Māris M. arī turpina Freimantāla “tēmu”

Māris M: Fragments no Brastiņu Ernesta grāmatas Mūsu Dievestības tūkstošgadīga apkarošana:

„Apkarošana, kas šai laikā iesākās, tūkstoš gadu ilgi noris pa lielākai daļai divējādi, proti, ar varu un ar nevalodu. Zobins(domāts zobens) un niecināšana vienlīdz asiem asmeņiem kapāja to labāko, ko baltu tautas bija kā dārgumu glabājušas. Vara un nevaloda visdažādākos veidos izlietotas mūsu senreliģijas nobeigšanai. Raksturīgi, ka līdz tam laikam, kamēr uzbrucēji vēl nav galīgi ieņēmuši savas cīņas vietas, par baltiem tiek runātas tikai labas valodas. Sveštautieši savos aprakstos liecina, ka balti jeb aisti ir cilvēcīga miermīlīga, strādīga un dievbijīga tauta. Jau gotu mūks Jordāns savā 551. g. izdotā hronikā min aistu miermīlību: „pavisam miermīlīga ļaužu cilts“ (pacatum hominum genus omnino); un Tacits – viņu pacietību, strādīgumu. Apkarošanas sākuma laikā Brēmenes Ādams tur zāmzemiešus jeb prūšus (Sembi vēl Pruzzi) par stingriem pagāniem, bet ļoti labsirdīgiem cilvēkiem (homines humanissimi), kuriem esot ļoti daudz krietnu un slavējamu īpašību un ierašu; viņi žēlsirdīgi palīdzot nelaimīgiem, parādot līdzjūtību trūkuma cietējiem, esot viesmīlīgi pret svešiniekiem, tikai viena vaina viņiem piemītot, proti, viņi negribot pieņemt kristīgo ticību un nekad neatļaujot svešiniekam tuvoties savām svētbirzēm un avotiem. Simts gadus vēlāk to pašu zina liecināt Helmolds (ap 1150. g.): „Vēl daudz slavējama varētu teikt par šās tautas tikumiem, ja vien tiem būtu kristīga ticība“ (Muita poterant dici de hoc populo laudabilia in moribus, si haberunt solam fidem Christi). Bet jau tad, kad vācu krustneši siro pa prūšu zemi, hronists Duisburgs par viņiem saka: „Šīs ļaunās tautas vidū . . .“ utt. Kristiešu smago zobenu vēzienus turpmāk pavada naida uzkurta mēlnesība, aprunāšana un nevaloda. Piepeši tikumiski krietnie aisti top ļauni, neganti, nekrietni un bezdievīgi. Kristīgā Eiropā izplatītas, šīs nevalodas saceļ dabīgu sašutumu un svētu dziņu šo briesmīgo tautu iznīdēt no zemes virsas.“

Līdzību ar šodienu, domāju, katrs var saskatīt, tikai klāt nācis vēl tas, ka tagad mums pašiem jau cenšas iepotēt, cik slikti esam.

LRTT

“Latvieši- maza skaudīga tautiņa… ?”

Sātaniskais ļaunums ir pārņēmis neCILVĒKUS. CILVĒKS nekad nav spējīgs ko tādu pasacīt uz savu, neiedomājamu ciešanu pārdzīvojušu, tautu ! Un kāda ne- konsekvence viņas runā: “No mutes mutē, neatceroties pirmavotu…”, bet tūlīt tie “avoti”- Garlībs Merķelis, Jānis Stradiņš…, tiek nosaukti ! Kāds komentāros šo “lulli” cenšas aizstāvēt: jo, lūk, viņai tā esot jāsaka, lai saglabātu savu darbu…. ! Protams, ka daļēji tas tā arī ir, bet izteiksmes formu var veidot pilnīgi savādāku… . Un, ja tas netiek pieļauts, tad “skaļi” jāatsakās no darba, lai saglabātu savu cilvēka statusu ! Šis, kā redzam, nav bijis tas gadījums. Visam spīd cauri pašas Baibas viedoklis. Viņa nav pieskaitāma CILVĒKAM ! Tādi neCILVĒKI šodien pārvalda SABIEDRĪBAS INFORMATĪVO TELPU ! JAUNAJĀ LAIKMETĀ, kurš jau KLAUVĒ pie durvīm, šiem pagātnes atšķaukām vieta neatradīsies… .

Lūk, šādu izdzimumu izteikumi par mūsu tautu, tiek uzskatīti par augstāko PATIESĪBAS izpausmi ! Vai vēl ir jāpaskaidro, kādiem spēkiem kalpo tādas “baibas lulles” ?
Šeit redzamie ir augstākās “kastas” latviešu tautas ienaidnieki, kuriem “lullīte” ir piebiedrojusies. Lulles šefs un pavēlnieks ir pirmais šajā foto-matricā.

28.03.20

Liekas, ka te M. Laitmans jau runā par JAUNĀ LAIKMETA sākumu:

https://www.facebook.com/laitmanru/videos/2505259206454184/

You may also like...

14 komentārs

  1. Anonīms saka:

    tikai slāviem piemīt niķis atrast “peramo zēnu” nelietīgo kungu barā ! :(

    Nevis luļļu aizstāvēšanai bet hierarhijā augstāko atgādināšanai bija teksts:
    – Nevajag aizmirst arī redaktoru nopelnus luļļu materiālā stimulēšanā – nerakstīsi kā no tevis prasa – varēsi kārt zobus vadzī ! –

    No kāda pi te var izzīst “aizstāvēšanu” ?
    Būsim, tomēr, godīgi !!!!

    Komentāri (arī šajā saitā) ir atgādinājumi par vēsturiski notikušo, nevis jauns sacerējums par abstraktu tēmu !

  2. ... saka:

    Ap 2006. gadu,kāda darba apstākļos sastapta sieviete,man stāstīja,ka Rīgā bijis un ,,KaBAALas mācības,, vedis, Pasaules slavenais Meistars Laitmans.
    Macibas iesākušās ar kārdinošu informāciju par gaidāmo bagatību un pārticību it visā,kas sekošot pec šo ,,kursu,, laimīgās beigšanas.
    Kā uzskatāmu piemēru ,slavenais lektors,minējis savu skolnieci,savu vislielāko
    lepnumu – Madonnu,skatuves stāru! Viņš minējis vel kādus,bet es atceros personīgi
    šo vienu…
    Meitene ,liekas daļēji latviete,daļēji žīdiete,pēc ārienes un Rīgas latviešu dialekta.Viņa bija sajūsmā un sarkans diedziņš,ap roku, apliecinaja piederibu
    šai mācībai.
    Ap 2013. gadu netā bija piejama intervija,par tajā brīdī šokējosu tēmu-
    ar Laitmanu un kādu slāvu žurnālistu. Intevijā bija jautajumi un atbildes par-
    -žīdi un gojas,
    -rituāli ar spīdzināšanu,nogalināšanu un asins dzeršanu,
    -upuru miesa ,,likvidējas,, MacDonalds ēstuvēs,
    -mazu (goju* bērnu izmantošana izvirtības orģijās…

    Un,ziniet, Laitmans tikpat PRAGMĀTISKI, mierigi un inteliģenti maigā ,labsirdīga
    opīša balsī, atbildēja uz visiem jautajumiem,neko nenoliedza,visu,,laipni,,
    izskaidroja tādā nozīmē… ka MUMS PAREJIEM ar visu to ir JASAMIERINĀS un jauztver tas pilnīgi NORMĀLI! Ka tā tas DABĀ,redz, iekārtots,ka VIENI dara un darīs !!! ,ka gribēs,bet citi raudās ,stenēs un žēli sūdzēsies.

    Vienīgi tagad, VECAIS VELNS runā par pilnīgi pretēju tēmu,bet akurāt tai pašā
    pragmatismā.

  3. Valdis Freimantāls saka:

    Vēršos pie Māra ar priekšlikumu.

    Domāju, mums jāorganizē Latvijas amatbandītu pretlatvisko noziegumu kataloga sastādīšana. (Ar sadalījumu par kaitējuma sfērām jeb nozarēm).

    Pieļauju, ka šī kataloga reģistrā būs liels skaits valsts augsto krēslu deldētāji.

    Tie ir cilvēkveidīgi parazīti ar pretlatvisku ievirzi.

    Vajadzētu ārpuss Latvijas radīt interneta vietni, kur katrs varētu BRĪVI iesūtīt un pamatot šo “neizvietojamo” izdzimteņu reģistrēšanas nepieciešamību, lai atbrīvotu Latviju no pretlatviskajiem, (labi maskētajiem) “asinssūcējiem”!

    Vietnes nosaukums varētu būt : “Rokasgrāmata latviskuma atjaunotājiem”.

    Pirmajā un svarīgākajā nodaļā jāiekļauj visi, kuri apkarojuši Helsinki 86 cilvēktiesību aktīvistus un DAUDZBĒRNU latviskās ģimenes!

    Ar pirmās nodaļas reģistrētajiem “strādās” satarptautiska juristu cilvēktiesību pārkāpumu izmeklēšanas brīvprātīga komisija.

    Latvija varētu būt pirmā valsts pasaulē, kas uzsākusi šo humāno, valsts attīstības nodrošināšanas un pašattīrīšanās praksi!

    Šis varētu būt labs pienesums cilvēcei kopumā.

  4. Anonīms saka:

    šis un tas no citas pieredzes.
    Kurš zin, vai nekad nenoderēs:

    https://youtu.be/jOyVEqE4BjY

  5. VAI NEVARēTU saka:

    Vai nevarētu ka tas anonymous uzmeklētu citu saitu……

  6. tas kabalists saka:

    Tas kabalists runā kā katru reizi vajadzīgs,tā ir ebreju visvarenība…..

  7. Anonīms saka:

    vai VAI NEVARēTU nevarētu savu strausa politikas sludināšanu veikt kādā citā saitā ?
    Lienoša nelasīt, neskatīties, neklausīties pozīcijas zombēšana ??
    Nepatīk – nelasi ! Lasīs citi, kuri domā līdzi !

  8. starp citu saka:

    1940.g. olimpiādei bija jābūt Japānā. Nebija. 2020.g.?

  9. Anonīms saka:

    Ar ko atšķiras Latvijas situācija ? –

    https://youtu.be/Dn00EN1GrjE

  10. neatpalieciet! saka:

    Klausieties, un, kam ausis – lai dzird: ar pilnīgi visu procesu ciparizēšanu (diagnožu, tiesu spriedumu, izglītības, finansu sistēmas, sociālās un visu citu sfēru ciparizēšanu) viss tiek bīdīts uz to, lai tava, tavu bērnu, tavu tuvinieku, tavas tautas, pašas cilvēces iznīcināšana, katra cilvēka domu, emociju, pat miesiskā stāvokļa kontrolēšana un čakarēšana tev pašam sāk šķist dabiska, vajadzīga, paša izvēlēta, kā smejies, kopējam / ;)) / labumam nepieciešama. Pat – ja tas ir kosmiska mēroga noziegums. Neatpalieciet, nekrāmējiet šeit vecu informāciju.

    https://www.draugiem.lv/blogs/post/16470554?utm_source=say

  11. slava saka:

    Vai tad slavam nav kur uzrakstīt,vai tikai Tribunālam???????

  12. to 2020. gada 30. März um 7.00 Uhr saka:

    “… slava sagt:
    2020. gada 30. März um 7.00 Uhr
    Vai tad slavam nav kur uzrakstīt,vai tikai Tribunālam??????? …”

    Pats sev uzdodi jautājumu ?

  13. raksti saka:

    GLĀBSIM LATVIJU!
    Tikai skaidri zinot ceļu, par kuru jāiet, mēs sasniegsim mērķi.
    Latvija toreiz un tagad.
    22. janvāris, 2015 pl. 17:49, 5 komentāri
    Latvija toreiz un tagad.

    Pirmskara Latviju mūsu senči izcīnīja grūtās un asiņainās cīņās reizē karojot pret diviem ienaidniekiem, kā austrumos pret krieviem, tā rietumos pret vāciešiem. Nupat iznākušajā grāmatā „Labie gadi” tās autors Alfrēds Bērziņš raksta: 630 dienas ilgajā atbrīvošanās karā Latvija zaudēja 154 kritušos un bezvēsts pazudušos virsniekus un 2880 kareivjus (citāta beigas). Liela daļa virsnieku pēc kara sekmīgi piedalījās jaunās Latvijas valsts veidošanā un pārvaldīšanā un bija mūsu valstij uzticīgi miera laikā, tik pat, cik atbrīvošanās cīņās.

    Diemžēl to nevar teikt par mūsu šodienas Latvijas valsts vadītājiem, sevišķi neatkarības sākumā. Ļoti daudzi no viņiem agrāk tādu neatkarīgu Latviju pat sapņos negribēja redzēt. Viņi veikli izmantoja savu agrāko gadu pieredzi propagandas un vadošā darbā, lai nobīdītu malā cilvēkus, kuri tiešām no sirds vēlējās atjaunot brīvu un neatkarīgu Latviju. Pēdējā LPSR AP notika diskusija, kādu Latviju turpināt? Tika piedāvāti trīs varianti: turpināt tādu pašu AP kā līdz šim, otrs variants bija Juristu biedrības piedāvātais tautas vēlēts prezidents un trešais variants Tautas sapulce. Diemžēl šīs AP darbības laiks beidzās un netika izdarīta nekāda izvēle.

    Pēdējā AP tās darbības sākumā bija diskusijas par pilsonības jautājumiem, bet kādu Latviju turpināt, tādu diskusiju stenogrammās es neatradu. Man atmiņā ir Gorbunova jautājums, kādu Latviju turpināt? Pats tālāk ieteica turpināt Stučkas Latviju, jo tā esot bijuse demokrātiska republika, bet Ulmaņa Latvija bijuse diktatūra. Uz šādu piedāvājumu deputātos bija dzirdama liela neapmierinātība. Tad es atceros Gorbunova tālāk teikto: Tādā gadījumā Latvija jāveido kā daudzpartiju parlamentāra valsts, jo tāda ir pasaules valstu prakse (citāta beigas). Diemžēl nebija neviena deputāta, kurš atgādinātu, ka šāda parlamentāra valsts, Latvija jau bija un guva ļoti negatīvu pieredzi. Latvija savus labākos gadus sasniedza drīzāk kā prezidentāla republika ar ļoti plašām prezidenta pilnvarām. Nav tiesa, ka K. Ulmanis darīja visu viens pats. Vēlreiz gribu citēt A. Bērziņu: Pirmo Ministru kabinetu Ulmanis pēc pārmaiņām sastādīja, vadoties ne vien no piemērotības, bet arī no piederības agrākiem Saeimas nogrupējumiem, īstenībā tā bija neoficiāla koalīcijas valdība, kurā ienāca ministri vai no visām lielākām latviešu pilsoniskām partijām (citāta beigas).

    Izvēloties parlamentāras valsts modeli, bijušie kompartijas līderi labi saprata, ka pārējās partijas nebūs spējīgas konkurēt ar viņu politiskā darba pieredzi un viņi būs vadošā partija Latvijas Ceļš. Pēdējās AP laikā premjera Godmaņa vadībā sākās visaptveroša Latvijas ekonomikas un saimnieciskās dzīves graušana. Tieši tādēļ Godmanis nebija iecienīts premjers iedzīvotāju vidū un uzņemoties vadīt Tautas Frontes frakciju pirms 5. Saeimas vēlēšanām, apzināti panāca to, ka cilvēki vairs nebalsoja par TF un tā neiekļuva Saeimā.

    Vienlaicīgi šajā periodā aktīvi sāka savu darbību Inerfronte. Žurnālists M. Ziemiņš savā grāmatā Trešā Atmoda raksta: Sevišķi slepenās Kremļa instrukcijas Latvijā pārpublicēja Interfrontes laikraksts Jūrmala krievu valodā. Tajā ir vesela sistēma rūpīgi pārdomātu pamācību, kā ieņemtajā valstī panākt pilnīgu metropoles ietekmi. Pavisam instrukcijā ir 45 punkti. Lūk tikai daži no tiem. Likumdošanā jāpanāk, lai visi tiesiskie un organizātoriskie rīkojumi nebūtu precīzi un saskaņoti. Panākt, lai tiktu izveidotas uz reiz vairākas komisijas, neviena no kurām nebūtu tiesīga pieņemt galīgo lēmumu. Panākt visu līmeņu administratīvā aparāta maksimālu palielinājumu, pieņemt darbā tādas personas, kas centīgi pilda uzticētos pienākumus, bet neiedziļinās lietas būtībā. Politiku attiecībā uz individuālo zemniecību, veidot tādu, lai saimniekošana neatmaksātos, ražotā produkcija būtu zemas kvalitātes, bet pārtiku iztikai nāktos ievest. Panākt, lai visos amatos strādājošie saņemtu pēc iespējas zemākas algas, jo sevišķi veselības, izglītības un tiesu sistēmā strādājošie. Nesaukt pie atbildības tās personas, kuras partija izvirzījuse vadošā amatā, īpašos gadījumos pārcelt paaugstinātā amatā citur. Censties privatizēt visus lielos objektus: fabrikas, veikalus, namus Jūrmalā. Jo vairāk mēs šeit būsim, jo drīzāk mēs Latviju atgriezīsim Krievijas sastāvā (citāta beigas).

    Šodien varam droši apgalvot, ka visi šīs instrukcijas norādījumi ir izpildīti ar ļoti lielu uzviju. Mūsu valsti pat cilvēki ir masveidā pametuši, zeme pārdota, meži izcirsti un pārdoti. Mēs tiekam virzīti pēc Ukrainas scenārija. Vispirms valsti noved līdz bankrotam, tad sākas ekonomiskie nemieri, kuri pāraug politiskos ar krievu aktīvistiem priekšgalā un Krievijas karogu gaisā.

    Šodienas Latvijas valstiskuma saglabāšanas vienīgā izeja ir strauja ražošanas attīstība, lai maksimāli palielinātu iedzīvotāju nodarbinātību. Vispiemērotākais Latvijas tautsaimniecības modelis būtu, kad mūsu lauki mūs visus pabaro, bet pilsētas visus apkalpo, iespējamo eksportējam, bet importējam tikai to, ko paši nespējam saražot. K. Ketners kopā ar O. Lukāšinu sarakstītā grāmatā „Nodokļi ES un Latvijā” raksta: Nodokļu politika ir instruments, ar kura palīdzību var ietekmēt valsts ekonomiku, stimulēt vai bremzēt kādas nozares vai tautsaimniecības sektora attīstību, ietekmēt kādas valsts teritorijas attīstību (citāta beigas).

    Tad kāda ir mūsu nodokļu politika? Mums galvenais ir PVN tipa nodoklis, kurš reizē arī saucās patēriņa nodoklis. Bet kas ir patēriņš? Nav vienalga, vai es nopērku degvielu, ieleju vieglajā mašīnā un braucu uz Jūrmalu atpūsties, vai ieleju traktorā un braucu art. Pirmajā gadījumā tas tiešām ir patēriņš, bet otrajā ražošana. Maksājot ražošanas sākumā, tā saucamo PVN priekšapmaksu, mums izņem pašreiz 21% no ražošanai paredzētiem līdzekļiem!!! Lai nodoklis būtu labvēlīgāks ražošanas attīstībai, to nekādā gadījumā nedrīkst iekasēt no ieguldījumiem ražošanā. Tas būtu pieļaujams tikai valstīs ar augsti attīstītu ražošanu, nolūkā lai gūtu lielākus ieņēmumus budžetā uz tālākas ražošanas attīstības rēķina. Eiropas attīstītākās valstis, tādas kā Vācija, Anglija, Skandināvijas valstis un citas, ir spējīgas iekasēt ražošanai neizdevīgāku nodokli, reizē saņemt budžetā lielākus ieņēmumus. Turpretim valstis ar vājāku ekonomiku spēj maksāt ražošanas attīstībai labvēlīgāku nodokli, bet ieņēmumus budžetā var palielināt tikai palielinot ražotāju un nodokļu maksātāju sakaitu.

    Šādu nodokli ar likumu pieņēma jau 1990.gada 20.decembrī. Rūpnieciskā ražošanā tas bija peļņas nodoklis, bet lauksaimniecībā zemes nodoklis. Peļņas nodokli, kā zināms, aprēķina no uzņēmuma gūtās peļņas. To savukārt aprēķina no uzņēmuma gūtiem bruto ieņēmumiem atskaitot ražošanas izmaksas, tai skaitā arī normālas darba algas, no kurām atskaita iemaksas pensiju fondā. Šajā gadījumā neiekasētā PVN priekšapmaksa iet cauri ražošanas procesam un dod reālu lielāku preces pievienoto vērtību, līdz ar to lielāku peļņas nodokli.

    ASV pie preču cenas skaita klāt katrā štatā savādāku pārdošanas nodokli. Lielākais šāds nodoklis ir Kalifornijas štatā 8,25%. Pārējos štatos mazāks, bet piecos štatos ar cilvēkiem nelabvēlīgiem darba un dzīves apstākļiem nodokļa nav. Tāds ir arī Aļaskas štats.

    Kādu patēriņa nodokli mēs varam iekasēt no Latvijas pamestajām nomalēm? Tagad arī šeit varētu piemērot samazinātu patēriņa nodokli. Peļņas un pārdošanas nodokļus var samazināt visos attālākos valsts nostūros. Tas ievērojami veicinātu šo pamesto vietu attīstību. Vēlreiz gribu citēt K. Ketneru un O. Lukāšinu: Nodokļiem un nodevām jāveicina valsts sociālā un ekonomiskā attīstība. To var panākt, samazinot un diferencējot nodokļu likmes un piešķirot nodokļu atlaides. (citāta beigas)

    Tieši tāpat ir diferencēts lauksaimniecībā zemes nodoklis. Tika noteikts, ka saimniecības Rīgas tuvumā maksās pat 96 rubļus par ha. aramzemes, bet Latgalē atsevišķas saimniecības maksāja tikai 10 rubļus par ha. aramzemes. Tā toreiz bija paredzēts vienmērīgi attīstīt mūsu valsti.

    Diemžēl jau 1994. gadā 5. Saeima šos likumus atcēla un ieviesa PVN. Pirms 12. Saeimas vēlēšanām iesūtīju partijām NSL, Reģionu partijai, NA un Konservatīvajai partijai ierosinājumu vismaz izskatīt šādas nodokļu reformas. Diemžēl neviena no minētajām partijām pat neturēja par vajadzību atbildēt. Tad kādas pārmaiņas mēs varam gaidīt? Pilnīgi nekādas!! Solījumi samazināt UIN vai IIN neko nedos, jo mums jau nav vairs ne ražotāju ne arī strādājošo, kam šos nodokļus samazināt. Arī prasība samazināt PVN pārtikai tikai ļaus iedzīvotājiem nedaudz samazināt izdevumus, bet samazinās budžeta ieņēmumus un kopējo ražošanu neietekmēs. Darba spējīgo cilvēku brīva iespēja meklēt darbu citās ES valstīs ir tikai vienīgā izeja šiem cilvēkiem, bet mūsu valstij tā ir katastrofa. Kad pirms kara cilvēki masveidā gribēja pamest Latviju, bet Ulmanis to neļāva jautājot, kas notiks ar Latviju, ja mēs visi viņu pametīsim? Tieši tāpat es gribu jautāt tagad, kas notiks ar Latviju, ja mēs turpināsim viņu pamest? Tāpēc es aicinu ikvienu lapas apmeklētāju piedalīties izsakot savu viedokli komentāru veidā. Neviens cits mūsu vietā neko nedarīs. Mūsu pārticība ir jāizcīna tikai mums pašiem.

    Jānis Labrencis 2014-10-20

    5 komentāri – Latvija toreiz un tagad.
    Inga Robalte – 4. februāris, 2015 pl. 22:35
    Es pilnīgi piekrītu Jums un arī pārdzīvoju par savu Tēvu zemi. Esmu izglītota, ir Maģistra grāds un darba pieredze, bet savās ” mājās”, t.i., savā valstī neesmu vajadzīga (izņemot savu ģimeni). Nav vajadzīgi ne mēs – darbaspējīgie cilvēki, ne mūsu bērni. Viss, kas notiek Latvijā ir speciāli “izveidots” . Tas ir Genocīds pret visiem Latvijas iedzīvotājiem.
    Uzskatu, ka Latvijā noteikti vajag mainīt nodokļu sistēmu, tā ir jādiferencē. Tāpat noteikti jānosaka minimālais stundas likmes maksājums, kā tas ir Anglijā.
    Jānis Labrencis – 5. februāris, 2015 pl. 14:32
    Paldies,Inga! Tad varu teikt, ka vienu domubiedru esmu atradis. Arī man ir nojauta, ka mūs vada viena gara roka. Jaunās partijas tiek dibinātas ar nolūku ievilkt SC valdībā. Ceru, ka izlasījāt, kā pēdējā AP izvēlējās kādu Latviju turpināt. Es neko neesmu jaunu izgudrojis tikai ievācu informāciju un saliku kopā. Ir man flešā ierakstītas prezentācijas strukturālās shēmas, bet nav jau kam rādīt. Esmu sastapis interesentus no abām galējībām. Milzīgi pārgudrus, kuri neko negrib dzirdēt un tādus, kuri neko nesaprot. Tikai tā turpināsim!!!
    Modris Slava – 3. marts, 2015 pl. 16:04
    Stājies NA un iesniedz savus priekšlikumus “no iekšienes”.
    Jānis Labrencis – 4. marts, 2015 pl. 10:15
    Jau pirms vēlēšanām aizrakstīju vēstuli uz NA ar atsuksmi uz viņu pašu programmu, rakstīju, ka esmu ieskicējis ieteikumus, kā to visu izpildīt. Diemžēl pat neatbildēja. Secināju, ka pilnīgi visi, kuri ir kautkādā apritē vai pie varas, vispār nenojauš, ka var rīkoties savādāk. Tikai šausminās, ka PVN nauda ies zudumā, bet nesaprot, ka tā tikpat daudz tiek iekasēta savādāka veidā , kā peļņas nodoklis.
    roma – 8. decembris, 2016 pl. 19:47
    šodien tas ir pārak maigi aukleties, nekas nemainīsies, ne šie deput,,, nosaka būt,, vai nebūt,bet daži kungi, kuriem ne silts ne aukst, Tas būtu ta ka daba, mes iznīcinam ta saucamos plesoņas, tie ir sanitāri īteniba, bet šie ir briesmīgaki. PSSR laikos bija tads vards MAFIJA un mes šausminajamies, tad vismaz bija likums un tas tika ieverots, vismaz mūsu valsts mēroga, bet šodien kas notiek, tauta grimst nabadzība,{tautas kalpi,locekli} cel sev un sev pietūvinatiem algas?????? kas tas ir? jarakst būtu parto un sabiedrotos meklet kas palīdzetu vakt parakstus, interesanti no kadiem nodokliem gatavojas naudas europas kopienai, jaunieši aizbrauc, pensionari izmirst,?????

  14. >> 2020. gada 30. März um 15.20 Uhr saka:

    Diemžēl – jūsu raksts noder tikai kā salīdzinājums
    ar Latvijas brīvvalsti !

    Pat toreiz VIENS žīds ielika pamatos mīnu ar laika
    degli !
    Kur pretīm mūsdienās vara ir 100 % krakovas un
    ne krakovas žīdu rokās un “tauta” satāv 90 %
    no civilokupantiem, kuriem tiek dažādi pabalsti,
    atvieglojumi, prēmijas par to, ka nekas nepieder…

    Lai ar štruntīgi, bet kā nebūt izdzīvot var, toties
    “nav jāvergo”, tāpēc, par spīti latviešiem, var balsot
    par “savējiem”, kuriem, 5 minūtes pēc ievēlēšanas,
    iestājas “atmiņas zudums” par sasolīto…

    Pat, ja kāds ir izsvītrojis kādu nelieti no biļetena,
    viņš, vienalga, ir nobalsojis par “partiju” kopumā
    un pēc tam jau “robos” tiks ielikti “vajadzīgie”
    (cimdaru sistēma).
    Pēc pāris mēnešiem pierādījumi(biļetēni) tiek
    iznīcināti(ar paskaidrojumu ka nav vietas kur
    glabāt :-)) ) un… visi gali ūdenī !
    Toties veselus 4 gadus likumīgie zagļi var
    izlaupīt budžetu, tā jau niecīgos dabas resursus,
    ģeogrāfiskās priekšrocības, brīvvalsts zeltu utt.

    Vai nav VEIKSMES STĀSTS ?!!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *