Ģen. pro. Stukāns,- E. Kalnmeiera cienīgs pēctecis !

Ģen.pro. J. Stukāns turpina noziedznieka E. Kalnmeiera aizsākto- tiesāt aktīvās Atmodas aizsācēju L. Grantiņu par “noziegumiem”, ko tas veicis LPSR laikā ! Pēc J. Stukāna apstiprināšanas E. Kalnmeiera “krēslā” viņam jautāju: Stukāna kungs, kāds ir Jūsu viedoklis “šajā jautājumā” ?

Pirmā atbilde bija šāda:

e-prokuratura <e-prokuratura@lrp.gov.lv>

Fr, 31.07.2020 15:59

Labdien!

Informējam, ka saskaņā ar Elektronisko dokumentu likuma 3.panta otro daļu, Jūsu iesniegums (e-pasta vēstule) ir atstāts bez izskatīšanas.

Dokumentu un arhīva pārvaldības nodaļa

Tālrunis: 67044543

Bet otrā jau daudz konkrētāka:

Janis Vilders <janis.vilders@protonmail.com>

Mi, 02.09.2020 08:23

Labdien,

Informēju, ka savulaik dēļ Covid19 noņemtā no izskatīšanas tiesas sēde tagad ir nozīmēta uz 27.10.2020 pl.11:00, kuras sakarā es lūdzu Jūs savlaikus no ārstējošā ārsta sanemt un atsūtit man, un uz tiesu aktualizētu ārsta slēdzienu par Jūsu veselības stāvokli un viņa novērtējumu par Jūsu spēju ņemt dalību tiesas sēdē/procesā.

Ar cieņu,

Jānis Vilders

Ar nolādētības zīmogu apzīmogotie

Piebildīšu: Tu, biedr‘ Stukān, esi zobenu pacēlis pret manu tautu un pret mani personīgi, tu arī no šī zobena tiksi nokauts, jo šī Pasaule ir celta uz PATIESĪBAS PAMATIEM ! Kad tas notiks, ir tikai laika jautājums ?!

07.09.20 Linards Grantiņš

You may also like...

3 komentāru

  1. avots saka:

    Viss ir pareizi,zobens viņus ķers. Diktatoru likteņa princips nav atcelts-vairojas noziegumi,vairojas ienaidnieki. Rotējošo noziedznieku likteņa ceļš ir tas pats,tikai zobena laiks pienāk stipri vēlāk,bet pienāk.

  2. Armands saka:

    Bendes cirvi visiem viņiem, bet Bendes atbildību uzņemsies kurš?

  3. tā cenzē Latvijā saka:

    Tikko gribēju izteikt savu viedokli par trokšņiem: zvanu, sirēnu un mopēdu skaņām un to iedarbību uz apkārtni un psihi. Kā arī par vēstījumu precizitāti. Jo škita, ka ļaudis dīvaini reaģē uz notiekošo: baznīcas zvanu skaņas, kas, kā vēsta garīgo prakšu pārzinātāji, attīrot apkārtni no negatīvām enerģijām, viņiem bliež pa kaut kādu ķermeņa daļu un rosina vēlmi sūdzēties policijai, savukārt sirēnas, kas kauc gandrīz 24 st. diennaktī, un mopēdu un mociķeļu pļērkstoņa uz gulētiešanas laiku nevienu nesatrauc. Pat ja zvani skan nelielā teritorijā, bet sirēnas dzird vēl 10 km diapazonā. Darbojoties mazdārzos, kas ir prom no pilsētas, sirēnu nemitīgā kaukšana rada iespaidu, ka pilsētā nepārtraukti kaut kur deg, notiek katastrofas vai pārvadā mirējus.
    Nešķita korekti arī, vēstot par mūķeņu jauno saimniecību, uzsvērt, ka tur ir četras celles māsām, virtuve un viesistaba. Tik lielas ēkas ir kārtīgi `apārtmenti`. Kā karalienēm.
    Ja atsaka pieņemt komentāru, tad vajadzētu pasakaidrot, kāda iemesla dēļ. Komentāros nedz lamājos, nedz ko noliedzu vai uz ko aģitēju. Vienkārši aprakstu redzējumu, ar cerību, ka var padiskutēt par tēmu ar domubiedriem. Cerība ir laba lieta, taču varai, pat vismazākajai, lokālai cenzūra vai bloķēšana šķiet labāka. Un iedot kukišu – vēl labāka.

    https://irliepaja.lv/vide/vatikana-davana-sobrid-bez-pielietojuma/

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *