Par “miermīlīgo” un “labestīgo” Lukašenko

Viennozīmīgi- Lukašenko vieta ir KARĀTAVĀS !

Kārtējais “LABESTĪGO SPĒKU” upuris !

Slepkavošana notiek līdz pat šodienai !!! Lūk: “Baltkrievijā atrasts miris Grodņas apgabala muzeja direktors Konstantīns Šišmakovs, kurš, būdams iecirkņa vēlēšanu komisijas priekšsēdētājs 9. augustā notikušajās prezidenta vēlēšanās, atteicies parakstīt protokolu ar viltotiem balsu skaitīšanas rezultātiem par labu līdzšinējam valsts galvam Aleksandram Lukašenko.”

Un, kāds ārprāts, šis krievu impērists(video) Putina pārvaldīto Krieviju pieskaita LABESTĪBAS SPĒKIEM !!!

Protams, ka Lukašenko ir veicis arī ko labu, nav Baltkrieviju atdevis cionistu vadītajiem oligarhiem- primitīviem laupītājiem, bet ir jāsaprot, ka tas nav noticis TAUTAS VĀRDĀ, bet gan savas varas saglabāšanas rezultātā.

Būtu muļķīgi domāt, ka aiz Lukašenko nestāvēja “rokfelleri” un, ka viņš tiem neatskaitīja “procentus” ! Atskaitīja un ne mazākus kā Putins ! Tieši tagad, kad tauta veidos savas komitejas, šī atskaitīšana var beigties… ! Lūk, par to arī uztraukums !

Lukašenko ir komunists(internacionālists,- visa nacionālā nīdējs), tātad,- viens no cilvēciskās morāles slepkavām.

Atgādināšu to, ko dižie taisnības cīnītāji, tā saucamie nacionālisti- “latvju patrioti- Gardas iesaiņojumā“,  ir aizmirsuši(drīzāk jau apzināti to darījuši), proti, ka nākot pie varas Lukašenko,krievu impērijas(PSRS) pārstāvis, bez žēlastības slepkavoja savus pretiniekus- baltkrievu tautas patriotus. Tas tika darīts ar Maskavas ziņu un palīdzību.

Kā jau pieminēju iepriekšējā rakstā, nekavējoties tika aizliegts nacionālais karogs, nacionālā himna un pats galvenais– BALTKRIEVU VALODA !!! Viņš atklāti paziņoja, ka nekāds nacionālisms netikšot pieļauts !!! Vai jūs, tie, kuri šo mēslu aizstāvat, sapratāt, kas tika pasacīts ? Pasacīts tika, ka impērijas- krievu(hazāru) valoda būs GALVENĀ !  Iedomājieties tikai: turks Vācijā pasaka, ka nekāds nacionālisms netiks pieļauts !!! un Osmaņu Impērijas valoda tiek uzspiesta, kā VALSTS VALODA !

Vai Baltkrievija tiks izzagta tāpat kā Latvija, ir atkarīgs no pašiem baltkrieviem. Tieši Lukašenko ir tas, kurš ir radījis visus apstākļus, lai Baltkrievija tiktu izzagta. Latvijā Lukašenko lomu pildīja Tautas Fronte čekistu uzraudzībā !

To, ko šajā video jūs redzat, ir arī NĀCIJAS TĒVA repertuārā:

LRTT pēcvārds

Šeit jūs variet lasīt Kiršteina gaudas, kas notiks ar Balkrieviju. Lai nu kurš, bet tieši viņš ir bijis tas, kurš pieļāvis šo Latvijas likvidāciju. Viņš ir visus šos garos pēcAtmodas gadus bijis varas elitē un to visu pieļāvis ! Ne reizi nav aicinājis tautu iziet ielās !!! Augstākās raudzes provokators, kurš runā patiesību tad, kad pastrādāts noziegums- kad nekas nav vairs nav iespējams mainīt !

Aleksandrs Kiršteins3. augusts

KAS VISTICAMĀK SAGAIDA BALTKRIEVIJAS TAUTU PĒC GAIŠĀ DEMOKRATIZĀCIJAS PROCESA?
Igaunijā dzīvojošais publicists Mihails Vellers ir vienīgais, kurš spēj skaidri saskatīt gan Lukašenko trūkumus, gan baltkrievu tautas ,,gaišo” nākotni pēc Lukas novākšanas un, kapēc Maskavai tas šobrīd ir nepieciešams. Baltkrievijā, atškirībā no Latvijas, Ukrainas, Melnkalnes vai citām postkomunistiskām valstīm Kremļa oligarhiem nav izdevies uzpirkt ne lielos rūpniecības, enerģētikas un transporta uzņēmumus, ne privatizēt skaistākās vietas, kur uzcelt savas bezgaumīgās pilis. Milzīgais kvalitatīvais dzīvojamais fonds ar sakārtoto infrastruktūru nav nonācis skandināvu banku īpašumā, bet iedzīvotāji nav aizņēmušies miljardus un nonākuši parādu verdzībā. Tā kā Vācijā un citās Rietumeiropas valstīs no Āfrikas ievestie miljoniem jaunie vīrieši seviški necenšas papildināt kvalificēto strādnieku un laukstrādnieku rindas, bet ar poļiem, baltiešiem un ukraiņiem nepietiek, Rietumiem steidzami nepieciešama valsts ,,demokratizācija”. Situāciju var mainīt tikai autoratīvā Lukašenko novākšana un valsts pārveidošana pēc labākajiem SVF vadītās tirgus ekonomikas paraugiem. Nepieciešama jauna valdība, kas lūgs miljardu kredītus Pasaules Bankai, Starptautiskajam valūtas fondam un Eiropas komisijai, apmaiņā pret solījumu uzsākt vispārēju nacionālo uzņēmumu un lauksaimniecības zemju privatizāciju. Tā kā vietējiem nav nepieciešamo līdzekļu, visi stratēģiskie uzņēmumi ātri nonāks Kipras un Maltas ofšora firmu (Kremļa oligarhu) īpašumā. Daļa uzņēmumu tiks modernizāti, bet pārējie izpārdoti lūžnos un iekārtās. Milzīgs skaits bezdarbnieku būs spiesti aizņemties ātro kredītu firmās, nonākt parādu verdzībā un pamest valsti, dodoties peļņā uz Rietumvalstīm. Tas izskaidro, kapēc opozīcijas kandidātei ir dārgi apmaksāts politologs, kas pirms tam iedabūja ASV kongresā melno lesbieti, bet Vāgnera kaujinieki, nepaguvuši pirms aresta saskaņot versijas, katrs melo atšķirīgi par savas vienības ,,tranzīta” brauciena galamērķiem. Šis, liekas, ir pirmais gadījums pēc WWII, kad Kremļa, ASV un ES intereses sakrīt (šoreiz attiecībā uz Lukašenko novākšanu). Vai to vēlas strādīgie baltkrievi, laiks rādīs.

19.08.20

You may also like...

6 komentāru

  1. komentārs saka:

    Aivars Garda un Aleksandrs Lukašenko ir Komunistiskās partijas biedri. Latvijā komunisti, tājā skaitā Aivars Garda ir nodevēji, kolaboranti, noziedznieki. Ar to viss ir pateikts. Komunisti ir kā mēris, kas jāapkaro un jāiznīcina. Kas būs iznīcināti komunisti, ieskaitot Aivaru Gardu un Aleksandru Lukašenko, cilvēce var cerēt uz normālu dzīvi.

  2. viedoklis saka:

    Kādas vēl karātavas? Ja ir jau tik daudz ellišķīgu iespēju (lāzeri, potes, uzpurņi, starojumi, mīļotās viedierīces utt., utt.,…) nogalināt. Turklāt tā, ka izskatās, ka pats miris.

    Un paši piesaucam. Un, ko piesaucam, to dabūjam. Viendien skatos – pa ielu tipina kungs ap 50-60. Melnā t-krekliņā ar uzrakstu košiem baltiem burtiem mugurpusē:

    Pīpāt pretīgi
    Dzert kaitīgi
    Bet nomirt pilnīgi veselam –
    Žēl kaut kā

    Asprātīgi? It kā.

    Jo tie, kuriem ir āķis lūpā pēc iespējas vairāk nomirināt, nekavējas – iedarbina visu savu arsenālu padarīt tevi neveselu. Proti – pazudināt. Uz paša vēlēšanos.

  3. Armands saka:

    Nacionālais karogs? Nu plīvo jums karogs trīsdesmit gadus virs galvas zem kura esat apzagti un slepkavoti. Kāda ir čūlu attieksme pret Latgali un latgaliešiem? Bij jādzird Ulmanlaikos netīrības un jādzird ir vēl šodien netīrības, ka latgaļiem savā zemē ir jārunā nez kāpēc čūlu dialektā, ko paši vēstures grāmatās raksta, ka latviešu valoda ir celusies no vidus dialekta. Kur tas vidus Latvijai? Tā nacionālā tēma vien tā pati žīdu tematika. Baltkrievijas variantā vien būs Maxima no Baltijas jūras līdz Melnajai ar poļu panu virs kundzību. Kas tie paši komunistu radi.

  4. Anonīms saka:

    Cik briesmīgs ir Lukašenko! Kuru Egils Levits ar putām uz lūpām tik nāvīgi ienīst.

  5. lasītājs saka:

    Labsirdīgie demokrātijas nesēji Baltkrievijai ,tāpat kā mums,atdos karogu,himnu,un valodu, urrā,kā pie mums. Pretīm paņemot tīrus sīkumus,kā no mums. Latviešu tautas vairs nav!

    PS.Vai lepnais peģiks paklusēs,kad Pūķins atklāti ,Latvijas pilsoniskās sabiedrības stiprināšanai,uzdāvinās dažus miljonus.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *