“Vatņiks” Didzis Šmits, mēsls Maskavas iepakojumā

Negribas daudz atkārtoties par šo puslatvisko žīdu, jo par viņa debilitāti esmu jau rakstījis petiekoši. Ja kāds vairāk vēlas iedziļinātes šī Kremļa prusaka LOĢIKĀ, tad atveriet:

Latvijas hazāržīdu mafijas vemas par LR okupāciju

Labi, ka ir arī vēl citi, kuri par šo mēslu(Kremļa GARNIERĒJUMĀ) raksta. Jo vairāk būs tādu, kuri raksta par neliešiem nosaucot viņus vārdā, jo ātrāk mainīsies pasaule. Didzis Šmits, aktīvs Latvijas valsts ienaidnieks, kuram vieta ir “striķa galā”. Agrāk vai vēlāk, bet no soda par genocīdu pret latviešu tautu, atbildēs visi šodienas aktīvie politdarboņi ! Ne Maskava, ne Brisele viņus nepaglābs un par Telavivu jau nemaz nerunājot, jo mēsli jau nevienam nav vajadzīgi… .

09.10. 20

Dienas Vatņiks – 13. Saeimas deputāta izstrādājums Didzis Šmits

Līdz ar Putina franču pūdeļa Makrona vizīti Latvijā no migas aizstāvēt Kremļa intereses izlīda laukā ne tika krievu gāzes speciālists vācietis Šrēders, bet arī vietējie Latvijas bāleliņi, lai dziedātu vienotā unisonā austrumu virzienā. Kā jau ierasts, viens no galvenajiem krievu biznesmeņu aizstāvjiem Latvijā, bēdīgi slavenais Krabju Didzis, arī nespēja, vai nedrīkstēja, nostāvēt maliņā, paskaidrojot tiem, kas nesaprata, „[Makrons] atbrauca pateikt – Krievija mums ir svarīga, jums ir jābeidz riet.” Tāpēc ir pienācis laiks mazliet atgādināt tautai, kas par krabi ir Didzis Šmits!

Nav noslēpums, ka Šmits visai aktīvi ir sniedzis komentārus par starpvalstu attiecībām un sankciju ietekmi uz zivjrūpniecību Latvijā prokremliskajiem medijiem, tostarp, brašais zvejnieku aizstāvis ir citēts arī Krievijas Aizsardzības ministrijas ruporā Zvezda. Turklāt Šmits savu prokremliski orientēto viedokli ir paudis tādos bēdīgi slavenos Kremļa medijos, kā newsbalt.rusputniknewslv.com, „RIA Novosti”, „Regnum”, telekanālos „NTV” un „Russia Today”, kā arī vietējiem prokremliskajiem medijiem — press.lvmixnews.lv un radio „Baltkom”. Aģenta Didžanostāja visos gadījumos bijusi vienāda — Latvijai ir jāsadarbojas ar Maskavu, sankcijas pret Krieviju ir jāatceļ, Latvija nevar pastāvēt bez ekonomiskās sadarbības ar Krieviju. Tāpēc nav brīnums, ka pēc Makrona vizītes Latvijā, Šmits ir tik ļoti saaktivizējies. Izskatās, ka Šlesera grupējums cer, ka franču pūdelis spēs pierunāt Latvijas sabiedrību noliegt galvas Putina režīma priekšā, aizmirstot Ukrainu, Gruziju, Poļitkovsku, Ņemcovu, NovičokuMH-17 pasažierus un visus pārējos Putina asiņainos darbus.

Ir zināms, ka Latvijas — Krievijas attiecības Šmits Kremļa medijos ir ar lielāku vai mazāku aktivitāti komentējis jau kopš 2014. gada. Sanāk, ka Šmita kungs kopš 2014.gada ir aktīvi piedalījies Kremļa informācijas karā pret Latviju, kā ietvaros sekmīgi ir pildījis noderīgā idiota lomu, lai pārliecinātu sabiedrību par nepieciešamību atjaunot ciešus ekonomiskos sakarus ar Krieviju, kā arī kritizējis Latvijas prorietumnieciski orientēto ārlietu resoru.

Pārpublicēts: www.vatastana.com

You may also like...

5 komentāru

  1. Armands saka:

    Tā nu vien izskatās, ka visa Eiropas elite vēlas Soviet Union 2.

  2. Aelita saka:

    Kamēr vēl var, jāuzraksta… Jauns.lv informē, ka Aizputes vicemērs saķēruši Covidu sporta centrā. Jā, sportistiem un kultūras darbiniekiem tagad pārmaiņu laiki. Teātros biļetes sadārdzinās, jo apmeklētāju skaits ierobežots. Un vispār nav tie laiki, kad “māksla pieder tautai“. Mākslu baudīt varēs turīgais slānis, kam nepietiek ar dzīves vienkāršību, vajag ko izsmalcinātu, ko izvirtīgu. Bet vienkāršiem cilvēkiem – lūdzu, jums ziepju operas – Latīņamerikas seriāli! Skatieties pa TV kaut no rīta līdz vakaram.
    Izredzētajiem bagātniekiem kalpos gan mākslinieki, gan savairojušies psihologi, gan astrologi un visādi dienesti, kas centīsies noturēt tautu paklausībā. Un, protams, internets arī ir pareizi jāvada…

  3. RB - Armands saka:

    Eiropas elite dievina čeku kā pārvaldes formu. Ne velti Eiropas komisija ir strukturēta pēc PSRS laiku čekas principa.

    Pastāv vairākas populāras “ģeopolitiskas” fantāzijas, ko cenšas ieviest ar mainīgiem panākumiem. Par vienu impērijas variantu, kas no Tuvajiem Austrumiem plešas ziemeļu virzienā līdz Latvijai, rakstīju iepriekš https://tautastribunals.eu/?p=50924 .

    Vēl ir variants, ka impērija plešas no Tālajiem Austrumiem līdz Atlantijas piekrastei Francijā un Portugālē. Ideja tāda, ka visu Eirāziju var šķērsot bez robežām. Šis variants varētu būt tuvāks mūsu Eiropas līderiem.

  4. Aelita saka:

    Laboju – Aizputes vicemērs saķēris…
    Kas tas ir, kad es rakstu, manis rakstītie vārdi tiek koriģēti (visos saitos), padarot uzrakstīto par absurdu. Visu laiku jāseko izrakstītām tekstam. Uzrakstītam tekstam! Lūk.

  5. Pārmaiņas saka:

    Pārmaiņas RB
    8.minūšu garais video atklāj nolūkus.
    https://youtu.be/oajBd2WR6K8

    No tā var izdarīt viennozīmīgu secinājumu, ja Latvija nepanāks tiesisku okupācijas izbeigšanu, deokupāciju un dekolonizāciju, tad neizbēgami nonāksim Krievijas impērijas, vai varbūt PSRS ietekmes sfērā ar visām no tā izrietošajām sekām.
    Kādu ceļu izvēlēsimies brīdī kad balansēsim uz naža asmens, noteiks mūsu spēja pašorganizēties. Katra individuālās vēlmes un iegribas pēc tam, vairs nebūs aktuālas. Process ir neizbēgams, nenovēršams un skars katru.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *