Mūs nodeva tie, kuriem uzticējāmies !

Noskaties šei ievietoto video un tev tirpas pār miesu pārskries un radīsies neiedomājams riebums pret tiem, kuri tev ar smaidu iedurs nazi mugurā ! Pret tiem, kuri nāk un apmīž mūsu BRĪVĪBAS PIEMINEKLI ! Bet uzreiz jau brīdinu, ka šeit sacītais nav jāuztver kā simpātijas pret mūsu tautas bendēm,- krievu okupantiem. Tikai to gribu sacīt, ka visas pasaules lielvalstis, ir viena liela noziedznieku banda, kura darbojas kā viens veselums.

Par šīm sātaniskajām kreatūrām esmu jau rakstījis un tieši pēc tam sākās visas neiedomājamās represijas un perversijas pret mani. Rakstīts tas bija:

Последняя тайна Второй мировой | Телеканал “История”

Par šo tēmu jau ir rakstīts. Bija pazudis video, kurš liecināja par Anglijas nodevīgo rīcību pret cilvēcību. Tas tikai pierāda to, ka viņi nav tie, par kuriem uzdodas. Indulis Ronis pareizi rakstīja, ka visos karaļnamos, ar vietējo tautu uzvārdiem, ir ieperinājušies ebreji. Protams, ka ne jau semīt- ebreji, bet gan Hazārijas pēcteči- Jahves(vecā velna, kā sacīja Kristus) pielūdzēji. Noskatoties šo video mēs saprotam, ka Anglijas valdošā elite ne ar ko neatšķiras no, krievu, franču, portugāļu, franču un vācu sātanistiem ! Tā visa ir viena vienota reptiloīdu- necilvēku banda, kurai nacionālās valstis ir bieds viņu pasaules virskundzībai. Mēs redzam, kā Anglijas deģenerāti izdod Stāļinam likvidēšanai miljoniem tos, kuri cīnījās pret sātanisko cionistu režīmu, kas valdīja PSRS. To nevar uzskatīt pat par necilvēcību, jo šis vārds satur cilvēcības vārda sakni. Viņi ir sātanisti vārda tā īstajā nozīmē ! Latviešu pēckara mežabrāļi arī ir vistiešākie Anglijas specdienestu upuri. Visu informāciju par latviešu partizāniem čekai nodeva Anglijas valdība. Un neaizmirsīsim kā Zviedrijas sātaniskā elite izdeva Staļinam latviešu leģionārus. Un neceri, latviet, ka šie mēsli šodien ir kļuvuši cilvēcīgāki. Viņu gēni ir piesūkušies ar neskaitāmu tautu un upuru asinīm ! Šo tautu vieta nav starp civilizētajām tautām !

Viņu upuru asinis viņus noslīcinās pagājības- aizmirstības kloākā ! Neaizmirsīsim PRAVIEŠA teikto: “Kas bija liels, tas kļūs mazs, kas bija mazs, tas kļūs liels.” Mūsu tauts VĒSTURE turpināsies, bet šo asinssuņu, tiks izdeldēta !

Ne jau bez ģenētiskās kroplības šie britānijas pabiras ir centušies vairākas reizes apķēzīt- apmīzt mus tautas BRĪVĪBAS SIMBOLU !

Kādi pierādījumi vēl ir vajadzīgi, lai saprastu, kas ir KAS ?

Vairāk par to šeit:

Noskatieties šo video un sapratīsiet, ka nekāda sagadīšanās nav. Viss tiek regulēts no pazemas sātanistiem !

Latviet, visas tās demonstrācijas, kuras šodien notiek Latvijā, ir no šo sātanisko kropļu pēcnācējiem organizētas !

Visi šie TVF tautas glābēji un citi, ir varas orgānu organizētas: jeremējevi, gobzemi, babri, kļimoviči , bērziņi…, ir bez žēlastības samināmi kā indīgas čūskas, jo nav cilvēku radības… . Visi ir borovkova & bunkas stūrēti sātanisti.

Ir jāsmejas- šie un neatkarīgi cīnītāji !

14.12.20

You may also like...

10 komentārs

  1. Anonīms saka:

    Atradu shaadu labu, pat lielisku komentaaru par notiekosho:

    Globalizatoru viltíba sádi ístenojas léni, pamazám pacietígi un ar visádu nodevéju, uzpirkto un neveselo palídzíbu degradé jau ta okupantu un komunistu izpostíto Latviju!
    Pasaules bagatáko laundaru saujina, kuri paredzot sabiedr.protestus, pretestíbu nákotnes globalozatoru zemiskajiem plániem, loti slepeni ilgstosi mekléja labáko sérgu un nu radíja covidu ne tikai pasaules iedz.skaita samazinásanai, bet galvenais – cilvéku masas pilnígai kontrolei. Tá ar covid19 to sáka, nelaujot uzturét karantinu, bet ar idiotisko pasizolaciju sasniedza planotos pandémijas mérogus un mu var ístenot sabiedr. brívíbas ierobezosanas pirmo etapu. Tad nu var cionistu-sorositu vergi, piem. visádi Rígá mera amatá iesmugulétie zilie staki “tautas interesu várdá” sák pieradinát pie augosás kontroles, sáks aizliegt masu protestus, ko sák jau ar piketiem. Dríz sekos visi citi aizliegumi organizéties un lidz kriminálatbildibas ieviesanai un cietumos ieslodzisanai visus, kas vél domás pasi, kas dumposies un ríkos protestus! “Step by step” cionistu neliesu taktika, kuru perkamie salasnas valdibu amatos centígi izpilda, sevi un savéjos nakotné iznícinot, jo skaidrs, ka “kad moris darbu padaríjis, tad var iet”, jo arí bús lieki un nevajadzígi “kungu rasei”!

  2. Anonīms saka:

    Taa Delfos par vaideri, bet arii shis L.Grantina mineetais 4nieks tieshi taapat apiet visus iistos un LV noziimiigos jaut.!

    Atkal Vaidere nerunaa
    13.12.2020 02:20:27

    par Galveno, kura deel vinu un nacionaalus latvieshu tauta ieveeleeja- par visu launuma saknes – o kupantu milziigaa bara izvaaksanu! Vismaz saakot ar sodiitajiem, jeb vismaz ar komunistu nomeshanu no visiem vadoshajiem amatiem, kas arii neveiktaas lustraacijas veidaa beidzot vareetu tik izdariits??! Vismaz sanemt duushu saakt runaat par to, nevis GADU DESMITIEM EERTI DZIIVOT uz SAVAS TAUTAS REKINA, bet KLUSEEJOT un taa PAZUDINOT, IZNIICINOT savu valsti un savu tautu. Staav rakstiits: “Tev piedos, ja nevareeji, bet NEKAD, JA NEGRIBEEJI!”

  3. Arii no Paardaugavas saka:

    Taa par covidu Delfos:

    Seleckis tā raksta:
    09.12.2020 02:07:20

    @Diemžēl Mēs ikviens varam saķert vīrusu un nonākt tā varā. Taču domāju, ka varam prasīt, lai ikviens inficētais slimošanas laikā ierobežotu savu brīvību un dzīvotu pilnīgā izolācijā. Tā būtu pavisam loģiska, pamatota prasība. Ja kāds to nesaprot, tad valdībai ir visas tiesības veikt nepieciešamos pasākumus un panākt, lai visi inficētie karantīnas laikā dzīvotu kā mājas arestā. Vienlaikus vajadzētu veikt visu iespējamo, lai palīdzētu šīm personām. Tiem, kuri dzīvo šauros apstākļos, nevar izolēties pašu dzīvoklī, vajadzētu piedāvāt viesu namus, viesnīcas, kas šobrīd palikušas tukšas. Neatliekamo pakalpojumu sniegšanā, pārtikas piegādē vajadzētu iesaistīt gan policiju, gan karaspēku.
    =======================
    Bet, kas Seleckim un mums gan saka , ka valdiba ir vēlējusies citu rezultātu, nevis šo?! Par smieklīgo pašizolaciju tika no dažiem domājošiem daudz rakstīts, bet vara, vadosie mediķi izlikās nesaprotam! Jo, šķiet tieši šis sērgas daudzums, pandēmijas mērogs bija paredzēts un ar īstu, konkrētu katra iebraucēja karantīnu nekāda covid pandēmija nebūtu sanākusi!

    to Seleckis tā raksta:
    11.12.2020 18:35:47

    @Seleckis tā raksta: tam Seleckis tā raksta: Precízi! Viss bija globalizatoru ieplánots un valdíba ir tikai uzpirkta marionete!

  4. Andris saka:

    Nu tā , paliek tikai Linards viens pats ,kā Žanna de Arka. Visi buntavnieki ir čekisti un viņu spermas produkti. Nu un ko tālāk ?Starp citu ,kāpēc Tribunāla grāmatu sarakstā nav Valdmaņa “Starp dzirnakmeņiem” ?
    .
    .
    .
    Admins
    Nevaréju ielikt,jo nebija pareizá formátá.

  5. ziņas no Grieķijas saka:

    GRIEĶIJĀ PAT NO MĀJAS NEVAR IZIET BEZ ATĻAUJAS.
    ”MILIE LATVIJAS IEDZIVOTAJI! PASI SAPROTAT, KA SIEM SATANA KALPIEM VISAS VALSTIS IR VIENS UN TAS PATS PLANS. ESMU GRIEKIJA, TADEL GRIBU PASTASTIT, KADA IR KARTIBA SEIT. JAU KRIETNU LAIKU ATPAKAL MES DRIKSTAM IZIET NO DZIVESVIETAS AIZSUTOT ISZINU, KURA JARAKSTA VARDS, UZVARDS, DZIVES VIETAS ADRESE UN CIPARS, UZ KURIENI GRIBAM DOTIES. DRIKST UZ SEPTINAM VIETAM – ARSTS, APTIEKA, BANKA, DARBA VIETA, SUPERMARKETS , DOTIES PALIDZET VECAM CILVEKAM UN PASTAIGA AR SUNI. SAGAIDAM ISZINU AR ATLAUJU. LIDZ OBLIGATI JANEM PASI. BEZ MASKAS DRIKST ATRASTIES TIKAI MAJAS. NO PULKSTENS 21.00 SAKAS KOMANDANTSTUNDA. AR SAVU BERNU, KURS DZIVO CITA RAJONA MAN NAV IESPEJAS TIKTIES UN NAV NE JAUSMAS, KAD VARESU, JO TADA PUNKTA NAV. ES DZIVOJU UN STRADAJU KLUSA RAJONA. DRAUGI ,KURI DZIVO CITUR STASTA,KA UZ VISIEM STURIEM ESOT POLICIJAS PATRULAS, KAS PARBAUDA , VAI IR ATLAUJA ATRASTIES ARPUS MAJAS. TAPAT TIEK PARBAUDITI GAN SABIEDRISKIE TRANSPORTI, GAN PRIVATAS AUTOMASINAS. TAM ARI IR IZVEIDOTI NOTEIKUMI, CIK UN KADI CILVEKI DRIKST TAJAS ATRASTIES..PROTAMS ARI AR ATLAUJAM UN TIKAI LIDZ 21.00. IEPIRKTIES VARAM TIKAI SUPERMARKETA, JO VISS IR SLEGTS. SADI NOTEIKUMI TURPINASOTIES AR ISIEM PARTRAUKUMIEM LIDZ VAKCINESANAS PASAKUMA BEIGAM….RAKSTU SO TADEL, LAI JUS ZINATU, KAS SAGAIDA ARI JUS. NEGAIDIET ,MILIE, BRINUMUS. AIZSTAVIET SEVI UN SAVAS GIMENES NO SI ARPRATA , ATMETIET BAILES, NEDROSIBU VAI KUTRUMU UN NEMIET DALIBU PASAKUMOS, KAS VERSTI PRET SO GENOCIDU! ESIET VIENOTI!…BRIVIBAS APLIS KLUST ARVIEN MAZAKS..”
    ”Sstradaju bez brivdienam un vispar traka situacija. Sodien piedevam vel uzzinaju, ka bez vakcinesanos turpinat stradat nevaresu. Centisos atri nokartot sava kaka parvadasanas proceduras un lidosu uz Latviju…Nervi netur!!”

  6. Anonīms saka:

    Nu ja! Laikam tas ir tuvāk patiesībai, bet tomēr…. Pirms gadiem kaimiņos iemetas kāds dienvidnieks un pirms viņa parādīšanās kāds svētīgs sapnis viņu vēstīja. Ka atrodos Gruzijā un velku aiz sevis ratos, kā isaks Pareizticīgās baznīcas piederumus un velku nezinādams uz kurieni. Viss Dieva rokās! Tauta mani apsplaudija un nievaja, kad devos prom no kaut kāda ciema, kur nekad pats neesmu bijis! Tad nu tas vīrs no Azerbaidžānas visādi par anglosaxiem un arī par latviešu strelkiem kuri bij revolūcijas rezultātā nonākuši pat līdz viņu tautai. Tautu sauc Tati, ko dzirdēju pirmo reizi! Kad kāds anglis ejot man garām ar bērnu ratos atbildēja uz manu uzdoto jautājumu angliski, kāpēc es viņu uzrunāju angliski? Izteica to pašu, ko izsaka visas tautas, ka sūdi ir visās tautās. Viņam norādīju, ka man tāds kaimiņš no Azerbaidžānas saka, ka anglosaxi ir zhidu kropls veidojums un vajag uzmest Londonai atombumbu. Tomēr tam Elmanim norādīju pretējo tam, ko saka viņš pats par germaniem, ka viņi ir nākuši no viņu sentēvu kultūras radniecības. Tad nu Anglijas sala nav viņu etniskā zeme tāpat, kā Prussia un Kurzeme. Tās ir vienas sudainas asins radniecības ļaudis. Kurzemes hercogistes pēcteči vēl joprojām ir vieni no bagātākajiem ļaudīm Eiropā un viņi ciemojas Rundāles pilī katru gadu. Ko tie dara patiesībā mēs nezinām, bet sātana 21 pirksta sukataji viņi ir visi. Angļi arī nav visi vienas būtības, bet līdzības ar russu urlam viņiem ir daudz. Kroplības viņos tiek destitas no bērnības un fizisko kroplu Anglija ir šausmīgi daudz. Sievietes ir katastrofa!

  7. 18/11 saka:

    Ja runas par to, ka princis Čārlzs, nākošais Lielbritānijas karalis ir milzīgs Klaus Schwab ideju un komunisma mīłotājs, atbilst patiesībai, tad ir beigas.
    Piedevām, Amerikai vairs nav noslēpums, ka Britu izlūkdienesti bija ārkārtīgi aktīvi mēg’inājumā D.Trump dabūt nost no ceła.
    Visu lielvalstu komunisti ir apvienojušies cīńā pret pēdējo Bastionu-Trump, un vińam tā vajag atbalstu, bet apmelošana ir izdarījusi savu un nodevēji ir arī savējo pusē.
    .
    .
    .
    Admins
    Cien., I—-, Tramps Ir cionistu- habadistu, tātad,sātanistu iebīdīts provokators CILVĒKU SABIEDRIBĀ. Izdzimtenis vārda vistiešākajā nozīmē. Vai nav interesanta sakritība, ka gan krievi, gan Putins un arī Tu viņu aizstāvat ?

  8. ... saka:

    Vairs jau neaizstāv… Jo apsveica Baidenu. putins.
    Kas to ir teicis un kur tas ir ,,atskaņots,, ka Trampu bīda habadisti”,vai žīdiem piederošie ziņu kanāli.
    Duļķot ūdeni viņi māk vislabāk. Ej un velāk nomazgā SMAKU ! Kāds dzēra šampanieti! Jā,lai velāk pašu par sevi saprotamu ,spiestu
    Trampu uz impīčmentu… Tas tā,nākotnes sagatavēm uz procesu. Amerikas žīdu klani baidās no Trampa kā velns no Krusta ,jo viņam
    NAV KOMPROMĀTA un viņš NEVIENAM NAV PĀRDEVIES ! Tas habadistu znots … vai… dižā cieņā vai sievai zem tupeles VAI KĀ………..
    .
    .
    .
    Admins
    Trampam ir piemērojams tikai viens apzīmējums:Putina taisnās zarnas piedēklis-HEMOROĪDS !
    https://www.youtube.com/watch?v=bT-0tlSwzPI

  9. ``nav labi!`` - saka:

    teica… ne jau OldWawerli

    http://www.lelb.lv/lv/?ct=lelb_zinjas&fu=read&id=2858

    Vīri(?)! Nav nopietni! Nav nopietni mēnešiem knosīties vienīgi ap trampiem, putiniem, žīdiem vai krieviem! Lielākie ienaidnieki jau sen esam cits citam, viens otram, paši sev. Ar savstartpējo nodevību, iestrēgušu domāšanu, līkmugurību, divkosību, vai kā Dante to teic – maucību. Visur. Augšās un apakšās, centros un nomalēs.

    Kad, ja esam vīri, aicināsim mobilizēties pašiem? Katram sugas, tautas un dzimuma brālim/māsai uz atgriešanos pie cilvēcības. Pie cilvēcības – bez liekulības, sīkmanības, dižmanības, līkmugurības, izvirtības?

    Izlasot dievticīgo(?) sugas brāļu aicinājumu valdības sugas brāļiem, ir jājautā – ko uzrunājat, ko aicināt, priekš kam runājat? Ja Satversmi praktiski un faktiski paši ignorējam. Ja Satversme kalpo vairs vienīgi kā amēbs instruments nepārtrauktai mainīšanai, lai attaisnotu tīšu nelietību, to pašu liekulību un bezatbildību ieskaitot.

    Kā citādi lai nosauc pašu dievticīgo virsbrāļu aicinājumu paturēt Satversmes svarīgo punktu par Laulību – ka Laulība ir starp vienu sievieti un vienu vīrieti, bet praktiski un faktiski šie virsbrāļi vienā angļu mierā akceptē un Dieva vārdā apstiprina kārtējās laulības jau krustu šķēršu izlaulājušamies. Un aicinu nebrēkāt tagad par kaut kādām cilvēka tiesībām. Tipa – uz privātumu. Tipa, cik reizes gribu, tik laulājos. Galvenā tiesība cilvēkam ir pienākums un atbildība. Bet Tā tiek izsvītrota no satversmēm un galvām, izvairoties runāt par bērniem. Pilnas mēdiju kastes un folianti ir ar bezkaunīgu jaktēšanos par attiecībām (ar jautājumiem – kā tev tur tajās attiecībās un kā tev tur šajās, vai ir vēlme pēc vēl, un tā bezgala un malas), apejot galvenos cietušos no krustu šķērsu laulāšanām vai vienkārši attiecībām – bērnus.

    Tad nu esam nonākuši līdz tam, ka visādas tversmes ir ietiesiskotas tā, ka Augsto Daudzbērnu Tēva nosaukumu tiesiski piešķir vīreļiem, kuri vienkārši apsēklo un kā tekuļi iet tālāk sēklot. Nav vairs šiem vīreļiem prātā, ka radība, kas ienāk pasaulē ar viņu sēklu, ir viņa mantojums un ka par to ir jābūt atbildīgam. Līdz mūža galam. Nevis līdz nākošajai pretīnākošajai aitai. Un arī katrai pretīnākošajai aitai ir jāzina, vai tekulim jau nav jēru, kurus viņš grasās kniebiena dēļ pamest likteņa varā, ka viņam var nepietikt ne spēka, ne līdzekļu veselam baram jau esošo beztēva jēru.

    Kad aicināsim pabīdīt pašmāju avju domāšanu augstāk par iegurni (kā šo ainu redz reanimatologs., pr. P. Kļava)?

  10. ... saka:

    God. Grantiņa kungs! Hazāru Ukrainas ziņu kanāls,kas barojas ar korumpēto Baidenu netīro naudiņu… Viss skaidrs! No
    ka Jūs ņemat ziņas par pamatu savam viedoklim.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *