Jāaizņemas vai jāatsavina noziedzniekiem ?

Tiesu izpidītāju ienākumi kopš 2010. gada

Jānis Stepanovs 8 530 099 EUR; Ainārs Šusts 4 015 532 EUR; Ginters Hmeļevskis 3 133 997 EUR; Andris Spore 3 027 505 EUR; Aija Kalniņa 2 391 733 EUR; Kalvis Dūrītis 2 257 212 EUR; Jānis Tunnis 1 953 273 EUR; Andris Sladzs 1 918 034 EUR; Rolands Veinbergs 1 739 911 EUR; Ineta Kaktiņa 1 661 687 EUR; Sandis Tompsons 1 595 106 EUR; Jānis Strižko 1,494, 454 EUR; Andrejs Glumovs 1,235 966 EUR; Inese Bože 1 207 504 EUR………………..

Nauda ir tepat pie “kājām”, viņa tikai jāpaceļ- jāatsavina tiem, kuri to nozaguši tautai !

Mēs šoreiz nerunāsim ar lielajiem valsts izlaupītājiem un Latvijas valsts industriālās struktūras likvidatoriem, kuri tā rezultātā kļuvuši par miljardieriem, bet par zemāka ešelona neliešiem, pie kuriem valsts represīvajām struktūrām būtu iespējams bez lieliem sarežģījumiem tikt klāt- tie ir vietējie korupcionāri, kuri zmanto speciāli atstātas vai tam nolūkam radītas “spraugas” Latvijas KriminālLIKUMĀ.

Lielajiem latviešu tautas bendēm- valsts likvidatoriem, ir grūti tikt klāt, jo aiz viņiem stāv Starptautiskais cionisms, kura pavēles pilda GODMAŅI & KARGINI & Co un, kuri Latvijas valsti iedzina neskaitāmu miljardu parādos. Tas, kurš stājas šiem ceļā, tiek nekavējoties noslepkavots. “Kaitniecisko elementu” likvidatori, kuri strādā “godmaniskās sistēmas labā”, abi ir nelatviskas izcelsmes krimnāl-elementi- Rihards Bunka(LJA) un Aivars Borovkovs(LJB). Latvijas Republikas tautas TRIBUNĀLS jau ir vērsies pie Iekšlietu un Tieslietu ministriem ar lūgumu:

Tieslietu ministram Jānim Bordānam

Iekšlietu ministram Sandim Ģirģenam

LR Ģenerālprokuratūrai

                                              LCTAG H- 86 iesniegums

Latvijas cilvēktiesību aizstāvēšanas grupa HELSINKI- 86(latviešu tauta) vēlas, lai JŪS paskaidrotu, uz kādiem TIESĪBU PAMATIEM Latvijā darbojas tādi veidojumi kā: LATVIJAS JURISTU BIEDRĪBA, kuras prezidents ir PSRS VDK virsnieks- nelatvietis AIVARS BOROVKOVS un LATVIJAS JURISTU APVIENĪBA, kuras priekšsēdētājs ir PSRS VDK virsnieka ANDRA BUNKAS audžudēls- nelatvietis RIHARDS BUNKA ? Ko šīs divas “organizācijas”, kuras vada PSRS represīvo orgānu virsnieki un viņu ģimenes locekļi, veic LATVIJAS interesēs un no kādiem/par kādiem līdzekļiem viņi tiek uzturēti ? Ir taču zināms, ko sacīja pēdējais Latvijas PSR VDK priekšnieks- latvietis EDMUNDS JOHANSONS: “Latvijas drošības jautājumu bez manas ziņas Maskavā nokārtoja VDK darbinieki A. BOROVKOVS un I. GODMANIS.”

Mēs zinām, ka pēcATMODAS Latvijā neizskaidrojamās nāvēs ir “miruši” neiedomājams daudzums Latvijas patriotu un latviešu biznesmeņu, bet pilnīgi neviens vainīgais nav atklāts ! Nav noslēpums, ka šīs abas “organizācijas” darbojas pēc “militārprincipa” un ir saistītas ar Maskavai pakļauto- Rīgā darbojošos TM Security, kas skaitās 5. kolonna Latvijā un, kura arī sadarbībā ar LJB un LJA veic 4. maija kliķei nevēlamo personu likvidēšanu ! Ir arī zināms, ka Latvijā notiek SĀTANA PIELŪGŠANAS RITUĀLI, kuros tiek upurēti cilvēki un dzertas to asinis. Šeit pieminētās “organizācijas” ir tās, kuras apgādā SĀTANISTUS ar vajadzīgo CILVĒKMATERIĀLU.

LR drošības orgānu uzdevums ir noskaidrot: visu no Latvijas bērnu namiem adoptēto bērniņu likteņus ! Tad arī atklās šausmas, kādas šīs čekistu organizācijas veic pret latviešu tautu. Ir jāpārskata neiedomājami daudz krimināllietu, kuras safabricētas tieši pret latviešu tautai piederīgajiem, kas ir ierindojamas pie SĀTANISKO RITUĀLU procesiem. Piem: Osvalda Miglas, Gintas Voicišas, Mārtiņa Grīnberga, Sintijas Bāliņas un d.c. simtu LIETU !

ASTRĪDA BABĀNE, kura ilgu laiku strādāja R. Bunkas “kantorī”, liecināja H- 86: KAS IR ŠIS KANTORIS un ar ko tas R. Bunkas vadībā nodarbojas ! Arī bijusī tiesnese SANDRA BRIĶE ir gatava liecināt par šodienas bandītisko “tiesībnieku” noziegumiem pret valsti un tautu !

Atbilde, protams, ka netika saņemta !

Šodien jau ir saprotams, kāpēc “ne šī un arī ne tā” iestāde nesniedza atbildi. Iekšlietu ministrs Sandis Ģirģens izrādās ir PSRS okupācijas režīma represīvo(KGB) struktūru ieliktenis, kuram “patrons” ir VDK 5. daļas 7. nodaļas vadītājs, slepkava un valsts izlaupītājs Guntis Indriksons, kuram, pēc visiem starptautiskiem LIKUMIEM, bija jābūt jau pakārtam pēc PSRS sabrukuma. Tātad, pilnīgi saprotams, ka puskrievs un krieviskā vidē augušais S. Ģirģens, nekad nenostāsies pret savu ideoloģisko ģimeni !

Kas attiecās uz Tieslietu ministru, tad viņa iespējas(pagaidām) ir ļoti ierobežotas, jo viņam pat nedod iespēju izsacīties valdības sēdēs. Viņš arī atklāti ir paziņojis, ka no “skatuves” ir jānovāc visi komunisti un čekisti. Nav grūti iedomāties, kādu ienaidnieku ielenkumā viņam iznāk darboties. Jo, ja uzvar J. Bordāna “programma”, tad restes un karātavas draud visai šodienas Latvijas valdošajai ELITEI, ar Kariņu un Levitu priekšgalā. Tas jau ir kara pieteikums starptautiskā mērogā, jo Kariņš un Levits ir ES apmācīti cionistu ielikteņi(šiem ārzemju parazītiem nav nekāds sakars ar Latviju)- kur apzogot latviešu tautu kļuvuši par miljonāriem.

Tagad atgriezīsimies pie raksta sākuma, kur ņem naudu ārkārtas situācijās. Tā ir tepat pie “kājām”, dažādu neliešu KONTOS, un pirmkārt: jau pie tiesu izpildītājiem- maksātnespējas administratoriem ! Šie “administratori” ir nekavējoties arestējami kopā ar ģimenēm,- naudas un mantiskie līdzekļi atsavināmi un nododami tautai !!! Par šo neliešu darbību, Kalnmeiera Kantora vadībā, viedu domu izteica LVB priekšsēdis Vilors Eihmanis, kurš arī bija tas, kurš kopā ar tiesnesi Sandru Briķi pieteicās jaunajam Tieslietu ministram J. Bordānam veikt tik aktuālo TIESLIETU SISTĒMAS AUDĪTU, bet tika nesaprotamu argumentu pavadīti, atraidīti. Lūk V. Eihmaņa sacītais par noziedzīgo tiesu izpildītāju  DARBĪBU:

Vilors Eihmanis Administrators · 26. oktobris plkst. 23:22 Katrā ziņā liels solis pretī tiesiskākai valstij jau būtu, ja tiesu izpildītāji un maksātnespējas administratori, kuri faktiski veic tādu tehniski mehānisku juridisku darbu, būtu valsts algotas amatpersonas, nevis šeptmaņi, kuri gozējas miljonāru sarakstos.

Bet, šeit mēs redzam kāda noziedznieka(L.Muciņa), čekas maisu elekcionāra, reakciju uz šo Tiesisko priekšlikumu:

27. oktobris plkst. 14:41 Linards Mucins Vai Vilors nav saīsinājums no Vladimir Iļjič Ļeņin Okvjzbrjskaja Revoļucija? Tad jau saprotama vēlme atgriezties PSRS un reālā sociālismā un celt komunismu lēģeros!!!!! Tiesu izpildītājs kā brīva profesija un VALSTS AMATPERSONA ir atgriešanās pie līdz 1940. okupācijas statusa, kāds eksistē gabdrīz visā ES, it sevišķi pistkomunistiskās valstīs, kuras pieņēma Francijas tiesu izpildītāju minēto modeli. Mēs tikai atjaunojām pirmskara. Ja valsts grib ierobežot, lai palielina IeIeN, nosakot, ka ienākumu virs 1 000 000 € apliek ar nodokli pēc 50 % likmes!!!!!!!!

Šeit par šo centīgo čekas darbinieku un karātavu kandidātu varam izlasīt vairāk:

Vilors Eihmanis definēja VALSTISKU NOSTĀJU, bet viņa oponents, “čekas maisu vētītājs”- Triju Zvaiģžņu Ordeņa īpašnieks L. Muciņš, izteikti lopiski un bandītisku.

Un tagad padomājiet, vai nebūtu teicami, ja LR ģenerālprokuratūru “okupētu” šīs divas personas. Par šo LRTT priekšlikumu būtu ieteicams stingri padomāt Tieslietu ministram &  Saeimai !

21.05.20 LRTT

You may also like...

3 komentāru

  1. Valdis Freimantāls saka:

    Izsaku atzinību un cieņu Sandrai Briķei un Viloram Eihmanim par uzdrošināšanos komunistu un čekistu pretlatviskajai varas bandai piedāvāt cilvēktiesību aizstāvības grupas Helsinki 86 juridisku palīdzību!

    Tas ir vīrišķīgs un godīgs piedāvājums (un tieši laikā)!

    Nožēlojama ir varas attieksme pret draudzīgi pasniegtu Latvijas patriotu roku.

    Nožēlojams ir varas pretlatviskās ofensīvas pašreizējais kurss!

  2. lai atsavinātu, saka:

    ir vajadzīga izpratne. Kā atsavinātājam, tā tam, no kā jāatsavina. Bet – kur viņa ir? Kāds zina, kur pazudusi izpratne? `Dienas rakstā`, kas meklējams linkam pa vidu, runā par solidaritāti un izpratni par ziedošanu un mecenātismu. Arī par idiotismu. Vai izpratne var uzvarēt idiotismu? Vai idiotisms uzvar tāpēc, ka pazaudēta izpratne?

    https://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:-4kYD70k-I0J:https://www.diena.lv/raksts/kd/eksperti-blogeri/neesiet-idioti-14241645+&cd=2&hl=lv&ct=clnk&gl=lv

  3. Armands saka:

    Ejot lasīt pirmo dienu gliemežus satiku kādu angli i pie iespējas palociju savu kroplo angļu valodu. Stāstīju jam par vārda Jānis nozīmi, ka galvenie gada svētki senčiem ir Jānis, bet nevis Līgo, kā to kultivē šajos laikos. Tad tā energija koncentrējas Prussia, ko sauc par balto laiku. Laiks pāriet no vīrišķā uz sievišķo enerģiju dabā. Rusa =Prusa ir divas puses un vārdu Puse var ieraudzīt angliskā Pussy. Viņš nekad nav par tādām lietām aizdomājies, bet aizejot no viņa viesmīlības norādīju, ka Latvijā gāžot komunistu izdzimtenus tiks rauti pušu pasaules mēroga aferisti. Caur Latviju tiek pludinatas daudzas netīras lietas, kā no aust rumiem un rietumiem. Plīstot mazai plaisai saplīsis visa vāze. Tikai pūles jāpieliek pašiem komunikācijā ar citām tautām.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *