Priedītis. Vai iespējams jauns holokausts ?(Ar LRTT “kļūdu” labojumu)

суббота, 14 ноября 2020 г.

Vai iespējams jauns holokausts?

   Jebkurš deģeneratīvi destruktīvs (morāli sabrūkošs) sociālais process  agri vai vēlu nonāk līdz kritiskai robežai, kad nākas izšķirties “būt vai nebūt”. 2020.gada nogalē ir kļuvis skaidrs, ka “tas viss” labi nebeigsies! Rietumu civilizācijas politiskās elites, t.s. varas inteliģences* morālais pagrimums ir nonācis līdz kritiskai robežai. Rodas pārliecība, ka bez pamatīga (t.sk. asiņaina) satricinājuma (transformatīva notikuma) deģenerātus ierobežot, apturēt, izolēt neizdosies. “Balto” rasu pārklāj deģenerātu aktivitāte, kundzība, dominēšana. Deģenerātu diriģētie masu komunikācijas līdzekļi izplata melus, nepatiesus datus,  perversus, antihumānus viedokļus. Sasniegta ir kritiska robeža, pēc kuras var būt vai nu pamatīgs satricinājums vai visaptveroša bezperspektīva dzīve kloākā – deģenerātu rezervātā.

   Nākas obligāti ņemt vērā vienu vēsturisko tradīciju. Kad deģeneratīvi destruktīvais sociālais process ir sasniedzis kritisko robežu, sākas vainīgā meklēšana. Tā tas eiropeīdu sociumā ir bijis vienmēr. Turklāt gandrīz vienmēr ir nosaukts viens un tas pats vainīgais. Proti, ebreji. Tā tas ļoti uzskatāmi bija XX gadsimtā, nonākot līdz labi zināmajam šausmīgajam asiņainajam atrisinājumam – holokaustam.

   Vēsture mēdz atkārtoties. Protams, neatkārtojas ontoloģiski precīzi, bet atkārtojas tipoloģiski līdzīgi. Cilvēku dzīvi visos laikmetos pavada dažādi vispārināti, idealizēti modeļi. Tie ir tipoloģiski līdzīgi modeļi. Tāpēc drīkst izteikties par vēstures atkārtošanos.

   Vēsture atkārtojas dažādi. Tajā skaitā atkārtojas viena nelaba izpausme; proti, nevēlēšanās mācīties no vēstures pieredzes, pagātnes mantojuma. Kā zināms, varenās eiropeīdu rases t.s. varas inteliģence kopš XX gs. 70. gadiem lepni dzīvo postmodernisma filosofisko konceptu aprūpē. Postmodernisma filosofija Rietumos jau pusgadsimtu (divās paaudzēs) nosaka pasaules uzskatu, sabiedriskās apziņas saturu. Postmodernisms ņirdzīgi izturas pret pagātni un tās mantojumu. Saprotams, tādos apstākļos nevar būt konstruktīva motivācija mācīties no pagātnes.

   Neapšaubāmi, drausmīgo jautājumu “Vai iespējams jauns holokausts?” stimulē daudzi faktori. Ne tikai tas, ka postmodernisma filosofija lielā mērā ir ebreju akadēmisko kadru produkts un tātad “baltās” rases smadzeņu pieķēzītāja. Ja sāksies vainīgā meklēšana, tad noteikti tiks ņemti vērā daudz būtiskāki (eksistenciāli orientēti) faktori – politiskie faktori.

   Tā, piemēram, Krievijas “5.kolonna” krieviem stabili asociējas ar ebrejiem. Tas pats sakāms par Baltkrievijas opozīciju. T.s. sorosisti bijušajās padomju republikās un bijušajās Austrumeiropas sociālisma valstīs arī asociējas ar ebrejiem. Ļoti draudošs stāvoklis izveidojies sakarā ar ASV prezidenta vēlēšanām 2020.gada 3.novembrī. Paši ebreji lielas, ka viņu masveidīgais atbalsts noveda Baidenu līdz uzvarai.** “Baltā Amerika” atbalsta Trampu, pagaidām nav izgājusi ielās. Bet tas var notikt kuru katru brīdi, ja vēlēšanu falsifikācijas netiks nosodītas.

   Latvijā vainīgā meklēšana notiek katru dienu. Katru dienu tiek nosaukts galvenais vainīgais. Internetā katru informāciju par pederastu nācijas tēva jaunāko publisko šļakstīšanos komentāros pavada antisemītisma cunami. Atbalstoši un kritiski izprotoši komentāri praktiski ir ļoti reti. Dominē klajš nolādējums antisemītiskā leksiskajā manierē. Tas bija skaidrs jau no paša sākuma, ka Arāja komandas zemē ebreja virzīšana uz latviešu valsts prezidenta krēslu izraisīs antisemītisma uzplūdus. To vajadzēja ņemt vērā arī Levitam, Latvijas ebrejiem, drošības dienestiem, apturot stulbo latviešu inteliģentu vārīšanos Levita labā. Bet tas nenotika! Latviešu varas inteliģences stulbums un Levita nekaunība guva pārsvaru. Turklāt tika izbīdīts ļoti vājš ebrejs, neizglītots, ar glamūrīgas un pseidointelektuālas muldēšanas māniju, kas vēl vairāk uzkurina antisemītismu. Kam tas viss ir vajadzīgs? Kāpēc valsts drošības iestādes neveic savu klasisko funkciju – etniskā, rasu, reliģiskā ekstrēmisma nepieļaušanu?  Kāda jēga Saeimā diskutēt par valsts drošības apdradējumiem, ja šīs Saeimas 61 deputāts pats izraisīja milzīgu valsts drošības apdraudējumu, par Valsts prezidentu ievēlot tik nepiemērotu indivīdu, kas momentā uzkurināja grandiozus antisemītisma plūdus? Valsts prezidents ir tautas simbols. Tajā skaitā vizuālais simbols, ar savu ārieni apliecinot piederību attiecīgajam etnosam. Mums tagad ar tautas vizuālo simbolizāciju ir pretīgs stāvoklis. Tāds pats, ja, pieņemsim, Dieva vietā visai pasaulei tiktu rādīts Lucifers.  

*Par varas inteliģenci skat.: https://pietiek.org/raksti/latviesu_inteligences_tagadne.

** Skat.: https://zavtra.ru/blogs/kak_evrejskie_golosa_priveli_k_pobede_bajdena.

Postcivilizācijas dienasgrāmata

LRTT pēcvārds

Viss ir pietiekoši korekti un objektīvi pasacīts, ka antisemītismu(pilnīgi nepareizs definējums, jo Eiropā nav semītiskas izcelsmes ebreji, bet gan Lucifera draudze, kas ir, tjurk- ugrisk- slāviskas izcelsmes) rada paši “ebreji“. To, ka šie nav nekādi ebreji, bet hazāri, A. Priedīša kungs zina tik pat teicami un varbūt pat vēl teicamāk kā L. Grantiņš.

Kāpēc šeit tika pieminēts V. Arājs !!!

Protams, tikai tāpēc, lai radītu naidu uz latviešiem.

Noslēgumā gribas jautāt profesoram Priedītim, kurš gan Grantiņu, gan Lapsu uzskata par neizglītotiem radījumiem: Kāpēc radās tāds V. Arājs ? Vai ne Latvijas okupācijas rezultātā ? Un kādas “nācijas” pārstāvji veica ārprāta asinsdarbus pret latviešiem ?

Uz šiem jautājumiem Jums, ļoti gudrais- augsti izglītotais A. Priedīša kungs, būs jāatbild Tiesiski atjaunotās Latvijas Republikas TIESAS priekšā !

26.11.20

You may also like...

13 komentārs

  1. zz saka:

    Viktors Arājs izglāba Herbertu Cukuru no vācu nagiem, kad viņi grasījās nošaut viņu. To saka Cukura meita. Vācieši domāja, ka Cukurs ir krievu spiegs. Krievi domāja, ka vācu spiegs. Patiesībā taisnīgs un ticīgs latvietis, kurš izglāba vismaz 4 žīdus no nāves, riskējot ar savu dzīvību.

    https://nra.lv/latvija/281542-herberta-cukura-izglabtas-ebrejietes-meita-mates-dzimtene-pateicas-glabeja-gimenei.htm

  2. Anonīms saka:

    Par to,kāpēc pret 4.maija režīmu nenotiek protesti.
    Viens no iemesliem. No lidmašīnām izsmidzināmajās ķīmiskajās trasēs ir speciāli attīstītās aktīvās vielas,kuras garīgi iemidzina un noņem emocijas.

  3. striķi prieditim saka:

    Vai tad Jūs neviens neredzat, ka komunists Arturs Prieditis Vilisovičs ir atrasts čekas maisos ar Nr. 23795? Tas ir viens no vislielākiem latviešu tautas nodevējiem. Bet nodevējiem pēc visiem kara likumiem piespriežams augstākais soda mērs – nošaušana. Apskatieties jebkuru valsti. Par ASV par nodevību piespriež augstāko soda mēru. Bet jūs vēl šo nodevēju Arturu Priediti publicējat? Striķi iedodiet komunistam Arturam Prieditm , lai pakarās.

  4. Zinte par reptīlijām saka:

    Nekāds holokosts pret reptīlijām vairs nav iespējams. Jo agrāk valdīja tautas un gribēja nokratīt reptīlijas no tautas miesas. Tagad valda reptīlijas un iznīcina pat mazākās tautu neiecietības pazīmes. Dzīvnieku pasaulē reptīlijas zināmas kā bezemociju radības. Tās vairās no spēcīgākiem dzīvniekiem,to iespaida dēļ. Tās pazīst radījumus no kuriem tām nav jābaidas,bet nevienu nemīl,jo nav tām emociju. Reptīlijas rīko kolektīvus masveida rīšanas slaktiņus ar iepriekš izplānotu uzbrukumu neaizsargātām radībām. Bet krasa izsalkuma gadījumā ir ar mieru aprīt cita citu,tām ir sveša līdzjūtība vai žēlastība. Sastopoties ar reptīlijām neviens nekad nezina,kurā mirklī reptīlijas veiks pēkšņo,liktenīgo manevru,lai tās realizētu savas nepiepildāmās,zvēriskās tieksmes un aprītu vai saplosītu.

  5. bija tā saka:

    Tēvs:,,Artūr,izsit spundi,tūlīt būs brokastis.,, Artūrs:,,Labi,tik paeej nostāk no mucas,būs baigais pretlatviskais cunami.,,
    Tēvs:,,Ko nu atkal muldi,tev tik tie nācijtēva purkšķi vien iznāk.”

  6. Anonīms saka:

    Cilvēces ienaidnieki jāatpazīst! Visi,kuri runā par visu cilvēku persondatu digitalizācijas nepieciešamību un to ideoloģiju veicina,ir Sātana varas pārstāvji virs Zemes! Viņi ir vispasaules Sātana elektroniskās diktatūras ceļa sagatavotāji! Viņu vieta ir Ellē.

  7. lasitājs saka:

    1988.,oktobris. 42 gadi. Domāju,kas cilvēku var pamudināt uz šādu soli? Brīvprātība? Kļūda? Kāda kļūda? Intuīcijas trūkums? Vājas prognozēšanas spējas? Kāds traģisks notikums?
    Kāda vairs varēja būt pārliecība? Izkurtējis režīms,varbūt tāpēc lai cīnītos ar tā izkurtējumu?
    Varbūt, Arturam Priedītim ir jāsaņem drosme,tīri cilvēcīgi,ja fakts staigā informatīvā telpā,jāpastāsta,kā tas notikās.
    .
    .
    .
    Admins
    Teicams priekšlikums Priedīša kungam. Izstāstīt visu kā bija. Kuri tie bija kas ieteica vai arī labprātīgi pēc paša vēlēšanās…

  8. Arii no Paardaugavas! saka:

    Uz shii a.priediisha pagriezienu no komunistu kangara uz latviskuma pusi bija naivi cereet! Shaadi lpsrs luuzeri ir naida pilni, ka laikaa nepaarorienteejaas, kaa piem a.gorbunovs, bet palika apdaliiti, kaa a.rubiks, kas gan viasmaz veelaak prata izsist no 4.maija bandas sev tiessibas izliist Eiroparlamentaa, kas arii bija un ir absurds un kauns latvieshiem, ka to pielaava! Arii sis a.priediitis ir taads pats melna naida pilns luuzeris, beedaas par savu nozeelojamo eksistenci 4.maija republikaa. bet sis vina rakstela nobeiguma teiciens gan muus uzjautrinaaja:

    Valsts prezidents ir tautas simbols. Tajā skaitā vizuālais simbols, ar savu ārieni apliecinot piederību attiecīgajam etnosam. Mums tagad ar tautas vizuālo simbolizāciju ir pretīgs stāvoklis. Tāds pats, ja, pieņemsim, Dieva vietā visai pasaulei tiktu rādīts Lucifers. HA,HA HA!

  9. Pievienojos aicinājumam. Spriežot pēc sarakstītā, neizskatās, ka viņš būtu gluži bez mīlestības atdevies

  10. lapsa saka:

    Kā jau bailīgs lapsa nu ir nobijies no cionistiem , nu vairs nerakstīs par ” nācijas tēvu ” ……..

  11. Māris M. saka:

    Gadus atpakaļ, kad pirmo reizi uzzināju par tādu a. priedīti, sāku lasīt viņa domu “pērles” un saņēmu tādu pretīguma devu, ka vēl šodien nevaru par viņu iedomāties, riebumā nenoskurinoties. Viņš var rakstīt un runāt jebko, viņa fanātisko naidu pret latviešiem nekas neizmainīs, tāpat kā pieķeršanos komunistu ideoloģijai. Tas, ka paša biedri viņu uzmetuši, no siles atgrūduši un par viņu kā kādreiz ietekmigu biedru piemirsuši, viņu savādāku nepadarīs.

    Bet tādi latviešu sabiedrības nepieņemti un alkatības trakuma pārņemtu komunistu aizmirsti biedri vēl šur tur mētājas un bauda tos pašus savu biedru sarūpētos “dzīves jaukumus”, ko latvieši. Tāpēc arī tāds naids gan pret vieniem gan otriem. Jo pierasts taču vieniem pa galvām staigāt, uz viņu skausta sēdēt, bet pie otriem pie galda būt goda vietā ar lielāku bļodu kā citiem priekšā.

  12. Anonīms saka:

    Nu ja! Redz raksts par holy kaustu noved latviešus pie lielāka komenta skaita. Vispār jau tie judasi ir ikviena sabiedrība un viņu pārvērtības spējas ir unikālas. Kā no kapitālistiem pārvērsties uz socialistiem, tad pienāk laiks un viņi pārvēršas no socialistiem uz nacionāl kapitālistiem. Nu žīdi ir arī to Psrs veidojuši tak latvieši bij dedzigakie līdzskrējēji sociālisma celtniecībā. Tas zināms visai pasaulei bet latviešiem līdzīgi kā poļiem. Kad pakestanietis Anglija jautāja, kāpēc viņa nerunā latviski? Meitene bij no Liepājas skaista roziga krievushka un tas pakestanietis gribēja viņu uz lūgt tīrīt viņa māju, bet meitenei bailes, jo nezin angliski. Tad mani paņēma līdzi par tulku, cik jau nu es spēju runāt? Aizbraukuši līdz viņa mājai ieraudzījām mājiņu, bet bijām pārsteigti, ka viss ir iekšā piemērots jaunam sportiskam pakestanietim priekš ikdienas dzīves. Viņš tirgo poļu strādniekus Anglijas rūpnīcām un arī sanāk dažreiz latviešus, tad nu vien viņš dzird runas no poļiem par Hitleru. Tā nu es norādīju, ka grūti viņam ir paskaidrot tos visus vēstures līkumus, kāpēc viņa nerunā latviski? Tā tēma ir smaga un arī noriebies līdz nelabumam. Tomēr Anglija staigādams pa ielām ne vienu vien reizi iemanijos, kā žīdi atskatās uz manim. Nu tāds fašists garām viņiem aizgāja! Tās asociācijas, ko viņi rietumos pumpē ar vāciešiem kā pasaules ļaundariem ir gandrīz uz katra stūra. Tikai paši angļi nebij tie žīdu šāvēji it kā? Nu i vasarā izbraucu ar velo tuvāko apkārtni i iebraucis kāda mežā Jelgava man priekšā plāksnīte par kaut kādu žīdu atsausanu? Nu labi! Dabraucis da tiem kapiem redzu uz plāksnītes, ka regulāri tos kapus apkopj rotary kluba biedri! Nu i tas līdzinās tiem pašiem russu zhidu kriminaliem elementiem, kad dvēselēm neliek miera viņu noslepkavotie gari. Levits ir tikai vien tā redzama virsotne, bet visa Latvija vēsturiski ir viņu bijusi pa pilnam.

  13. 85 saka:

    Jā, ir, nu tipoloģiski līdzīgi. Nepieņemsim.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *