Paziņojums LRTT i-vietnes apmeklētājiem !

TribuālsLRTT  paziņojums

Turpmāk, lai pasargātu normālu lasītāju no dažu viepļu jēlībām, būs jārēķinās ar “ierobežojumiem” . Pašlaik jau tiek prasīta e- pasta adrese, ja viepļi nerimsies ar saviem cilvēku rases necienīgiem komentāriem, tad būs pilnībā sevi jāidentificē. Tiks arī dzēsti tie komentāri, kuri neskar raksta tēmu vai rupja citu “komentāristu” apsaukāšana.

Tiks atbalstīta informatīvu komentāru ievietošana, kaut arī ne pēc dotās tēmas.

Katram komentāram ir jāsniedz kaut kas vērtīgs tā lasītājam. Tukša pļerkstēšana netiks paciesta. Ja kāds to neakceptēs, tad tiks pilnībā bloķēta viņa IP adrese. Tas ir jāņem vērā A. Lācim(black_joker), <Aivaram Gedroicam(A.G, Afgānis), <pamelai, <Grālam(A.B), <K.P.< E.V. un pa retam arī citiem… .

Rakstīsim komentārus, lai tos ar interesi varētu lasīt jebkurš, kurš “ciemojas” mūsu i- vietnē.

Aivar Garda un Raivi Dzintar, nosauc man savus draugus, un es pateikšu, kas tu esi.

===================================================================

AGFoto: Aivars Gedroics. Aivara Gardas dedzīgs aizstāvis. Gaidīts viesis DDD laikrakstā.  Raksta komentārus, kuri neatbilst “homo sapiens” attīstības līmenim. 

Komentāros piedāvājis VVF atsūkāt viņam pi—-, vai arī tiesnešiem, kuri viņu sodīs par PSR(privātā spēkrata) novietošanu neatļautā vietā-“hui im v rot”. Un tāds ir Latviešu tautas “sirdsapziņas” Aivara Gardas draugs !!!

 

KosķaFoto: Konstantīns Pupurs. Maskavā piespiests sadarboties ar Krievijas DD, Aivara Gardas draugs, arī Raivja Dzintara piespiedu draugs !!! Vispretīgāko komentāru rakstītājs. Pēc viņa rakstītajiem komentāriem var noprast, kas ar viņu ir darīts Maskavas cietumā. Lūk, viens no krievu militārista dēliņa- kangara K. Pupura komentāriem, kuru viņš rakstīja zem Grantiņa vārda:

Es vēl aizmirsu patstāstīt, ka mani cietumā pataisīja par gaili, pisa mutē un dirsā, bet es vienalga nepadevos…ne tā kā tas riebeklis Hiršsons un komunists Garda.

Atgādināšu “disidentam” Kosķam: manā vecumā nevienu par GAILI netaisīja, bet tavā gan ! Šis ir tikai viens no daudzajiem Pupura “garadarbiem”. Arī viņš, tāpat kā A.G. piedāvājas, lai viņam atsūkā… .

Šeit vairs nav runa, vai viņi ir vīrieši, bet gan, vai viņi vispār ir cilvēki !

Ar sarkano krāsu marķētie nav vēlami “viesi” šajā interneta vietnē.

L. Grantiņš    16. 01. 2011

 

You may also like...

52 komentāru

  1. black_joker saka:

    black_joker saka:
    2011. gada 27. janvāris 20.45S.Graudiņ ej ārstēties!
    komentaaram piekriitu, bet Grantinsh lai paskataas, kas to ielicis iisteniibaa-

  2. black_joker saka:

    Grantiņ- neredzi, ka kāds iemetis tavu mājaslapu spameru grozā- tagad viss “robotu” reklāmsviests redzams komentāros. Citur tak šadus ierakstus nepieļauj jau defaultā :):):)

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *