Pārmaiņas. Atbilde: Anonīms 2021. gada 10. janvāris 16.56

Atbilde: Anonīms 2021. gada 10. janvāris 16.56

Okupēto zemju valodas prasme, šajā gadījumā latviešu, nepadara krievu kolonistus par mūsu zemes patriotiem vai likumīgiem pilsoņiem, bet gan par teicamiem trojas zirgiem, kremļa interešu pārstāvjiem okupētajā Latvijā.
Kas gan būtu bijis Putins Vācijā, bez vācu valodas zināšanām ?
Šobrīd dzīvojam ar odzēm azotē un tās dzeļ kopīgā korī ar kangariem, mūsu pašu valodā.
Atbalstīt latviešu valodas kursus, par valsts līdzekļiem varēja tikai vientiesīgas dvēseles, kašķīgas vai tuvredzīgas tantes.
4.maija komunistu kliķe to realizēja spēlējot uz latviešu jūtām, jo visiem šiem mankurtiem-zagļiem, kremļa noziedznieku piesedzējiem, okupantu-kolonistu atrašanās mūsu zemē ir dzīvības vai nāves jautājums.
Lietuvā – 4.8% krievu
Baltkrievijā – 8.0% krievu
Ukrainā – 17.3% krievu
Latvijā – 25.2% krievu

Turklāt Latvijas oficiālie dati ir stipri apšaubāmi.

https://mobile.twitter.com/j_hermanis/status/1001145984972443649

Kas ir šie 68 700 cittautiešu? Ja tie nav latvieši, krievi baltkrievi, ukraiņi, poļi, ebreji, lietuvieši, vācieši utt.
[ 68 700 cits’tautības ķermeņu, atbilst visam iedzīvotāju skaitam Liepājā !!! ] Kas viņi ir, ja tik masveidīgi nevēlas atklāt savu tautību ???

Rīgā – latvieši 47,1% krievi – 36,4%
Daugavpils – latvieši 18.5% krievi 50.5%

Okupantu piesegtā okupantiskā kuce Ločmele-Luņova vēl joprojām atrodas brīvībā un lej samazgas uz godīgiem latviešu cilvēkiem.

https://puaro.lv/politika/pielauj-ka-regina-locmele-lunova-varetu-but-saistita-ar-3-miljonu-atmazgasanu/


Luņova nesmādē arī reiderismu un iesaista tajā savu otprisku.

https://www.kompromat.lv/item.php?docid=readn&id=2708

Viss reiz nāk gaismā.
Publicēšanas datums: 2017. gada 5. jūl.
Фильм Мелани Бачиной и Андрея Костянова о журналисте Павле Шеремете, убитом в Киеве 20 июля 2016 года.


2020. 04. января была обнародована аудиозапись, показывающая, что белорусские спецслужбы могли спланировать физическую ликвидацию некоторых белорусских политэмигрантов в Европе.

12.01.21

LRTT

Sarkanie Ciānas deģenerāti ir pasauli asinīm pārpludinājuši. Tas beigsies ar grandiozu šo kreatūru fizisku iznīcināšanu. ASV šie mēsli pamatīgi izgāzās un, domājams, ka tas būs viņu beigu sākums !

https://www.youtube.com/watch?v=41mLCk6UvzYemoro%C4%ABds&fbclid=IwAR1K5f6ZKI4JZgAt8K1LqRztAsVV4VzksN00q5e6gR0PmO0_BaNN28ZYVOs

You may also like...

7 komentāru

  1. no Rīgas saka:

    Vai tas ir taisnīgi, ka Rīgā, lai strādātu jebkādu darbu ar cilvēkiem, latviešiem nepieciešamas krievu valodas prasmes? Vai nu tirdzniecībā, vai medicīnā, vai pašvaldības iestādēs. Turklāt latviešu skolās krievu valodu var mācīties minimāli, kā izvēles priekšmetu, jaunieši to nezin vai slikti zin.
    Grantiņa kungs, vai Vācijā arī ir tā, ka iebraucējiem nebūtu jāmācās skolās
    valsts valodu?
    Man reizēm rodas sajūta, ka latviešus gribētu dabūt prom no Rīgas un varbūt no Latvijas vispār…
    Bet, ja kāds sadomās dabūt prom no Latvijas tos citus, tad viņu glābēji no austrumzemes to tikai gaida, lai nāktu šiem palīgā.
    .
    .
    .
    Admins
    Vācijā neviens tev neprasa kadā valodā mācīties un Latvijā drīz arī tā būs. Pēc Putina puča ASV daudz kas mainīsies. Utainie tiks patriekti ne tikai no ASV, bet no visurienes !

  2. Anonīms saka:

    Nu ja! Brīvības 88 pavisam maziņš veikals kurā cilvēki lielāko daļu iegriezas pēc mobilajiem telefoniem. Sadzīves tehnika oriģinālā vācu izpildījumā priekš vietējiem latviesu luzeriem nebij pa kabatai. Tad nu sanāk, ka ienācis pircējs jautā pēc palīdzības, bet nevar palīdzēt, ja tā na mana nodaļa, ja viņš jautā par mobilajiem telefoniem. Dažreiz ir dienas, kad cilvēki ir pa pilnam, bet mobilo telefonu pārdevēji nespēj viņus apkalpot, bet līst viņu nodaļa arī nedrīkst pārdevēji no citām nodaļām. Tā teikt peļņas ieinteresētība, kad jāraksta ir uz pirkuma čeka pārdevēja kods. Nu i stāvot tais vācu tehnikas apskāvienos bij jādzird no russkijiem īpašas slavas dziesmas par Germanskoje kacestvo! Tā nu lielum lielais vairums oriģinālas vācu tehnikas pircēji bij russkijie, bet pārdevēji latvieši. Vien vazājoties Anglija pēc daudziem gadiem sapratu to bildi, kāpēc russkijie bāza latviešus pie vācu tehnikas tirgosanas. Tās nožēlojamas asociācijas pēc! Vsje vi gansi. Tā nu teikt tiem russu zhidu tirgoņiem ir tādas smalkās izjūtas, ko izlikt tautai par bildi, lai tai radītu Tēlu. Russkijie iemācījās runāt un rakstīt latviski pat pārāk labi. Ka dokumentāciju viņi aizpilda daudz pareizāk par pašiem latviešiem un izkārto valsts kabinetos sev vajadzīgus papīrus. Ko tas dot, ja latvieši bažas tam russkijam virsū, lai viņš runā latviski, ja viņš zog tāpat, kā runājot po russki? Kad pircējs ir acu priekšā, tad ideoloģiskās lekcijas viņam nelasa, bet diemžēl 90 to gadu kriminālie elementi regulēja visu tirdzniecības būtību. Tad nu latviešiem pašiem vēlme dzirdēt, kā russkijie runās pa latviski ir pārvērtusies par lielu bēdu. Strādājot kolektīvos ar russkijiem jebkurā gadījumā dominē russ valodas pielietojums. Valodai ta vainas nav nekādas, bet viņu ideoloģiskā nostādne, ka tev jākrīt viņu priekšā, jo viņi taču ir Velikije. Tikai lielum lielais vairums viņi nav etniski saistīti ar Krievu valodas nesējiem. Krievu valoda pēc savas būtības vien mūsu pašu senču valoda tikai runas stilistika ir savādāka, bet garīgā būtība ir no vienas sentēvu saknes nākusi. Kaimiņš nr. 6 arī māk citēt latvju dainas, bet nesaprot, ka Da i Net v celom obrozujet DAINET, kas ir i skaista apkartne, i skaista dziedāšana. Dziedāšana viņiem visiem ir tā pati jūdu izredzetiba svešu tautu zemes. Pašā Russija ne īpaši ciena russkijos no Latvijas un to esmu dzirdējis no pašiem Latvijas russkijiem. Tak atpazīst pēc būtības tos judasusus arī Russija!

  3. Andris un draugi saka:

    Ko darīt, ja latv. paši rok kapu savas tautas iznīcībai tuvā nākotnē? Ja truli, gļēvi pieļauj okupantu masu naturalizāciju un latviskotos naidniekus pieļaujot salikt vadošos, svarīgos valstij amatos?!
    .
    .
    .
    Admins
    Nezinu nevienu latvieti, kurš to darītu un vēlētos to darīt.
    Ja jebreji godmaņi, puķini un trampi ir latvieši, tad tev ir taisnīna, bet ja nē, tad esi tāds pats apmauts āksts, kā visi tie, kuri slavē Trampu un Krieviju !
    Tāds pats āksts kā visi tie, kuri lamā Sorosu, bet slavē lembergu & co, kuri ir Latvijai nozaguši visu, ko vien var nozagt !

  4. Anonīms saka:

    Tad visas latviešu tantiņas un onkulīši, kas vairumā balsoja par gobzemiem, viņķelēm un kariņiem IR maskēti godmaņi, pūķini un trampi? Nē, tie ir 4.maija režīmā apstrādāti upuri, kas padevušies un domāt, lemt paši jau neuzdrošinās! Un jārod, jāveido spēki, kas tos modinās, sapurināt pašu nākotnes labā.

  5. 14.10 !!!!!!!!!!!!! bezvoļnije un bezpolije.. saka:

    mtjtvj! Ir jums tās olas vai nav!?

    Goč pendel! – kā klukstes. Ap `da` i `ņet` kukadēkujut! No kuriem `dainēt` izkukadēkujut. Varbūt papreparēsit arī `uroģinu`, kam `roģina` iekšās? I `dzimtām` i `dzimtenēm` varēsit pieķert pie rīkles.

    Nu ja – ja olas ledusskapī… Un galvas kā vist(iņ)ai.

    No filologa skatapunkta bija cerība, ka kaut kad vārdus atsāks likt pa viņu īstajām vietām. Ka par provokatoriem, ākstiem un idiotiem uzreiz nesauks šeit iegriezušos ar vēlmi tikai parunāties. Par tēmu.

    P. s. Šoreiz tēma – olas. Un jautājums `jums`. Tas ir – `štata` darbiniekiem: pastāvīgajam `etnogrāfam` `Anonīms` un svītai.

    https://www.draugiem.lv/blogs/post/Ukrainas-arsts-par-Cv-likumu-uzbrukumu-Polija-un-U_16743571

  6. Alvīne saka:

    Miljonārs Krūmiņš reiz tā saslavēja “dāmu ar olām” Ivetu Griguli, ka viņa, balstoties uz “ģimeniskām vērtībām” unsaviem attēliem uz autobusu pakaļām, tika Eiroparlamentā. Tur gan viņas vērtības pamainījās, laikam “olas” nokrita :)
    Tas par olām, tikai laikam svarīgāk ir, kas galvā, lai zinātu, ko ar olām darīt.
    Jūsu norādīto video paskatījos līdz vietai, kur “klīniskais ārsts” saka, ka vakcīnas nevienu nav glābušas. Laikam šim ārstam līdz šim nav nācies sastapties ne ar poliomielīta, ne difterijas, ne citām epidēmijām. Un tas pateicoties vakcinēšanai. Neesmu mediķe, bet literatūrā ir diezgan par to lasīts.
    Bet šajā portālā var rakstīt, speciāli nereģistrējoties, nav vairs daudz tādu vietu. Gan jau izlasīs, kam vajag.

  7. ku` ta ku` ta ku` dēt! ku` ta dēt? saka:

    Vēl viens klukste: ne ko izlasīs, ne ko noskatīsies līdz beigām, bet viedoklis jau izdēts. Pievelk tikai aiz matiem kādas frāzes ar bārzdu, kādu pazīstamāku vārdu, pļukt – un ola `studijā`! Bet tas ir vēl lētāk, nekā vizināties uz mašīnas pakaļas.

    Dļa ossobenno t…. nāķsies anotēt.
    Būtu gudrības kaut ko izdarīt (vismaz izlasīt, noskatīties) līdz galam, varbūt pielektu, ka ārsts brēc uz vīriešiem (ne uz vistām) – kur jūsu griba, kur pauti?! Galva vien, kā redzam, neglābs ne sugu, ne pasauli, ja radījums paliek par bezdzimuma – bez pautiem, bez gribas. Ja pauti ir ledusskapī, un pat nav zināms, uz kuras ielas.
    Vajadzēja jau paciesties līdz tai vietai, kur viņš aicina saprast – pauti nav vienīgi jāklēšanās kompleksa detaļa, pauti ir identifikācijas, vīrišķības zīmogs.

    Un ar vakcīnām ir gluži kā ar nūjām. NAV nūjas, kurai būtu tikai viens gals!

    Un galabeigās – žēl vakcīnu. Kuras sper tikai vienos vārtos. Un tieši ar to vairo neticību. Ārsts spēlēja abos vārtos. Bet, ja prāts ir mākoņos, vai stūrgalvīgi gribas palikt pie saviem vienīgajiem vārtiem, neies taču ko darīt līdz galam. Un kur nu vēl lasīt vai klausīties ārstus, kuri piedāvā arī citus un citādus ārstu un daudzu citu nozaru speciālistu pētījumus.

    P. S. Neanotēju “uz savu galvu“. Pamatojos uz reālu avotu (visnotaļ vēl saprātīgu) – izdevumu DIALOGI (Polemiski raksti par mūsdienu zinātnes attīstības iespējamām sekām). 1983. gads. Izd. AVOTS. Tulkojums no krievu valodas. Sarunājas to gadu Rietumu un Austrumu pētnieki, zinātnes un reliģiju autoritātes.

    Visticamāk – bibliotākās noteikti atrodams izdevums.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *