Padomāsim kopīgi par potēm COVIDu un provokatoriem !

Šeit jau ir runa par visīstāko sātanismu, jo zinām, ko jau pastrādājis tāds Ļeģājevs, dedzinot LATVJU DAINAS ! Ciānas darboņi- antilatviski elementi !

Noliegt COVIDu var tikai besmadzeņu radības vai attiecīgu dienestu stūrēti provokatori. Nu iedomājies tikai, Ķīna Uhaņu, kur bija šī “baciļa” epicentrs un mira kā mušas pēc izpūstas indes,  to visu izdomāja, lai pabaidītu pasauli ? Neilgi pirms tam, tur bija Krievijas un Ķīnas militāristu(zinātnieku) “salidojums” ! Ir aizdomas, ka šo vīrusu tur apzināti vai neapzināti PALAIDA tieši krievi. Tas ir vīrus, no kā ir nobijušies visi un spriest par kaut kādu speciālu cilvēces samazināšanu – sazvērestību, ir idiotisma izpausme. Bet ir arī nepārprotami redzams tas, ka šo nelaimi cionisti izmanto savās interesēs, lai vārētu tikt pie neiedomājami lieliem līdzekļiem. It sevišķi tad, ja viņi ir pie šo līdzekļu “drukāšanas” ! Piemērs jau nav tālu jāmeklē. Latvijas nelatviskie cionistu vadītie elementi, Levits & Co, pagrāba četrus miljardus, kuri pazuda kā akmens jūrā. Vai varam atrast sīku NORĀDI, kur un kam tie izmantoti(ja atklāti interesēsies, izkritīsi pa logu vai trāpīsi sirds mazspēju) ? Tad,  lūk, uz šā noziedzības FONA uzdarbojas visi tie provokatori, kuri noliedz šo slimību. Lai arī cik paradoksāli tas neskanētu, šie provokatori ir tieši šo miljardu zadzēju radīti, jo vajag taču šo TROKŠŅA FONU, aiz kura varētu netraucēti apzagt tautu un valsti, un to visu noklusēt. Tāpēc jau prezidenta administrācija, ar komunistu Teikmani priekšgalā, pieņēma Ļeģajeva sektas sabiedrotos, kura dedzināja LATVJU DAINAS, parazītus- Pļaviņu un Babri !

https://www.president.lv/lv/jaunumi/zinas/andris-teikmanis-tiesibas-brivi-paust-savus-uzskatus-nedrikst-radit-apdraudejumu-sabiedribai-26531#gsc.tab=0

Un tagad, kas attiecas uz potēšanu. Nu nav šī pote nekāda inde, kura bojā “sēkliniekus un olnīcas”, kā sludina visi šie “sazvērestības teorijas” sludinātāji. Vīruss, kā pierādīts, ir mākslīgs un bīstams, jo viņa mutācijas ir nepārredzamas. Noklausieties vienu normālu skaidrojumu par šo tēmu un neklausiet visiem šiem provokatoriem babriem, kļimovičiem, pļaviņiem, čiekuriem, ļeģājeviem, bērziņiem & co… !

Matīss Breikšs

16. decembris plkst. 13:00  · Par koronavīrusu, vakcīnu un mītiem saistībā ar vakcīnu:-Kāpēc Covid-19 infekcija ir tik bīstama? -Kā darbojas Covid-19 RNS vakcīna?-Kāpēc vakcīna līdz mums nonākusi tik ātri?-Vai vakcinējoties mums veidosies izmaiņas DNS?-Kāpēc labāk imunitāti iegūt vakcinējoties, nevis izslimojot infekciju dabiskā veidā?

Ir jāsaprot, ja vīrus var mutēties un palikt ļoti agresīvs, tad tie, kuri būs potējušies, varēs daudz vieglāk pārdzīvot jau šo bīstamo MUTANTU !  Ir līdz ārprātam idiotiski vainot sazvērestībā Sorosu, Geitu, Masku un citus, iznīcināt cilvēci, atstājot tikai pus-miljardu vergošanai ! Viņiem ir vienalga vai uz zemes ir 8 miljardi, vai 100, jo viņi vienalga dzīvos pārbagātība un bezbēdībā ! Bet tu, latviet, ja klausīsi šiem vietējo laupītāju radītajiem provokatoriem- viekārši “noliksi karoti” ! Un papēti, visi šie parazīti ir saistīti ar čekistiem un putinisko Krieviju ! Un, latviet, vai tu zini, ka cionistiskā Izraēla potējas jau masveidā !?

28.12.20 L. Grantiņš

You may also like...

18 komentārs

  1. Muļķības slavinājums. saka:

    Tak potē un pēti savus sēkliniekus , bet neuzbāzies ar savu viedokli . Praidisti un covidisti …

  2. no tautas saka:

    Grūti noskatīties 1. video līdz galam. Viņi esot par demokrātiju, tauta esot ar viņiem… Tauta tik skaļi nebļauj, ievēro ierobežojumus, valkā maskas publiskās vietās, jo saprot situācijas nopietnību. Var jau apsaukāties, saukt cilvēkus par auniem. Domā, ka nesaprot to saistību – Jaunā paaudze – Šlesers – Lembergs – utt., 90.- to gadu varoņi, tolaik televīzijā slavināti. Kamēr tautas vairākumam bija jāsavelk jostas. Un tagad? Viņiem, redz, apgrūtināta ceļošana. Izmantojot pandēmiju, raujas pie varas. Domājot par mums, nabadzīgo tautas daļu? Ha!
    .
    .
    .
    Admins
    Tieši tā, un patreizējā noziedzīgā pie varas esošā KLIĶE viņiem ir ļoti ir izdevīga, lai nonāktu, vismaz lai censtos nonākt pie varas.
    Pati valdošā koalīcija arī ir sadalīta divās nometnēs, Bordāna, kurš vēlas nosviest bijušos čekistus un Ģirģena, kurš ir čekistu ieliktenis.Stāvoklis, tieši priekš latviešiem, ir kritisks.
    Visi šie draņķi ir vienkārši “pieliekami pie sienas”!

  3. no komentāriem saka:

    Pašlaik lasu Lielo resetu

    Lielais resets (atiestatīšana, ekonomikas pārslogošana, pārkārtošana)

    https://straight2point.info/wp-content/uploads/2020/08/COVID-19_-The-Great-Reset-Klaus-Schwab.pdf

    Esmu līdz 100. lpp. Darbs konkrēti pierāda, ka C-19 ticis radīts vājš – mirstība līdz 1 procentam no inficētiem, bet palaists vīruss ar mērķi izveidot Pasaules valdību. Vai tā būs 240 miljardieru izveidotā grupa ar Vatikānu 12/dec/20, vai cita, bet darbs Lielais resets sarakstīts kā stratēģija valstīm, ar ko tām būs jārēķinās.

    Mērķis ir sagraut pasaules ekonomiku, samazināt iedzīvotāju skaitu un izmainīt attieksmi pret dabu. Sekas būs dramatiskas. Pasaule vairs nekad neatgriezīsies 2019. g. ekonomikas stāvoklī.

    Ar vakcinēšanu, manuprāt, ir mēģinājums atbrīvoties no slimiem un veciem – lieka sloga uz dabu un valsts budžetu.

    Darbs Lielais resets sarakstīts iluminātiski, pilns melīgiem solījumiem maznodrošinātajiem un nekonkurētspējīgiem. Jau fakts, ka persona piekrīt vakcinēties, norāda uz pašiznīcināšanās tendenci. Darba zemtekstā jūtams, ka tas bijis sarakstīts pirms C19 “pandēmijas” un C19 izplatīšanas. Ar to izskaidrojama “lielā uzbrukuma civilizācijai veiksme”, apturot ekonomikas straujo globālo attīstību.

  4. Solveiga saka:

    ->no komentāriem
    Nu nevajag ņemt par pilnu visu, kas internetā sarakstīts. Man reiz gadījās izlasīt pierādījumus par to, ka Zeme ir plakana :) Kad reiz apspriedos par to ar kādu vīrieti, viņš teica – jā, es arī to lasīju, bet varbūt tā ir taisnība, un Zeme ir plakana patiesībā?
    Sieviešu žurnālos parasti publicē ļoti vieglas krustvārdu mīklas, kuras var ātri, nedomājot aizpildīt. Laikam domā, ka sievietes ir dumjākas? Tas gan tiesa, ka dažas sievietes mēdz būt maucīgas… Bet nevajag tā domāt par visām.

  5. Gints (nePērs) saka:

    Solveiga 2020. gada 29. decembris 11.44
    ->no komentāriem
    ******************************************
    Jūsu gadījums ir blonds , bet par maucību pagaidām ticamu ziņu nav. Bet Zeme var būt arī plakana … :) 4D .

  6. redz kā saka:

    Grantiņ kungs , Tavs portāls ir zem kontroles … notiek pieslēgšanas !
    .
    .
    .
    Admins
    Tu taču arī pieslēdzies un ar ko ir sliktāki Drošības dienesti ? Ši portāls jau visvairāk ir domāts tieši viņiem, jo par viņu noziegumiem visvairāk jau arī tiek rakstīts.

  7. ak vai! saka:

    `Solveig`! Tas par to Zemi bija tik sen. Un joprojām prātā?

    Internetā ne tikai raksta. Un to, ko raksta, izrādās arī lasa. Arī Solveiga. Bet internetā jau arī runā. Konkrēti cilvēki, bieži vien sabiedrībā pazīstami: krievi, amji, ebreji, franči, japāņi, latvieši, igauņi utt. Savās zemēs noteikti pazīstami. Viņi jau arī nepretendē uz `taisnību`. Viņi vienkārši runā, kad ir par daudz. Katrs var uztvert pēc savas gudrības vai muļķības. Bet ar `asprātību` par plakano Zemi nēsāties apkārt jau ir banāli un aprobežoti. Atkārtota asprātība nav asprātība. Bet no bezgalīgi atkārtotas `asprātības` gribas paiet trīs kvartālus tālāk. Šķebina.

    Un maucība ir maucība. Tas, ka apzīmējums latviešu valodā ir sieviešu dzimtē, nenozīmē, ka netikumu `piekopj` vienīgi sievietes. Tā ir globāla sērga. Turklāt kompleksa – tajā nav tikai bezatbildīgs sekss, tajā, tāpat kā politikā, ir meli, nodevība, krāpšanās un mānīšanās, vardarbība, cietsirdība utt. Vīrieši sen jau šajā netikumā pārspļauj sievietes. Un abi dzimumi inficē ar šo sērgu bērnus. Jo bērniem nav cita parauga. Tas, ka ir izņēmumi, – koze poņatno. Ne par to runa. Runa ir par to, kā cieš mūsu laikmeta bērni. Viņi saviem svešajiem tēviņiem un mātītēm, kas uzrodas atkal un atkal, jau nestāsta, ko jūt. Viņi atklājas vecvecākiem, draugiem, pat svešiem, tikai ne mitotajiem `daudzbērnu` varoņiem vai varonēm. Viņi jūtas nedroši, apjukuši, nemīlēti, apdraudēti, pieaugušāki jau – uzpirkti, pārdoti, nodoti. Jo vienīgā tēva un vienīgās mātes instinkti ir dzīvi. Un šie instinkti liek ilgoties pēc abiem. Bet tīrā veidā, bez svešajām piedevām.
    Tā ka nodilusī frāze par `plakano Zemi` un pīkstiens par tikai “dažām“ nemazinās Dieva dusmas.

  8. Anonīms saka:

    Tātad latvieši stāvēs rindās pēc vakcīnām, lai varētu nopirkt desu veikalā?

  9. tā redz saka:

    pieslēdzas jau tam , kurš iet Tavā lapā.

  10. Solveiga saka:

    ->Gints (nePērs)
    Nav jau tik svarīgi, vai Pērs, vai Gints :) Tas otrs arī var būt labais :))

    ->ak vai!
    Es jau tieši gaidīju, ka kāds papildinās manu tekstu, paldies. Man arī kādreiz ienāca prātā, ja tā zināmā praida vietā uzrīkotu vienu ma…, nē, teiksim, prostitūtu gājienu, ko tik mēs tur neredzētu!

  11. Solveigai saka:

    Tamajā gājienā dominētu politiķi … :)))

  12. krievs saka:

    vards “satans” nav ne latviesu ne baltu ne krievu izcelsmes. Portala admins aktivi izmanto (apzinati vai ne ir cits interesants jautajums) tadus vardus un ar sadu ricibu pielidzina sev pie ta “slavena” Dainu dedzinataja “mazumtirdzniecibas meroga” Ka saka – Velns slepjas sikumos. Luudzu, sargiet valodu un mantojumu kas nak no ta ar realiem darbiem un ricibu!

  13. Vieda saka:

    Pieminēt cionistisko Izraēlu ir ļoti smieklīgi un muļķīgi. Vai esat aizmirsis holokaustu? Jā..tā dati ir krietni pārpīlēti, bet tāds patiešām BIJA! Un, kas tajā mira? Zemākās kastas židiņi. Tieši tāpat kā tagad zemākajai kastai sagrūdīs viena veida vakcīnas, bet augstākajām kastām būs vai nu citas vakcīnas, vai viltoti ieraksti par šo faktu kovidpasēs, vai vispār nebūs nekādu vakcīnu (tas gan pašai augšai), jo Bils Geits kā augstākās kastas pārstāvis neslēpj, ka savus bērnus nevakcinē vispār ne ar vienu vakcīnu.

    Un ir ļoti muļķīgi domāt, ka viņi rīkotos tik muļķīgi – ka pēkšņi publiski nevakcinētu Izraēlu – padomājiet, kādas sekas tāds fakts izraisītu pasaulē. Un kāda jēga? Žīdi dzīvo visā pasaulē un dalās kastās. Zemākā kasta vienmēr tiek upurēta!!! Jo tā tiek veikta viena veida ģenētiskā atlase. Izdzīvo vērtīgākie un dzīvotspējīgākie.


    Vakcīnas ir paredzētas visas pasaules (tostarp arī Izraēlas) vergu kastai!!

    Nevajag aizmirst, ka vakcīnas ir dažādas!!! Ne par velti ir tik daudz firmu, kas tās ražo, lai mums sajauktu galvu, bet viņi varētu veikt savus eksperimentus pa reģioniem. Nevar salīdzināt vakcīnas, kas paredzētas Izraēlai ar tām, kas tiks vakcinētas pie mums, jo visas firmas, kas tās ražo pieder augstākās kastas izredzētajiem…
    .
    .
    .
    Admins
    Tā mēs varam noliegt it visu un tiēši šī arī ir viena no cionistu metodēm.
    Šī vietne Jūs un arī nevienu citu neaģitē, lai noteikti potētos.
    Toties Jūs uzbāzīgi un ar galīgi absurdiem faktiem cenšaties ietekmēt, lai neietu vakcinēties un tā jau ir “kādu” piekopta politika.
    Es nevienu nemusinu, bet tikai pasaku, ja būs iespēja, es notiekti šo poti pieņemšu.
    .
    .
    P.S.
    Un ziniet kas jūs nodeva ? Pirmie divi teikumi.

  14. Vieda saka:

    Un Uhaņa neviens nemira kā mušas! Meli! Lietuva jau sen ar saviem viltus rādītajiem Uhaņu ir parspējusi! Slimnīcās palīdz daudziem nomirts – tas gan
    fakts, arī pie mums! Ne par velti medmāsu Marinu iebāza cietumā, kad viņa atklāja meodes – ar kādām to dara slimnīcās! Šo kovidgripas paveidu labāk ārstēt mājas!

  15. Vieda saka:

    Patiesība ir visapkārt-atver acis.
    ·
    Izraēlā mirst cilvēks 2h pēc vakcinēšanas.
    Šis ir dažas dienas vecs notikums. 28. decembrī kāds vīrs vārdā Beit Shean mira divas stundas pēc Pfizer vakcīnas saņemšanas. Tas notika 8.30 no rīta, tad viņš tika palaists mājās. Dažu stundu laikā viņam pazuda samaņa un viņš nomira. Oficiālā diagnoze – sirds slimība.
    Ar ko šī ziņa ir būtiska? Jo sāk notikt tas, par ko jau iepriekš brīdināja CNN attiecīgā rakstā – nevajag satraukties, ka vecāki ļaudis mirs pēc vakcinēšanas, jo tas ir normāli. Kāpēc tas ir normāli?
    Jo tam nekādā gadījumā nedrīkst būt sakara ar vakcīnām.
    Un tā arī šeit – tūlīt pat tiek noliegta jebkāda saikne ar tikai 2 stundas iepriekš notikušo vakcīnas procedūru, bet kā diagnoze atzīmēta sirds slimība. Tikai paradokss ir tajā, ka kovidšova gadījumā viss notiek tieši otrādi – nekādas citas diagnozes netiek ņemtas vērā, bet miršanas iemesls vienmēr ir kovids, gandrīz visiem tur ir vēl 2-3 citas kaites, bet tad tās neskaitās.
    Bet šeit viss ir tieši pretēji – uzreiz tiek minēta sirds slimība. Nu, Jūs paši saprotat. Šādas ziņas noteikti parādīsies turpmāk ļoti bieži un nekad tur nebūs vainīgas vakcīnas, bet viss kaut kas cits. Varbūt, ka cilvēkiem ar sirds mazspēju nemaz nedrīkst šo vakcīnu potēt, tāpat, kā visiem tiem, kam ir kaut kāda alerģiska reakcija? Taču tādas lietas pat netiek apspriestas.
    https://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/293865
    Tikmēr aktīvisti ir izveidojuši interaktīvu vakcīnu problēmu karti, kurā attēloti visi šie incidenti – jādomā, ka tā tiks regulāri papildināta un šeit mēs varēsim sekot līdzi tam, kā tiek atzīmēti šīs vakcīnas upuri.
    https://hpv-vaccine-side-effects.com/covid-19-vaccine…/
    Taču īstā patiesība iestāsies tad, kad mēs pārstāsim dēvēt šos toksiskos un dažādiem atkritumiem pilnos kokteiļus par ‘vakcīnām’. Tās nav nekādas vakcīnas. Vakcīna ir medicīnisks termins, bet šie maisījumi pieder pie kriminalizējamo substanču un ģmo ražojumu saraksta.
    .
    .
    .
    Abmins
    Ja vēlies ko pasacīt, tad raksti to vienā komentārā un tā, lai to var saprast jebkurš, ko vēlies pasacīt.
    Pārējos četrus iesviedu miskastē.Netēre man laiku un citiem. Ja to nevari, tad turpmāk nelasīšu, bet automātiski aizraidīšu gružos.

  16. Vieda saka:

    Varas meli par Kovidsatistiku.
    Kā tā tiek veidota?
    Ārsti drīkst uzstādīt klīnisko diagnozi pēc simptomiem. Tas vien jau ir aizdomīgi, bet nu labi…
    Tātad pie ārsta griežās 10 pacienti ar nosacītiem simptomiem. Ārsts, saprotams, pilda valstsgribu un visiem uzstādā diganozi Kovids un nosūta šos datus uz Centrālo Statistikas pārvaldi, kura piefiksē 10 saslimušos un publisko datus tajā pat dienā vai nākamajā, ja tas ir vakarā.
    Tālāk šiem pašiem 10 pacientiem tiek veikst tests uz Kovidu. Pieņemsism, ka 8 no viņiem tests patiešām ir pozitīvs, varbūt, ka pat visiem, bet pieņemsim, ka 8. Tests ir pēc pāris dienām gatavs un atkal rezultāti tiek nosūtīti uz CSP, kura tos publisko. Tātad mēs no 8 Kovid slimajiem jau esam ieguvuši, cik – 18 statistiski slimos.
    Tālāk. Pieņemsim, ka no šiem 8 Kovid slimajiem 5 nolemj aizbraukt uz slimnīcu vai izsauc ātro palīdzību, jo vīruss mēdz nogāzt gultā uz 3 dienām daudzus un viņus aizved. Kas notiek? Atkal tiek piefiksēts fakts par viņiem slimnīcā, pat, ja viņus palaiž mājās, un nosūtīts uz CSP. Tātad vēl +5.
    Saprotams, ka šiem pieciem tiek veikts tests jau slimnīcā, tas ir vēl +5.
    Tātad kopā no šiem 8 reālslimajiem, jau statistiski ir slimi 28.
    Tālāk šiem pašiem 8 tiek veiksti atkārtoti testi, lai kontrolētu viņu izveseļošanās gaitu – 2,3 vai pat vairāk testi, kāmēr tiek iegūts negatīvs rezultāts. Ņemsim kaut vai 3 testus. 8 x3=24 testi, pieņemsim, ka 20 no tiem vēl ir pozitīvi. Tātad 28+20=48 pozitīvi testi no 8 reālslimiem cilvēciņiem, taču šie skaitļi var būt arī lielāki.
    Tātad saprtoiet paši – kā tiek veidota statistika. Pat, ja neņem vērā manis minētos pirmos punktus, ATCERIETIES, ka vienam kovidpozitīvajam cilvēkam vienmēr veic atkārtotus kovidtestus, gan kontrolei, gan pārbaudei un visus mums demonstrē, kā jaunsaslimušo jeb kopējo statistiku!!!! Bet faktiski aiz šīs statistikas ir reāli daudz, daudz mazāks saslimušo skaits!
    Es šeit nemaz neņemu vērā pat pašu testu kvalitāti uc. lietas. Tā jau ir cita tēma. Es šeit tīri nodemonstrēju kā uz patiešām slimajiem mākslīgi uztaisa statistiku ar ko biedēt tautu!!!!

  17. Vieda saka:

    MODERNA ПРИЗНАЛАСЬ: МЫ НЕ ВАКЦИНИРУЕМ ЛЮДЕЙ, МЫ ИХ ЧИПИРУЕМ
    Никакой конспирологии, материал с сайта производителя вакцин. Смотрите сами.
    Материал взят с публичного сайта https://www.modernatx.com этого биотехнологического гиганта, основанного в 2010 году для разработки лекарств и вакцин на основе технологий работы с матричной РНК (мРНК). Компания стала известной ввиду выхода на рынок одноимённой вакцины против вируса Covid-19.
    Цитаты:
    «Признавая широкий потенциал науки о мРНК, мы решили создать технологическую платформу для мРНК, которая очень похожа на операционную систему на компьютере. Она спроектирована так, что может подключаться и быть взаимозаменяемой с различными программами. В нашем случае «программа» или «приложение» – это наш препарат мРНК – уникальная последовательность мРНК, которая кодирует белок».
    «1 мая 2020 г. Moderna, Inc.И Lonza Ltd. сегодня объявила о 10-летнем стратегическом соглашении о сотрудничестве, чтобы обеспечить крупномасштабное производство мРНК-вакцины Moderna (мРНК-1273) против нового коронавируса (SARS-CoV-2)».
    Первичный вывод следующий: так называемая, вакцина Moderna совсем не похожа на традиционные вакцины, использующие живые или мёртвые, естественные или сконструированные части РНК вируса, предназначенные для того, чтобы вызвать иммунный ответ и сформировать в организме антитела. То есть, препарат «мРНК-1273» не есть вакцина против вируса, а есть, на самом деле, искусственный биопрограммный вирус.
    Исходя из авторского определения платформы мРНК как аналога компьютерной операционной системы, следует, если придерживаться заявленной буквы, признать: препарат предназначен для (пере)программирования тела человека путём (пере)кодирования его белка.
    Другими словами, маски сброшены, платформа мРНК – это место, где Big Pharma объединяется с Big Tech, оправдывая самые мрачные прогнозы вчера ещё фантастов, а сегодня – реалистов.
    Если хорошенько погулять по сайту Moderna, то выясняются очень интересные вещи.
    Например, компания признаёт открытым текстом: здоровая иммунная система представляет угрозу для мРНК, так как интенсивный иммунный ответ может разрушить платформу ещё до того, как она начнёт действовать и что может привести к негативным результатам, которые могут включать молекулярную недостаточность и гормональные дефекты, вызвать судорги, аллергические реакции, бесплодие и другие побочные эффекты, но при этом вообще не сформировать целевой ответ иммунитета на белки коронавируса. Кроме того, само (пере)программирование клеток необходимо для того, чтобы они были открыты для приёма и доставки различных “лекарств”, эффективность которых зачастую многократно снижается ввиду непринятия организмом.
    Переведём на нормальный русский язык: здоровая иммунная система при введении препарата «мРНК-1273» (пере)программируется либо непредсказуемо, либо предсказуемо, но для дальнейших целей компании Moderna, кровно заинтересованной в том, чтобы организм человека в дальнейшем был открыт для доступа продукции фармкомпаний. Иммунная система фактически взламывается, открывая двери для любых биотехнологических экспериментов над организмом человека.
    И последний штрих.
    Ввиду того, что подобные биотехнологии находятся в начале пути, что всегда сопряжено с большим риском для жизни, компания Moderna на законодательном уровне освобождена Конгрессом США от ответственности за последствия применения своих препаратов. Также, кстати, как и компания Pfizer.
    Занавес.
    Если у людей, желающих вакцинироваться, в головах осталось хоть немного критического мышления, то покажите им это заявление и пусть они сами посмотретя источник. Больше нет никаких тайных заговоров, никаких конспирологий. Всё пишется открытым текстом, показывается ЗАГОВОР ЯВНЫЙ.
    И пожалуйста, примите правильное решение, прежде чем делать укол, если вы всё ещё сторонник вакцинации. Это будет рубиконом, вернуться обратно уже будет невозможно. И да, напоследок, Модерна или Спутник V — вообще нет никакой разницы. Это названия лишь ширмы, а кукловод один, всё разливается из единого котелка.
    Elena Straordin
    Moderna, Inc. | Home
    MODERNATX.COM
    Moderna, Inc. | Home
    .

    .
    Admins
    Idiotus un trampistus jau neviens nespiež…

  18. Skolnieciņš no Pokaiņu meža saka:

    Kovid-19 (covid-19) pandēmija mūsu mīļajā Latvijā sākās 2020. gada 13. martā. Līdz šim brīdim SARS-CoV-2 vīruss nav uzvarēts. Ministru kabinets Latvijas Republikā ir izsludinājis ārkārtas stāvokli līdz 6. aprīlim. Neskatoties uz to, ka pavisam drīz sāksies vakcinācija pret kovid-19 vīrusu, turpināsim ievērot visus valstī noteiktos drošības pasākumus. Lietosim higiēniskās sejas maskas. Mazgāsim rokas ar ūdeni un ziepēm. Dezinficēsim rokas. Ievērosim 2 metru distanci cits no cita. Vakcīna mūs pasargās no simptomātiskas saslimšanas ar kovid-19 vīrusu. Tā ir mūsu kopīga iespēja uzveikt pandēmiju un atgriezties pie ierastā dzīves ritma. Nezaudēsim cerību savās sirdīs. Ticēsim labajam, ticēsim Latvju Dieviem. Jau kopš senatnes Latvju Dievi ir rūpējušies par mūsu tautas pašcieņu un labklājību. Latvju Dievi vienmēr ir atbalstījuši mūsu tautu grūtos laikos. Arī šoreiz Latvju Dievi nepametīs mūs vienus nelaimē. Stiprināsim latvietību caur ticību Latvju Dieviem. Ielaidīsim savās dzīvēs Latvju Dievu dievišķo enerģiju! Būsim brīvi savā ticībā! Būsim vienoti kā tauta! Lai Latvju Dievi svētī katru no mums, kas viņiem tic! Lai Latvju Dievi pasargā mūs no ļauna! Lai Latvju Dievi stāv mums klāt šajā grūtajā laikā!
    Saticību mums visiem no sirds vēlot, Skolnieciņš no Pokaiņu meža
    ©Skolnieciņš 1999-bezgalība :-)
    Skolnieciņš® ™Skolnieciņš
    #LatvjuDievi #Pērkons #Laima #Māra #VeļuMāte #DabasMāte #LatvjuDievuSvētība #rituāli #buršanās #pagāni #ticība #veselība #spēks #drosme #Senpokaiņi #PokaiņuMežs

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *