A. Kadišs, protams, ka Mežvieta šaikas bacilis !

Ainārs Kadišs: Latvieši ir nešķīsteņi-nesaticīgi, skaudīgi, nevienprātīgi, lielīgi, vientiesīgi, augstprātīgi… !

Kāda Jolanta Jolanta(jolanta, jolanta ir čekistu VIEDOKLIS), sakarā ar deģenerātes I. Viņķeles stulbajiem izteikumiem, aicināja latviešus kopīgi ar krieviem !!! cīnīties pret Latvijā esošo sistēmu- tas nozīme, legalizēt okupantus. Šajā sakarā arī ierakstīju komentāru.

Un tagad lasiet ko raksta A. Kadišs savā vēstījumā(raksta beigu daļa pilns teksts):” Atbrīvoties no asinssūcēja jeb Pārdomas par Saeimas atlaišanu/patriekšanu.”

Tiek pielietot divi termini- LATVIEŠI un LATVIJAS TAUTA.  Kad viņš runā par latviešiem, lūk, kas tiek sacīts: Visbīstamākās čūskas ir neredzamās, sevišķi tās, kuras dzīvo mūsos.  Mums, latviešiem, tādu ir vesels mudžeklis. Mūsu nesaticība, skaudība, nevienprātība, lielība, vientiesība un augstprātība dzemdējušas vienu no pretīgākajiem rāpuļiem – LR 13.Saeimu.”

Tātad, visu šo ļaunumu ir radījuši latvieši, kas nesīs: LIELU POSTU LATVIJAS TAUTAI !

Un vai iegaumējāt, kā LATVIEC “Kadišs” raksturo latviešus: nesaticīgi, skaudīgi, nevienprātīgi, lielīgi, vientiesīgi, augstprātīgi(cionistu ati- laviskuma zombēšanas piemērs) ! Un tālāk tiek uzsvērta LATVIJAS TAUTA, kurai latviešu ievēlētā valdība var atnest lielu postu !!! Grūti būs atrast šim KADIŠAM līdzīgu, izņemot, protams, A. Priedīti, kurš tādiem mēsliem būtu aplējis latviešu tautu. Un ievērojiet šo LATVIJAS TAUTAS glābēju uzvārdus- kadiši, jeramējevi, kļimoviči, vasiļjevi un pa starpai vēl kaut kādi tur bērziņi… Tieši šie izdzimumi arī ir no patreiz pie varas esošās bandas radīti un stūrēti. Šie mēsli- kā vieni tā otri(valdība un viņas radītie “disidenti”), nekad nepieminēs TIESIKUMU, to, ka Latvija bija, laužot MIERA LĪGUMU, necilvēciski, ar ārprāta asinsdarbiem pret Latvijas pamattautu, okupēta un anektēta !   Tagad šis mēsls, kura vārds ir Ainārs Kadišs, šos okupantus un kolonistus pieskaita LATVIJAS TAUTAI ! Tikai pēdējais idiots var nesaprast, kam/kuriem/kuram KANTORIM Kadišs kalpo !

Pasaule ir Dieva radīta un pastāv uz PATIESĪBAS PAMATIEM !

Agrāk vai vēlāk, bet visi kadiašveidīgie jūdasi saņems to, ko pelnījuši ! Latvijā tiks demontēta čekistiskā okupantu pārvaldes sistēma un vainīgie saņems JEKELNA SKATUVI ! Saeimas atlaišanu prasa tieši čekisti, kuriem draud šī JEKELNA SKATUVE. Ar jaunām vēlēšanām viņi grib tikt vaļā no BORDĀNA POLITIKAS, kas virzās TIESISKUMA VIRZIENĀ. Patiesas un demokrātiskas vēlēšanas var notikt tikai tad, kad tiks demontēta šī čekistu sistēma, kolonisti izraidīti un paši čekisti arestēti. Pirms atlaist Saeimu, ir jārada LIKUMS, kas aizliedz balotēties deputātiem, kuri radījuši šo krīzes situāciju !

A. Kadiaša pieminētais salīdzinājums ar ĒRCĒM ir stulbuma augstākā pakāpe, jo neatbilst pat primitīvākajai loģikai.   Latvija ir latviešu valsts un tie, kuri to cenšas pataisīt par hazāru guberņu, ir nekas vairāk kā šīs pretīgās ērces, par kurām runā šis preteklis ! 

Linard Grantins Jolanta Jolanta Krievvalodīgajiem vieta ir aiz Zilupes. Viņķele ir komunistes Čepānes mācekle- īsta maskaviete un ar ASV viņai nav nekāda sakara. Bet Kadišs ar saviem “pareģojumiem” ir nekas vairākā kā provokators. Arī no tās pašas kremļa šaikas. Kadiša un Viņķeles saknes ir no “viena poda”! Visa tā anti vakcīnas propaganda nāk no Krievijas hazāru mafijas.

Ainārs Kadišs Linard Grantins Linard, nevajag piesārņot manu profilu ar pastulbiem komentāriem no sērijas “krievi nāk”. Tas sen jau nav aktuāli. Tagad mūs grib iznīcināt citi spēki, un jābūt tiešām paglupam , lai to neredzētu. Novērst lasītāju uzmanību maldīgā virzienā neļaušu. Ja gribi komentēt, komentē, bet par tēmu. Citādi – uz redzēšanos!

 Linard Grantins Ainārs Kadišs Tavs, biedr Kadišs, ir tas, ko Tu redzi(Tagad mūs grib iznīcināt citi spēki, un jābūt tiešām paglupam , lai to neredzētu), kad aizmiedz acis. Ja esi ienācis soc-tīklos, tad esi sevi atdevis sabiedrībai un lietot vārdu mans, ir atpalicības un naida apliecinājums. Un, kas attiecas uz krieviem, kuriem Tu salīcis un nosiekalojies kalpo, nav vietas Latvijā, jo atrodas šeit vardarbīgās okupācijas rezultātā. Pasaule pastāv uz Patiesības PAMATIEM, bet ne uz nodevības. Tu esi nodevības un pielīdēja simbols, biedr Kadišs ! Tas, protams, ir tikai un vienīgi mans viedoklis, bet Tu ar savām darbībām to esi radījis. Pēc tevis sacītā, tavs profils ir domāts tikai lai Tev glaimotu. Tas vien jau norāda uz ekscentriskumu un sevis uzskatīšanu par PAREIZO ! Un, tu tikai redzi, latviet, biedram Kadišam vienīgajam esot nemaldīgais un pareizais virziens, no kura viņš nevienam neļaušot sevi novest. Tie taču ir Josifa Staļina vārdi

Ainārs Kadišs Linard Grantins Piedod, bet man tas jāsaka – tu esi sists ar stulbumu. Naids ir slikts padomdevējs. Tas degradē un atņem prātu. Tas neļauj redzēt dzīvi tās dažādībā. Naids izposta dzīvi un saindē apkārtni. Man patīk, ka cilvēki ar cieņu pret citu viedokli diskutē un meklē taisnību un patiesību. Bet tu to nemāki. Tu māki tikai izgāzt žulti, kura tevi jau smagi saindējusi. Vispār – man tevis mazliet žēl. Bet vēl vairāk žēl man ir lasītājus, kuriem jāredz tava naida izvirdumi. Tādēļ tomēr palūgšu kontrolēt sevi un savos komentāros iztikt bez apsaukāšanās un citiem neglītiem izteicieniem. Bloķēšana ir galējais līdzeklis, kuru es negribētu lietot.

Ainārs Kadišs

Atbrīvoties no asinssūcēja jeb Pārdomas par Saeimas atlaišanu/patriekšanu.
Saka, ka katram esot dzīvē jāizdara trīs lietas – jāiestāda koku, jāizaudzina dēlu un jānosit čūsku. Nu mums visiem ir iespēja izdarīt vismaz vienu. Protams, šī čūska nav nekaitīgais rāpulis, kurš nevienu neapdraud, kamēr pats nav apdraudėts. Visbīstamākās čūskas ir neredzamās, sevišķi tās, kuras dzīvo mūsos. Mums, latviešiem, tādu ir vesels mudžeklis. Mūsu nesaticība, skaudība, nevienprātība, lielība, vientiesība un augstprātība dzemdējušas vienu no pretīgākajiem rāpuļiem – LR 13.Saeimu. Nu ir pienācis laiks no tās atbrīvoties, pretėjā gadījumā tā mūs nožņaugs. Kā jau visiem parazītkustoņiem, tai nav intelekta pazīmju, tikai primitīvi refleksi, no kuriem galvenais ir rīšana. Ar nekaunību, meliem, shēmošanu un zagšanu šis monstrs tandēmā ar valdību ir nodarījis un turpina nodarīt lielu postu Latvijas tautai. Ja mēs viņus nepatrieksim, viņi mūs visus pārdos vai iznīcinās.
Daži no tautas, bet, varbūt, no pavisam citām struktūrām, uztraucas par to, kas nāks patriektās Saeimas vietā; – varbūt vēl ļaunāki. Hei, draugs, tu dzirdi, ko tu runā?! Vai kāds, kuram piezīdusies ērce, atstāj to sūcam asinis, aizbildinoties ar to, ka viņas vietā, iespėjams, piezīdīsies citas?…
Protams, ka vēlēšanu sistēma ir jāmaina; tā kalpo partiju, nevis tautas interesēm. Bet tas nenozīmē, ka mums nav jāpatriec ar kaunu uzblītušais, tautas asinis piedzērušais simtgalvainais parazītpūķis. Un lai jūs nemulsina tas, ka kāda no šīm galvām šķiet tīri lādzīga. Ja tāda tā tiešām ir, tad viņai noteikti atradīsies vieta jaunajā – tautas pārvaldītajā, taisnīgajā un laimīgajā zemē, kurā cilvēks cilvēkam būs tuvākais, kurā neviens vairs neaprīs otru. Utopija? Protams, ka nē.
Bet vispirms katram un visiem mums jānosit čūsku. Dēlus audzināsim un kokus stādīsim pēc tam…
Ar siltu sveicienu – Ainārs Kadišs

A. Kadiša cīņu biedri !

28.11.20

You may also like...

10 komentārs

  1. Olita saka:

    Nav jau ticības arī šiem, jaunākiem ģīmjiem no foto…

  2. Andris saka:

    Linard un Tu ar prieku gaidi iespēju vakcinēties ,tā Tu publiski paziņo feisbukā ! Tu patiesi esi tik naivs , jeb tā ir spiesta lieta ?
    .
    .
    .
    Admins
    Nē, es vienkārši nevēlos būt idiots.
    Kuri tad propagandē visu šo ciānas idiotismu, ja nē krievžīdi !?
    Vislielākā nelaime, ka visi šie polit-drazas, ar Latvijas KLIĶI priekšgalā, visu to pārspīlē, tā kaitējot Latvijas attīstībai.
    Tās nav rūpes, ko viņi izrāda, bet valsts sabotāža- cionistu “mērcē”.
    https://www.youtube.com/watch?v=5M0QkN6SiLg&fbclid=IwAR2RVfk4S5uNoeNEHj7jRbo9-VSb-kRUVU7U5M1Fw78Z7s4pr_F6SSy-pR8

  3. Liene Rijkure saka:

    Tā tas diemžēl ir – visi šie cīnītāji par taisnību aicina latviešus kopā ar krievvalodīgajiem cīnīties pret Latvijā esošo sistēmu. Kad tādiem vaicā, kāpēc jūs esat tik iecietīgi pret PSRS okupantiem un to pēctečiem, tie atbild – kur tu tos redzi? Cīņa kopā ar krievvalodīgajiem kolonizatoriem izskatās šādi (2020. g. 25. novembrī aptuveni 100 cilvēki bija sapulcējušies pie Ministru kabineta ēkas, lai protestētu pret valdības noteiktajiem Covid-19 ierobežošanas pasākumiem) https://www.facebook.com/100009900640466/videos/1336402943366381/ Vai kāds var pateikt, kas tie par sarkaniem karogiem viņiem rokās?

  4. Anonīms saka:

    Visa kovid būšana ir afēra . To izmanto gan srakanie ,lai tiktu pie varas , gan kabala ,lai pakļautu un samazinātu cilvēku(?) skaitu . Vēl spēle nav beigusies. Kas atbalsta vakcināciju sēž kabalas laivā ,grib to vai nē. Trampsss un bIdens arī no tās pašas laivas un viltus Puteņš arī ar visu habad aiz muguras.Putins jau nav tik liels idiots , lai vakcinētos , jo labi ZIN ,kas tur iekšā ir ! :D Paļauties var tikai uz savu Nemirstīgo daļu sevī .
    Tā viš ir ,patrioti covid mērcē ! :)))

  5. Anonīms saka:

    Nu ja! Vakar kāds man budai iesvieda akmeni, tad domāju, ka jāiet skaidroties kārtējo reizi ar kaimiņu nr. 6. Izgājis ārā ieraudzīju tarniku atbraukusu. Tāds nu ziperigs puika savā vecumā, bet aizdomīgs pēc pareizās nacionālās latviešu nostājas? Nu viņam biju pa vaicājis, ka tu neesi kāda partijā? Viņš bija nacionālajā, tad Šķēles partijā, bet piekakajies ir no abām, kā pats saka. Tad nu viņam jautāju par vakcīnu, bet viņš pasaka, ka tad jau redzēs, kad pienāks diena! Kaimiņš nr. 6 arī mani uzrunājot piedāvāja apvienoties kopīgai cīņai pret šo varu, bet no paša mutes lien ārā netīrība pret mani un manu senču vēsturi. Es tomēr esmu no tiem cilvēkiem, kas piekrīt Kadisa teiktajam par latviešiem. To tak saimnieciskās lietās nevar neredzēt, kā latviešiem tik lielīties viens otra priekšā ar savu nožēlojamo varenību. Nav svarīgi, lai kur viņi būtu šis kašķa īpatnības viņos izceļas Anglijā vai Vācijā. Vai citas tautas savā starpā ne kašķējas? Pienacies arī redzēt citām tautām savā starpā nesaticības. Tomēr culji ir bijusi ignas un tādi vini arī ir. Nu nepatīk maukai, kad viņai pasaka, ka tu esi mauka. Nepatīk dzērājiem, kad saka to pašu par dzeršanu. Gribās culjiem būt vareniem un vai viņu valodā nav nicinājumu runas pret cangaliem? Pajautājot savai mātei par attieksmi pret latgaļiem viņa man pasaka to pašu, ka culis vienmēr augstprātīgi ir skatījies uz latgaļiem. Tā nu vien šajos laikos Kurzeme izskatās daudz bēdīgāka par to pašu Latgali, bet Latgalē pie zemes vairumā ir pie kļuvusi tieši tādi īpatņi, kā cīnītāji par un pret. Pats latgalietis apstrādā savu tēvu zemi svešiniekam, bet vēl nesen tā tomēr bija viņa. Pārdeva par grašiem vai nodzēra, tad bērni izaugusi strādā uz kriminālo pēcteču baroniem. Kaimiņš nr. 6 arī grib investēt naudu manā dārziņā, tad nu arī netīrības no viņa skan jau pirmajā dienā, kad paradijos viņu acu priekšā. Grantinu protams arī ne vienmēr es saprotu savās pārdomās, bet svarīgākais ir tas, ka viņš pieprasa tribunālu neliešiem, ko pieprasu arī es. Vēsturiskajās lietas katram ir sava bilde un nodevejos var arī pierakstīt mani jo tāds ir mans darbs. Vēl 90 to sākumā sapņoju būt par restorāna īpašnieku, bet loznaju miskastēs meklēdams visu, ko vien var nodot. Ja es tur atradīšu kādu latviešu policistu tad man viņu nodot nebūs žēl par viņa nekaunību. Lai tik maksā ragā! Pārāk daudz viņi ir sarakstījusi visādus rēķinus ne par ko.

  6. No Kaļķa aizņēmos saka:

    Tiem, kas netiek klāt ārzemju presei.
    Kenedijs: pandēmija nav, testi nav ticami, mērķis ir ieviest diktatūru.
    Roberts F. Kenedijs: Steidzamā kārtā gribu pievērst jūsu uzmanību vakcinēšanai pret COVID-19. Pirmo reizi vakcinēšanas vēsturē paredzēts, ka – tā saucamās jaunās paaudzes mRNS vakcīnas, iejauksies cilvēku gēnu darbībā. Šāda gēnu manipulācija pielīdzināma pretrunīgi vērtētajai pārtikas produktu ģenētiskai modificēšanai.
    Neskatoties, ka masu mediji un politiķi šobrīd trivializē problēmu un muļķīgi runā par jauna tipa vakcīnu, kura ļaus atgriezties pie ”jaunās normālības”, vakcīna ir problemātiska gan no veselības viedokļa, gan arī no morāles un ētikas viedokļa. Tā ir problemātiska arī no iespējamo ģenētisko bojājumu viedokļa, kas – atšķirīgi no pašreiz izmantotajām vakcīnām – radīs neatgriezeniskas ģenētiskas izmaiņas.
    Pēc mRNS vakcīnas saņemšanas, vakcīnas izraisītās blaknes nebūs iespējams ārstēt iepriekšējā veidā. Ar organisma bojājumiem nāksies sadzīvot, jo to nebūs iespējams atveseļot, izvadot toksīnus no ķermeņa. Tas būs līdzīgi kā Dauna slimības slimniekiem, kā tiem, kuri slimo ar Klinefeltera sindromu, Tērnera sindromu, pārmantotām sirdsslimībām, hemofiliju, Reta sindromu, utt., jo gēnu bojājumi saglabāsies visa mūža garumā. Vienkārši sakot – ja pēc mRNS vakcīnas saņemšanas parādīsies nelabvēlīgi blakus simptomi, ārsts vairs nespēs palīdzēt, jo ģenētiski bojājumi nav atpakaļ pagriežami.
    Uzskatu, ka šīs jaunās vakcīnas ir pasaules vēsturē vēl nebijis noziegums pret cilvēci. Pieredzējušais ārsts Volfgangs Vodargs saka, ka ”lielākās iedzīvotāju daļas vakcinēšana ar šādu ”brīnumvakcīnu” būtu jāaizliedz, jo tā ir iejaukšanās gēnu darbībā”.
    Saņem jaunāko, lai būtu tuvāk īstenībai!
    Vakcīnu, kuras ieviešanu atbalsta Antonijs Fauči un finansē Bils Geits, izmanto eksperimentālu mRNS tehnoloģiju. Klīniskajos izmēģinājumos trijiem no 15 cilvēkiem – jūrascūciņām – tika novēroti ”nopietni neatgriezeniski bojājumi” (20%).
    Atbildes uz biežāk uzdotajiem jautājumiem:
    – Vai šī ir pandēmija?
    – Nē. Pasaules Veselības Organizācija īsi pirms COVID-19 parādīšanās izmainīja pandēmijas definīciju.
    – Vai saslimušo un mirušo statistikai var ticēt?
    – Nē. ASV noskaidrots, ka tikai 10% no šiem skaitļiem atbilst patiesībai. Testi nav ticami, jo sniedz kļūdaini pozitīvas atbildes, bet COVID-19 kā nāves cēloni pieraksta daudzu citu slimību gadījumos.
    – Vai vīruss ir radīts?
    – Jā, laboratorijā.
    – Ar kādu nolūku?
    – Lai iegūtu attaisnojumu cilvēku brīvību ierobežošanai, izmainītu esošo ekonomisko sistēmu uz daudz autoritatīvāku bezierunu pakļaušanu.
    mRNS vakcīnas ir ribonukleīnskābe, kura šūnas kodola DNS pārvada uz citoplazmas ribosomu, tas ir – izmaina kārtību, kā aminoskābes pievienojas proteīniem un nosaka šo proteīnu sintezēšanu. Vakcīnās kā palīgvielas izmanto lipīdus – šūnu membrānu struktūrkomponentes. Lipīdu nanodaļiņas aizsargā mRNS pret sadalīšanos un sekmē tā iekļūšanu šūnā. Šāds process izraisa imūnsistēmas pretreakciju – hiperiekaisuma uzliesmojumu. Testi uzrāda, ka MODERNA vakcīnas izmēģinājumos 10% brīvprātīgie pieredzēja nelabvēlīgas blaknes. D.Knaits no Lielbritānijas ziņo, ka koronavīrusu vakcīnās lietotās palīgvielas klīniskajos izmēģinājumos uzrāda vakcinēto sieviešu sterilizāciju 97% gadījumu.
    No Jāņa Baltjanča nokopēts.

  7. Avots saka:

    Pastāvošā valsts un tās politiskā sistēma tiesiski ir nelikumīga. To izveidoja okupācijas sistēmas kolaboranti un okupanti,iesaistot tautu un visus okupācijas slāņus,militāristus ieskaitot.

    No šāda uzstādījuma nedrīkst atkāpties nekad.Pie tā ir jāpaliek,neatkarīgi no tā, lai arī kāds būtu politiskais stāvoklis Latvijā un pasaulē.

    Politiski,ekonomiski un sociāli aktīvāku vai agresīvāku svešinieku,īpaši okupantu,klātbūtne Latvijā ir nāves spriedums latviešiem,kas ir reāla minoritāte savā zemē. Minēto negatīvo procesu veicinātāji vai atbalstītāji jebkurā veidā,ir uzskatāmi par latviešu ienaidniekiem,par latviešu Latvijas valsts ienaidniekiem,un ir pelnījuši no ši fakta izrietošu sodu.

  8. Par pasaules ziņām no 4.maija režīma mutes. saka:

    Kā izriet no 4.maija režīma masu propagandas līdzekļiem: Irānas kodolfizikas zinātnieka noslepkavošanu “izraisīja Irānas kodolprogramma”,kura radījusi draudus.

  9. Antienglender saka:

    Kas grib izglābt dzīvību par dvēseles cenu,zaudēs abas.

  10. Baltā rase saka:

    Baltā rase jau gandrīz pasaulē ir nosista [ arī raksta J.Vecozols ] ,varbūt vajadzētu rakstīt kas notiek pasaulē….Latvijā darbojas dzeltenā rase kuri visi ir vienādi…..Sāk jau trūkt pasaulē enerģijas , Teslu nosita un viņš visas gudrības paņēma līdzi kapā ….Raksta jau , ka Ķīnā , Krievijā ,ASV gandrīz nav naftas un nu grib izlaupīt Irānu……

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *