Vēl par vatņiku Edgaru Kramiņu

Edgars Kramiņš

5. aprīlis plkst. 10:58  · Tīrākā apmelošana un manipulācija ar nezinošu cilvēku apziņu! Noziegums! Ar kādām tiesībām stāstot vienu, rāda kaut ko citu? Katrā ziņā paldies par ļoti korekto sadarbību BRĪVVALSTS TV un es pilnībā norobežojos no Ļedjaeva, Gobzema, Šlesera, Amerika, Stepaņenko, Šķēles kasiera Ārgaļa un daudzu, daudzu citu šauri personiskajām interesēm. Bet Jānis Pļaviņš, Roberts Kļimovičs, Kaspars Pudniks nu gan nav kādas sektas locekļi. Par to esmu absolūti pārliecināts. Vai tiešām nevienam šajā valstī vairs nav tiesības būt kritiskiem pret šo Briseles atbalstītro vispasaules afēru?

“Jaunās paaudzes” līderis Aleksejs Ļedjaevs veido jaunu televīziju “Brīvvalsts TV”, ap kuru vienojas Covid-19 noliedzēji, ziņo TV3 raidījums “Nekā personīga”.

Andris Latvers: Tas taču nav nekāds noslēpums ka “putina pavārs” jeb Prigožins, kuram pieder “troļļu fermas” ir ļoti ieinteresēts atbalstīt “noderīgos idiotus”, dažādus marginālus un ugolovņikus šeit Latvijā. Jo tieši Latvija ir tas vājākais posms starp Baltijas valstīm, kur dažādus antivakcinierus, 5G pretiniekus, feiku ziņas, konspirācijas u.tt. tiek uzņemts uz urrā. Mērķis, lai no politiskās skatuves Latvijā noņemtu prorietumnieciskus spēkus, to vietā ielikt prokrieviskus un kriminālus spēkus. Ja noticēsim viņiem – pazaudēsim valsti un rītdienu! Tāpēc tagad visi spēki tiek likti uz pretvakcinācijas kampaņām. Jo viņi labi apzinās ja vakcinācija būs veiksmīga, tad visi ierobežojumi atceļas, ekonomika iet uz augšu, cilvēki atgriežas pirms pandēmijas dzīves ritmos kā rezultātā pieprasījums pēc populistiem un margināliem dramatiski krītas. Atceramies, kad nebija Covid-19 ierobežojumi, tie paši proputiniskie antiglobālisti un Tautas varas frontes savus piketos maksimums varēja savākt 10-15 dīvaiņus un alkašus. Tāpēc aicinu uzticēties zinātnei un medicīnai, vakcinēties un ar savu piemēru aicināt citus. Jo tikai ar saprātu un atbildību mēs varam iziet no šiem ierobežojumiem un neatdot Latviju kriminālajam Putina režīmam.

LRTT

Ko tad viņš propagandē šajā “brīvvalstī” ? Nepiedalīties vēlēšanās, kas ir Kremlim kā sviestmaize, krievi taču noteikti aizies un novēlēs, un uzvarēs ! Un galvenais, visa šī demagoģiskā vervelējumā uzdevums bija– nomelnot Bordānu. Pats galvenais Kremļa uzdevums, ir novākt Bordānu ! Andris Latvers savā komentārā precīzi pasaka E. Kramiņa & Co mērķi. Paša Kramiņa rakstītais atgādina alkoholiķa murgus, kur teikuma beigās vairs neatceras, ko sacījis šī paša teikuma sākumā. Viņš, lūk, norobežojoties no Ļedjajeva, kurš ir BRĪVVALSTS.LV finasētājs un ideologs, bet pateicas BRĪVVALSTIJ par korekto sadarbību.

https://www.facebook.com/BrivvalstsTV/videos/799085664374642

Un, tad vēl tālākie murgojumi: “Bet Jānis Pļaviņš, Roberts Kļimovičs, Kaspars Pudniks nu gan nav kādas sektas locekļi. Par to esmu absolūti pārliecināts.” Jānis Pļaviņš, kurš piedalās Ļedjajeva video raidījumos neesot “sektas” loceklis ? Visi, kuriem ir sakars ar Ļedjajevu, ir viņa sektas(Krievijas-Izraēlas KGB) locekļi. Kļimovičs, visīstākais Izraēlas darbonis. Īstā sekta nav tā, kur aptaurētie vārtās un bļaustās, bet Izraēlas MOSSAD provokatoru banda, kuru vada Ļedjajevs – kuras vārds ir JAUNĀ PAAUDZE– visīstākie sātanisti. Edgars Kramiņš ir tiesājams kā latviešu tautas un Latvijas Republikas nodevējs.

13.04.21

You may also like...

8 komentāru

  1. AG saka:

    Bordāns zina, ka tu viņam gribi atsūkāt?

  2. Skolnieciņš no svētbirzs saka:

    Год белого, металлического Быка начался довольно сложно и затруднительно. Начало 2021. года является довольно грустным. К сожалению, пандемия коронавируса продолжается. Хотя чрезвычайную ситуацию на территории Латвийской Республики уже отменили, но коронавирус некуда не делся, поэтому будем соблюдать все меры эпидемиологической безопасности. Чрезвычайную ситуацию в Латвии отменили 7. апреля 2021. года (источник информации: mfa.gov.lv/ru/konsulskaya-informaciya/ob-ob-yavlenii-chrezvychajnoj-situatsii-v-latvii). Коронавирус (Covid-19) по-прежнему является серьёзной угрозой нашему обществу. Для того чтобы преодолеть этот кризис, будем вакцинироваться от SARS-CoV-2 вируса. Спасем себя и свою страну! Спасем свою родину – Латвию! Используем этот шанс, который дали нам Латвийские Боги, ради спасения нашего родного государства! На вакцинацию можно записаться на сайте госуслуг manavakcina.lv либо позвонив на безоплатный номер телефона 8989. Да благословят нас Латвийские Боги! Да защитят нас Латвийские Боги от зла!
    С уважением, Skolnieciņš no svētbirzs [Latvju Dievu dēls]
    ©Skolnieciņš 1999-bezgalība :-)
    Skolnieciņš® ™Skolnieciņš
    Latvju Dievi mūžam viedi.
    #kovid-19 #covid-19 #koronavīruss #kroņvīruss # SARS-CoV-2 #vakcinācija #imunitāte #drošība #patriotisms #Tēvzeme #Latvija #LatvjuDievi #Pērkons #Laima #Māra #VeļuMāte #DabasMāte #LatvjuDievuSvētība #pacietība #veselība #drosme #Skolnieciņš #svētbirzs

  3. Skolnieciņš no svētbirzs saka:

    Pašlaik ārkārtējā situācija Latvijas Republikā ir beigusies. No 2021. gada 7. aprīļa ārkārtējā situācija Latvijā vairs nav spēkā, tomēr kovid-19 (covid-19) sērga vel joprojām turpinās, tāpēc mūsu valstī turpina darboties valdības noteiktie drošības pasākumi un ierobežojumi (avots: mfa.gov.lv/konsulara-informacija/jaunumi/66928-par-arkartejas-situacijas-izsludinasanu-latvija). Būsim saprotoši un apzinīgi! Ievērosim visus epidemioloģiskās drošības pasākumus. Regulāri mazgāsim rokas ar ziepēm un ūdeni. Publiskās vietās lietosim higiēniskās sejas maskas un ievērosim 2 metru distanci viens no otra. Par laimi, kovid-19 (covid-19) pandēmija iet uz beigām, jo mūsu valstī ir sākusies aktīva vakcinācija pret šo nejauko vīrusu (avots: vm.gov.lv/lv/jaunums/liela-meroga-vakcinacijas-centri-gatavi-darbam). Pavisam nesen liela mēroga vakcinācijas centri uzsāka savu darbību visā Latvijas teritorijā. Pagaidām vakcinācijas process notiek nesteidzīgi. Taču lai tiktu pie vakcīnas pēc iespējas ātrāk, iesaku katram Latvijas iedzīvotājam piereģistrēties vakcīnas saņemšanai portālā manavakcina.lv vai zvanot uz bezmaksas tālruni 8989. Vakcinācijas process ir ļoti nozīmīgs kovid-19 (covid-19) krīzes pārvarēšanai. Savlaicīga vakcinēšanās palīdzēs mūsu sabiedrībai sasniegt pūļa imunitāti, tādējādi Latvija sekmīgi uzvarēs šo nelūgto vīrusu. Vakcinācija mūsu valsts iedzīvotājiem notiek bezmaksas, tāpēc izmantosim šo Latvju Dievu sniegto iespēju palīdzēt savai valstij un tautai. Nezaudēsim ticību šajā grūtajā pārbaudījumu laikā. Turpināsim ticēt sentēvu Dieviem. Turpināsim ticēt Latvju Dieviem. Lūgsim Latvju Dievu svētību no visas sirds. Lai Latvju Dievi stāv mums klāt! Lai Latvju Dievi mūs svētī! Lai Latvju Dievi pasargā mūs no ļauna!
    Saticību un sapratni mums visiem vēlot, Skolnieciņš no svētbirzs [Latvju Dievu dēls]
    ©Skolnieciņš 1999-bezgalība :-)
    Skolnieciņš® ™Skolnieciņš
    Latvju Dievi mūžam viedi.
    #kovid-19 #covid-19 #koronavīruss #kroņvīruss # SARS-CoV-2 #vakcinācija #imunitāte #drošība #patriotisms #Tēvzeme #Latvija #LatvjuDievi #Pērkons #Laima #Māra #VeļuMāte #DabasMāte #LatvjuDievuSvētība #pacietība #veselība #drosme #Skolnieciņš #svētbirzs

  4. Anonīms saka:

    Nu ja! Tad nu Grantins ir nostājies vakcīnas pusē aicinādams katru apzinīgu patriotu patriotisma vārdā ieslircinat zinātnes vārdā sevī velns sazin ko? Piedirst man tos sektantus un Russijas antivakcinas cīnītājus, bet vai Latvija nav vājais punkts Amerikai? Kā savas valsts šeit nav un nava tās kopš ģermāņu varzas pakļāva Prussiju. Tā valsts par ko chulji ļoti tīksminās, kā īpaši augsti attīstītu arī sevī slēpa jūdasa asinis. Chulji to ļoti labi zina, bet visādi cenšas pierādīt pasaulei, ka viņi nekad nekur nav sasmerejusies. Tad nu vakcīna ir tas brīnums ar kuras palīdzību atrisināsies visas pasaules problēmas. Grantins pats melš, kā sektants un vēl dabūjis kautkadas žubītes savā sekta, kas melš, ka viņai tuvinieki mirst no chujovida. Tā nu teikt, ka nostāvēt līdz pašam galam nesasmwrejoties ap sūdiem sanāk retajam. Kāds vecticibnieks norādīja, ka viņa vācu veļas mašīna 25 gadus strādā, bet viena programma nojugusies! Gribās, lai visas strādātu vienmēr ideāli, bet tomēr visam ir augšup eja un lejup eja. Kaps jūs sagaidīs pilnīgi visus, bet dzīve ar sveskermeniem iekš sevis?

  5. īpaši tupajiem saka:

    Kas notiek ar cilvēka biolauku pēc fakcinēšanās. Biorezonanses diagnostikas attēli.
    https://www.draugiem.lv/user/488554/gallery/?pid=466822940

  6. lasitājs saka:

    Cik viņi ir apmierināti un gudri,un jautri.

  7. Skolnieciņš no likteņupes saka:

    Ilgā un mokpilnā krīze jau iet uz beigām. Covid-19 pandēmija tuvojas savam finišam. Šī šķebīgā slimība (Covid-19), ko izraisa SARS-CoV-2 vīruss, drīz taps pievarēta. Līdz 2021. gada aprīļa sākumam pasaulē no Covid-19 sērgas ir miruši vairāk nekā 2,5 miljoni nevainīgu cilvēku, bet Latvijā šīs sērgas dēļ ir gājuši bojā vairāk nekā 1800 manu tautiešu. Tas ir bēdīgi. Atliek vien par viņiem aizlūgt Veļu Māti – aizkapa valdnieci. Atliek vien lūgt Sentēvu Dievus par viņu dvēseļu labklājību. Par laimi, lielākai daļai sirgstošo slimības simptomi ir viegli līdz vidēji smagi. Diemžēl šī sērga var atstāt smagas komplikācijas uz visu atlikušo mūžu vai pat novest līdz nāvei. Vienīgais veids kā izglābties ir vakcinēties. Vakcīna spēs mūs pasargāt no simptomātiskas saslimšanas un smagas slimības gaitas. Vakcīnai pret Covid-19 var pieteikties vairākos veidos. Pirmkārt, vakcinācijai var pieteikties zvanot uz bezmaksas tālruņa līniju 8989, šī tālruņa līnija darbojas septiņas dienas nedēļa no 9:00 līdz 17:00. Otrkārt, vakcinācijai var pieteikties pie sava ģimenes ārsta. Treškārt, vakcinācijai var pieteikties portāla manavakcina.lv, kas darbojas cauru diennakti septiņas dienas nedēļa. Tikai der atcerēties, lai reģistrētos elektroniski ir nepieciešama pieeja savai internetbankai. Neaizmirsīsim, dodoties uz vakcinācijas punktu, uzvilkt higiēnisko sejas masku un paņemt līdz personu apliecinošu dokumentu! Būsim apzinīgi, pasargāsim sevi, savus mīļos un tuvos! Vakcinēsimies! Lai Latvju Dievi mūs svētī! Lai Latvju Dievi pasargā mūs no ļauna! Visa slava Latvju Dieviem!
    Ar Latvju Dievu svētību, Skolnieciņš no likteņupes
    ©Skolnieciņš 1999-bezgalība :-)
    Skolnieciņš® ™Skolnieciņš
    #drosme #uzdrīkstēšanās #drošība #VAXZEVRIA #vakcinācija #kovid-19 #covid-19 #koronavīruss #kroņvīruss #imunitāte #Latvija #LatvijasRepublika #patriotisms #LatvjuDievi #Pērkons #Laima #Māra #VeļuMāte #DabasMāte #LatvjuDievuSvētība #veselība #veiksme #spēks

  8. Anonīms saka:

    Lai Dievs ar mums! Un ar Linardu.

    https://www.youtube.com/watch?v=Pc6txo-uEJE

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *