāla Pobeda mājaslapa: pobeda.tv) vairo lielkrievu šovinismu Krievijas sabiedrībā. Šie Kremļa propagandas rupori kultivē lielkrievu šovinismu un grauj kritisko domāšanu. Tie sēj neiecietību un naidu. Šādi pašreizējais Krievijas režīms skalo smadzenes savas valsts un kaimiņzemju iedzīvotājiem. Par nelaimi, mūsdienu Krievija nav paudusi nožēlu par izdarīto. Diktators Vladimirs Putins un viņa kabatas partija “Vienotā Krievija” turpina pārrakstīt vēsturi sev tīkamā gaumē. Atliek vien lūgt Sentēvu Dievus, lai mūsu tauta būtu spēcīga un drosmīga. Atliek vien lūgt Latvju Dievus, lai šie traģiskie notikumi nekad neatkārtotos.
    Ar cieņu pret Tēvzemi, Latvijas patriots Skolnieciņš
    ©Skolnieciņš 1999-bezgalība :-)
    Skolnieciņš® ™Skolnieciņš
    Latvju Dievi mūžam viedi.
    #Latvija #LatvijasRepublika #latviešu #latviskums #latvietība #ticība #lūgšanas #LatvjuDievuSvētība #brīvība #pagāni #LatvjuDievi #Pērkons #Laima #Māra #Māra-VeļuMāte #Māra-ZemesMāte #patriotsSkolnieciņš #Skolnieciņš

  3. skolotājs saka:

    Kad es biju skolnieks,brīvs nejutos. Tāds nejūtos arī tagad,un vēl vairāk nebrīvs kā bijis. Tā kā skolnieciņam ir maza overtona šķirbiņa,kas beidzas pēdējā.

  4. no malas saka:

    LRTT un L.Grantiņa kungam paldies par šo Tribunāla izlaidumu, kurā nekas nav lieks vai pārspīlēts, bet otrādi – trāpīts desmitniekā!
    Veselīgus Saulgriežus un priecīgus LIgosvētkus visiem latviskiem tautiešiem un mūsu draugiem!

  5. Arī no malas saka:

    no malas 2021. gada 22. jūnijs 1.29
    LRTT un L.Grantiņa kungam paldies par šo Tribunāla izlaidumu, kurā nekas nav lieks vai pārspīlēts, bet otrādi – trāpīts desmitniekā!
    Veselīgus Saulgriežus un priecīgus LIgosvētkus visiem latviskiem tautiešiem un mūsu draugiem!

    Par visiem 100% pievienojamies!

  6. Roze K. saka:

    https://m.youtube.com/watch?v=q3a1pwTtc-Y

    “Lec, Saulīte, tumsu šķel!“ Bet neļausimies šķelties mums pašiem! Lai protam stiprināt un balstīt cits citu! Lai protam priecāties un priecināt!

  7. visapkārt saka:

    https://m.youtube.com/watch?v=SBy3WShTJKM

    “Skaista mana tēvu zeme
    Par visām zemītēm:
    Visapkārt ozoliņi,
    Vidū saule ritināj“`

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *