Feisbuks, krievu nacistu midzenis(Lenars Hakimovs)

Maris Zigurs Izskatas peec Krieviem. Ja nebuutu atskiribas ziimes tad nevareet atskirt. Kiveres. Taaadas jocigas nav Vaacu. parauga.

Ленар Хакимов Tajā laikā friči dienestā nesauca (1942) šie ira Brīvprātīgie slepkavas , kuri šāva žīdus un baltkrievus un krievus (Rets Foto) tālab forma bija tāda jocīga

Krievu nacist, noziedzniek L. Hakimov, tava vieta ir aiz restēm par: vēsturisko faktu viltošanu, nacionālā naida kurināšanu un latviešu tautu vainošanā nepastrādātos noziegumos. Vispirms pastāsti: no kurienes Tu nāc, kas ir tavs tēvs un vectēvs un ar kādām TIESĪBĀM Tu uzturies Latvijā ?

Un padomā tikai, 1942. gadā krāsains foto !!!

Lūk, Latvijas VDD aktīvā aģenta- troļļa Lenara Hakimova secinājums: uz 1942. gada krāsainās fotogrāfijas redzamie esot šāvuši žīdus, baltkrievus un krievus. Rodas jautājums: kā viņš to zina ? Un skat’ tikai, kas par apaviem ir ceturtajam Tukuma brīvprātīgajam “žīdu šāvējam”! Kad viņam tiek aizrādīts par formu un ķiverēm, šis Kremļa prusaks “dod izsmeļošu” atbildi: tajā laikā friči vēl neesot veikuši “iesaukšu” un tāpēc formas esot tādas dīvainas ! Interesanti gan, kā viņi 1942. gadā tika pie SABIEDROTO ķiverēm ?

Un tagad mazliet pielabosim krievu deģenerāta Hakimova alkohola ietekmē rakstītos murgus. Tas vairs nav noslēpums, ka sādžas Baltkrievijā dedzināja tieši NKVD specvienības, kuras bija pārģērbtas latviešu “policijas bataljona” formās. Latviešu policijas bataljons piedalījās tikai un vienīgi kaujas operācijās, kas bija saistītas ar cīņām pret partizāniem. Visas civiliedzīvotāju pakāršanas veikušas tieši no Maskavas iesūtītās NKVD specvienības, lai radītu baltkrievu naidu pret vācu okupantiem. Baltkrieviem ar vāciešiem bija draudzīgas attiecības, jo uzskatīja tos par atbrīvotājiem no boļševiku teroristiem- tautas slepkavām.

Uz foto redzamie ir trīs latviešu karavīri un viens itālis, kuri apsargāja Staļiniskās Krievijas sabiedrotos, vācu nacistus, kad tos Nirnbergā tiesāja. Lūk, tāda ir šīs krāsainās pēckara fotogrāfijas īstā vēsture, protams, mazliet savādākā pirms- retušēšanas variantā. Šis ir tas pats variants, kad tika rādīti LATVIEŠU NACISTU dokumenti, kas kara laikā !!! parakstīti ar lodīšu pildspalvu !

Un vēl ir viens jautājums, kas ir šis Hakimos, viņa tēvs un vectēvs ? Vai šim Kremļa propagandistam ir tiesības atrasties Latvijā ? Ja mēs “paskraidām” pa viņa Feisbuka profilu, tad secinājums ir viens: viņš ir slepkavas Putina pielūdzējs, latviešu, ukraiņu un baltkrievu nīdējs, kuram vieta ir aiz restēm. Uz brīvām kājām šis deģenerāts ir tikai tāpēc, ka Latvijas drošības iestādes vada Maskavas čekisti- latviešu tautas slepkavas.

Lūk, šie ir tie, kuri sponsorē VDD un tās radītos troļļus !

25.03.21

You may also like...

8 komentāru

  1. Pārmaiņas saka:

    Analoģiska KGBešņiku rīcība arī šodienas Baltkrievijā, lai sanaidotu kaimiņus.
    https://youtu.be/S7XuRNAru2k

  2. Anonīms saka:

    Nu ja! Tad nu lūk, ko spēj foto un kino bildes, kad šodien jaunietis nespēj orientēties pat nesenā vēsturē, tad var piebāzt pilnas ausis ar visādiem stāstiem par ļaunajiem tēviem kuršiem. Kā nu izteicās pie galda sēdot manai mātei ar Kgbeshniku mana māsīca, ka mans tēvs pats vainīgs, ja viņam 60 gadu vecumā uzlikas virsa 5 krievu nelieši. Es viņai par jautāju vai viņa apjēdz, ko saka? Vai es būtu spējīgs uz likties vecajam vīram augumā tikai tāpēc, ka viņš visu dzīvi dienēja Soviet armija? Ja arī mans tēvs līdzīgs fashistam, tad kara laikā viņš bij bērns un ciemā dzīvojot ar vācu karavīriem neko sliktu par viņiem nekad nav izteicies! Tur pretī tas pats kgbeshbiks bij mana tēva vecumā un par Soviet armijniekiem splaudijas tāpat, kā mans tēvs. Kādu nakti pirms gada sapni rādījās krievu kaimiņiene, kad aizgāju paprasīt uzlādēt viņai telefonu, tad šī man sāk stāstīt, kā fashisti viņai sasavusi kāju un rada uz to vietu, kur rēta, bet es to neredz. Aizgājis līdz krievu vecukiem domāju pajautāt, kā nu tas vācietis izturējās kara laikā viņu pusē? Vai patiešām vācietis bij tik sūdīgs, cik sūdīgu to mālē kino? Vecina nopietni pa griezdamās pret mani noteica – net konenecno, nemci bilji vezlivimi ljudmi k otnoseniju detjam. Konfeti dorilji! Tā nu šodien mālē latvieši vēsturiskās bildes, ka viņu vectetini dzēra Whiskijus un pīpēja cigārus. Anglis pie kura viesojos ar firmas torti Rigonda nespēja saprast, ka mēs Soviet laikos radio nevarējām uztvert London. Why? Cause you were our enemies in that time! Tā nu tas lejputrijas ķīselis tiek cilvēkiem liets visādās variācijas, bet Soviet laikos latvieš paši spēlēja kino fašistus. Nevajag piedalīties viņu melus stāstos. Rietumos Holocausta silte ienes milzīgu peļņu, bet vāciešu tematika izdziest, tad vēl taču ir latvieši un ukraiņi, kā fašisma līdzskrējēji. Kāpēc vēl viņiem ne uzkraut šos šausmu stāstus par žīdu cepinasanu?

  3. !!! saka:

    Šodien ir īpaša diena! Šķēli un Šleseru apsūdz par krāpšanu, bet Ainārs pat “ļoti nopietni” apdomā atgriešanos politikā. Interesanti, ka abus apsūdz iestāde, kuru pārvalda “galds”. Vai tik Stukāns nav no Ventspils grupējuma un neatriebjas Valmieras grupējumam par sava bosa iesēdināšanu cietumā, jo iepriekš Stukāns izteicās, ka “Aivars Lembergs ir jāliek mierā!”
    Karš starp grupējumiem ilgst jau kādu laiku. Kurš izpildīs Grūtupa lomu un samierinās kungus? Piesakās.

    Tas ir brīnums! Beidzot kāds starp Latvijas kompetentajām iestādēm mēģina uzņemties šos zagļus m _ th _ rf _ ck _ rs. Tam vajadzēja notikt pirms daudziem gadiem. Gan Šķēle, gan Šlesers pieder cietumā, un visi viņu aktīvi ir jākonfiscē. Latvijai nevajadzētu izrādīt žēlastību nevienam no oligarhiem, un Latvijas tautai nevajadzētu izrādīt līdzjūtību pret viņiem.
    Ja Latvija var pierādīt pasaulei, ka noziedzīgie oligarhi tiek ieslodzīti un viņu ļaunprātīgie ieguvumi tiek pārpublicēti atpakaļ nodokļu maksātājiem, un, ja Latvija var pierādīt, ka tagad ir skarba korupcija, tā izaugs augstākajā investīciju vietā, un latviešiem sāks baudīt ļoti augstu dzīves līmeni.
    Tehniski Latvijai līdz šim vajadzētu būt vienai no bagātākajām vietām Eiropā. Tikai trīsdesmit gadus ilgā korupcija to atturējusi.

    It’s a miracle! At last somebody among the competent authorities in Latvia is trying to take on these thieving m_th_rf_ck_rs. It should have happened years ago. Both Šķēle and Šlesers belong in prison and all of their assets should be confiscated. Latvia should show no mercy to any of the oligarchs, and the people of Latvia should show no sympathy for them.
    If Latvia can prove to the world that criminal oligarchs get jailed and their ill-gotten gains are re-appropriated back to the taxpayers, and if Latvia can prove it is now tough on corruption, it will evolve into a top investment location, and Latvians will start to enjoy a very high standard of living.
    Technically, Latvia should be one of the richest places in Europe by now. Only thirty years of unabated corruption has held it back.

  4. No Maarupes saka:

    Delfi censhas aizvaakt,bet “Sabierdriba” 3 lapa par 25,martu ir loti labi komentaari no godigu pilsonu puses

  5. No Maarupes saka:

    Piem shitie:

    Par 100 procenti
    Ziņo redaktoram
    26.03.2021 18:24:29
    ā Pfff
    Ziņo redaktoram
    25.03.2021 14:02:04
    @Pfff ne tikai nesaņēma un nesaņem pelnīto sodu, bet vēl joprojām tiek glorificēti šie krievu iebrucēju masu slepkavas, sadisi, izvarotāji un zagļi psrs formas tērpos, kā arī vateņos un vaļinkos! Vēl šodien nekaunīgi blandoties okupantu formās, publiski žūpojot sarkano nacistu svētkos pat te, no tiem smagi cietušajā Latvijā! Un viņu noziegumi vēl nav beigušies, jo tie joprojām dzīvo upuru mājas un upuru zemē, pateicoties 4.maija kolaborantu nodevīgajai prettautiskajai politikai! Un svešie tiek noziedzīgi masveidā naturalizēti, bez pilsoņu piekrišanas-referenduma! Un šodien, kremļa upuru piemiņas dienā radio ziņās to nepiemin un delfos par to,cita starpā, kā mazsvarīgs sīkums pieminēts!E.P.

    Parādīt mazāk
    Jau esi reaģējis

    1
    Atbildēt
    Par 100 procenti
    Ziņo redaktoram
    26.03.2021 18:26:14
    Nemurgo Muļļa
    Ziņo redaktoram
    26.03.2021 01:30:06
    par kādu draudzīgu sadzīvošanu blefo, par kādām te tautām muldi, kādā sakarā jāsadzīvo psrs iebrucējiem-okupantiem ar Latvijas dažādo tautību no tiem smagi cietušajiem pilsoņiem? Kāpēc Latvijas pilsoņiem -upuriem ar bendēm-kremļa slepkavām-okupantiem draudzīgi jāsadzīvo, nevis jāatbrīvojas no tiem? Un īpaši ja kremļa bendes nav savus drausmīgos noziegumus nožēlojuši un pat ļaunāk, joprojām apmelo savus upurus, visādi draud un vēlreiz uzbrukt gatavojas, ar 5.kolonnas spiegiem naidu kurinot, visvisādi rīdot palikušos savējos pret Latvijas valsti un tautu??!E.P.

  6. Andris un draugi saka:

    Paldies tam No Mārupes, atradām patiesi labus, godīgus komentārus! Un paldies Grantiņam un LRTT par šo tik reto iespēju lasīt un rakstīt bezcenzūras viedokļus kremļa okupantu, kolaborantu un zilo mošķu apsēstajā Tēvzemē!

  7. Skolnieciņš no svētmeža saka:

    Ir aizvadīts 25. marts. Lai gan pagājušajā nedēļa bija sentēvu pagāniskie svētki – Māras diena (Dievietes Māras diena), tomēr 25. marts mūsu tautai ir skumju un sēru diena, tāpēc ka pirms 72 gadiem notika vienas no vērienīgākajām latviešu tautas deportācijām uz Sibīriju un citiem attāliem PSRS reģioniem. Šīs neģēlības pret latviešu tautu veica noziedzīgā PSRS valdība. Šiem PSRS noziegumiem nekad nebūs noilguma, šos noziegumus pret mūsu tautu nedrīkst aizmirst. Varmācīgā un asinskārā PSRS valdība 1949. gada pavasarī izsūtīja vairāk nekā 92 000 Baltijas valstu iedzīvotāju (no Latvijas ~43 000). Padomju Savienības varasiestāžu slepenajā operācijā “Krasta banga”, kas ilga no 1949. gada 25. marta līdz 29.martam, tika apcietinātas un izsūtītas ap 13 000 ģimeņu. Šo nabaga cilvēku skaitā bija arī grūtnieces, zīdaiņi un bērni. Daļa no šiem cilvēkiem mira vilcienu lopu vagonos pa ceļam uz nometinājuma vietām. Šiem cilvēkiem zaglīgā un nelietīgā PSRS valdība atņēma visu īpašumu, pretī dodot vien ciešanas, bēdas un asaras. Diemžēl mūsdienu Krievijas Federācija kā PSRS mantiniece nav atzinusi un nožēlojusi savu vainu šajos noziegumus, kā arī publiski atvainojusies un izmaksājusi cietušajiem saprātīgas kompensācijas. Mūsdienu Krievijā valda lielkrievu šovinisms – militārais un pareizticīgo baznīcas kults. Kristīgie TV kanāli Telekanal Spas un Soyuz, kā arī militāri-patriotiskie TV kanāli Telekanal Zvezda un Pobeda International vel joprojām skalo Krievijas Federācijas iedzīvotāju smadzenes. Šādas attieksmes dēļ no mūsdienu Krievijas nekas labs nav gaidāms.
    Ar Dievietes Māras gudrību, Skolnieciņš no svētmeža [Latvju Dievu dēls]
    ©Skolnieciņš 1999-bezgalība :-)
    Skolnieciņš® ™Skolnieciņš
    Latvju Dievi mūžam viedi.
    #MārasDiena #DievieteMāra #KomunistiskāGenocīdaUpuruPiemiņasDiena #25.03.2021. #deportācijas #represijas #ciešanas #piemiņa #Latvija #brīvība #patriotisms #Skolnieciņš #svētmežs

  8. Skolnieciņš no svētmeža saka:

    Ir aizvadīts 25. marts. Pagājušajā nedēļa bija Māras diena (Dievietes Māras diena). Dieviete Māra mūsu tautai ir pazīstama kopš tālas senatnes. Diemžēl Dieviete Māra mūsdienu Latvijā ir aizmirsta un nicināta. Pagāni sabiedrības acīs tiek marginalizēti. Dievietei Mārai nav nedz tempļu, nedz elku, nedz svētvietu. Kristietība ir nozagusi Dievietes Māras pielūgsmi un aizvietojusi Dievieti Māru ar ebrejieti, jaunavu Mariju. Diemžēl Latgales Māras piemineklis, kas atrodas Rēzeknes sirdī, liecina mums, ka kristietība neciena mūsu sentēvu Dievus. Dieviete Māra ir plaši pazīstama gan baltu, gan slāvu tautu dzīvesziņā. Pēc slāvu tautu dzīvesziņas Dieviete Māra ir Černoboga sieva. Viņa ir pazemes valstības valdniece. Dieviete Māra ir nāves Dieviete. Viņas spēks ir bezgalīgs. Viņas sirpis ir ass. Dieviete Māra ir visu burvju un raganu aizgādne. Latviešu dzīvesziņā 25. marts Dievietes Māras svētki. Godāsim Dievieti Māru pēc sentēvu pagāniskajām tradīcijām. Iedegsim pelēku svecīti par godu Dievietei Mārai. Aizlūgsim Dievieti Māru par mūsu aizgājēju dvēselēm. Uzzīmēsim uz svētakmeņa ar sāli Māras krustu un Māras līkloci jeb Māras ūdeņus (pietiks ar dažām tējkarotēm sāls burciņā). Ziedosim uz svētakmeņa trīs jēlas olas un gabaliņu gaļas par godu Dievietei Mārai. Kā ziedojumu Dievietei Mārai var atstāt gabaliņu no tā ēdiena, kas pašiem garšo. Dieviete Māra ar prieku pieņems mūsu ziedojumus un uzklausīs mūsu lūgšanas. Lai Dieviete Māra mūs svētī! Lai Dieviete Māra mūs pasargā no ļauna! Lai godāta Dieviete Māra kā tas no iesākuma ir bijis, tā tagad un vienmēr lai ir!
    Ar Dievietes Māras gudrību, Skolnieciņš no svētmeža [Latvju Dievu dēls]
    ©Skolnieciņš 1999-bezgalība :-)
    Skolnieciņš® ™Skolnieciņš
    Latvju Dievi mūžam viedi.
    #MārasDiena #DievieteMāra #NāvesDieviete #PazemesValdniece #Māra #Černobogs #SlāvuDievi #rodnoveri #pagāni #svētmežs #Skolnieciņš

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *