Pandēmija,- KABALISTU(sātanistu) genocīds pret cilvēci

Labs video vācu valodā ar latviešu titriem !

Pamazām jau viss nostāsies savās vietās. Kā jau reiz sacīju, ka visi šie “pandēmisti” savu dzīvi beigs STARPTAUTISKĀ TRIBUNĀLĀ ar finišu “pie laternas” ! Cilvēku skaits uz zemes ir jāsamazina, bet to var veikt cilvēcīgi- ar dažādu sociālo programmu palīdzību, nevis ar cionistiski- boļševistiskām metodēm, radot cilvēku ciešanas- kas nepieciešamas SĀTANISTIEM. Bila Geita & Co vieta nav starp cilvēkiem, jo viņš & co nav cilvēki, un tāpēc pret viņiem nav piemērojamas CILVĒKTIESĪBAS, bet gan krimināl– LIKUMS !

Skatieties un klausieties ASV dzīvojošā vācu zinātnieka teiktajā !!!

Jana Paegle :🔥🔥🔥 Dr. Klinghards ir pasaulē pazīstams ārsts, autoritāte.Likteņa sakritības dēļ viņš strādā Sietlas slimnīcā, kur notika pirmais lielais uzliesmojums Ķīnas iesnu vīrusam ASV.Šajā intervijā viņš stāsta:1⃣ Kādēļ tieši viņa slimnīcā bija 60% mirstība un kāpēc šī statistika vēlāk tika izmantota baiļu sēšanai visā pasaulē?2⃣ Par to, ka karantīnas noteikšanai nav nekāda zinātniska attaisnojuma, ne pamatojuma.3⃣ Par esošām zālēm, kas ļoti efektīvi palīdz pret šo vīrusu. Tam ir daudz pierādījumu. Tās bija zināmas jau 2019.g. decembrī, Ķīnā.4⃣ Par vīrusa augstas mirstības saistību ar 5G tīkla darbību.5⃣ Kādēļ mums cenšas iestāstīt, ka zāles pret vīrusu nav?Šī intervija man likās tik svarīga, ka pieķēros tai klāt un uzliku subtirtus tiem, kas vācu valodu nesaprot. Vienkārši tāpat. Jo ir pienācis brīdis, kad domāt līdzi ir katra paša atbildība, jo no tā atkarīgs, kādā pasaulē dzīvosim rīt.Video tulkot un pārpublicēt man atļāva Šveices privātā TV QS24.Intervija ir īsināta pavisam nedaudz.Šeit saite uz pilnu variantu vācu valodā: https://youtu.be/neY5UrYKYk0Šeit saite uz Dr. Klingharda pieminēto protokolu profesionāļiem:https://www.ink.ag/seminarkalender/downloads/👆 Pievienojies jaunajam ziņu kanālam Telegram: t.me/mainampasauli#MainamPasauli #Mostamies #ParBrivibu#saveTheChildren #WWG1WGA#fallofDeepState #qanon #virus #fakeVirusPanic #covid19 #sarscov2 #truth #arrestBillGates

Gepostet von Janis Plavins am Freitag, 15. Mai 2020

16.05.20

You may also like...

15 komentārs

  1. AGedroics saka:

    Piedodiet par visiem šitiem bezjēdzīgiem uzbraucieniem, problēma bija manī pašā, ka man nebija veicies dzīvē, tapēc es sāku sportot un sāku mest nost savus kilogramus, beidzot es sāku mazgāties biežāk, un sāku iet pie psihologa, lai risinātu savas iekšējās emocijas, un es atrada arī jaunu darbu,un es sāku justies labāk, lai visiem veicas.

  2. Armands saka:

    Tie Geitsi un Trampi ir tikai ārēji aktieri, kuri pasaulei izliek kādu super trako plānus. Tie plāni jau ir izplanoti gadu desmitus un pat simtus atpakaļ. Visi šie notikumi viņiem ir Change =Enge, kas satur Durvis. Durvis tiek gatavotas no koka. Druids ir arī tās durvis, kurš sagatavo upuri pārejai uz Nevaeh pasauli. Wood un Vadīt – Vadītājs, tad nu to Rīku vadības ir sagatavojuši injekcijas veidā. Vajag pasaules Rikiju, kurš visus rīkos attālināti un Hollywood vairs nav vajadzīga cilvēces debilizesanai. Visa brīnumainā Nevaeh pasaule būs virtuālā nano čipa, kas arī ir tas Druida Rīks. Tikai iecelt pasaulei vispasaules tirānu spēj viena sabiedrība, kas savu dievu pielugusi ir pazemē. Šajos laikos viņi elli iznes gaismas virsotnē. Kā uzvarēt?

  3. AGedroics saka:

    Grantiņ, kāpēc raksti manā vārdā, personība dubultojas? :)))
    .
    .
    .
    Admins
    Grantiņš vēl nekad, jau pietiekoši garajā savā mūžā, nav neko rakstījis citu vārdā.
    Man mans VĀRDS IR SVĒTS un aptraipīt to netaisos(kur nu vēl ar tavu), tāpat kā MANA TAUTA.
    Par tevi vienkārši smejas… un tāpēc tas tika apstiprināts.Rakstot idiotismu tev vajadzētu saprast, ka var tikt iespļauts sejā(tavā gadījumā- mūlī).

  4. Anonīms saka:

    Biznesā VISS pieļaujams !
    Pat pelnīšana ar datu TENDENCIOZU sagrozīšanu…

    Skaidrs, kāpēc simtiem gadu šos “izredzētos”
    pasaulē neieredz…

  5. Valdis Freimantāls saka:

    Viens melis var apmuļķot 1000 cilvēkus viegli!

    1000 meļi – miljonu!

    Miljons meļu – viegli visu pasauli!

  6. Ernests saka:

    Herbertam Cukuram šodien 120

  7. Valdis Freimantāls saka:

    Nekad neaizmisīsim komunistu izdzimteņu noziegumus Latvijā!

    https://www.draugiem.lv/user/1000203/gallery/?pid=462455848

  8. aļo nymous saka:

    Kāda jēga te slānīt iekšā pasakas par kādreizējiem kariņiem, ja karš notiek degungalā?

    https://www.draugiem.lv/blogs/post/Pandemijas-izsludinasana-ir-kara-noziegums

  9. to aļo nymous saka:

    ja tās “pasakas” nepatīk – vari neskatīties !
    Neviens tevi ar stobru pie deniņiem to nespiež lasīt !

  10. >>>> 2020. gada 18. Mai um 12.29 Uhr saka:

    ” … Kāda jēga te slānīt iekšā pasakas par kādreizējiem kariņiem, ja karš notiek degungalā?… ”

    Ja jums ir spēja aprakstīt NĀKOŠOS KARIŅUS – laipni
    lūgts darīt to !
    Vismaz man tādas stikla lodes kur to apskatīt, nav !

  11. khe khe saka:

    Karu mīļi savākušies. Ēst var nedot – davai tikai karus! Viens ar pagājušajiem aptracis. Otrs jau sapņo par nākamajiem. Vismaz pacifistiem neuzbāztos.

    https://www.youtube.com/watch?v=tsRn9VKfehY

  12. Anonīms saka:

    Pacipists, nelaimīgais !

    Lasi Dienu, NRA, LA – tur tevi iežūžos nirvanā !

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *