A. Priedītis. Obligāti vienmēr jāatceras !

Obligāti vienmēr jāatceras !

Obligāti vienmēr jāatceras pederastu nācijas tēva vērtējums!

To latvieši nedrīkst aizmirst līdz savam galam, pasaules galam.

Pēc Rīgas domes vēlēšanām pederastu nācijas tēvs lepojās, ka rezultāts ir “patiešām solīds un apmierinošs”.

Kultūrnācijai šos pederastu nācijas tēva vārdus vajag turēt virs gultas un pie sienas visos kabinetos kopā ar viņa parādes portretu!

Nekādā ziņā latviešu tauta nedrīkst aizmirst pederastu nācijas tēva Rīgas domes vēlēšanu rezultāta vērtējumu – pederastu valdīšanas atzīšanu un slavēšanu! Šajos vārdos pilnā mērā atsedzas valsts prezidenta deģeneratīvā būtība un deģeneratīvā loma tautas un valsts esamībā.

Valsts prezidents priecājas par latviešu tautas jaunā statusa – pederastu tautas statusa – nostiprināšanos. Ne tikai Rīga, bet faktiski visa Latvija ir pārklāta ar pederastiju. Nākas atcerēties cilvēces noteiktu vēsturisko pieredzi. Nākas atcerēties valsts galvaspilsētas auras ietekmi uz visu valsti. Galvaspilsētas vērtības un normas vienmēr funkcionē visas valsts mērogā.

Masu komunikācijas līdzekļi ir galvaspilsētā, un daudzi no tiem jau agrāk bija pederastu pārvaldījumā, sākot ar “Delfiem”, Streipu TV un žurnālistu izglītošanā utt. Rīgas pederastu jaunā maiņa faktiski ir zināms turpinājums kultūrnācijas deģenerācijā. Praidi un to apmeklētāju skaita pieaugums katru vasaru arī ir Rīgas prioritāte un lepnums. Pederastijas, pervesijas senas citadeles Rīgā ir “Satori”, “Rīgas Laiks”. Pederastija, pedofīlija politiķu kloākā smirdēja jau 90.gadu sākumā.

Sveiciens Ādamsona kungam un viņa nesekmīgi mīlētajiem cilvēces mēsliem šķēlēm, sončikiem, birkaviem !

Postcivilizācijas dienasgrāmata

16.09.20

You may also like...

5 komentāru

  1. Armands saka:

    Vien viņa purns ir kloakas vērts. Katrā sabiedriskā tolete viņa portretu pielikt pie sienas.

  2. Pederastijas uzplaukuma dienās atkal skan pārmetums par “valdības” vienādošanu ar “tautu”. Aicinājumu “tautu” nevienādot ar “valdību” dzirdu samērā bieži. Man ir radies iespaids, ka tāda aicinājuma autori ir intelektuāli manāmi ierobežoti, neizglītoti, mietpilsoniski tendēti cilvēki, t.s. masu cilvēki. Visi no viņiem grib izrādīties kā milzīgi patrioti. Visbiežāk viņiem neatbildu un nejautāju, kas veido mūsu valdību? Kas tagad veido Rīgas domi? Vai to veido hotentoti jeb latvieši? Kas vēlēšanās deleģē potenciālos valdības luncekļus? Vai tie ir hotentotu vēlētāji jeb latviešu vēlētāji? Vai Saeimā dirnē hotentoti jeb latvieši? Vai ministru kabinetā sēž hotentoti jeb latvieši? Vai ir etniskā (tātad – tautas, tautības) atšķirība starp elektorātu un tā deleģētajiem tautas kalpiem? Tāda tumsonība (“tauta nav vainīga par tās valdības noziegumiem”) ir latviešu tautas viena no lielākajām nelaimēm, kas ļoti būtiski traucē veidot normālu dzīvi. Šī tumsonība ir atbildības neuzņemšanās, demagoģiska izvairīšanās no soda par saviem grēkiem, paškritikas trūkums, mānija vainu par savu neattīstību uzvelt citiem. Pie tam visdumjākie odiozi (pretīgi, atbaidoši) atsaucas uz okupācijas mantojumu, Kremļa, Putina kaitniecību. Es zinu, ko par šo latviešu māniju saka ebreji, krievi, poļi, kuru intelektuāļu vidē dzīvoju apm. 40 gadus. Viņi nesaka neko patīkamu. Pirmajā laikā man bija kauns, varbūt pat nosarku. Taču ar gadiem apradu, notrulinājos…

  3. to AP saka:

    Kāda daļa no “masu cilvēkiem” tiešām varbūt ir maz izglītoti un naivi, bet jāņem vērā, ka uz viņiem iedarbojas masu mediju masīvais spiediens pirms vēlēšanām – partiju reklāmas. Tās var reizēm apdullināt arī gudrākus ļaužus :)
    Un daļa no minētajiem krieviem, poļiem, ebrejiem ir balsojusi par Saskaņu. Vai viņiem neradās vilšanās, uzzinot par Rīgas domes rebēm?
    Vainot tautu, ka tā tiek apkrāpta un izmantota – tad jau var vainot katra krāpšanas nozieguma upuri, ka tas bijis dumjš, neizglītots un ļāvies apkràpties. Kaut vai attiecībās ar blēdīgām bankām…

  4. apkopēja Armandam saka:

    Izkarnījums nav pelnījis,lai ar to tik zemiski apietos.

  5. ... saka:

    Latvieši par ebrejiem arī ,tīrais brīnums, neko patīkamu nevar pateikt. Bet ir zolīdi izņemumi ,kas nežvankst lieku ,bet saka taisnību,ka
    pie latviešiem dzīvot ,esot pavisam jauki…
    Un tie… kas mūs māca dzīvot ,ziniet, ir sevišķi ,,biezi apveltīti ,, ar visu TO,ko viņi mums uzkrauj kā kauna lietu!!!
    Prezidenta un ministru prezidenta augstajos kreslos,patiesi ir rūdīti ( vai rūnīti !) pederasti… Tas patiesi ir KAUNS!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *