Raivis Dzintars un viņa lembergiskie murgi(JKP nīdējs) !

Raivis Dzintars: Pie neapmierinošā valdības darba vainojams(atvērt) vēlētājs

“Kas notiek “Attīstībai/Par!”, tur ir runa par vairākām partijām un šo partiju iekšienē vēl ir vairāki strāvojumi. Ar vienu vienojoties, ar otru jāsāk sarunas no jauna,” norādīdams, ka šādos apstākļos realizēt ilgtermiņa politiku ir gandrīz neiespējami, teica R. Dzintars. Viņaprāt, atbildība par to jāuzņemas vēlētājiem, jo tas ir “rezultāts tam, ka liela sabiedrības daļa bija gatava eksperimentēt, balsot par laimes lāčiem un populistiem”.

Ne laimes lāčus, ne populistus R. Dzintars vārdā nenosauca, taču no konteksta bija nojaušams, ka populisti ir KPV LV, bet laimes lāči – Jaunā konservatīvā partija.

Akceptē “Jauno Vienotību”

No R. Dzintara uzrunas izrietēja, ka 14. Saeimas vēlēšanās politiskais spēks apņēmies ne tikai iekļūt parlamentā, bet iekļūt ar pietiekami lielu balsu skaitu, lai nākamā koalīcija nebūtu iespējama bez šī politiskā spēka.

Šajā kontekstā partijas priekšsēdētājs modelēja nākamo Saeimas vēlēšanu rezultātus un kā pirmo 14. Saeimā ievēlamo politisko spēku, ar kuru apvienība labprāt sadarbotos, nosauca “Jauno Vienotību”. Tā ar visiem saviem plusiem un mīnusiem uz pārējo politisko spēku fona esot prognozējama.

Pazušanu no lielās politikas skatuves R. Dzintars prognozēja KPV LV, taču tās vieta, visticamāk, tukša nepalikšot – to varētu ieņemt kādreizējā KPV LV līdera Alda Gobzema dibinātā partija. Taču tā nevarēšot būt Nacionālās apvienības sabiedrotā, jo jau tagad A. Gobzems no Saeimas tribīnes sūdzas par nepilsoņu tiesību neievērošanu. Te jāpiebilst, ka tā vēl nav nodibināta.

Linards Grantiņš H- 86 & LRTT

Ir tikai jāpabrīnās par šī latviešu tautas nodevēja ārprāta bezkaunību. Bet nebrīnīsimies, ja mēs zinām, ka viņš ir mūsu tautas slepkavas Mavrika Vulfsona cilts loceklis. Viņa GĒNS nemaz neatļauj savādākam būt ! Vilks nekad negrauzīs kāpostus un zaķis nemedīs stirnas ! Visus šos garos pēcAtmodas gadus tu, sātaniskais izdzimum Dzintar, esi darījis visu, lai Latvija atrastos tur, kur Viņa pašreiz atrodas, proti, uz pilnīga iznīcības sliekšņa.

No savas puses varu tikai ieteikt: nopērc šaujamo un ielaid sev lodi pierē, jo tā kaut cik paglābsi savu godu un izdarīsi svētīgu darbu pret saviem pēcnācējiem ! Jo tad, kad tiksi ar latviešu tautas TIESAS spriedumu publiski pakārts, tu iedzīsi savus bērnus nelaimē vai pat pašnāvībā, jo tādu kaunu pat visrūdītākajam noziedzniekam būtu grūti pārdzīvot ! Tu un tavas partija biedri 2015. g. organizējāt L. Grantiņa arestu un fizisku iznīcināšanu. NA i- vietne pat ne ar pūš plestu vārdu nepieminēja šo asiņaino notikumu. Tu ar savu bandu(kuru jūs dēvējat par partiju) likvidējāt latviešu tautas gadu tūkstošiem lolotu sapni par: LATVISKU LATVIJU !  

Tu esi nolādēts no LAIKU SĀKUMA līdz LAIKU BEIGĀM, jo esi veicis noziegumu, kas nekad tev netiks piedots.

Nodevējiem netiek piedots !

Šodien tu, nožēlojamais Lemberga izvadorgānu sanitār, uzdrošinies gvelzt, ka Jaunā Konservatīvā Partija ir “laimes lāči”, kuri ievēlēti tāpēc, ka vēlētāji ir idioti ! Tas viss tev nāks kā bumerangs atpakaļ, par to, jūdasa dvēsele, vari nešaubīties. Tie taču ir Latvijas valsts varenākā izlaupītāja Lemberga vārdi. Tieši viņa karstākā velme ir padzīt J. Bordānu. Es, L. Grantiņš darīšu visu, lai tu, Raivi Dzintar, nonāktu karātavās ! Es nepiegriežu nekādu vērību tiem, kuri mani lamā un apvaino, bet tam, kurš nodevis manu tautu un personīgi mani, nekad nepiedošu un pie pirmās izdevības ar viņu SLĒGŠU RĒĶINUS ! Fiziski iznīcināt tautas nodevējus ir katra pilsoņa goda lieta

10.12.20                                 

You may also like...

5 komentāru

  1. Anonīms saka:

    Viņš tak nav piederigs pie vietējās tautas, tad kāds viņš var būt nodevējs? Kalpot tak viņš kalpo savai tautai, bet vietējiem kar makaronus nacionālā mērcē uz ausīm. Nu jā! K. Ulmaņa portretu virs galvas tur par Svēto simbolu. Tak viņi zin kādu mērci latviešiem pagatavot strebsanai un latvieši strebj karstu, jo ir izsalkuši pēc savas nacionālās zupas. Pavāri tikai tādi judasi, kas zupai liek klāt miega zāles un visādas antibiotikas.

  2. Pārmaiņas saka:

    Patīkami klausīties kā var dzīvot cilvēki, kurus nav apsēdis parazītu slānis ar mūžīgi badainiem krieviem.
    https://youtu.be/vRCxglT9-LM

  3. ieteikums saka:

    Raive,paei male,ei pē Lemperge taisit rebes. Tur stipendije lēlāke. Būs vairek kā Vedede.

  4. Andris un draugi saka:

    Naivie lietiņu balsotāji nav vēl apjēguši, ka uz šodienu NAV nevienas īstas patriotu partijas, kas darbos rūpētos par latvisku mūsu Tēvzemi, tik skaļus saukļus skandinoši ir šeltmaņu un kolaborantu biznesa apvienojumi

  5. Arii no Paardaugavas saka:

    Ta Delfos par raivi dzintaru:

    Par so Raivis klusé
    11.12.2020 18:48:19

    @900 tam O)O
    08.12.2020 23:40:53

    @O)O tad nevajadzeja pieļaut, ka Latvijā pēc neatkarības atjaunošanas palika svešo tauta-okupanti un migranti! Tikai to un kangaru dēļ ir tāda izputināta valsts, valsts saimnieki izdzīti trimdā, bet uz vietas saimnieko okupantu un kangaru masa, valdībā, mēdījos to ielikteņi, kas akli pilda visas globalizatoru pavēles. Un knapi dzīvību velk garīgi un finansiāli apdalītie no saimniektautas palikušie, to gaudenie, nedomājošie un dūšu zaudējušie īstie pilsoņi. Bet labi vēl, ka ir dūšīgie sirmgalvji, kas gandrīz vienīgie neklusē un mēģina modināt savējos un kuri nav pelnījusi vadība tādus svešos, sveso pakalpiņus un viņu simbiozes valdību!E.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *