Viņi(pabrikveidīgie mēsli) sāk locīties kā cērmes !

Mēs nedrīkstam klusēt, jo šis parazīts piesavinās citu nopelnus !

Kad tu, latviet, klausies šī mēsla runu, tev slikti nepaliek ? Par visām tām problēmām, par kurām viņš pie šī jefiņa Bogustova(viņš taču ir totāls daunis) gvelž, taču pats(ar savu LTF kodolu) ir vainīgs ! Pēc normālas Tiesiskas valsts LIKUMIEM, viņš ir jātiesā par sabotāžu pret Latvijas valsti un latviešu tautu ! Un tas pie minimālākā soda PANTA par tāda veida noziegumu ir: MŪŽA IESLODZĪJUMS ! Es personīgi, ja pasaulē radīsies attiecīga situācija, šo mēslu bez mazākiem sirdsapziņas pārmetumiem PIELIKŠU PIE SIENAS. Kāpēc ? Ir lietas, kuras nevar(ja uzskati sevi par vīrieti un savas tautas patriotu) un nedrīkst piedot ! Šīs tarakāns ir veicis ne tikai “kādu” nelietību pret mani un manu tautu, bet tās jau vairs nevar saskaitīt uz roku pirkstiem… . Nožēlojams smirdīgs parazīt žīdelis,- Latvijas valsts izlaupītājs miljardu apmēros. Visi Latvijas armijas bruņojuma iepirkumi ir ārzemēs norakstīti lūžņi, bet par kuriem, tieši ar šī izdzimuma līdzdalību, caur LR Aizsardzības ministriju ir veikti simtiem miljonu eiro pārskaitījumi Izraēlai. Un, ko gan citu lai no nodevīgi glumā hazār-latvieša sagaida ?

Kad latvietis V. Vizulis par šiem noziegumiem gribēja informēt LRTT, tad pēc trim dienām uz ielas saļima ! Vai ievērojāt, ko šis parazīts sacīja, kuriem viņš nosūtījis informāciju ? Tikai aizmirsa pieminēt J. Bordānu ! Ziniet kāpēc, tāpēc, ka visas informatīvās darbības, lai atjaunotu Tiesiskumu, ir veicis tieši Jānis Bordāns, bet ne šis smerdelis. Bet cik veikli viņš to visu pasniedz kā savu nopelnu, nu,  kā jau tas īstam žīd-komjaunietim/stukačam pienākas. Tāda ir šo jebreju daba,- sagrozīt un melot. Arī L. Grantiņam pilnīgi visi nopelni(ar J. Rubeni priekšgalā) ir nozagti. Un, ne jau latvieši tos nozaga, bet šie paši jebrejiskie TF atkritumi- LATVIJAS VALSTS IZNĪCINĀTĀJI !

Lūk, tam pierādījumi, kā cionisti “norok” latviešu tautas Atmodu- pasaules mēroga notikumus, jo tieši ar notikumiem Latvijā, totāli izmainījās pasaule. Latvija bija tā dzirkstele, kas sagrāva žīdu impēriju- PSRS !

Pēteris
Televīzijā reklamēja grāmatu “100 notikumi Latvijas vēsturē” izd. Latvijas Mediji. Šodien nopirku.Tikai neatrodu nekādu vērā ņemamu notikumu starp 1986 “Helsinki-86″m 1989.”Baltijas ceļš” un 1991.”Barikādes”. Vai neatkarības atjaunošanu būšu nosapņojis, vai arī tas tik mazsvarīgs notikums Latvijas vēsturē, ka nav pieminēšanas vērts?
.

Tikai iedomājieties šo nekaunību: šis karikatūriskais jebreju deģenerāts sevi uzskata par Latvijas Aizsardzības ministru !

Cilvēces padibenes- PRUSAKI, kuri ir jāsamin !

04.10.20 Linards Grantiņš

You may also like...

4 komentāru

  1. Armands saka:

    Ieraugot šo bildi nodomāju ka jis ar kādu pidorastu apkampies.

  2. 85 saka:

    Nebūtībā zūdošajam parazītmehānismam, iekļaujot tajā nelietīgi organizētās ļaunveidola tēlotājkaitniecības, kā valsts pārvaldes, reāllaika Latvijas 13. u.c. saeimu, ministru kabinetu un tt., ar pamatdzīvotāju cilvēku izvēles brīvībām virspretlikumīgi manipulējošu, nozīmi un jēgu zaudējušu, demonkrātijas hierarhijas uzbūves kopuma turpmāku nebūšanu visā reāllaika būšanā, turpmāk nav nepieciešamības pēc stulbām iepriekš pieminētā reklāmām, jo pamatdzīvotāji paši ar apzinātības palīdzību ir pamatdzīvotāji.

    Redzot, ka LRTT dara lietas, lai latviskais pamatdzīvotājkopvirziens no viltus nacionālisma un multikulturālisma attaptos uz tā jēdzīgu oriģinālbūšanu, top dabīgs jautājums, vai LRTT turpmāk var prasties atmest liekās kaitniekpsiholoģijas sērgas pelavas, un nereklamēt žīdulēnus, cērmes, zūdošā politikāniskuma viltus būšanu, pārpiesārņoto masu dezinformācijas vidi un tmldz viltus, melu un nepatiesibas uzbūves, absolūtajam kopumam neizdevīgu fonu dzīvumam kā kādu gandrīz pieņemamu normu, neprogrammējot bērnu un neapzinātu pamatdzīvotāju cilvēku dabīgo kā oriģinālo gara stāvokli uz “sliktāku palikšanu”, lasītājiem uzlasot negatīvisma slēptu slavināšanu, tādējādi virspretlikumīgi nozogot uzmanību, laiku un enerģiju, bet labāk ievirzot to realitātes gultni kādā jēgpilnumā un īstenībā.
    .
    .
    .
    Admins
    Ļoti sarežģīts un jēgu nesaturošs komentārs, kurš kaut ko cenšas pasacīt, bet praktiski ir smagu paģiru murgaisns vervelējums… .

  3. Pārmaiņas saka:

    Pabrika teiktais ir divkosības paraugstunda, pirmkārt jau tā ir gatavošanās kažoka apmešanai, ja gadījumā ASV uzvar Tramps. Tad pasaules valstis nostājas uz nacionālu valstu attīstības ceļa, bet internacionālismu (trockisms 1953-1991 PSRS kurss) izmet mēslainē un iespējams* arestē daļu sazvērniekus pret cilvēci, kas izmantoja internacionālismu un liberālismā izvirtušas kroplības kā savus ieročus. Otrkārt, aiz Pabrika vārdiem “Latvijas uzņēmēji un mūsu investori”, nebūt nenozīmē Latvijai un latviešiem lojālu kontingentu šodienas vidē, kurā līdz šim 100% ir saimniekojuši komunisti un čekisti ar krievu kolonistiem totāli pārblīvētajā Latvijā.
    * “iespējams arestēs” saku tādēļ, ka līdz šim tie neskaitāmas reizes jau atraduši kompromisus ar sāncenšiem, savu alkatīgo plānu realizācijai.

  4. LL saka:

    Admin! Dāvja grāmatu nav iespējams atvērt. Kāpēc???
    .
    .
    .
    Admins
    Man viņa veras !

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *