Kā jau sacīju, šīs ir nelatviskas padibenes- BRIVVALSTS.LV(Ruskij mir pārceļas uz Latviju, bet VDD klusē)

LETA

Raidījums: “Jaunās paaudzes” līderis Ļedjajevs veido jaunu televīziju, ap kuru vienojas Covid-19 noliedzēji

Sabiedrība Vakar 20:19   Jauns.lv / LETA “Jaunās paaudzes” līderis Aleksejs Ļedjajevs veido jaunu televīziju “Brīvvalsts TV”, ap kuru vienojas Covid-19 noliedzēji, šodien ziņo TV3 raidījums “Nekā personīga”.

Raidījums norāda, ka spēkus pamazām apvieno Aldi Gobzemu atbalstošie dažādu nelielu kustību un virtuālu veidojumu pārstāvji, kuri noliedz 5G un izsmej Covid-19 vīrusa nopietnību.

Viņu darbībām aizvien aktīvāk pievienojas “Jaunās paaudzes” līderis Ļedjajevs. Viņš solot gatavot jaunu televīziju un uztur kontaktus ar vairākiem prokrieviski noskaņotiem cilvēkiem ārvalstīs.

Interneta platformās pēdējo nedēļu laikā aizvien biežāk parādoties video, kas pēc stilistikas it kā atgādina televīzijas ziņu raidījumus. To uzdevums esot atmaskot patiesību par “Covid-19”, norāda raidījums.

“Brīvvalsts TV” esot projekts, kurā apvienojušies vairāki oficiāli nekur nereģistrētas apvienības “Latvijas brīvības alianse” locekļi. 

Vienkopus viņi sapulcējās pagājušā gada 12.decembrī, kad alianse rīkoja mītiņu krastmalā un pēc tam braucienus uz vairākām Latvijas pilsētām.

“Brīvvalsts TV” sižetos tiekot apšaubīta “Covid-19” eksistence, ironizēts par valdības ieviestajiem ierobežojumiem un izplatītas dažādas sazvērestības teorijas. 

“Brīvvalsts TV” projektā kā producente piesaistīta bijusī televīzijas darbiniece – “Mājokļa Jautājums” vadītāja Baiba Zvaigznīte.

Kā vēsta “Nekā personīga”, oficiāli nereģistrētās “Latvijas Brīvības alianses” redzamākie biedri ir “Memory Water” īpašnieks Jānis Pļaviņš, bijušais Satversmes aizsardzības biroja (SAB) darbinieks, AS “Brīvais vilnis” valdes priekšsēdētājs Arnolds Babris, 5G apkarotājs Andris Ciekurs, Latvijas musulmaņu kopienas pārstāvis – Roberts Klimovičs un Gobzems.

Kopā ar viņiem aizvien skaļāk sevi piesaka reliģiskās organizācijas “Jaunā Paaudze” līderis Ļedjajevs.

Raidījums atgādina, ka “Jauno paaudzi” pirms vēlēšanām savulaik prasmīgi izmantoja Aināra Šlesera Latvijas pirmā partija.

ĻedjaJeva reliģiskajai organizācijai ir izveidotas draudzes 18 Latvijas pilsētās. 

TVīzija Lighthouse

5 st.  · #MELU_DETEKTORS [2]Pieķerti melos aiz rokas. Raidījums “Nekā personīga” ne tikai uzbrūk Brìvvalsts TV un kristiešu draudzei “Jaunā Paaudze”, bet arī klaji melo. Re-Baltikai šeit būtu jācenzē un jāuzliek ierobežojumi šim video kā viņi to dara ar sev nevēlamiem sižetu veidotājiem. Tomēr varat trīs reizes minēt, vai viņi to darīs ? Reportāžā izskan klaji meli par Jeļenu Nikitskaju, teikts, ka viņa piedalījusies Kapitolija ieņemšanā. Tieša personas aizskaršana un nomelnošana. Jeļena Nikitskaja ir oficiāla žurnāliste ar ASV žurnālistu licenzi. Žurnāliste, kristiete, ģimenes cilvēks tā varētu noraksturot šo Ukrainā, dzimušo kristiešu māsu no ASV, kuru tagad mēģina nomelnot. ASV viņa pabeidza California State University un ieguva neatkarīgās žurnālistes licenzi. Viņa pati ir devusi desmitiem intervijas, kurās teikusi, ka neatradās Kapitolijā, iebrukšanas dienā un to, ka viņa iebrukšanas brīdī tieši otrādi devusies prom no nemiera zonas. Tajā dienā bija miermīlīga tautas sanāksme, kura pārvērtās Kapitolija ieņemšanā. Pēc daudzu ekspertu domām,(LRTT jautājums: kuri bija tie daudzie eksperti ?) Kapitoliju ieņēma Baidena atbalsta grupa “Antifa” un “BLM”. Šī esot bijusi plānota pret Trampu vērsta provokācija. Tomēr masu mēdiji visu pasniedza savā gaismā, vainojot Trampu un viņa atbalstītājus. To pašu dzied līdzi arī Baidenam uzticīgais masku režīma atbalstošais raidījums “Nekā personīga”. Notikušajā tiek vainota “QAnon” kustība un šo kustību raidījums pat mēģina sasaistīt ar Jeļenu Nikitskaju, Alekseju Ledajevu un Brīvvalsts TV. Kaut gan nevienam no augstāk minētajiem neesot nekādas saistības ar minēto organizāciju. Tāpat raidījumā tiek pieminēts FBI, viss tas tiek darīts apzināti. Sķiet ar nodomu, lai sabiezinātu krāsas un vestu sabiedrību dziļākos maldos. Kā arī, lai viestu neuzticību neatkarīgajiem mēdijiem. Raidījumam “Nekā personīga” acīmredzot patīk sagrozīt faktus, izvelkot melīgas frāzes no Krievijas televīzijas kanāla “Первый Канал”. “Nekā personīga” pēdējā reportāžā klaji apmelo un nomelno Jeļenu Nikitskaju ar izgrieztiem un samontētiem sižetiem no Krievijas raidījuma “Время покажет”. Pārliecinieties paši, zemāk saites uz Jeļenas Nikitskajas reportāžām dotajām šim kanālam pirms Krievijas kanālu aizliegums stājās spēkā.Atgādināšu, ka Jeļena Nikitskaja ir kristiete un vairrākārt ir viesojusies Rīgā. Palīdzējusi kristiešiem ar zināšanām par FB platformas izmatošanu evaņģēlija sludināšanā, turklāt neprasot par to samaksu. Seit būs Jeļenas Nikitskajas reportāža un salīdzinājumam “Nekā personīga” melu propogandas video:

Nekā personīga:https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=3839175816137049&id=100001340063685

Jeļenas Nikitskajas pilna intervija “Время покажет” raidijumam, neapgraizīta intervija:

LRTT:

Tādu gaudu rakstu reti kad izdodas lasīt. Esmu bieži šo Putina “sūkalu”, kura uzdodas par kristieti, Jetubē klausījies. Plinīgu absurdu sludinātāja. Tādas pašas samazgas ir arī “brīvvalsts.lv” nelatviskās dāmītes. Meli un sagrozījumi katrā teikumā. Mēs arī radzam, kuri švobraki aiz visa tā stāv: Ļedjajevs, Gobzems, Pļaviņš, Šlesers, Čiekurs, Babris, Zvaigznīte… & Izraēla/ Krievija un citi no šīs hemoroīdu- cermeņu cilts… Nebūs brīnums, ka drīz atkal sāksies masveida baurošana un vārtīšanās, kā jau tas ar ļedjajevistim ir noticis un noslēgumā būs ugunskurs ar atlikušo “LATVJU DAINU” dedzināšanu un uz dižā altāra saķērušies slavas dziesmas Jahvem dziedās Ļedjajevs, Rubenis un Vanags !

Viņi vēlas Latvijas brīvvalsti bez LATVJU DAINĀM un Jaunsudrabiņa BALTĀS GRĀMATAS !

Vai Tu, latviet, arī vēlies tādu Latviju kā šie Ciānas gļotas ?

Viņi dedzināja LATVJU DAINAS un Jaunsudrabiņa(atvērt) BALTO GRĀMATU

Jeļena Nikitskaja par Kapitolija ieņemšanu:

Jelenas Nikitskajas reportāžas no miermīligas ASV tautas sanāksmes:

https://www.facebook.com/yelenanikitskayapage/videos/838001853708224/

https://www.facebook.com/yelenanikitskayapage/videos/3597489613700936/

https://www.facebook.com/yelenanikitskayapage/videos/822047725018615/

05.04.21

You may also like...

14 komentārs

  1. Vērotājs saka:

    L. Grantiņa kungs , naids padara Jūs par daļēji aklu , jeb to paģēr kalpošana otram dzirnakmenim – rietumu parazītiem. Laiziet dupsi gejtsam un sarosim!
    .
    .
    .
    Admins
    Raksti, laizītāj, ar savu īsto vārdu, neviss kā žurka no pagrīdes…

  2. Jonis saka:

    Lielā mērā daudzas lietas ir saistītas ar ticību māņiem un cilvēka personīgo raksturu.Valsts ir sistēma,kura sevī ir pašuzturoša ar iespēju pretoties deskrutīvām tendencēm pašas sistēmas uzturošajos mehānismos.Ja kāds var ko atļauties,tad noteikti tas nav drauds priekš sistēmas stabilitātes,jo es neuzskatu,ka no valsts puses tas nav redzams un novērtēts.Tā ka pats novērtē,cik valstij ir svarīga tauta,kā viņi vērtē reliģisko konfesiju vadītāju darbību un viņu profesionālo derīgumu no tāda skata punkta,kā ar savu darbību radīt cilvēkos uzskatus.Vai nēesi ievērojis,ka galvenais nostiprināt cilvēkos ticības jēgu,neatkarīgi kam ticēt,jo ticēšana ir cita teiktā nekritiska pieņemšana.Tev jau arī gribētos tādi cilvēki,kas tavu teikto pieņemtu ar ticību ar spēju to izvērst darbībā.Lūk,ir divu veidu meditācijas-pasīvā un aktīvā,kur aktīvā meditācija ir svarīga kaujas mākslās ar spēju aktīvi,bet ne pasīvi apceroši,reaģēt uz briesmām.Un tās visas lietas ir saistošas ar priekšvēlēsanu kampaņu,kas tomēr ir bīdītas uz cilvēka aktīvo darbību,kur no tās viņu saprašanas tad izriet,ka jebkura bīdīšana nes reālu darbību,viņi tam tic,jo bez tā nav viņiem spēja rīkoties,kas rada negatīvu attieksmi vispār pret savu uzskatu brīvu izteikšanu tādā manierē,kādā es gribu.

  3. tumši laiki saka:

    Ir jāpabrīnās par to cilvēku iedomību, kas, nebūdami speciālisti kādā jomā, zin visu labāk par speciālistiem, šajā gadījumā par mediķiem, infektologiem.
    Muļķis domā, ka viņš zin visu, gudrs cilvēks apzinās, ka viņš visu nezin.
    Un vēl – nezin kāpēc pēdējos 30 gados tā ir uzplaucis šarlatānisms, visādi astrologi, numerologi un kas tik vēl ne, pūderē cilvēkiem smadzenes. Tumšos laikos esam nonākuši.

  4. Armands saka:

    Nu ja! A Ku jūs Grantin sastapsiet tās īstās latvju sievietes? Sarežģīti ir vispār sastapt piedienigu sievieti, kas vēl arī dar to, kas viņai ir jadar no dievišķās pasaules kārtības. Nu Amerikā sist vīriešus jau ir normāli, bet kucei iekraut nedrīkst, jo ir sieviete. Amerikā ir sievietes kuces armijā liels daudzums un Latvijas policija ņem piemēru, tad nu tās brunaces ar tumšu brūnu pie krāsu ir latvietes diez gan. Vai no Russijas ieklidusas, vai tomēr no tās Lietuvas lielvalsts laikiem viņu senči ieklidusi? No tādiem tumsacainiem nez kāpēc nāk dažādas dīvainības un Hitleram bij programma pārveidot tumsacainos. Linzas izdomāja, bet tās acis bojā! Polos un anglos arī ir tumsacaino dīvainu daudz! Kad ej pie maukām un šausmīgi niez vai svarīgi ir acu krāsa? Sievietes dominē visur šodienā, kad runā par darbu, tad 10 variācijas sēd pretī 9 sievietes un 1 vīrietis, kā vadītājs. Soviet laikos tomēr šis acgarnibas nebij tā godatas, kā amwrikaniskas demokrātijas paspārnē. Kāda daļa gar tām maukām godīgiem cilvēkiem? Gribat būt likuma paklausīgi un injicet sevi, tad injicejiet! Latvju dainas arī es esmu sadedzinajis krāsnī i man gar to lasīšanu nekādas intereses, bet Soviet laikos sekcija stāvēja, kā apliecinājums kaut kādai kultūras piederībai. Kad darbs jadar, kādas tad dainas vajadzīgas? Sūds ar tām sektām! Paši latvieši ir salīduši dažādos pakroplos garīgos pulciņos un ļauj piekakat savas čakras ar viltigam maigām spriedelesanam par dzīves nejēdzībām. Tās acgarnibas ir ļoti daudz nu baznīcas dievkalpojumā uzvedas cilvēki pilnīgi crazy. Tai pašā katoļu baznīca ir pilnīgs pimpec, ka sievietes staigā apstieptajas retuzenes un ģitārām spēlē. Ku Ku ir visur apkārt i nespēsiet jūs nolikt to augsto morāles līmeni samos laikos. Tas nav vairs iespējams un katrs pats ir jau sev pateicis vai injicet, vai nē to sūda astru. Lielākā sabiedrības daļa pieņems, ko jums uztraukties? Viss ir sen padomāts līdz sīkumam un plāns netiks atcelts, tad nu šņabis un desa būs pa virsu vakcīnai! Tikai vakcīna garantē ieiešanu Jaunajā pasaulē no kuras iziet vairs nebūs iespējams. Spert vai ne spert soli pretī vakcinetajiem ir katra indivīda paša lēmums. Kur ir tās sajūsmas un ovācijas no vakcinetajiem par labo pašsajūtu? Nariki par kaifu spēj izstāstīt!

  5. fakts saka:

    Ļedjajevs ar šīm sievietēm ļoti atgādina Aivaru Gardu ar Līgu Muzikanti. Krievijas specdienestu smirdoņa, kuru Normunda Mežvieta vadītais VDD un Jāņa Maizīša vadītais SAB negrib izvēdināt ārā no Latvijas, jo paši pieder pie komunistu kolabirantu bērniņiem.

  6. Vieda saka:

    Paldies Grantiņa kungam par šo viedokli. Atbalstu! Taču visiem lasītājiem ir jāsaprot Vispasaules pārvaldes sistēma, lai saprastu, kas patiesībā notiek!
    Vienīgais tā saucamās pēdiņās Brivvalsts TV labums ir tas, ka tā atspoguļo pretējo viedokli Vakcinācijas propagandas viedoklim, kuru mums uzspiež valdība.
    Bet tas arī ir vienigais labums. Taču tas, ka šo televīzijas kanālu pārvalda Dainu dedzinātāji – tas tomēr cilvēkiem ir jāzin!!! Un tas galīgi NAV LABI. Tas ir veids, kā jaunam spēkam ar it kā labu propagandu – pret vakcīnām, lauzties pie varas.
    Spēki, kuri pārvalda ASV nav labi nevieni – nedz Baidena, nedz Trampa pusē. Mums – NEVIENI nav labi.
    Taču dzīvojot ASV, šobrīd cilvēkiem ir labāk republikāņu jeb Trampa štatos – tur maskas un ierobežojumi ir daudz vieglākā formā un netiek piekopta jaunā kovidreliģja tādā apjomā kā to grib Jaunās Pasaules Kārtības ieviesēji (cionisti).
    Šobrīd mūsu uzdevums ir IZDZĪVOT! Izdzīvot par katru cenu! Izvairīties no vakcīnām, saprast sistēmu un izglītot bērnus! Lai tie neaizmirst, kas viņi ir un no kā cēlušies! Kā pareizi uzturēt savu ķermeni pie veselības bez BigFarmas iejaukšanās! Kā palikt auglīgiem un vairoties – par spīti nožēlojamajiem cionistiem, kas ir ielauzušie visās sfērās un visās varas frontēs, arī tajās, kas it kā sludina brīvību.
    Šobrīd jebkura vara mums – cilvēkiem- ir ļauna, lai kādus lozungus tā necenstos vicināt!
    .
    .
    .
    Admins
    Pret vakcināciju uzstājas garīgi iezombētie.Tāpat kā pret 5G un, kā jau sacīju, tie, kuriem zeme ir plakana… . Visīstākā cionistu propagandiskā mašinērija. Ja negribi, tad nevakcinējies, bet neuzspied savu stulbumu pārējiem… .

  7. Vieda saka:

    Atbilde Admin! Nē, Jums nav taisnība! Pret vakcīnām iestājas arī cilvēki, kas no šīm lietām kaut ko sajēdz un zin, ka galvenais Planetārās pārvaldes (cionistu) uzdevums šobrīd ir cilvēku depopulācija. Un vakcinācija ir viens no šīs programmas instrumentiem.
    Man ir arī medicīnas izglītība, ja nu kas un es nodarbojos ar cilvēku glābšanu citā kampaņā, kas saucās – onkogenocīds. Un varu daudz pastāstīt par mūsu medicīnas meliem onkoloģijas sakarā.
    Un vēl – medicīnu un farmāciju Latvijā un Pasaulē pārvalda tieši tie paši cionisti – masoni.
    .
    .
    .
    Admins
    Vai man ar Jums strīdēties ? Jūs esiet “nācis”, lai uzspiestu savu patiesību.Depopulācija ir nepieciešama un ar cionismu tam nav nekāda sakara un arī loģikas nav.Lielā mēra laikā Eiropa izmira pa visiem 80- 90%. Loģiski, pēc Jūsu sacītā, būtu, ja tiktu noliegta potēšanās.Visas ļaunās slīmības potes rezultātā ir praktiski iznīcinātas.Kas attiecas uz okoloģiju un tās strauju pieaugumu, tad tas ir ārprāts, kādu pārtiku un cik mēs rijam- no totāliem kūpinājumiem, konservantiem, smēķēšanas, alkohola u.tt. Bet, kā jau teicu: Jūs esiet nācis lai pierādītu ka “zeme ir plakana”, bet es tādām TEORIJĀM neticu. Cilvēka dzīves ilgums ir sasniedzis pēdējos 30 gadus neiedomājamu kāpumu un stāstīt pretējo ir noziegums.Ēd veselīgi, nerij alkoholu, nesmēķēn nodarbojies ar sportu un dzīvosi pietiekoši ilgi. —————-Un, kas to teica, ka elite nevakcinējas ? Viss šis stulbums nāk no Krievijas.

  8. Vieda saka:

    Piebilde: Vakcīnu ražotāji un izplatītāji ir tie paši cionisti. Vai nav vērts par to aizdomaties? Daudzas vakcīnu firmas veica eksperimentus kara laikā uz koncentrācijas nometnēs ieslodzītajiem, bet tagad domājat, ka šīs pašas kompānijas plāno glābt cilvēkus? Kāpēc elite nevakcinējas? Kāpēc B. Geits nevakcinē ne sevi, ne savus bērnus? Varbūt laiks ieslēgt loģisko domāšanu?

  9. trakas lietas saka:

    https://www.draugiem.lv/blogs/post/Varbut-kads-vel-nav-redzejis-mazas-kobrinas_16815629

    Raimonds, palaidnieks, reku arī savācis visādu infu. Gan par čakaru ar maskām – pabaisīgiem `atribūtiem` tajās , par vakcīnu “dažādību“: tipa – vakcīnas ar plasebo, vakcīnas ar vitamīniem, vakcīnas izredzētajiem un vakcīnas “izredzētajiem“. Biedē izpildīgus cilvjus, va ne?

  10. Vieda saka:

    Cilvēka dzīves ilgums ir sasniedzis pēdējos 30 gadus neiedomājamu kāpumu un stāstīt pretējo ir noziegums.(Admin citāts)

    Klaji meli! Cilvēku dzīves ilgums pēdējos gados ir strauji krities, pateicoties onkoloģijas, sirds slīmību, cukura diabēta slimnieku straujajam pieaugumam! Statistika, ko Jums rāda vara ir klaji melīga! Viss ir tieši otrādi.
    Kā teica melnai onkulis Staļins:” Ir meli, lieli meli un statistika”.
    Āriešu dzīves ilgums vēl pārsimts gadus atpakaļ bija ap 140-150 gadiemm, iepriekš vēl ilgāk. Vēsturiskā liecība ir pieejama. Lasiet Garlību Merķeli kaut vai.
    Kas attiecas uz pasaules pārpildītību – tad tā ir pilna ar pērtiķcilvēkiem, bet ne jau ar āriešiem, kuri drīz būs tikai muzeja eksponāti un dzīvos rezervātos, ka indiāņi Amerikā. Balto cilvēku ir atlicis labi, ja 5-6% uz planētas. Pusbaltie netiek ieskaitīti.
    .
    .
    .
    Admins
    Vai esi skaidrā ?
    Pie kā Tu pieskaiti sevi ?

  11. Vieda saka:

    Ārieši ir baltās rases cilvēki. Jā, īstu-tīru āriešu rases pārstāvju praktiski nav atlicis, parsvarā visur ir jaukteņi. Taču baltie ārieši-jaukteņi šobrīd pārstāv baltp rasi. Un viņu gēnos pērtiķa gēnu piejaukums ir niecīgs, salīdzinājumā ar īstajiem pērtiķcilvēkiem. Tapēc viņu smadzenes vēl nav pilnīgi nozombētas. Un galvenais jau ir nevis ādas krāsa, bet smadzeņu matricas kvalitāte.
    Es pārstāvu balto rasi, kura strauji izmirst!
    .
    .
    .
    Admins
    Tu laikam Tjuņājevu klausies gulēt ejot un ceļoties. Tu sāc palikt krieviski nenopietns… .

  12. Vieda saka:

    Lielā mēra laikā Eiropa izmira pa visiem 80- 90%(Admin citāts).
    Kas tad mēri sāka izplatīt? Vai ir aizmirsies, kas to akās bēra? Šodien šitāda depopulācijas metode neder. Žurkas un blusas vairs nedzīvo mājokļos. šodien noder citas metodes – ne tikai vakcīnas, bet arī ēdiens, dzēriens, saindētasi apģērbs, modernie telefoni, ķīmtrases, medikament, šampūni, alkohols, cigaretes uc. indes.

  13. Vieda saka:

    Tu laikam Tjuņājevu klausies gulēt ejot un ceļoties. Tu sāc palikt krieviski nenopietns… .(Admin citāts)

    Vai tad Tu latviešus neuzskati par āriešu pēctečiem? Un nepieskaiti tos pie baltajiem cilvēkiem?
    Tādu Tjuņājevu nepazīstu, bet pameklēšu un apskatīšos, kas tas tāds ir.
    Es sevi pieskaitu pie latviešiem. Te ir mana Dzimtene!!!
    Eiropas vēstures lielākais traģisms ir āriešu pēcteču tautu (balto cilvēku) sanaidošana savā starpā, karu izraisīšana, mēra mākslīga izplatīšana uc. Aizdomājieties, kas to organizēja un kam tas bija izdevīgi. Šodien viens no balto cilvēku iznīcināšanas veidiem, kas jau ir darīts iepriekš vēsturiski (Grieķija, Itālija uc.) ir arī mākslīgā tautu migrācija un negroīdās rases iepludināšana Eiropā ar mērķi iznīcināt balto rasi.

  14. Vieda saka:

    Es gan nepazīstu Tjuņājevu, bet varbūt Jums būtu ieteicams palasīt slaveno latvieti Brastiņu sākumam…

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *