Draudi Seska mafijai(ne SEZ, bet MEZ)

Ne SEZ(Speciālā ekonomiskā zona), bet gan MEZ(Mafijas ekonomiskā zona).

“Liepājas SEZ gadījumā, tikai pateicoties visu pušu – valsts, pašvaldības un uzņēmēju – aktīvai un pārdomātai darbībai, ir izdevies 24 gados Liepāju no degradētas militāras pilsētas, kura grima dziļā ekonomiskā depresijā, pārvērst par ekonomiski attīstītu reģiona centru…”

Sesks & Vilnītis

LRTT

Pirmkārt. Šeit nav nekāda runa par SPECIĀLU EKONOMISKO ZONU šo vārdu dabiskajā izpratnē. Tā ir nekas vairāk kā MAFIJAS “EKONOMISKĀ” ZONA ! Tas pats attiecas arī uz Rīgas un Ventspils ostām, bet šoreiz parunāsim par Liepāju un tās “zonas speciālistiem” !

Otrkārt. Un tagad klausieties U. Seska visīstāko “anekdoti: 24. gados viņš esot pārvērtis Liepāju no degradētas, dziļā ekonomiskās depresijas iegāzušos pilsētu, par ziedošu oāzi !  Kāda tad bija un ir īstenība ? Nekāda degradēta vide Liepājā Padomju pēdējos gadus nebija. Strādāja neskaitāmas rūpnīcas, kuras ražoja pietiekoši labas preces, lai ar tām tirgotos postpadomju teritorijā. Tieši komunists Uldis Sesks & Juris Aizezers & Co, bija tie, kuri pārstāvēja Latvijas Godmaņa & Borovkova starptautisko komunistu mafiju, kuras uzdevums bija likvidēt Latvijas(šinī gadījumā Liepājas) rūpniecību. Kontaktpersona bija kādreizējais Iekšlietu ministrs- narkomāns Mareks Segliņš. Tika sabotēta praktiski visu rūpnīcu darbība. Iekārtas izzagtas un pārdotas(uz Krieviju,Lietuvu, Baltkrieviju). Ja tās būtu novecojušas iekārtas, tad taču nevarētu nevienam pārdot ! Tika apmaksāti speciāli vandālisti, kuri demolēja rūpnīcas un bērnudārzus, lai vēlāk varētu pārdot. Valdmanis “starp saviem Dzirnakmeņiem” to visu ir aprakstījis ! Sesks & Aizezers sadarbojās ar Liepājas reketieriem, Dubrovenko un Kozlovu(es abus šos cilvēkus pazinu personīgi). Kad Kozlovs atgriezās no ASV, viņš savas mājas priekšā tika nošauts ! Un nebrīnieties, Sesks & Co bija viņa bērēs un nolika sēru vainagu.

Kad visi melnie latviešu tautas īpašumu iznīcināšanas darbi bija padarīti un “kaitīgie” elementi likvidēti, tika likvidēts ar uzticamais darbonis Dubrovenko ! Liepājas SEZ bija pilnībā pakļauts Latvijas mafijai, caur kuru notika narkotiku tranzīts. Pašvaldību un Valsts policija tika komplektēti tikai no bandītiem. Šodien šīs POLICIJAS  pārstāv vienīgi Krievijas narko tranzīta- kontrabandas intereses. Žurnālists G. Matīsa slepkavība gulstas tieši uz Seska vadītās un kontrolētās SEZ sirdsapziņas. G. Matīs bija nofotografējis kā Liepājas Laivu piestātnē tika glabāts narkotikas. Fotogrāfijas parādīja savam šefam, Kurzemes Vārda redaktoram, komunistam Remesam(atveriet un izlasiet un sapratīsiet, kāda ir sātaniskā realitāte). Līdz ar to G. Matīss sev parakstīja nāves spriedumu. Ne cik senā policista Dīķa “pakāršanās”, arī piederēja pie liecinieku “iluminēšanas problēmas”. Aivars Prūsis, kurš vēlējās ko iebilst, knapi paspēja “azlaisties” un Angliju. Par Liepājas mafiju varam runāt daudz. Tas kurš grib zināt vairāk, lai ieliek LRTT meklētājā atslēgas vārdus… . Seska konti atrodas ārzemēs- Monako, kurus viņam palīdz apkalpot un atmazgāt abi znoti. Verpakovski šis bandīts ir pat Liepājas Domē ievilcis- viss kā Ziemeļkorejā, radinieks radinieka galā !

Visi tie, kuri aizstāv šo slepkavu, ir tiesājami kā slepkavas. Šī banda vēlēšanās var savākt pietiekoši balsis, lai atkal paliktu pie siles, jo daudzi ir saistīti ar viņa nelikumībām ! Bet viņu laiks tuvojas beigām. ASV pretkorupcijas iestādes ir nopietni ķērušas pie komunistu- korumpantu iznīdēšanas. Un tas ir tikai labi un loģiski, ka JKP, ar J. Bordānu priekšgalā, ir atteikusies sadarboties ar šiem “letiņiem”, ieskaitot Lemberga šestaku Raivi Dzintaru.

Seska un viņa ģimenes vieta ir aiz restēm un visa manta atsavināma !

Un tagad klausieties uzmanīgi !!!

Liepājā, pēc 30 U. Seska neatkarības gadiem, trūkst 600 bērnu dārzu vietas. Ja tas nav apzinīgs seskveidīgo komunistu genocīds pret latviešu tautu, TAD KAS TAS IR ?

Par slepkavu Sesku vairāk šeit:

Tas bija tikai īsumā, bet kad notiks tiesas process pret Liepājas mafiju, tad šeit rakstīto variet palielināt mazākais par 1000 !

Šeit variet lasīt bandītu gaudu vēstuli

Sūta atklātu vēstuli, reaģējot uz nodomu likvidēt Liepājas SEZ

Reaģējot uz Ministru kabineta  2021.gada 1.aprīļa sēdes darba kārtībā iekļauto likumprojektu “Grozījumi Likumā par ostām” un dokumentu sadaļā pievienotā protokollēmuma projekta, kurā tiek noteiktas veicamās darbības Liepājas speciālās ekonomiskās zonas likvidācijai, Liepājas pašvaldība šodien, 25. martā, nosūtījusi atklātu vēstuli valsts augstākajām amatpersonām un ministriem, lūdzot skaidrot situāciju un valdības nostāju.

Vēstule nosūtīta Valsts prezidentam Egilam Levitam, ministru prezidentam Krišjānim Kariņam, finanšu ministram Jānim Reiram, ekonomikas ministram Jānim Vitenbergam, kā arī satiksmes ministram Tālim Linkaitam un vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministram Arturam Tomam Plešam.

Piedāvājam portāla lasītājiem iepazīties ar šīs vēstules saturu.

———————————-

Par Liepājas speciālās ekonomiskās zonas likvidāciju

LR Ministru kabineta  2021. gada 1. aprīļa sēdes darba kārtībā ir iekļauts likumprojekts “Grozījumi Likumā par ostām” un dokumentu sadaļā ir pievienots protokollēmuma projekts, kurā tiek noteiktas veicamās darbības par pārejas noteikumos minēto uzdevumu izpildi, t.sk. Liepājas speciālās ekonomiskās zonas likvidāciju.

Satiksmes ministrijas sagatavotais likumprojekts “Grozījumi Likumā par ostām” paredz līdz 2023. gada 31. martam Ministru kabinetam izvērtēt Ventspils un Rīgas ostu pārvaldības modeļa maiņas rezultātus un pēc tam pieņemt lēmumu par to, vai dibināt kapitālsabiedrību, kas veiktu Liepājas speciālās ekonomiskās zonas pārvaldes funkcijas. Minēto apstiprinājis arī Satiksmes ministrs Tālis Linkaits debatēs ar nozares pārstāvjiem un publiskos apgalvojumos medijos, turpretī Ministru kabineta sēdes protokollēmums paredz jau mēneša laikā izveidot darba grupu Rīgas brīvostas pārvaldes, Ventspils brīvostas pārvaldes un Liepājas speciālās ekonomiskās zonas likvidācijai.

Tas nozīmē, ka faktiski tiek gatavots lēmums ne tikai par Liepājas speciālās ekonomiskās zonas pārvaldes pārveidi par valsts kapitālsabiedrību 2023. gadā, izvērtējot Ventspils un Rīgas ostu pārvaldības modeļa maiņas rezultātus, bet gan par visas Liepājas speciālās ekonomiskās zonas likvidāciju jau šobrīd, kas ir pretrunā ar iepriekš pausto.

Liepājas pašvaldība ir neizpratnē par šādu valdības uzdevumu un lūdz sniegt dokumenta izskaidrojumu. Šādu savstarpēji pretrunīgi sagatavotu un sabiedrību maldinošu dokumentu nonākšana publiskā telpā, par kādu ir uzskatāma Ministru kabineta vietne, ir uzskatāma par klaju nevērību pret jautājuma nozīmīgumu liepājniekiem un investoriem, jo šādi paziņojumi apdraud uzņēmēju nākotnes attīstības ieceres un rada nestabilu investīciju vidi. Šādu paziņojumu publicēšana apdraud Latvijas valsts ekonomiskās intereses un investīciju drošību.

Liepājas speciālā ekonomiskā zona ir reģiona ekonomiskās attīstības instruments, kas sevi ir pierādījis attīstot Liepājas SEZ teritoriju kā vienotu ekonomisko ekosistēmu ar vienotu pārvaldību, infrastruktūru, veidojot efektīvu, saprotamu un kvalitatīvu uzņēmējdarbības vidi uzņēmējiem. 

Lai sasniegtu noteikta reģiona attīstību ir svarīgi valsts un pašvaldības varai sadarboties, jo tieši tas ir veiksmīgas attīstības priekšnoteikums, turpretī šāda valdības pozīcija, pasakot, ka nav nepieciešami reģionālās attīstības instrumenti, par kādu ir uzskatāma arī Liepājas speciālā ekonomiskā zona, pasaka, ka mums nav vajadzīgi attīstīti valsts reģioni, mums nerūp reģiona iedzīvotāju labklājība, nav vajadzīgi nodokļi valsts budžetā.

Liepājas SEZ gadījumā, tikai pateicoties visu pušu – valsts, pašvaldības un uzņēmēju – aktīvai un pārdomātai darbībai, ir izdevies 24 gados Liepāju no degradētas militāras pilsētas, kura grima dziļā ekonomiskā depresijā, pārvērst par ekonomiski attīstītu reģiona centru, kas veicina visa reģiona attīstību un nodrošina darbavietas un ienākumus valsts budžetā.  Spītējot  ģeopolitiskai situācijai, ekonomiskajām krīzēm, un pandēmijai, padarīts ir ļoti daudz, bet nedrīkst apstāties. Jebkura apstāšanās ir solis atpakaļ. Vai valsts šajos smagajos epidemioloģiskās krīzes apstākļos ir atkal gatava pazaudēt Liepāju, gatava atteikties no vairāk nekā 30 miljoniem, ko ik gadu LSEZ kapitālsabiedrības iemaksā valsts budžetā. Rūpnīcas attīstās, jo ir osta, ir lidosta un pilnvērtīga pievadceļu sistēma. Osta ir kā magnēts, kas paver plašus loģistikas virzienus  uzņēmējiem, kas strādā un grib strādāt Liepājā.

Liepājas Speciālās ekonomiskās zonas pārvaldības modeli par efektīvu ir atzinuši gan uzņēmēji, gan finanšu sektora dalībnieki, gan investori, jo skaidri definēti atbalsta instrumenti, nosacījumi un attīstības veicinošais faktors ir stabilitāte ilgtermiņā līdz 2035. gadam kā to nosaka Liepājas SEZ likums.

Liepājas dome jau savā 2020. gada 14. jūlijā domes sēde lēmumā skaidri pauda savu nostāju plānotajām izmaiņām likumā par ostām un Liepājas SEZ likumā.

Liepājas pilsētas domes priekšsēdētājs Jānis Vilnītis

Liepājas pilsētas domes priekšsēdētāja vietnieks stratēģiskās plānošanas jautājumos Uldis Sesks

31.03.21

You may also like...

6 komentāru

  1. Liep.spec.ek.zona saka:

    Kas būs pēc tam?

  2. starp citu interesanti notikumi saka:

    https://youtu.be/8_t5ciw9w8Y

  3. saruna ar Esību saka:

    Jautāju Esībai:,,Kas īsti ir naida runa?,,

    ,,Runa un sodīšana par naida runu ir ĪSTĀ naida runa un naida izpausme,īpaši,no stipākā puses, ,,teica Esība. ,,Par Īstu naida runu ir jāsaņem sods.,,

  4. :) saka:

    Patībai ir dziļi po visas prieka un naida runas.

  5. Anonīms saka:

    Nu ja! Te vien šai klāstā ir pateikts kas ir sporta industrija. Nesen vēl kādā sabiedrības daļā bij lielas sajūsmas par boksa čempionu kurš dīvaini arī pieķēris covida vīrusu un pēc viņa izteikumiem to netīrību mājas pārnesa viņa bērni, tad nu rodas jautājums, kur vazājas pasaules čempiona bērni, ka spēj pieķert tādu nožēlojamu drazu? Protams foto kameru priekšā un uz krāsainiem žurnāla vākiem viņi visi ir Latvijas republikas patrioti un tas boksa cempis ar draudzējas ar Raivi Dzintaru. Reklamē nožēlojamas kredītu kompānijas. Vai ir vērts atbalstīt sporta industriju apmeklējot masu debilizacijas šovus?

  6. Skolnieciņš no sidrabbirzs saka:

    Nesteidzoties tuvojas Lieldienas. Lieldienas ir auglības un dzīvības svētki. Šie svētki ir par godu pavasara un rītausmas Dievietei Ostarai. Lieldienas ir ģermāņu Dievietes Ostaras svētki. Lielā diena ir par godu pavasara un rītausmas Dievietei Ostarai. Diemžēl kristietība, veicot asiņaino ekspansiju Eiropā, ir nozagusi šos svētkus pagāniem. Taču pagāniskās tradīcijas nekur nav zudušas, vajag tikai atcerēties to jēgu. Leģenda vēsta, ka Dieviete Ostara trusi kā labo gariņu sūta pie cilvēkiem, lai noskaidrotu, kas notiek cilvēku mājās. Par to viņa reizi gadā ļauj trušiem dēt raibas olas. Šī leģenda ir mīļa un jauka, tā atklāj Dievietes Ostaras patieso dabu. Lieldienās, kad diena ir līdzsvarā ar nakti, Dievietes Ostaras spēks ir savā pilnībā. Kopš senseniem laikiem trusis ir bijis uzticams Dievietes Ostaras pavadonis. Trusis jeb Lieldienu zaķis ir auglības simbols, bet ola ir jaunas dzīvības simbols. Tā kā SARS-CoV-2 vīruss nekur nav zudis, svinēsim šīs Lieldienas piesardzīgi, ievērojot visas epidemioloģiskās drošības prasības. Svinēsim šīs Lieldienas savās mājās, godinot Dievieti Ostaru. Lai pavasara un rītausmas Dieviete Ostara mūs svētī! Lai Dieviete Ostara pasargā mūs no ļauna!
    Ar dzīvības nesējas Ostaras svētību, Skolnieciņš no sidrabbirzs
    ©Skolnieciņš 1999-bezgalība :-)
    Skolnieciņš® ™Skolnieciņš
    Latvju Dievi mūžam viedi.
    #kovid-19 #covid-19 #koronavīruss #Lieldienas #LielāDiena #PavasaraSvētki #PavasaraSaulgrieži #DievieteOstara #RītausmasDieviete #PavasaraDieviete #auglība #dzīvība #bagātība #LieldienuTradīcijas #LieldienuZaķis #LieldienuTrusis #LieldienuOlas #OluKrāsošana #pagāni #rituāli #buršanās #04.04.2021. #05.04.2021.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *