A. Priedītis.Tautas vislielākā problēma

Tautas vislielākā problēma

Bildvorschau

2020.gada 25. augustā “NRA.LV” bija lasāms: “Latvijas politikas dienaskārtības virspusē ik pa brīdim iznirst jautājums par tautas vēlētu Valsts prezidentu. Procesā iesaistījusies arī pilsoniskā sabiedrība, kas interneta platformā “Manabalss.lv” jau ilgāku laiku (!?) kopš savākusi (!?) nepieciešamo parakstu skaitu, lai iniciatīva par tautas vēlētu prezidentu nonāktu Saeimā. Taču tas nav noticis – paša iniciatora un platformas vadītāju dēļ. “Es Latvijas tautai uzticos!!! Es negribu uzzināt 2-as dienas pirms prezidenta vēlēšanām jauno kandidātu. Es gribu par to uzzināt vismaz mēnesi iepriekš un izdiskutēt! Es gribu, lai katrs Latvijas pilsonis tieši vēlēšanās varētu ievēlēt Latvijas valsts Prezidentu!!!” iesniedzot savu iniciatīvu “Tautas ievēlēts Latvijas Valsts prezidents”, 2011. gada jūnijā rakstīja iniciatīvas autors Bruno Ozoliņš. Neviens no iesaistītajiem nespēj precīzi pateikt, kad tieši – iespējams pat 2008. gadā ‒ iniciatīva savāca nepieciešamos desmit tūkstošus parakstu, lai to varētu iesniegt Saeimā, taču pirmdien to bija parakstījuši 11,2 tūkstoši balsstiesīgo. Taču iniciatīva joprojām nav gatava pamest “Manabalss.lv” virtuālās telpas.”   

Publikācijā runa ir par tautas vēlētu Valsts prezidentu. Un runa ir par bezjēdzībām šīs problēmas risināšanā.   

Tā ir sena problēma. Tā atkal īpaši aktualizējās sakarā ar morāli, intelektuāli, politiski, profesionāli neadekvātā “nācijas tēva” nonākšanu Rīgas pilī. Par “nācijas tēvu” balsoja tikai 61 parlamenta deputāts. Smieklīgu raksturu ieguva mūsu Valsts prezidenta ievēlēšanas kārtība uz Baltkrievijas notikumu fona. Kā zināms, Baltkrievijā valsts prezidentu ievēlē tauta – pilsoņu elektorāts. Tāpēc smieklīgi (un arī debili) ir pamācīt baltkrievus dzīvot “demokrātiski” tiem, kuri paši var tikai par demokrātiju sapņot Valsts prezidenta vēlēšanās.   

Bet vai dotā problēma ir galvenais latviešu tautai? Vai tā ir vislielākā latviešu tautas problēma?      

Latviešu tautas vislielākā problēma ir “tautas revolūcija”, lai likvidētu kriminālo kapitālismu ar masveida organizētās noziedzības brīvību un antihumanitātes noziegumiem. “Tautas revolūcija” nozīmē politiskās iekārtas maiņu, konstitūcijas un likumdošanas kapitālu rediģēšanu, kad tiek likvidēta dažādu izdzimteņu “kabatas partiju” diktatūra, tiek izveidota tautas interesēm adekvāta politiskā sistēma, vēlēšanu kārtība utt.   

Vai latviešu tauta var praktiski realizēt savu vislielāko problēmu – “tautas revolūciju”? Nevar un nekad nevarēs! Latviešu tautai nav nacionāli vitāla inteliģence, un tāda inteliģence nekad nebūs. “Tautas revolūcija” nevar notikt bez konkrēta un adekvāta ģenerējošā un virzošā spēka, kas var būt tikai inteliģence. Inteliģence politiski izglīto tautu. Inteliģence ideoloģiski formē un vada tautas apziņu. Inteliģence definē tautas vērtības, ideālus, nākotnes mērķus. Inteliģence ir tautas valsts institūtu un visu struktūru kadru bāze un reālais pamats. Tauta bez inteliģences nav tauta, bet pūlis, bars, masa, biomasa u.tml.  

A. Priedītis: Postcivilizācijas dienasgrāmata

04.09.20

Admins

Iespējams lasītājiem radies iespaids, ka  A. Priedītis ir “pārpircis” LRTT i- vietni. Pagaidām tas vēl nav noticis. Pēc Viņa konflikta ar Lato Lapsu un pēc Viņa pirmā raksta atsūtīšanas es Priedīša kungam piedāvāju, ka labprāt vismaz divus rakstus nedēļā varētu publicēt savā vietnē….., tas mani kaut cik atslogotu, jo vēl kā pensionārs strādāju pilnu slodzi. Viņš tam piekrita…, bet ja ir vairāk kā divi, tad par ļaunu tas nenāks.. . Un tad vēl šis Corona vīruss !!! ir sajaucis visus darba laikus. Kāpēc es vēl strādāju ? Tāpēc, ka Latvija man atsacījās maksāt par tur nostrādātajiem 20 gadiem, bet par Vācijā nostrādātajiem 25. gadiem diemžēl iztikt nevar. Uzskatu, ka A. Priedīša raksti ir vērtīgi, jo vērsti pret šodienas valdošo noziedznieku bandu. Mūsu pasaules uztverē, protams, ir arī atšķirības, bet tieši šodienas “aktualitātēs” tās ir maznozīmīgas.

You may also like...

13 komentārs

  1. Armands saka:

    Tauta? Iz valodas sapratnes, ka tie dēli, kuri nākusi no tēva kules iet tēva sliedēs. Dēls =sled. Nu i tos vajag apaut! Laikam jau tā apaushana nav vien tikai pa ēdināšana un padzirdinasana. Visa gada garumā ir saimniecisks cikls, kur gada galvenie gaismas svētki ir Jānis. Tad nu ap tēva kurta ugunskura svešu tautu bērnus pulcēs savā saimes pulkā un ierādīs svešiniekiem nozīmīgāku vietu par paša saviem dēliem? Tauta dienu no dienas dzerstas un pati nespēj neko veselīgu ievēlēt. Nu piemērs ir tas nožēlojamais pajumtes lūdzējs kuram parādīju ceļu pie cauruma, kur naudu dot. Tikai darbs ir jādara, bet viņš gaida, kad es izdarīšu un piezvanīšu viņam, lai pateiktu, ka jābrauc līdz caurumam, kur naudu mums iedos. Pašam ir iespējas darīt, bet nespēj cilvēks kamēr kāds viņam ne diktēs, ko un kā darīt. Skaita lūgšanas un lasa DDD laikrakstu, bet vai no tā mainās uz labo kaut kas? Labietis ir tas cilvēks, kurš dot pareizās zīmes tautai, lai tā neaiziet bedrē, bet šodienas labiesu zīme ir Red Lable.

  2. “Tautas revolūcijas” vietā latviešu sapuvušā inteliģence Rīgu un faktiski visu Latviju pārvērta par pederastu citadeli. 2020.gada 29.augusts latviešu tautas dzīvē ir vēsturiska diena. Pederastu uzvara Rīgas domes vēlēšanās noteikti ir jāuzskata par radikālu pagriezienu tautas vēsturiskajā virzībā. Nekādā gadījumā netiekamies ar kaut kādu pārpratumu, kas nekavējoties tiks novērsts. Tiekamies ar tendenci un etniskās evolūcijas stingri izteiktu gribu, kuru pārstāv sociuma liela daļa un pie tam pārstāv sociuma formāli apzinīgākais, vērtīgākais slānis – inteliģence. Pederastu uzvara ir latviešu inteliģences uzvara. Ne tikai Rīga, bet visa Latvija ir atdota pederastiem!
    .
    .
    .
    Admins
    Tā ir viernkārši katastrofa, kas/kuri ir nonākuši valdības avangardā. Ir notikusi neiedomājama vēlēšanu “mahenācija” ! Jau mēnesi pirms vēlēšanām kāds valdības pārstāvis aicinājis Zviedrijā dzīvojošu dāmu atgriezties Latvija, jo uzvarēšot Staķis !!! Lūk, visu sātanisti jau iepriekš bija saplānojuši ! Kas attiecas uz Latvijas inteliģenci, tad diez’ vai tādā Zālīte un tā banda, kas parakstīja PETICIJU par Haritonova atbrīvošanu, ir dēvējama par inteliģenci ? Latviešu inteliģences pārstāvji ir fiziski iznīcināti…., bet neviens slepkava nav notvērts ! Ir sacīts: “Un pēdējā laika viņam(Sātanam) tiks dota liela vara… !”

  3. viedoklis saka:

    Arrrmannnddd! Ko tu nenoguris vari gadiem vienu vienīgu “trollalllā“ par tiem labiešiem… tak visa pasaule tiek paralizēta. Un visai pasaulei jau ir noteikta viena kārtība – nekādu labiešu! Bet labieši bija, ir un būs. Var paralizēt lemtspēju, prātu un pašu ķermeni, bet diezin vai var paralizēt aizapziņu. Labietis ir paslēpies aizapziņā. Kad pasaules rīmas pierīsies pašas sava ļaunuma, labietis varēs iziet no ierakumiem – aizapziņas. Uz grēku plūdu plosta arī bija pa divi. Un Viss sākās no gala. Kādi divi jau aizapziņā arī paliks.

    https://www.draugiem.lv/blogs/post/Uzvaras-trieciens-pa-Zemes-fasistiem_16629726

  4. Atkal murgeņ ! saka:

    Citēju – ”Vai latviešu tauta var praktiski realizēt savu vislielāko problēmu – “tautas revolūciju”? Nevar un nekad nevarēs! Latviešu tautai nav nacionāli vitāla inteliģence, un tāda inteliģence nekad nebūs. ”
    A. Priedīt , Jūs pats neapzinoties , vai esot pie pilnas apziņas (cik nu tas Jums vispār iespējams) , nodarbojaties ar programmēšanu . Ko gan Jūs ziniet par to , kas ir Baltu dzīlēs ? :) …
    Pie reizes , iesaku apsvērt , kas ir lietderīgāk , taisīt revolūciju , kura vienmēr ir graujoša , jeb iet pa evolūcjias ceļu? Celt savu apziņas līmeni nevienam nevar liegt . Tur šī žīdiskā vispasaules sistēma ir bezspēcīga.

  5. Anonīms saka:

    murgeņ! Kamēr tu celsi savu apziņas līmeni, tikmēr citi visu izšeptēs, arī zemi, kas tev zem kājām.

  6. lasitajs saka:

    Vairākus 1000 gadus viņi ir cēluši savu apziņu Indijā,un ir tur kur ir. Labi ka tik daudzskaitlīgi. Kamēr okupanti valda Latvijā nekādi morāli vai idejiski faktori nebūs ne ,,tautas revolūciju,, ,ne augšupejošas ,,evolūcijas,, rosinātāji.
    Pareizāks ir Viedokļa uzskats. Gan nevajag nekādu aizapziņu,bet skaidru apziņu,mērķi, plānu un sākt tulīt.

  7. murgeņ saka:

    anonīm , kas vēl nav izšeptēts? Gribi revolūciju? Taisi augšā! 17. gadā arī uztaisīja un radīja šarikovus. Tu domā tagad savādāk būs ,pareizāk sakot , ir jau.
    un vēl , skaidra apziņa … , kur jums viņa ir ? Ko? Tukša iršana gadu desmitiem.
    Pa priekšu noskaidro , kas ir Apziņa. :)

  8. lasitajs saka:

    murgeņš varētu sevi apgrūtināt un izlasīt ,,Viedokļa,, komentāru,par kuru runāju,un tad turpināt,bet…

  9. Vai,vai! saka:

    Tā,jau ir tā cīņa ar vējdzirnavām. Kad tautas vairs nav. Ir atsevišķi spilgti pilnvērtīgi indivīdi ar rasiskām un nacionālām spilgti iedzimtām iezīmēm,skaidrām domām un drošu stāju,zina,ko grib sasniegt. Pārējie ir masa. Skumji; lētu manipulāciju vadāma.

  10. Tedis saka:

    Gan Bruno Ozoliņš , gan Arturs Priedītis māna tautu, jo Saeimai jāpieņem likumprojekts ja ir savāķti notariāli apstiprināti paraksti vairāk kā 155 000. Arī portāls “”manaBalss.lv”, ir izveidots ilūzijas radīšanai priekš naivajiem kas nezin likumus, kurus līdz šim ir pieņēmusi šī prettiesiskā vara lai saglabātu savu valdīšanu.

  11. Tedis saka:

    Šonakt mūžībā aizgājis izcilais Valdis Fraimentāls

  12. Anonīms saka:

    Piedodiet! Valdis Freimantāls. Lai viņam laba debesu valstība!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *