Kāpēc L. Grantiņš aizstāv J. Bordānu ?

Kāpēc L. Grantiņš atbalsta Jāni Bordānu un JKP ? Pirmkārt: lai nekļūtu par idiotu, ir jāsaprot, kā tiek veikta “smadzeņu skalošana” ?  Kas/ kurš ir uzskatāms par PROVOKATORU ? Ja, teiksim, kāds norej J. Bordānu un nenosauc VIŅAM alternatīvu(kurš tad būtu tas īstais), tad tas ir visīstākais 4. maija kliķes trollis, vai arī tāds, kurš grib izkalpoties valdošajai noziedznieku bandai(protams, ka ir arī vienkārši pamuļķi)… . Vai ievērojāt, ka visi vadošie mēdiji naidpilni rej uz J. Bordānu un JKP, jo viņi visi kalpo Latvijas izlaupītājiem ? It sevišķi agresīvs ir Izraēlas goda pilsonis Lato Lapsa, kuram gan aktīvās Atmodas aizsācējs L. Grantiņš, gan profesors- vēsturnieks I. Ronis, ir GARĀ VĀJI !

Es, Linards Garantiņš, aizstāvu Jāni Bordānu tāpēc, ka viņš grib padzīt no varas tieši tos, pret kuriem cīnās LRTT & H- 86, tos, kuri ir izlaupījuši(komunisti un čekisti) Latvijas valsti un slepkavojuši latviešu patriotus un biznesmeņus !

Neliešu un korumpantu veidotai sistēmai, kad tika izsaimniekota valsts manta un bezdarbība bija normalitāte, tagad ir pienācis gals. Mēs attīrīsim valsts pārvaldi, jo mēs turpināsim iet uz mērķi,- Latviju, kas ir atbrīvota no zagļiem, čekistiem un stagnātiem”, saka Jānis Bordāns !  

Patiesība ir tikai viena: “Tas, kurš nomelno to, kurš grib tiesāt valsts izlaupītājus, ir noziedznieku aizstāvis.”

J. Bordāna ienaidnieki ir visi tie, kuri šodien nepelnīti ieņem Valsts vadošos amatus un izsūc latviešu tautas “dzīvības sulu”- TĀS SAKRĀTĀS MATERIĀLĀS UN GARĪGĀS VĒRTĪBAS un tādu ir apmēram 12 – 15 % !

Latviet, pirms apķēzī savu DVĒSELI, atceries Cēloņu un Seku LIKUMU- ko sēsi, to arī pļausi. Neaizmirsti, kad tavi grēki  būs jāizpērk taviem bērniem un mazbērniem ! Vai TU to vēlies ?

03.06.20

You may also like...

4 komentāru

  1. jautājums saka:

    Kāpēc J. Bordāns neaizstāv L. Grantiņu?
    .
    .
    .
    Admins
    Pagaidām, kā mēs redzam, tad Bordānam vajadzīga ne mazāka aizstāvība….Tas, kurš pats slīkst, slīkonim palīdzēt nav spējīgs…. Bet, skatīsimies, kas notiks tad, ka būsim viņam palīdzējuši…

  2. Armands saka:

    Es neklausos to, ko viņš tur melš. Vispār jāsaprot viena patiesība, ka žīdi taisa savu teātri dažādas variācijās. Uzķerties jau uz ķērušies ir latviešu naivā sabiedrība ne vienu vien reizi. Viens Bordans nav nekas bez citu līdzdalības, ja jis ir iesācis runāt šīs lietas, tad kāds aiz viņa stāv. Tās iespējams ir jeņķu intereses, bet tikpat labi tas var būt teātris. Ja valsts sistēma ir pilna ar iztapigiem ļautiņiem, kuri nožēlojamas minimālās algas dēļ dzied slavas dziesmas slepkavām, tad ko no tiem latviešiem var sagaidīt? Lielākā daļa takšu pieņem Levitu par savu mīļo prezidentu. Tiko runā par nelietībām un visus sauc par pidarastiem, kas pie varas, bet piemini vārdu žīds, tad sāk aizstāvēt Levitu un gvelzt, ka esmu antisemits. Tie ir paši latvieši, kuri visādā veidā bļauj riebumu pret urlam, bet pret tiem, kuri tās urlas uztur dzied latviskās slavas dziesmas. Bankas konts ta ir svarīgs.

  3. bankas konts saka:

    Bankas konts LATVIESIEM nav,tas ir svarigi ebrejlatvieiem……..

  4. AGedroics saka:

    Bordāna pipele dikti garšīga, vai ne? :)))

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *