A. Priedītis. Recidīvisma nākotne

Recidīvisma nākotne

   Rietumu civilizācijas nepatīkama pazīme ir noziegumu brīvība. Visuzskatāmākajā  veidā noziegumu brīvība ir sastopama bijušajās sociālisma zemēs. Tādās zemēs kā Krievijas Federācija un Latvijas Republika (LR) pēc PSRS sagraušanas nekavējoties radās kriminālais kapitālisms (mūsdienu kapitālisma unikāla modifikācija) ar juridiski leģitīmu noziegumu brīvību galvenokārt masveidīgas organizētās noziedzības formā.

Organizētā noziedzība ir sastopama daudzās Rietumu valstīs. Rietumu civilizācijai tā ir kopīga nelaime. Taču kriminālā kapitālisma valstīs un tajā skaitā LR organizētā noziedzība ir vismasveidīgākā. Faktiski masveida organizētā noziedzība ir LR valstiskuma pamats, un faktiski masveida organizētā noziedzība ir latviešu tautas nacionālā katastrofa, kas, saprotams, reizē ir antropoloģiskā katastrofa, nostiprinot recidīvistu apziņu tautas plašā slānī. Tā rezultātā latviešu turpmākajās paaudzēs būs trekns recidīvistu slānis. Šī slāņa subjektu apziņa būs tipiska recidīvistu apziņa. Un tas ir ļoti nopietni! Tas ir ārkārtēji (ultra) nopietni! Tas varbūt ir visšausmīgākais, kas ar latviešiem ir noticis LKP/VDK nomenklatūras ekselenču izveidotajā kriminālajā kapitālismā. Milzīgs ļaunums ir “pirmās” LR simulakra nodibināšana, reti nelietīgi apmānot latviešu tautu. Milzīgs ļaunums ir “prihvatizācija” un atsacīšanās no valsts suverenitātes 2003. gada 20. septembra referendumā. Taču ārkārtējs (ultra) ļaunums ir latviešu tautas genofonda masveida saindēšana ar recidīvisma gēniem, toksiski sakropļojot tautas apziņu uz mūžīgiem laikiem.

   Apziņa ir cilvēka psihiskais stāvoklis, apliecinot ārējās pasaules un sevis paša subjektīvos pārdzīvojumus. Apziņa apliecina cilvēka mentālo darbību. Apziņas pazīmes ir valoda, domāšana, priekšstati, pasaules modeļa veidošana. Apziņas struktūrā ietilpst izziņas procesi, subjekta un objekta atšķiršanas procesi, attieksme pret sevi un citiem, kreatīvā darbība.

   Nav īpaši jāpaskaidro, kāds saturs ir kriminālā kapitālisma noziegumu brīvībā auklēto organizētās noziedzības subjektu apziņai. Saprotams, ka šo subjektu apziņa (īpaši kreatīvā darbība) riņķo tikai ap noziedzību – jaunu noziegumu izdomāšanu, jaunu noziedzības shēmu izstrādāšanu utt. Kriminālā kapitālisma organizētās noziedzības subjektu apziņa ir tipiska recidīvistu apziņa. Tā ir attīstījusies, modernizējusies, tehnoloģiski pilnveidojusies, adaptējusies apstākļu mainībā jau 30 gadus pēc PSRS sagraušanas. Recidīvistu skaits ir liels. Tas, ko LR atklāti dēvē par valdošo kliķi, ir samērā plašs slānis.  

   Recidīvistu apziņa sabiedrībā ir eksistējusi arī agrāk. Cilvēces vēsturē dažāda veida noziedzības klātbūtne ir bijusi vienmēr. Kriminālā kapitālisma ūnikums nav recidīvisti ar viņu specifisko apziņu. Kriminālā kapitālisma ūnikums ir tas, ka recidīvistu organizētā noziedzība ir valstiskuma pamats – valsts politikas un ideoloģijas pamats. Kriminālajā kapitālismā valda recidīvisti – organizētās noziedzības noziedznieki. Recidīvisms ir kriminālā kapitālisma identitātes kodols.

   Recidīvistu cilvēciskā nevērtība nav noslēpums. Turklāt no senseniem laikiem ir saprasts, ka recidīvisms ir ģenētiski mantota sērga ar defektīvām ģenētiskajām pazīmēm. Noziedzības izplatībā būtiska loma ir bioloģiskajiem faktoriem un to determinētībai psihofizioloģiskā segmentā. Recidīvista genotipā ir ģenētiski mantoti nelabi gēni. Recidīvistu bērniem un mazbērniem vairāk vai mazāk ir noslieksme uz noziedzību. Tāpēc sabiedrība dažādiem līdzekļiem vēsturiski vienmēr ir centusies ierobežot recidīvisma pārmantojamību. Jaunajos laikos sāka praktizēt piespiedu sterilizāciju. Tā tika paredzēta daudzu Rietumu valstu eigēnikas programmās. Var atklāties, ka noziedznieku sterilizācija notiek joprojām.

   Latviešu tauta saņem ļoti draudīgu mantojumu – recidīvistu slāni. Turklāt tas ir slānis ne tikai ar recidīvistu apziņu, bet arī ar sociālā darvinisma apziņu. Kriminālā kapitālisma valdošā kliķe ir pilnā mērā pārliecināta par tiesībām uzturēt sev izdevīgu noziegumu brīvību. Tāpat prevalē viedoklis, ka ir tiesīga pārvaldīt valsti un savā labā izmantot tās resursus, bet “tautu” pakļaut stingrai kontrolei un tās dzīvības uzturēšanai atvēlēt vienīgi eksistenciālo minimumu. Draudīgais mantojums ir ģenētiski cementēts. Latvijā tādējādi tiek garantēta permanenta recidīvistu kundzība un antropoloģiskā kontinuitāte visā turpmākajā pastāvēšanas laikā.

Pārpublicēts no: Postcivilizācijas dienasgrāmata

17.08.20

LRTT

Viss, sākot no pirmās līdz pēdējai rindkopai, pareizi pasacīts !

You may also like...

5 komentāru

  1. Armands saka:

    90 tie? Tais russu zhidu kriminālās aprindās latviešu bij jau gaužām maz, bet tomēr saskarsme ar viņiem izveidoja tādu slāni, kuri darījumos ir pieņēmusi kriminālās pasaules “Ponatijas”. Tās naudas sazagtas ieplūda tirdzniecības uzņēmumos un strādājot tajos arī darbinieki bieži bij no kriminālām aprindām. Protams viņi ar laiku kļuva smalkaki saskaroties ar rietumu partneriem, kuriem ir izsmalcināts stils čakarēt ļaudīm dzīves. Publikai uz ārieni tie kriminālie elementi vadītājus atrada no ēdināšanas un tirdzniecības sfēras. Ārēji veidojot par viņiem labvēlīga kapitalista tēlu, bet aiz viņa stāv krimināli krokodili un to tak saprata paši darbinieki. Bieži vien ejot uz darbu cilvēkiem savā galvā bij jāpārstrādā kriminalais žargons, kas nu latviešiem vispār nav bijis. Tomēr šī netīrība latviešos ir iepludusi.

  2. Blinde saka:

    Viss sakarā. Iedēvēto; diktatoru Lukašenko nosoda,aprej,grib likvidēt,kūda pret to baltkrievus. (Nu,labi: Nav Lukašenko nacionālists un zelta gabaliņš.) Bet baltruteņu tauta,kopā ar Aleksandru Lukašenko uzcēla pilnīgi jaunu valsti. Žids-Ukrainas prezidents,žīds-Latvijas prezidents un vesela brandža ar citiem jevro-savienības žīdiem uztura naida atmosfēru. Balruteņi paši zināja,ko iebalsot un,kadas feministes un lezbiietes triekt ratā,ne sēdināt prezidenta krēslā. bet viņu vietā,lūk; grib izlemt levīti,sorosi,bilderbergi,zeļenski,baruhi,cukerbergi,rotšildi,rokfelleri,geiti,vindsori. Sien maisu kā gribi,tas īlens tik un tā izlīdīs.

  3. kažis saka:

    bija tā,ka 90-to sākumā saimnieciskais un kriminālais resurss gandrīz bija nelatviešu.Pseidolatvieši ar iepriekš minētiem dalīja pseidopolitiskās varas pseidoresursu. Tā apm. tas ir arī pašlaik. Pseido ir veco un jauno stratēģisko neliešu palīdzība trūkumcietējiem latviešiem. Tā teikt,mērķis ir sakaidrs,ceļš nosprausts,pie darba biedri! Žēli,ka recidīva vīruss ir tik indīgs Būs smagi.

  4. Pārmaiņas saka:

    Impērijas internacionāļa un tajā pašā laikā arī cionistu darba instrumenta piedāvājums Baltijai, pēc iespējas ātrāk parakstīt kapitulāciju, lai atdotos Krievijas apskāvienos. Iemesls vienkāršs, 4.maija čekistu kliķes atstātā laika bumba – šeit viņiem atrodoties 1/3 krievu valodīgo (okupantu) no kopējā iedzīvotāju skaita, kas mocās fašistu ielenkumā.
    https://youtu.be/EO0XiyAxzC0
    Kamēr tie nebūs repatriēti līdz pēdējam, miera nebūs nemūžam.
    .
    .
    .
    Admins
    Šis “runas vīrs” galīgi iebrauca auzas, kad paredzēja mūsu nākotni…. . Slims putinists, var pat sacīt: impērisks šizofrēniķis… . Būtu labāk apskaidrojis, kāda nākotne būs KF… . Kāpēc “Pārmaiņas” skatās tādu sūdu(cits vārds šim idiotam nav piemērojams) ?

  5. Pārmaiņas saka:

    Neliktos ne zinis, ja tādi būtu retums, bet ar katru dienu tie paliek aizvien vairāk un atbalstītāju bez gala. Jūtūbe laikam ar tādiem uz vienu roku. Citus dzēš, cenzē, pārpilns ar reklāmām, bet puķinistiem zaļā gaisma.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *