Kārtējais uzbrukums Latvijas valstij

H-86-2Jā, viss sāk nostāties savās vietās un nekas vairs netiek slēpts. Ilggadējā čekas ziņotāja atklāti tiekas ar Kremļa partijas(SC) priekšsēdi J. Urbanoviču, lai atkal kļūtu par latviešu tautas un valodas bendi.

Cionistu mērķis ir iznīcināt Latviju un latviešu tautu.

VVF ir tam piemērota, jo no tēva puses ir žīdiete. Tas, protams, ka nenotiek pēc pašas VVF iniciatīvas, bet gan ir “sirsnīgi ieteikts” no Maskavas kalpībā esošās DP mafijas, kura praktiski valda Latvijā.

DP- VDK ir pret šo “kundzi” kompromāts: slepeni filmētas seksa orģijas ar šo “jaunībsdienu” seksuālo izvirtuli. Lai tas nenāktu atklātībā, VVF darīs visu, ko vien viņai liks.

Arī SAB priekšnieks J. Kažociņš apspriežas ar “kremlistu” Urbanoviču. Abi nonāk pie slēdziena, ka I. Sudrabu nedrīkst izvirzīt par prezidenti. Un kā gan savādāk, jo J. Kažociņš, tāpat kā VVF,  kopš 70tajiem gadiem kalpo Krievijas drošības dienestiem.

Un kas tad ir PATS Jānis Urbanovičs ? 

J. Čekas aģente- KLUKSTEUrbanovičs ir Latgales mafijas JUMTS, un uz viņa sirdsapziņas ir cilvēku dzīvības ! Kļuvis par miljonāru, apzogot Latvijas valsti un latviešu tautu. Kremlis stingri tur šo noziedznieku savās asiņainajās ķetnās. Visiem trijiem šeit minētajiem demokrātiskā valstī pienāktos augstākais soda mērs (ASM), bet šodienas Latvijā viņi, šie izdzimteņi, lemj latviešu tautas likteni- zog un slepkavo uz nebēdu.

Foto: Čekas ziņotāja KLUKSTE jaunības gados. Čekas filmētie “seksa orģijas kadri” cieši tur kluksti savos valgos.

Bet pats interesantākais, ka ne augsti stāvošie kultūras darbinieki, nedz arī garīdzniecība pret šo nelikumību un bandītismu neko neiebilst !!!

Un arī tā saucamie “disidenti” ir galvas iebāzuši smiltīs(Cālītis, Rožkalns, Vēveris).

Štrunts par tautu, ka tik pašam vēders ir pilns, saka šie “inteliģences” pārstāvji.

Mēs pašlaik atklāti redzam, ka VIENOTĪBA ar SC gatavo pēdējo nāvējošo sitienu Latvijas valstij un latviešu tautai !!!

Lai šiem bandītiem “nocirstu galvas”, prezidentam vajadzētu atlaist Saeimu, bet to šis gļēvulis Zatlers nekad nedarīs.

 Iznāk vienīgi paļauties uz Dieva gribu.

 Cerēsim, ka Viņš būs labvēlīgs pret latviešu tautu un sodīs šos mošķus !

 DIEVS SVĒTĪ LATVIJU.

===========================================================

Migla sarkanā – nolādētā

31987imagesCADF401UCionistu aģenteimagesCABFO98UKas šiem noziedzniekiem ir kopīgs ?

Kopīgs ir tas, ka viņi ir apņēmušies iznīcināt Latviju un latviešu tautu. Līdz šim viņi ir darījuši visu, kas nes labumu krievžīdu okupantiem.

Pēc TIESISKUMA atjaunošanas Latvijā, tiks tiesāti par genocīda īstenošanu pret latviešu tautu.

Nekas nav mūžīgs, arī šo izdzimteņu “ziedulaiki” beigsies ar karātavām !!!

LRTT     28.05.11

You may also like...

31 komentāri

  1. Eduards saka:

    Vai tad tiešām TRIBUNĀLS var TIKAI DRAUDĒT!?
    Manu iesniegumu ANO Drošības padomei ne Zatlera kantoris,ne Saeima ne arī JŪs neesat novirzījuši atbilstoši-adresātam.
    Bez atbilstošu ,Starptautisku institūciju iejaukšanās,mums te netikt ar viņiem galā…
    Pilnībā piekrītu M.Hadsonam-Vajag veikt Latvijas varas augšgala noziegumu Starptautisku izmeklēšanu un sodīšanu.

  2. Miervaldis saka:

    Ziniet ko?šodien vakarā, prezidents uzstāsies par stāvokli valstī!Varētu jau paskatīties, bet maz cerību uz viņu…..

  3. Kronis saka:

    Kas būtu vēlamā persona, prezidenta amatam???
    Vai vispār var kads gaiši un skaidri vismaz uzrakstīt????

  4. asirietis saka:

    Latvijā drīzumā saradīsies «krāsainie» imigranti, kurus Eiropas Savienība (ES) «sadalīs» pa visām 27 dalībvalstīm, turklāt tāds scenārijs būtu realizēts jau agrāk, ja 2008. gadā nebūtu iestājusies krīze, intervijā radio «Baltkom 93,9» atzinis Baltijas Starptautiskās akadēmijas profesors Artūrs Priedītis, raksta «Mixnews.lv».

    Latvijai profesors prognozē scenāriju, kas iekļaujās jau iepriekš aprakstītajā: «Esmu redzējis ES imigrācijas politikas dokumentus. Tie paredz, ka visus imigrantus, kas pašlaik dzīvo Itālijā, Spānijā, Francijā un citās ES valstīs – arābus, melnādainos utt. – sadalīs starp 27 ES valstīm,» prognozē Priedītis. «Es mēdzu jokot – ES jau sen varēja uz Latviju atsūtīt savus imigrantus, taču komplektā ar viņiem parasti nāk liela nauda, sociālā palīdzība, un ES nezina, kā rīkoties, jo Latvijai taču uzticēties nevar – uzreiz pusi paņems sev. Kur dzīvot viņiem būtu – Latvijā ir saceltas neskaitāmas mājas, kas stāv tukšas. Ceturtdaļa Rīgas mājokļu ir tukšas. Tā kā, mums viss vēl tikai priekšā,» tā profesors.
    http://oxtiern.orb.lv/?id=158868&show=blog&entry=114888

  5. zonnenbergs saka:

    EDUARD-Varenie uz pasaules(100 reizes visiem zinams kas tie ir
    ASV,LIELBRITANIJA,VATIKANS)izvelas valdiba cilvekus,kas rakstura
    un dabas pec ir izvirtuli,zagli un slepkavas un no sakuma lauj
    viniem darboties,bet pec tam kartis galda un tauta taisa linca tiesu.
    TEATRIS VIENS VISUR.

  6. Talmuds saka:

    skatīties uzrunu jau var, pat ja nekas tur nebūs, pēc tam futbols

  7. asirietis saka:

    Masonu un ANO ieliktene velas turpinaat iznicinat latviesu tautu.
    pirms 1 min.
    Pie “Saskaņas centra” Saeimas frakcijas vadītāja Jāņa Urbanoviča viesojusies eksprezidente Vaira Vīķe-Freiberga, lai pārrunātu iespēju uzņemties valsts vadīšanu, šodien raksta ”Latvijas Avīze”.
    Urbanoviča šo faktu esot ne noliedzis, ne apstiprinājis, bet viņa līdzgaitnieki apliecinājuši, ka šāda saruna notikusi.
    “Saskaņas centrs” diezin vai valsts prezidenta amatam virzīs valsts kontrolieri Ingunu Sudrabu, raksta ”Latvijas Avīze”. Urbanovičam bijusi saruna ar Satversmes aizsardzības biroja priekšnieku Jāni Kažociņu, pēc kuras viņš kļuvis domīgs un nācis pie atziņas, ka pagaidām Sudraba jānoliek malā.
    http://www.kasjauns.lv/lv/zinas/48920/vi…

  8. Pilsonis LV saka:

    A.Balts 28.05.2011 19:40 Ziņot!

    Ierosinu prezidentam noteikt, ka par parādīto milzu godu pilsoņiem, kas tiek no tautas ievēlēti par Saeimas deputātiem, algu noteikt iztikas minimuma līmenī, ar visu nepieciešamo deputāts un viņa ģimene tiekot apgādāti no valsts puses, kamēr izbeidzas deputātu pilnvaru laiks. Jau pats fakts, ka ir izrādīta augstākā cieņa no savas tautas puses jau tiem ir lielākais atalgojums! Tādā veidā šajā amatā nonāks tikai tās personas, kas no sirds kalpos savai valstij un tautai, par milzu finansiālo ekonomiju pat nerunājot.

  9. Pilsonis LV saka:

    white joker saka:
    2011. gada 16. maijs 23.13

    ..ag, kas tev meklēs nezināmu bībeli, nezināmos pakšos, iekopē te būtisko, lai visi zina, tev tak jāpriecājas būtu par iespēju reklamēt savu saukli par dekolonizāciju, a tu kā velns no krusta mūc, kas i, vai nedrīksti ko radikāli piemērojamu dzīvē reklamēt pret okupantiem, hi,h

    ebregejs saka:
    2011. gada 17. maijs 10.15

    Atbilde uz G. meiteņu jautājumu, kā kad un kas var veikt un veiks dekolonizāciju, nepārvēršot Latviju Čečenijā, bet izpelnoties visu starptautisko labējo spēku atbalstu, ļoti interesē arī mani. Un ne tikai AG atbilde, bet daudzu citu šā foruma rakstītāju atbildes.

    G. meitenes saka:
    2011. gada 18. maijs 14.03

    Nu ir tas AG sprukās,jo bļaut par abstraktu dekolonizāciju, tā atbaidot svārstīgos un nedomājošos ir viena lieta, bet dot konstruktīvu pamatojumu nepieciešamās un krietni novilcinātās dekolonizācijas veikšanai ir pavisam kas cits! Tā var nonākt naidā ar saviem kremļa šefiem, ja viss šis obligātais un likumīgais process tiek patiesi loģiski un galvenais īstenojami pamatots!

    JAUTĀJUMS AG -kāpēc esi izvairījies no šiem komentētāju uzdotajiem būtiskajiem jautājumiem un ne ar vārdu neesi atbildējis par savu dekolonizācijas īstenošanas reāli izpildāmo variantu??!!!

  10. A.Balts saka:

    Tikko Zatlers idarija pirmo prezidenta cienīgo soli – ierosināja atlaist Saeimu un nodeva varu tautai lemšanai! Viss nu mūsu pašu rokās!

  11. Talmuds saka:

    Lai šiem bandītiem “nocirstu galvas”, prezidentam vajadzētu atlaist Saeimu, bet to šis gļēvulis Zatlers nekad nedarīs.

    Grantiņ es pieprasu PUBLISKI ATVAINOTIES PAR ŠO APVAINOJUMU, Zatlers ierosināja atlaist saeimu!!!!!!!!!!

  12. Talmuds saka:

    BALSOJIET PAR Saskaņas Centru!!! 4.saraksts

  13. Eduards saka:

    Pirmkārt ir jāizveido IZMEKLĒŠANAS KOMISIJA-no ĪSTIEM,PATRIOTISKIEM CILVĒKIEM!
    Man ir ļoti daudz faktu par konkrētu amatpersonu -tiesnešu,ierēdņu noziedzīgu rīcību!
    Jāsāk ir ar SAEIMU-ARĪ BIJUŠO!
    Piedāvāju savu kandidatūru-TEL 65038743

  14. informācija saka:

    http://www.delfi.lv/news/national/politics/zatlers-nolemj-rosinat-saeimas-atlaisanu.d?id=38755691

    Zatlers nolemj rosināt Saeimas atlaišanu

    Pēc Saeimas ceturtdienas lēmuma neļaut Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojam (KNAB) veikt kratīšanu bieži vien par oligarhu dēvētā politiķa, Saeimas deputāta Aināra Šlesera (PLL) dzīvesvietās, Valsts prezidents Valdis Zatlers nolēmis rosināt atlaist tikai pirms septiņiem mēnešiem ievēlēto 10.Saeimu.

    Par to prezidents paziņoja sestdien vakarā ārkārtas uzrunā tautai.

    Viņš atzina, ka nolēmis rīkoties radikāli un šis lēmums prezidenta vēlēšanu priekšvakarā ir politiski un konstitucionāli sarežģīts, un var mazināt viņa izredzes tikt pārvēlētam uz otro termiņu. Taču viņa kā prezidenta pienākums ir rīkoties valsts labā nevis savā labā, uzsvēra Zatlers.

    Zatlers, izmantojot Satversmē paredzētās tiesības, izdeva rīkojumu, ar kuru ierosina atlaist Saeimu. Šis rīkojums stājās spēkā sestdien.

    “Mums jārunā ne tikai par valsts nodošanu, tuvojas arī valsts demokrātijas privatizācija,” sacīja Valsts prezidents. “Ar šo lēmumu es gribu dot iespēju visiem cilvēkiem vispirms vienreiz pielikt punktu šauru personu grupu patvaļai, pielikt punktu tam, ka mūsu kopējā bagātība nogulst ofšoru kontos, pielikt punktu tam, ka daži reģioni ir ar īpašām tiesībām,” sacīja Zatlers.

    “Gribu dot jums iespēju kļūt un mainīties labākiem. Pielikt punktu tam, ka runā vienu, domā citu un dara vēl ko citu, it kā tas būtu pašsaprotami. Ir jāpieliek punkts šādai attieksmei pret mūsu cilvēkiem, tautu un valsti,” sacīja Valsts prezidents, uzsverot, ka “ar šo brīdi es nododu tautai varu lemt par savu turpmāko likteni”.

    Uzrunā prezidents atgādināja, ka šī ir trešā reize, kad viņš uzrunā tautu “grūtos vai izšķirīgos brīžos”. Zatlers norādīja, ka pirmo reizi tas noticis 2009.gada 31. martā, kad beidzās viņa noteiktais termiņš 9.Saeimai un valdībai izpildīt vairākus uzdevumus, ko prezidents uzdeva pēc 13.janvāra vardarbīgajiem nemieriem Vecrīgā.

    “Otrā reize bija pirms 10.Saeimas vēlēšanām, kad aicināju jūs līdzdarboties, doties pie vēlēšanu urnām un vēlēt, vēlēt par Latvijas nākotni,” sacīja prezidents. “Esmu pateicīgs, ka jūs to izdarījāt, ka domājāt, izvēlējāties, vilkāt krustiņus un mīnusiņus,” pauda prezidents. Viņš norādīja, ka “vēlēšanu rezultāts deva gandarījumu visiem – gan jums par izvēli, gan politķiem, gan mūsu ārvalstu draugiem”. “Mēs pierādījām, ka Latvija spēj pārvarēt krīzi, ka spēj iegūt tautas uzticicību un doties tālāk,” sacīja Zatlers.

    Prezidents uzsvēra, ka jaunajā Saeimā bija “vairāk nekā 60% jaunu seju, cilvēku, kas vēlējās kalpot valsts labklājībai ar degsmi acīs”. Viņš atzina, ka “daudz kas labs ir paveikts, ir cits uzvedības kods plenārsēžu zālē, Saeimas ēka ir kļuvusi atvērtāka, tajā ierodas nevalstiskās organizācijas, ierodas jaunieši”.

    “Taču galvenais uzdevums bija atmest tos niķus un stiķus, kas bija par pamatu uzticības plaisai starp sabiedrību un 9. Saeimu, izravēt ļaunuma sakni, kas šķir varu no sabiedrības,” uzsvēra prezidents. Taču “pagājušās ceturtdienas balsojums ir kā sirēna, kas brīdina par nopietnu konfliktu starp likumdevēju varu un tiesu varu – divām no trim varām, uz ko balstās valsts,” sacīja Zatlers. Viņš uzskata, ka ar šo balsojumu “Saeima izrādīja necieņu un neuzticēšanos tiesu varai”.

    Prezidents arī atgādināja, ka “diemžēl tā nebija pirmā reize”, norādot, ka 9.Saima neapstiprināja amatā tiesu varas virzītu tiensesi, “neapstiprināja amatā ģenerālprokuroru [Jāni Maizīti], ko virzīja tiesu varas augstākā amatpersona”. “Arī šajā Saiemā jau bija signāls, ka tikumi un netikumi ir pārmantoti, jo netika apstirpināts tiesnesis [Andrejs] Judins,” atgādināja prezidents.

    “Ir pārmantoti arī citi netikumi – redzējām tirgošanos ar amatiem, kaislīgu cīņu par amatiem tā vietā, lai domātu par valsts attīstību,” norādīja Zatlers, atzīstot: “Saeima parādīja, ka vispirms tā aizstāv noteiktu grupu, pat atsevišķu cilvēku personiskās intereses, nevis valsts intereses.”

    “Rodas sajūta, ka jaunā Saiema konfortabli jūtas politisko shēmu, melu un visatļautības gaisotnē. Redzam arī to, ka valdība, kurai jābūt lemtspējīgai, nespēj darboties,” sacīja Zatlers.

    Viņš uzsvēra, ka ekonomisko krīzi pārvarēt palīdzēja Latvijas cilvēki, un “katrs no viņiem nesa kādu personīgu upuri”. “Kā vārdā šie upuri tika nesti? Lai vairotu oligarhu pelņu, lai ļautu apzagt savu valsti, lai tiesiskums kļūtu par nenozīmīgu saukli?” jautāja Valsts prezidents.

    Viņš norādīja, ka “mēs visi parāk labticīgi vērojām dažu cilvēku gupu interešu izpausmes”. “Vērojām un neko nedarījām, un situācija kļuva tikai sliktāka,” sacīja Zatlers, atgādinot, ka 9.Saiemai uzticējās tikai 6% iedzīvotāju, bet tagadējai – tikai 10%.

    Prezidents arī norādīja, ka savu lēmumu sestdien apspriedis ar Ministru prezidentu Valdi Dombrovski (V), Saeimas priekšsēdētāju Solvitu Āboltiņu (V) un ģenerālprokuroru Ēriku Kalnmeieru.

    Par savu lēmumu Zatleram jāinformē Centrālā vēlēšanu komisija (CVK), kura ne agrāk kā pēc mēneša, bet ne vēlāk kā divu mēnešu laikā sarīko referendumu par Saeimas atlaišanu. Ja prezidents saņem tautas atbalstu, Saeima ir atlaista un jaunas Saeimas vēlēšanas jārīko ne vēlāk kā divu mēnešu laikā pēc Saeimas atlaišanas. Ja vēlētāji referendumā neatbalsta Saeimas atlaišanu, amatu zaudē prezidents.

    Jau ziņots, ka Saeima ceturtdien neatļāva Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojam veikt kratīšanu deputāta Aināra Šlesera mājās, lai gan pats deputāts apgalvoja, ka viņš pret to neiebilstu, jo viņam nav nekas slēpjams.

    Par atļauju kratīšanai nobalsoja “Vienotības” un VL-TB/LNNK deputāti, pret bija pieci PLL deputāti, ka arī Iveta Grigule un Vitauts Staņa no Zaļo un Zemnieku savienības, bet atturējās “Saskaņas centra” un ZZS frakcijas, kā arī Guntis Ulmanis (PLL). Pats Šlesers balsojumā nepiedalījās.

    Atļauju kratīšanai KNAB lūdza trešdien sāktās vērienīgās operācijas ietvaros. Trešdien KNAB veica kratīšanu īpašumos, kas, pēc izmeklētāju domām, pieder par Latvijas oligarhiem dēvētajiem politiķiem – Andrim Šķēlem, Aināram Šleseram un Aivaram Lembergam. KNAB 20.maijā sācis kriminālprocesu pēc vairākos Krimināllikuma pantos paredzēto noziedzīgo nodarījumu pazīmēm – par noziedzīgi iegūtu līdzekļu legalizēšanu, izvairīšanos no deklarācijas iesniegšanas, dienesta stāvokļa ļaunprātīgu izmantošanu, kukuļņemšanu, kukuļdošanu, neatļautu piedalīšanos mantiskos darījumos un valsts amatpersonai noteikto ierobežojumu pārkāpšanu.

    Pēc Saeimas balsojuma premjers Valdis Dombrovskis (V) solīja koalīcijā pārrunāt ar ZZS tās balsojumu “atturēties”, kas palīdzēja Šleseram izvairīties no KNAB kratīšanas.

    Savukārt bijušais Satversmes tiesas (ST) priekšsēdētājs Aivars Endziņš aicināja Zatleru apsvērt parlamenta atlaišanu.

    Ģenerālprokurors Ēriks Kalnmeiers norādīja, ka šis balsojums liek pārdomāt, cik pamatotas ir pašreizējās deputātu imunitātes robežas.

  15. AG saka:

    Re, vzjatlers atlaida Saeimu, jo saprata, ka šo tāpat neievēlēs. Nu ievēlēs A.bērziņu, vēl lielāku draņķi un maitu!

  16. zonnenbergs saka:

    Gan jau saistiba ar kadu slepenu planu,jo bez ASV pat uz tualeti
    nevar aiziet.

  17. black_joker saka:

    AG, vai lasīt nemāki, jeb turpini mukt no precīziem jautājumiem?
    Bet nu godīgie ZZS vīri ievēlēs krietno un patriotisko A.Bērziņu un nu būs cita dzīvē Latvijā! Un ari SC viņu atbalstīs, jo arī tie ir godīgi un neko nav nekad nozaguši.

  18. Talmuds saka:

    Black Joker

    bērziņš ir vnk zaglis, lielākā pensija valstī par neko, būvējis savu privāto māju pa ES fondu līdzekļiem
    http://www.delfi.lv/news/national/politics/portals-berzina-gimenes-loceklu-maju-uzdod-par-atputas-kompleksu-un-attista-to-ar-eiropas-fondu-lidzekliem.d?id=38752803

    es ceru ka tas bija sarkasms no tavas puses

  19. J.O. saka:

    Zatlers ir runājis. Tagad sekos mūsu gājiens.

  20. zonnenbergs saka:

    LIDZIBAS VESTURE VISU LAIKU APKART-Ulmanis uztaisa apversumu,,atlaiz
    saiemu
    Zatlers atlaiz saeimu it ka nemacesanas pec,kaut gan visi zinaja
    jau no pasa sakuma ka nebus arsana.
    1934=2011.
    Tadag ASV vares manipulet tikai ar vienu cilveku-prezidentu.

  21. aģents saka:

    Principā jau Valda Zatlera iznāciens ar ierosinājumu atlaist Saeimu notika pādējā brīdī – pirms “galīgas visu lietu sakārtošanas Latvijā”.
    Ja oligarhiem izdotos ievēlēt to senīlo Unibankas pārdevēju Andri Bērziņu, tad viss – būtu oficiāla jauna koalīcija – ZZS=SC=PLL ar visu savu – Satversmes tiesnešiem, un prezidentu priekšgalā!
    Līdz ar to demokrātija būtu privatizēta par sertifikātiem uz visiem laikiem, jo nākamo izpostītu KNAB. Tad laime būtu pilnīga – nopirktu LMT, Lattelecom un AirBaltic.

    Velti Urbanovičs draud, ka lūk tagad gan Zatleru viņš nepārvēlēs! Tu Urbanovič, un pārējie “deputāti”, varēsiet sanākt tikai tad, kad prezidents jūs aicinās uz sēdi, un spriest tikai par to, ko viņš būs noteicis dienaskārtībā!

    Tad nu redzēsim, cik latviešiem un krieviem ir prāta neievēlēt atkal tos pašu vecos atpakaļ!

    Ņemot vērā uzzināto par ļoti lielos apmēros latviešu apzadzējiem Aināru Šleseru, Andri Šķēli, Andri Bērziņu, Aivaru Lembergu lūdzam Tribunālu piespriest šiem sātana izdzimteņiem visaugstāko soda mēru. Bet Ivaram Godmanim, Aivaram Borovkovam un vēl tur dažiem izvirzīt papildus apsūdzības, ņemot vērā papildus jaunatklātos apstākļus.

  22. aģents saka:

    Izlasiet, kāda reakcija ir dažiem sātana izdzimteņiem pēc tam, kad Valdis Zatlers ierosinājis atlaist Saeimu.

    http://www.apollo.lv/portal/news/articles/239413

    Štokenbergs rosinās veidot jaunu valdību ar «Saskaņas centru»

    Tieslietu ministrs Aigars Štokenbergs (V) «Vienotības» valdes sēdē rosinās veidot jaunu valdību kopā ar «Saskaņas centru», aģentūrai LETA sacīja ministra preses sekretāre Inga Saleniece.

    http://www.delfi.lv/news/national/politics/vike-freiberga-ir-soketa-par-zatlera-rosinajumu-atlaist-saeimu-dazas-dienas-pirms-prezidenta-velesanam.d?id=38764697

    Vīķe-Freiberga ir šokēta par Zatlera rosinājumu atlaist Saeimu dažas dienas pirms prezidenta vēlēšanām

    Eksprezidente Vaira Vīķe-Freiberga ir šokēta, ka Valsts prezidents Valdis Zatlers ir rosinājis atlaist Saeimu dažas dienas pirms prezidenta vēlēšanām, teica Vīķes-Freibergas sekretāre Daina Lasmane.

    Viņa piebilda, ka eksprezidende pašlaik ievācot sīkāku informāciju par šo notikumu.

  23. zonnenbergs saka:

    Nu tagad klust saprotams kapec BOROVKOVS izlikas par baigo vesturnieku
    meklejot Ulmana kapa vietu un zinas par vinu.
    Vel isak-1934,1939,1991(ta pati manipulacija ar tautu),NATO un ES
    (banditiski grupejumi)manipulacija ar vlsts prezidentiem
    taisot apversumus.

  24. Imbis saka:

    Andri Šķēli jātiesās par valsts nozagšanu. Minimālais ko viņam jāpiespriež – mūža ieslodzījums ar mantas konfiskāciju. Manta jākonfiscē visiem viņa nolādētājiem ģimenes locekļiem.

  25. Eduards saka:

    Rīlojaties,neguliet un tukši nepļāpājiet!Veidojiet komisijas no GODĪGIEM,PATRIOTISKIEM CILVĒKIEM un velciet saulītē vietējos neliešus,zagļus!
    Prezidents deva iespēju MUMS PAŠIEM RĪKOTIES!
    Neņemiet vērā politologus,mēdijus,jo tie ir tie paši -oligarhu rupori!
    Visus noziedzīgus faktus-uz KNAB!

  26. Doktors Aikasap saka:

    Grantiņ es pieprasu PUBLISKI ATVAINOTIES PAR ŠO APVAINOJUMU, Zatlers ierosināja atlaist saeimu!!!!!!!!!!

    Viņš to nekad nedarīs. Viņš pats ir pārāk ģļēvs, un prot tik no kaktiem vaukšķet un kaifot par čekas seksa orģijām. Un vispār, kāda jēga no šizofrēniķa atvainošanās?

  27. black_joker saka:

    Talmudam – parodists uzdarbojas- man pie kājas, kuru ievēlē par prezi, jo prezim ir tikai simboliska nozīme….

  28. asirietis saka:

    Jānis Lapinskis
    Esat ievērojuši, ka oligarhi ir Šķēle, Šlesers un Lembergs, bet Latvijas ekonomikas pamatā ir bankas? Kāpēc oligrahi nebija Kargins un Krasovickis?
    Tāpēc, ka bankas ir saistītas ar ārvalstīm un vietējie tām traucē. Prieks par cīņu pret oligarhiem ir prieks par banku uzvaru. To mums māca TV, KNAB u.c. banku ieroči.

  29. black_joker saka:

    asīrietim – kur tu rāvi, ka K&K nav oligarhi ? Un pie tam kādi, ja jau nomenedžēja savas bankas glābšanu par valsts naudu…..Kamēr dažs labs skaļi klaigā kā gailis uz sūdu čupas, tikmēr K&K izgāja sausām kājām no veseliem plūdiem un dzīvo cepuri kuldami

  30. A - variants saka:

    Tieši tāpēc jau politmafijas klans ZZS izvirzīja par valsts prezidentu zagli-Andri Bērziņu ! Mafijas klanā, kaut arī tā ir politmafija, visi ir noziedznieki un tikai noziedznieki. Un nav ne sliktu ne labu noziegumu. ne velti tas politmafijas klans izvirzīja šo Bērziņa kandidatūru, jo Bērziņs ir noziedznieks ar pieredzi, t.i. reciodīvists, jo senāk akrīvi darbojās komunistiskās partijas totalitārisma un genocīda bandā – PSKP, kuta iestājās labprātīgi, lai matreiali un morali atbalstītu totalitārisma un genocīda noziegumus savu materialo interešu mudināts.

  31. Miervaldis saka:

    Talmud – nu tu atradi vietu, kur savus vervētājus reklamēt!Dabīgi jau kad tev tavi maizes tēvi jāreklamē, bet takā tu to dari šeit, tad varu teikt – ej pupās!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *