Ditta Rietuma: Par COV- 19

Ditta Rietuma11. jūn 13:17 · Aptuvenais lasīšanas ilgums – 1 minUzstādītājs rāda – 5G torņa tehnikas daļa ir COV-19 čips!!! Ang

a worker who installs those 5G towers showing a circuit board for the tower, containing some type of electronic device labeled “COV-19.” www.brighteon.com/175ba9a4-4a73…

Tieši ar 5G arī regulēs “otrā viļņa” COVID- 19 atgriešanos oktobrī. Sātana laiks UZ ZEMES tuvojas beigām un VIŅŠ darīs visu, lai paildzinātu savu agoniju. Viņš uzspēs pastrādāt vēl šausmīgus noziegumus, pirms tiks iemests ELLES ZAŅĶĪ, kā rakstīts grāmatu grāmatā- BĪBELĒ. Elektro magnetiskie- psihotronie ieroči tika radīti, lai tos izmantotu cilvēka veselības labā, bet cionisti tos izmanto, lai iznīcinātu un pakļautu sev cilvēci. Par šiem “ieročiem” rakstīja arī Indulis Ronis un tieši to, ka tos radīja Latvijas zinātnieki un kurus, ar dižā ČEKAS MAISU pētnieka- jebreja Kārļa Kangera “gādību” aizgādāja uz Izraēlu. K. Kangeris uz Izraēlu aizgādāja arī čekas maisu informāciju, kur to visu gadiem ilgi selekcionēja un beigās arī daļu publicēja Latvijā. Tika publicēta tikai daļa, lai sētu bailes vēl atlikušajiem un jukas latviešu sabiedrībā.

FOTO: Lūk, selekcijas rezultāts. Maskavas čekista D. Lēbera skolniece Beinerte tiek “apveltīta” ar čekas ziņotāja karti, bet otrs skolnieks- Egils Levits nē !!!

Šo ieroču darbību es izjutu uz savas “ādas” pirms pieciem gadiem, kad cionistu salašņu banda, kura šodien pārvalda Latviju un it sevišķi represīvas valsts varas struktūras, mani asiņaina veidā arestēja un iemeta RCC. Par to mēs netieši varam atrast norādes arī A. Babānes LIECĪBĀS H- 86 grupai, kur viņa norāda: kurš logs bija vērsts uz manu kameru. Cionistiskie slepkavas Latvijā darbojas zem Aivara Borovkova un Riharda Bunkas JURISTU BANDĀM- LJA & LJB !

Un, vai nav interesanti, ka šo Dittas Rietumas informāciju nevar ievietot Feisbukā ?! Kad centos to darīt,- uzleca teksts, ka tas esot SPAMS !

FOTO: Kamēr šie cionistu izdzimumi staigās pa pasauli, nekas nemainīsies !!!

13.06.20 L. Grantiņš

You may also like...

11 komentārs

  1. lāsts saka:

    Aivar Borovkov, esi nolādēts! Tu esi tukša vieta! Mirsti!
    Rihard Bunka, esi nolādēts! Tu esi tukša vieta! Mirsti!
    Ērik Kalnmeier, esi nolādēts! Tu esi tukša vieta! Mirsti!
    .
    .
    .
    Admins
    Jā, šos sātaniskos izdzimumus nolādēt ir katra cilvēka pienākums!

  2. vidzemnieks saka:

    Daudzi uzņēmēji un ierēdņi sūdzās par to, ka tagad jaunatne ir izlaidusies, neprot neko darīt, stājoties darbā ir gatavie nulles un neprašas.
    Loģiski, ka lai uzņēmums saņemtu sagatavotu profesionāli, ir vajadzīga skola, vai cita iestāde/uzņēmums, kas jauno darbinieku sagatavotu. Mālpils novada domes pārvaldē strādājošie veido un vada uzņēmumus, kuriem paši piešķir finansējumu tieši, vai pastarpināti izmantojot Eiropas fondu līdzekļus, lai tikai varētu sev saraut vairāk kabatās, kā arī ko paši, vai tuvinieki varētu izmantot. Kā pats galvenais korupcijas piemineklis Mālpilī ir čekista Alda Plauža priHvatizētā pils, kur notiek orģijas.

  3. Armands saka:

    Nolādēt, nolādēt un vēl reiz nolādēt! Tas vienkārši ir dabīgi un pretdabigi ir tie, kuri slepkavām dot svētības.

  4. Artūrs saka:

    Varētu visu 4.Maija kliķi,pēc tiesiskuma atjaunošanas zemā ranga 4.maija kliķei deputāti, ierēdņi, žurnālisti, tos varētu uzsēst uz spāņu ēzeļa vai tml,bet augsta ranga 4.maija kliķes cilvēkus kā šeit pieminēto Borovkovu varētu griezt nost ķermeņa daļas un ekstremitātes, protams bez anesestēzijas un nomierinošiem līdzekļiem. Pēc to cilvēku nāves viņu līķus izbarot dzīvniekiem.

  5. satraucoši? saka:

    Jautājums tikai – kas satraucoši? Ka vara vardarbīga? Ka sabiedrība vardarbīga? Ka pasaule vardarbīga? Tas kādam interesē kā kaut kas satraucošs? Pat tā dēvētais palīdzības centrs “Marta“ (kuru pozicionē kā palīgu cietušajiem no vardarbības (nez vai tajā centrā kaut vienam un kaut uz īsu brīdi doma pavīdējusi, ka vardarbīga vara ir cēlonis visām citām vardabībām), tikai konstatē, ka satraucoši, ne jau satraucas. Jo vienā angļu mierā paziņo – ka paredz, ka intensīvais darba režīms tuvākos mēnešos saglabāsies, ka pieprasītākie speciālisti ir psihologi un ka rindā! (kad daudziem jau rokās nazis, striķis, aka vai dīķis?) pie psihologa šobrīd ir 40 cilvēku …

    “rindā! pie psihologa? rindā 40!“ Ko psigologs taisās līdzēt, kad cilvēki bez līdzekļiem dzīvei?!
    Ko psihologs var līdzēt nodzērušamies, nokaņepojušamies, zāles nopīpējušamies un narkonodurstījušamies tēviņiem un mātītēm, kuriem vienīgā domāšanas vieta ir iegurnis, kā izsakās reanimatologs Pēteris Kļava. Tiem rūp, kas notiks ar viņu bezsakarā radītajiem bērniem? Bērni dzīvo šo tēviņu un mātīšu pašu radītā ellē, kopš tikuši izstumti no baudu pārņemtajām miesām. Kuru daļu psihologs domājas iedarbinām? Galvu, sirdi, dvēseli? Ja viņi domā ar iegurni!
    Ja iegurņa domāšanas veicināšanai no varu puses netiek žēlota ne nauda, ne `izdoma` projektiem, kuros izstrādātas receptes zeldām, sestām sievām un visam, kas pēc tam seko: rindām! pie psihologa, pašnāvībām, trako mājām, cietumiem tiem vieniem un iedzīvošanās uz nelaimīgo rēķina – tiem otriem. Vēsturē izsmalcinātākā giljotīna – 1000iem `tehnoloģiju`, kā piespiest savu galvu nogriezt pašam.

    https://lat.bb.lv/raksts/sabiedriba/2020/06/14/satraucosi-vardarbiba-cietusajiem-sniegto-konsultaciju-skaits-teju-divkarsojies?utm_source=inbox&utm_medium=mainpage&utm_campaign=Links-in-partner-sites

  6. Valdis Freimantāls saka:

    Linarda Grantiņa arests Latvijā ir pielīdzināms visas tautas apsmiešanai un tautas sirdsapziņas arestam!

    Tie, kuri organizēja un piedalījās ir jāizraida no Latvijas uz visiem laikiem, ar Latvijas pilsonības atņemšanu!

    Šodien, pieminot izvešanas, saprotam, ka pretlatviskā trakošana turpinās, jo nav pārtraukta.

    Ir 14. jūnijs.

    Un atcerieties, ka 1993. gada 18. februāra naktī varmācīgi “DEPORTĒJA” visus godīgos latviešus no Māmuļas – pārkāpjot Latvijas likumus! Māmuļā jau 27 gadus saimnieko komunistu un čekistu ieliktie darboņi. Viņu uzdevums nepieļaut likumīgos Rīgas Latviešu Biedrības 1938. gada atjaunotos statūtus Māmuļā!

    Latvieti, saki deportācijām stingru NĒ!

  7. Skolnieciņš no Pokaiņu meža saka:

    Kovid-19 (covid-19) sērga mūsu valstī ilgst jau apmēram gadu. Diemžēl kovid-19 sērga pagaidām nav uzveikta. Ministru kabinets ir pagarinājis ārkārtējo situāciju līdz 6. aprīlim. Respektēsim šo valdības lēmumu. Cienīsim mūsu valdību. Neļausimies panikai un drūmām domām. Būsim saprotoši un iecietīgi pret mūsu politiķu lēmumiem. Ievērosim visus ārkārtējās situācijas ierobežojumus! Šie ārkārtējās situācijas ierobežojumi ir domāti, lai pasargātu sabiedrību no inficēšanās ar SARS-CoV-2 vīrusu. Valdība rūpējas par mums. Saglabāsim cerību savās sirdīs. Godāsim Dabas Māti – mūsu mīļoto Dievieti! Atgriezīsimies pie savām pagāniskajām saknēm. Uzvilksim kaklā pīlādžogu krelles. Iedegsim uz galda māla svečturī zaļu svecīti par godu Dabas Mātei. Lūgsim visvarenās Dabas Mātes svētību. Lūgsim Dabas Māti, lai Dabas Māte sniedz mums stipru veselību un spēku pārvarēt šo krīzi! Mēs visi esam Dabas Mātes bērni, Dabas Māte ir mūsu Radītāja. Dabas Māte mūs mīl, viņa nekad nepametīs mūs nelaimē. Lai Dabas Māte mūs svētī! Lai Dabas Māte ir ar mums! Lai Dabas Māte pasargā mūs no ļauna!!!
    Ar mīlestību un saticību, Skolnieciņš no Pokaiņu meža [Latvju Dievu dēls]
    ©Skolnieciņš 1999-bezgalība :-)
    Skolnieciņš® ™Skolnieciņš
    Latvju Dievi mūžam viedi.
    #DabasMāte #rituāli #buršanās #ticība #lūgšanas #LatvjuDievuSvētība #pagāni #saticība #miers #mīlestība #Senpokaiņi #PokaiņuMežs

  8. smaids saka:

    Skolnieciņš aizbēdzis no nra.lv? Tur par karstu palika? Vai arī katoļi padzina?

  9. Andris saka:

    Tu esi kliķes nopirkts MĒSLS.

  10. vismaz gar mātēm negrābsties saka:

    Neķer kreņķi, pokaini. Latvieši ir visur. Tāpat kā visi ir visur.

    Vienīgi tu tāds pa mežu vien, pa mežu vien. Pokaiņu mežā dzīvodams, pavisam krēzī esi palicis. Neizskatās , ka tevi tur tās dabas mātes tā dikten mīlētu. Tagad uz tribunāliem esi pārsviedies?

    https://www.youtube.com/watch?v=d7mFgKCVSkg&t=5s

  11. ``no Veidenbauma neizbēgsi`` ? saka:

    “No Veidenbauma neizbēgsi“ – izdomājuši teatrāļi. Bet neko vairāk jau – izdomājuši. Palīdzēt jau nepalīdz. Dziedi, kaut acis pārgriezis Veidenbaumu, – visi kurli. Kā jau i tad, kad Veidenbaums rakstīja. Neizdevuši tak viņa dzīves laikā to, ko rakstījis. Varbūt nakarkal. Ja vārdi materializējas. Rakstīja – “dūrei tik spēks“, tad nu arī velkam dzīvi vēl šo baltu dienu zem varmāku dūrēm.

    Ticamāk jau, ka aicināja pašus – ar dūri pret varmāku, bet – ku` ta nu. Nosprāgs – bet neies ar dūri pret dūri. Rietuma piedāvā drošību un pašpietiekamību, bezmaz sili – i pie tās neiet. Tāpēc, ka kurli. Ka kusli un gļēvi. Ka iztapīgi – ne jau likumpaklausīgi. Ja vēl 200 sīknaudas gadā sola un Dieva vietā `zāles` pret mirstību …

    https://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:sYQjKRv8p6MJ:https://lasi.literatura.lv/+&cd=1&hl=lv&ct=clnk&gl=lv

    https://www.draugiem.lv/blogs/post/Godzemes-Dittas-seminars-Krieviski-Finansu-sistemu_16786195

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *