Liana Langa. Dzīvojam paRašas infotelpā

Liana Langa

Vaļera Lazarevs, kuru tiesā par latvieša piekaušanu par Ukrainas karogu ap pleciem, nezina latviešu valodu un tajā nerunā, ziņoja Panorāma. Valsts valodas nezināšana izraisa atsvešināšanos no Latvijas valsts, dzīvošanu paRašas infotelpā, naidu pret latviešiem, ukraiņiem – citvalodīgajiem. Tā ir visspilgtākā un bīstamākā naida forma Latvijā – krievu šovinisms, tīša latviešu valodas neprasme, krievijas valsts valodas uzspiešana mums. Viņa sieva vai partnere darbu policijā zaudēja, jo centās piesegt šo noziegumu.

LRTT:

Šeit nevar būt runa par LATVIEŠU VALODAS TĪŠU NEPRAŠANU, bet gan par pavisam ko citu, ko Liānai Langai vajadzēja sacīt, proti, par to, ka Latvijā nav jāmāca okupantus latviski runāt, bet gan par totālu Latvijas dekolonizāciju un visu šo ģenētisko mēslu padzīšanu no MŪSU TĒVZEMES. Šiem izdzimumiem nav vietas starp cilvēkiem, jo viņi tādi nav. Šeit der tikai viens LOZUNGS: NĀVI OKUPANTIEM UN KOLABORACIONISTIEM ! Paradoks, ka šo lozungu izgudroja tieši krievžīdi un, kas teicami šodien piemērojams pret viņiem pašiem. Viņu zvēru instinkts nav nekur izzudis, tas pie pirmās izdevības atkal izvirst.

Ārprāta asinsdarbi Ukrainā tam ir vistiešākais pierādījums. Krievi ir sātanisti vārda tā tiešajā nozīmē, jo nav spējīgi dzīvot bez asinsdarbiem pret citām tautām. Viņus pie dzīvības uztur tikai un vienīgi NĀVES NENERĢIJA ! Latvijā šo ģenētisko kropļu un viņu līdzskrējēji ir neiedomājami daudz. Visas varas un represīvās struktūras sastāv tikai no viņiem !

Slava Ukrainai, nāvi krievu okupantiem !

27.06.23

You may also like...

6 komentāru

  1. AG saka:

    Bet vai Linards zina, ka Liāna nemīl pederastus? :)

  2. no Paardaugavas saka:

    Tādi valeras, agesini, lindermani ir te bieziem slaniem un tos apzinati pietur, sarga, pienem darba, lika un liek valstij svarigos amatos visadi kariņi, rinkēviči, jurkani, urbanovici, elksnini ar mūrniecēm, godmani, sleseri ar aldermanem un citiem nodevejiem, kaa likums, dazados amatos un vadiba jau esosiem. Bet dzintari, koli, iesalnieki, puntuli, parādnieki un zīles izliksies, kā visus šos 30.gadus, ka viss notiek kā normālā valstī, ka viņu persoiskā vide – viņiem Latvija ir latviska un arī viņiem okupantu pēkšņi nav, kā viņu čoms, izskata pēc pretinieks niluška ušakovs to jauki un nacionāliem derīgi definēja! Par pārējiem partiju konformistiem, kangariem, līdējiem ašerādeneim, smiltēniem, sārtrozīgajiem”zemniekiem” un par sarkanmataino jūdu roslikovu bandas “stabilitāti”pat nerunājot. Jo tie tomēr ir visai caurspīdīgi kremlini un ir nepārprotami latviešu valsts ienaidnieki, kā ždanoka, mamikins un citi rubiki! Un visa šī, vientiešiem šķietami dažādu politisko uzskatu varza vienādi cītīgi dara visu, lai okupantu milzu bari turpinātu saimniekot Latvijā, tiktu prettiesiski naturalizēti un ieņemtu arvien augstākus posteņus latviešu valstī. Lai pasaulei nemanāmi latviešu valsti iznīcinātu, kopīgā bandā un bez asinīm, bez kaujām, bez masveidīgas asinizliešanas, tā ļoti “demokrātiski” nalielās baltiešu cilts atlikušo latviskumu iznīcinot!

  3. Janis Biezais saka:

    Lange,tāpat kā daudzi citi nacpatrijoti,ir tādi paši patrioti LR,kā es Ķīnas vai Krievijas.
    Lange ir Krievijas izlūkdienesta produkts,VDK Maskavas filiāles. Kāpēc viņa to darīja? Atbildi nevar saprast. Tāpat kā Arvīda Ulmes ? Tādi patrioti,bet izrādās krievu čekas aģenti. Tāpat kā tā ragana Lidija,kura tagad krievu okupācijā dzīvo tik labi kā nekad,un vēl piesauc visu latviešu tautu. Latviešu tautu,kurai krievi ir atņēmuši mājas,zemi,naudu,nonāvējuši mātes un dēlus…tas man ir neizskaidrojams. Tik daudzus gadus nosēdēt krievu spīdzināšanas cietumos un tagad pievērsties,pārdoties viņiem. Varbūt bērni? Radi….?
    Bet gribētos paspēt jebkurā gadījumā,atgūt brīvībo LR 1918-1940 suverēno LR. Valsti. Un Lidiju notiesāt par kolaboracionismu. Un paresocializēt viņu mazbišku ,viņas dievinātajā LR atjaunotajā,un cietumos “LR” ,tak. Kā teica Gedroc. Tak dārgi sanāk.
    Pat aizmirstiet…nebūs jums te norvēģijas vai pat Igaunijas,vai Lietuvas cietumu. Būs tādi paši,kādus paši tadījāt. Esošie. Un kolaboranti u cionisti,sēdēsiet kopā. Un nekādā gadījumā jūsu tiesības netiks vairāk ,priviliģēti aizsargātas. Mūsu valstī nihilisms nedarbojas. Sēdēsiet kopā ar visiem kriminālnoziedzniekiem. Jūs esat tādi paši noziedznieki,kā visi pārējie. Aizmirstiet par politiskajām zonām vai sarkanajām. Mēs taču nevaram okupācijas valsts ierēdņus un dalībniekus,priviliaģitēt. Tā veidojot krievijas noziedzīgo pasauli.
    Cirvis pār jums pašiem ir kritis. Un to jūs esat nopelnījuši ar savu uzvedību antilatvisko,anticilvēcisko…. .

  4. no šīs zemes saka:

    Vai viņi ir kropļi? Jāatzīst,ka jā,jo viņu Latvijā ir ļoti par daudz,un viņi kropļo visu. Normāls cilvēks to nedarītu. Tātad,a priori… .
    Teiksiet,ka šī ir kropla loģika. Bet kā gan citādi,ja vide ir sakropļota kopš 1940.,un,varbūt, no Briesmīgā Īvāna laikiem. Loģika atbilstoša videi,nebij tādu veidot! Lai nu saņem!
    Tad vēl Melnais,lai par šo vārdu man piedod trakais Latvijas nēģeris,Bruņinieks ar Dīčland ūber alles,un tā viss pa riņķi. Pie visa vienmēr vainīgs baurs,gan buržnacionālis,gan buržnacisti,kā tagad Ukrainā.
    Liktens ir viena vienīga grēku uzlikšana,gluži kā žīdu bībelē.
    Arī tagad grēkus krauj no abām pusēm,gan iekļaujošus,gan genderiskus,gan citus demokrātiski anti- fašistiskus. Gribas teikt:-Velns lai parauj,ko jūs visi te meklējiet! Tinieties ar savām pātaru grāmatām! Vai mums pašiem savu nelaimju par maz?-

  5. 35678 saka:

    Visi kredīti,nu jau 8 miljardi,kurus par 30 gadiem ,no bankām ir paņēmusi Krivijas vara pār okupēto LV. Caur okupantu rokām…un viltus patriotēm Langēm un Kārļiem…. Tas nav saistoši manai tautai un LR neatjaunotai. Varbūt nezinošam latvietim var likties,ka tā nevar būt…jo ta TV Panorāma tak teica…,,bet šeit ir Krievijas totalitārā vara. Un VDD ir Krievijas FSB filiāle,pār okupēto ar Krievijas impēriju. Runājot tīkamas lietas latvietim. Kā viņi,tas ir VDK LPSR cīnās pret …,ar Langi un Uļmani priekšgalā.. jau tagad,jo Īvans,gorbunovs,arvīds…,viņiem ir jāsaņemj cietumsods. No mūsu LR Politpolicijas izvirzītās apsūdzības,prokurora un tiesas taisnīgās. Ne jau šodienas VDD/FSB KF.

  6. Anonīms saka:

    Nūja! Ka nu nemoties ar dzelžiem nopirk reiz pa visām reizēm elektro generator un vajag flexi, lai metālus var zāģēt, bet to piesledzis pie ģeneratora tas nestrādā. Aizbraucis līdz veikalam atpakaļ tas strādā, bet atbraucis atpakaļ tas tomēr pie ģeneratora nestrādā. Tā nu vesela saimnieciskā diena ir sačakarēta un tās domas par tiem sranijiem mynicipaliem policajiem, ka neredzēt viņos zhidus nekādi nevar ne saredzēt, bet tomēr, ja tie būtu saprātīgi cilvēki, tad domāt varētu savādāk. Protams viņi ir pedorasti, kas dzīvo vien uz cilvēku bēdu rēķina un tos rēķinus viņi cilvēkiem izraksta apzināti, lai tik būtu vairāk bēdu! Vien domā, kā cilvēkus izēst no savas zemes ārā un ieslēdzot netu parādās kāda ziņa par Saulkrastiem. Kāda banda, kas saņemusi Latvijā uzturēšanas atļauju no Krievijas ar brataniem no Ukrainas nogalejusi sievieti kurai gribējuši piespiest parakstīties par 3 miljonu nekustamā īpašuma par formēšanu. Tā nu arī tiem, kas bļaustās tās slavas dziesmas Ukrainai ir ja aizdomājas par kādiem mēsliem tie Ukraini dzīvodami Latvijā var atvērt kafejnīcas un pirkt īpašumus, ja tai pašā laikā latvietim visādi raksta sodus par sīkumiem. Vai tā būtu uzņēmēj darbība, vai nekustamā īpašuma apsaimniekošana tie lien auguma latvietim. Tā beda nav no 1940.gada, bet arī tanī Latvijas republika bij pilns ar judasam un īpaši Zemgalē no kurienes arī tā nacionālā augstprātība, ko Grantins apjysmo – Ulmanisms. Kā būtu bijis, ja tādas maldus nacionālās diktatūras nebūtu nav zināms, bet tai laikā liecināja ļaudis par Ulmaņa nodevību un arī sociāldemokrātu sadarbošanos ar komunistiem. Visu pirms ir visi varas koridori jātīra, lai kaut kas var mainīties. Tas nozīmē, ka ir vajadzīgi latviešiem ieroci, bet to latviešiem nav un īpaši neizskatās, ka Nato militārie spēki būtu ieinteresēti iztīrīt Latviju no okupantiem. Ja viņi to nedara, tad latviešiem ir pizdec! Negribas runāt netīrības, bet norādu mātei latgalietei, ka dzīvē tā zajebali, ka gribās ņemt cirvi un iet cirst galvas nost tiem sranijiem policajiem. Te nu protams mātes īpatnības, ka vajag miera valodu runāt, bet vai indiāņiem gribējās runāt miera valodu ar savas zemes apzadzēji!? Tā kristīgā morāle ir ļoti savdabīga, kā Pāvests deva svētību slaktet tautas ārā no viņu zemēm tiridami tā arī krievu pareizticība svētī slepkavas, bet uzdrošināties sevi aizstāvēt uzreiz kļūsti par nacistu. Protams visus vajag ārā no Latvijas i nekādas runas par palikšanu Latvijā nevar būt, bet problēma, kā to izdarīt, ja latviets tā jau ir iz mirstība?

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *