5. kolonnas ziedu laiki Latvijā

Šis A. Vasiļevska izlēciens pret latviešiem bija tieša VDD atbilde uz LRTT veidoto zemāk redzamo fotoMATRICU.

01.01.21

You may also like...

11 komentārs

  1. piemērs saka:

    Mans kaimiņš pagastā atgriezās no 1940.gada izsūtījuma,kur viņš nokļuva dēļ brāļa nostučīšanas.Abi bija saimnieki.Esot sagribējies mantas.
    Saraksti bija gan personīgi,gan pēc citiem principiem,arī pēc skaita veidoti,kurus aizpildīja ar konkrētām personām.
    Mana dzimta latviešu nodevību ir piedzīvojusi visos laikos. Varbūt,tos nevar skaitīt par latviešiem.Tā es arī daru.Man ir latviešu tauta un latviešu atkritumi.
    Un kā ar šo lietu ir šodien?

  2. Lai Dievs ar mums! saka:

    https://www.youtube.com/watch?v=brNMPfPk44w

    Šodien (un sen jau, un arī tad, kad izveda ) zombē – brāli pret brāli, māsu pret māsu, tēvu pret māti, māti pret tēvu, kaimiņu pret kaimiņu, bērnus pret vecākiem, vecākus pret bērniem un tā līdz pasaules galam).

    Lai Dievs dod tik daudziem palikt nezombētiem, lai pietiktu, kam saprast, ka jāpaspēj iznīcināt vispirms pati iespēja zombēt. Un to var izdarīt ja nu vienīgi pasaule kopā. Neatkarīgi no etnosiem, ādas krāsas, deguna formas, reliģiskas vai ideoloģiskas piederības. Jo visi esam vienā cilpā. Nepaspēs – nebūs atšķirības. Visi būs vienādi atkritumi.

    Jautājums:

    “Ko, Dieviņi, tu darīsi,
    Kad mēs visi nomirsim –
    Ne tev sievas, ne tev bērnu,
    Kas Tev vecam maizi dos?“ latviešu t. dz.

    https://www.youtube.com/watch?v=zv5z39hxvrI

  3. kamēr vēl var noderēt saka:

    http://www.labie.lv/wp-content/uploads/2016/02/Deklar%C4%81cija-CNWS-IV-oxo.pdf?utm_source=draugiem.lv&utm_medium=say&utm_campaign=post_1891708974

    Kad visi vienā cilpā – visiem ( ikvienam jebkuras tautas pamatiedzīvotājam) varētu noderēt. Sākumam – vismaz zināšanai. Kad jau dzīvosi ar čipu, kas maina tavu dēenes, tu jau nebūsi vairs nekas. Ne tu busi savējais, ne nesavējais. Vergtura vadāms vergs – ar numuru, bez vārda.

  4. Anonīms saka:

    Ne tikai izvedamo saraksti krieviem ienākot bija gatavi, bet bija jau zināmi arī cilvēki no vietējo vidus, kas ieņems amatus milicijā, Izpildkomitejās utt.
    Krievi okupācijai un latviešu iznīcināšanai bija gatavojušies ļoti, ļoti rūpīgi.

    Par to pieķerto ballētāju baru – kāpēc kāds bērnišķīgi iedomājas, ka viesu nami nav tagad zem mikroskopa? Arī katrs pritons ir zem lupas. Un kā jūs domājat, kā policija tagad uzzina, kuros dzīvokļos dzerstās bari? Varu tikai pačukstēt, ka nokaitināti un trokšņa nogurdināti kaimiņi ne vienmēr pie vainas.

    Stukaču meklēšana šoreiz nepalīdzēs, bet gan tikai pašu saprāts.

  5. Anonīms saka:

    Nu ja! Tad nu paši jūs savos rakstos slavējot to Ulmaņa laiku neredzat to, ko esat uzrakstījuši. Ja jau bija gatavs saraksts uz 1940. gadu, tad kāds tiem Maskaviešiem to palīdzēja sastādīt. Nu i nepiekrītu, ka latvieši nav stukaci! Diemžēl i skolā Sovietu laikos, i darba sfērā ir bijis jāpiedzīvo īpaša latviešu vēlme stucit. Man nav svarīgi ar ko un kādā veidā viņi ir vēsturiski jaukti, bet tā slimība ir daudzos. Paši no tā neko neiegūst, bet tikai vien kaifu aiz tā, ka kādam ir iereibis ja viņam ir labi. Arī rados ir diemžēl gnīdas un izteiktāka gnida Soviet laikos bij ments, kas iz dienējis augstos amatos, bet pats dzīvē nožēlojams nabags strādāja valstij par labu no agra rīta līdz vēlam vakaram. Tad nu senču mantojuma viņš bij trešais brālēns kurš pielika vasarnīcai serkoku, lai diviem braleniem ieriebtu un pats senču zemi parmantotu pilnībā. Viens no braleniem bij mans tēvs kurš būvēja savu daļu vasarnīcas un visu bērnību bij jāredz, kā tas ments pats ar savu brāli edas. Tad nu 90 tajos viņš ar dabūja visu zemi savā īpašumā, ko mantot savam dēlam, bet savdabīgi, ka dēls jaunībā jau bij slims ar vēzi! Tēva audžu māte pirms vectēva nāves izdabuja testamentu uz visu kustamo un nekustamo savā labā, bet viņai ne pienācās nekas, tad arī viņa 90 tajos vectēva zemi Kesterciema pārdeva vācietim. Pati vecumdienas nodzīvoja tikai pateicoties vecteva dzīves sastradatajam, bet valodas ar manu tēvu izbeidzas, kad dabūja mantu savā pārvalde. Ciema viņa bij nabadzīgākā skuķe, bet vectes atgriezies no kara neko labāku nevarēja arī dabūt, jo pirmā sieva mira apkopojot sievieti slimu ar tuberkulozi. Tā nu visu dzīvi dzīvoja tā audžu māte ar mantas kāres tieksmēm neieredz ot manu tēvu, kā īsto mantinieku. Vēl jau arī ir ciema stāsti par tā laika ļaudīm un tēvam arī bij stāsts par stukaciem skolotājiem. Pats riebigakais bij fizkultūras skolotājs kuram īpaši patika sist bērnus! Līdzīgi manā skolā bij fizkultūras skolotāja kurai īpaša tieksme bij pazemot bērnus publiski aizskarot viņu intīmās lietas. Viņi visi bij latvieši! Jā tanī skolā ar tēvu kopā mācījās I. Ziedonis un paskataties kāpēc Soviet laikos jis tika tautā mīlēts? Stukanu ir bijis un būs, bet idealizet visur latvieti un latvietību? Ziniet man kļūst slikti un vēmiens nāk, kad tas pats fizkultūras skolotājas dēls pusi dzīves nostrādājis Anglija atgriezies uz Latviju braukā ar diviem Nacionāliem karodziņiem pie auto, bet attiecībā pret tiem krievzidu slepkavām viņš saka, ka mēs visi esam cilvēki, ja es norādu, ka viņus vajag šaut nost. Tad nu arī kaimiņos lielākā daļa latvieši ir žīdu jaukteni un lielākajai daļai ir īpatnība bāzt savu degunu cita lietās. Moralizacija ir viņu īpatnība!

  6. Andris un draugi saka:

    Ko tur brīnīties par kārtējo pērkamo mēslu, kuram jau uzvārds liecina par bastarda būtību! Kas zina, kur šis lops atrodams, lai te dod ziņu? Arī par citiem līdzīgiem kangariem būtu vēlama inform.te?

  7. Anonīms saka:

    Nu lūk! Sēdot kārtējo reizi stacija ladejot telefonu ieradās vesala grupa policaju. Skatos telefona un uzrunā kāds policajs, bet uzreiz ne pagriezos, jo jāatslēdz telefona bildes, tad pagriezies pret policaju redzu kārtējās zhidu acis. Nu nevelku es to masku, bet vien tam policistam norādu to pašu, ko esmu norādījis, lai nolādēti esat jūs un visa jūsu valsts! Rakstot protokolu tas zhids dzirdot lastus pret sevi un savu guardi man piedāvā aizvērt muti, bet vinam pajautāju vai man jums svētības dot? Es dzīvoju savā Tēvu zeme salīdzinājumā ar jums un man nepienākas svētīt tos, kas liedz cilvēkiem elpot dabīgi! Viņš nepiekrīt, ka Kurzeme ir arī Zemgale, bet te viņam zhidam būtu tak jāzina, ka tā Latvijas republika ir iz dzimuse no Kurzemes =Zemgales hercogistes kuras laikā viņa senči ieradās par apkalpojošo personālu vācu muižām! Te nu arī ir tā Stukacu īpatnība, ka viņi stuke man likumu, kas nav Dieva ielikts, bet pidarastu rakstīts. Ja tas zhids bez sejas man bāž 10 Dieva baušļus, bet viņam pretī, kas tos tev deva? Vai ne tavs Ciānas gaismas Dievs kurš šos baušļus pieņēmis no citām tautām? Nekādā gadījumā nevaru es dot svētības ne vienam policajiem vai armijniekiem par tiem sūdiem, ko tie dara un grib vēl darīt! Noveleju viņiem tādu likteni, kā latviešu strelkiem 1937. gadā! Tak viņi arī lielais vairums bij no Zemgales un pildīja zhidu pavēles, bet latviešiem pašiem netīk karpities savu tautiešu nelietības. Tomēr tādas latviešiem ir daudz, ja likums liks uzvilkt pamperu uz galvas, tad viņi arī vilks! Lai velk, bet man tā sūda nevajag! Šo valsti glābt nav vērts un cīnīties par irstosa audekla saglabāšanu ieliekot tanī vēl līdzekļus var tikai nožēlojams muļķis! Lai Dies svētī ieročus ar kuriem tiks apsauti Latvijas republikas zagligie policaji! Vien būtu granāta es ieviestu tiem policajiem busā, lai iet pa pieskari! Diemžēl nav un aviācijas bumbu uzspridzināt vienam ir par smagu!

  8. Vanema saka:

    MOSSAD,Sātana reptīlijām,citiem žīdiem un viņiem padevīgo valstu represīvajiem orgāniem un viņu nagos esošajām globālajām @ smadzenēm par būtisku traucējumu izrādījusies masku nēsāšana. Globālo @ smadzeņu,cilvēku izsekošanas un atpazīšanas sistēmu kameras vairs nevar 100% precīzi apkopot informāciju par cilvēku personībām. Tomēr lielos centros un pie svarīgām iestādēm represīvajiem orgāniem ir glaunākas kameras,kuras informē pasaules globālās @ smadzenes ar 100% izziņas precizitāti. Un tādu sistēmu grib padarīt par mūsu visu moderno nākotni. Iekšlietu ministra vārdiem runājot; paralēli parastajām izsekošanas kamerām,ar 2021.gadu tiks izvietotas “body” kameras. Viņš neteica,bet to tas nozīmē,ka visur jūs redzēs bez drēbēm,skanēs jūsu augumu un pētīs jums klāt esošo mantu saturu globālajās @ smadzenēs,jums atļauju neprasot,to jums nejūtot,un pat nezinot,kur jūs atkal būsiet nokļuvis zem MOSSAD mikroskopa.

  9. Pārmaiņas saka:

    Ukrainas Krievžīdu šeptes ASV
    https://youtu.be/qAmMZ3QWkzw
    .
    .
    .
    Admins
    Bez Izraēlas piesgšanas nekas tāds nevarētu notikt.
    Latvijai arī ir jāatgūst simtiem miljardu no šiem izdzimumiem- Levta un levitveidīgajiem godmaņiem…

  10. Pārmaiņas saka:

    Bērza melnā spuldzene jeb čaga pret koronas vīrusu un ne tikai.
    https://youtu.be/PGXogPDVYGg
    Paši ģimenē lietojam epizodiski jau vairākus gadus. Piemēram izgaisuši nierakmeņi un onkoloģisku problēmu izzušana ārstos izsauca patiesu neizpratni.

  11. A. saka:

    to Anonīmais vai Armand vai Rihard, vai kā tevi tur sauc. Paši stukači visvairāk brēkā par stukačiem!
    No vēl nesenas pagātnes, es nevienu nekad! neesmu stučījusi, bet mani gan stučīja, gan ziņojuši ko bāriņtiesā, gan dzīvnieku aizsardzības biedrībā, labi ļaudis man pastāstīja. Bet bāriņtiesā nesēž tādi stulbeņi, viņi ātri saprot, kas ir kas.
    Un stučītāji nebija nekādi latvieši, bet gan internacionāli pidari.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *