Vainīgo neesot, saka Kalnmeiers, esot tikai liktenis

www.tautastribunals.eu-12

Noskaties video.

Mums ir pietiekoši liels Garīgi nacionālais potenciāls.

Vajag tikai mazu dzirksti, lai aizraidītu uz Elli krievžīdiskos cionistu- komunistu noziedzniekus:http://www.delfi.lv/sports/news/rigas_dinamo/news/khl-pardoma-un-rigas-dinamo-sova-saskata-nacisma-simboliem-lidzigus-rakstus.d?id=43849840

===========================================================================

Tiek meklēti vainīgie, kuri vainojami pie MAXSIMA traģēdijas.

Esot veseli 107 „aizdomīgie” iztaujāti, bet visiem esot „aļibis”, kā teica misters bēleģ- Nils Ušākovs, un tāpēc neviens neesot aizturēts.

Nu tieši tāpat kā pirmspēdējā traģēdijā, kad uz ielas palika 2 500 Liepājas Metalurga strādnieki.

Viss esot okey !

Viss noticis likuma ietvaros !!!

Žīdu banda, ar vietējiem komunistiem priekšgalā, sabāza kabatās vairākus simtus miljonus latviešu tautai piederošo „zaļo” un turpina dzīvot zaļi. Tas viss notiek ar „premjera” un „prezidenta” svētību.

Petersgodmanis-dinēvičs-škaparsēlerteražukskalnieteBez sirdsapziņas pārmetumiem var apgalvot: ārprāta noziedzniekiem- žīdiem un komunistiem ir uzspļaut uz tautu, Dievu un uz viņu pašu saimnieku Sātanu.

Foto: Lūk, tieši šeit redzamie ir visu nelaimju cēlonis. Arī MAXIMA upuru vistiešākie vaininieki. Visi kā viens komunisti. Visi kā viens slepkavas, kuri ir veikuši neiedomājamu genocīdu pret latviešu tautu. Šie komunistiskie krievžīdu Maskavas kalpi tiks tiesāti un pakārti ar ANO mandātu. Tikai un vienīg atklātu un publisku pakāršanu, tāpat kā nacistu, par biedu nākošajām paaudzēm.

LRTT i- vietne bija pirmā, kas rakstīja, ka aiz Ušakova steidzīgās MAXIMAS gruvešu „aizvākšanas” stāv nozieguma piesegšana. Pēc pāris dienām arī kriminālelements v.p. Bērziņš par to ir sācis runāt, protams, apstākļu spiests. Toties pamatīgi iespļāvis varenajiem ģīmi ir Saeimas Aizsardzības, iekšlietu un korupcijas novēršanas komisijas vadītājs Ainars Latkovskis, kurš pēc paša iniciatīvas(par komisijas viedokli, kā redzams, tad Latkovskis nebija pārliecināts), ir pieprasījis palīdzību ASV, tā nostādot neērtā stāvoklī 4. maija kliķes valdību un arī amerikāņus, kuri ir „dziļi” iejaukti Latvijas valdošās elites noziedzīgajās darbībās. Katrā gadījumā, šīs Latkovska gājiens bija vietā un laikā. Tas dod pluspunktus H- 86 sūdzībām starptautiskajā arēnā, līdz ar to arī likumības atjaunošanai mūsu Tēvzemē.

Toties Iekšlietu ministrs Kozlovskis ir pret ārvalstu ekspertu piesaistīšanu. Par to arī nav jābrīnās, jo šīs karikatūriskais sprukstiņš ir vistiešākais krievžīdu ieliktenis. Mums vēl svaigā atmiņā, kā viņš koriģēja 16. marta sabotāžu pret latviešu leģionāriem no SC mikroautobusa, kurā atradās krievžīds Cilēvičs.

Šis “nodeveklis” L. Grantiņu jau otro reizi, kopā ar Reiniku, Bunku un Borovkovu grib novākt L. Grantiņu un H- 86(LRTT) no „skatuves”. Pirmo reizi notetovēta politiskā padauza L. Mūrniece ar Reiniku un Borovkovu to mēģināja.

Un, kāda neganta sakritība, tieši tai dienā, kad L. Grantiņam bija jāierodas pie šiem noziedzniekiem, sagruva MAXIMS. Šo dienu var arī uzskatīt par 4. maija kliķes beigu sākumu. Virs Latvijas ir sakoncentrējusies drausmīga nāves enerģija, kura iznīcinās pašus tās radītājus. Tāds ir Dieva Likums. Viss, kas saistīts ar žīdu nacismu- cionismu un komunismu, tiks fiziski iznīcināts, jo šis drausmīgais regresu virzošais asins vieplis neatbilst Dievišķai evolūcijai.

Šeit mēs redzam ar kādu naidu Kozlovska un Reinika krievžīdu kantoris uzstājas pret atklātību: http://www.delfi.lv/news/zolitudes-tragedija/par-zolitudes-tragedijas-upuru-datu-nopludinasanu-atstadina-nmpd-direktora-vietnieku-sicu.d?id=43848824

Visā pasaulē tiek nekavējoties publiskoti upuru vārdi, bet pie sātanistu valdības(4.maija kliķes), tas ir noslēpums. Katrs godīgs cilvēks grib zināt „aizgājušo”, lai viņam novēlētu „vieglas smiltis” un veiksmi Aizsaules „mūžības pļavās”.

Sātaniskie „elementi” imitē vainīgo meklēšanu. Tādi, kā vienmēr netiks atrasti, jo tieši paši meklētāji ir arī meklējamie.

Vainīgie ir jāmeklē pašos PAMATOS. Un pamati ir redzami šeit publicētajā foto. Visi kā viens komunisti un arī lielbagātnieki, pat miljonāri.

Vai nopelnījuši ?

Nē, nozaguši !

Tie arī ir nekavējoties jāarestē, jo ir šīs sistēmas pamatlicēji- radītāji un masu slepkavas.

LRTT.    26.11.13.

Latvijas Republikas tautas tribunāls sniedz draudzīgu roku Lato Lapsam, sakarā ar servera problēmām.

Šeit variet izlasīt rakstu, kas savas ļoti draudīgās ietilpības dēļ izsita no ierindas PIETIEK.COM servera drošinātājus.

Lato LapsaPIETIEK

papildināts – Ar Kalnmeiera svētību Zolitūdes traģēdijas izmeklēšanu

Lato Lapsa

Ar ģenerālprokurora Ērika Kalnmeiera svētību viens no trim “augstas klases prokuroriem”, kas uzraudzīs Zolitūdes traģēdijas izmeklēšanu, būs Rīgas tiesu apgabala prokuratūras prokurors Ando Skalbe.

Kalnmeiera ieskatā uzraudzīšanu neietekmēs ne prokurora milzīgās – vairāk nekā 94 tūkstošu eiro – parādsaistības, ne fakts, ka viņa sieva ir darbiniece vienā no izmeklējamām iestādēm – Rīgas pilsētas būvvaldē.

Pēc Zolitūdes traģēdijas Ģenerālprokuratūra paziņoja, ka par tās izmeklēšanas uzraudzību sabiedrība varot neuztraukties, jo par to rūpēšoties īpaši augstas klases prokurori.
Nu kļuvis zināms, ka par vienu no īpaši augstās klases prokuroriem, kuri īpaši profesionāli un objektīvi uzraudzīs traģēdijas izmeklēšanu, Kalnmeiera vadītā Ģenerālprokuratūra izvēlējusies vienas no potenciāli visatbildīgākajām iestādēm – Rīgas pilsētas būvvaldes darbinieces vīru.
Tas nozīmē, ka prokurora Ando Skalbes ģimenes labklājība lielā mērā ir un būs tieši atkarīga no to personu – būvvaldes vadītāju un politiskā “jumta” labvēlības, kuru vainas pakāpes izmeklēšanu viņš ar Kalnmeiera svētību uzraudzīs.

Eriks kalnmeiersProkurora ģimenes labklājība patiešām ir būtiski atkarīga no viņa un sievas Daces Skalbes atalgojuma, – kā rāda prokurora amatpersonas deklarācija par 2012. gadu, viņa parādsaistību apjoms ir 94 421 eiro.

FOTO: Lūk, viens no galvenajiem nozieguma piesedzējiem- Kalnmeiers. Šim čekas ieliktenim pienākas viens- ASM, par genocīda īstenošanu pret latviešu tautu !

Latviet, tikai nenes šo foto kūtī pie gotiņas, pieniņu “noraus” uz visiem laikiem. Labāk uzspraud uz mieta savā kartupeļu laukā, lai mežacūkas atbaida… .

Savukārt viņa sievas – Rīgas pilsētas būvvaldes darbinieces, kura ieņem amatu zīmīgajā Būvniecības kontroles pārvaldes Būvniecības atļauju nodaļā, deklarēto parādsaistību apjoms ir 97 095 eiro un 4181 lats.
Sievas būvvaldes alga nodrošina vairāk nekā trešo daļu no objektīvā prokurora Skalbes ģimenes ienākumiem – viņa pērn būvvaldē saņēmusi 9058 latus, bet prokurora atalgojums prokuratūrā ir bijis 17 887 lati.

Pats Kalnmeiers pagaidām nav vēlējies atbildēt uz Pietiek jautājumu, vai viņa vadītās iestādes lēmums nozīmēt par Zolitūdes traģēdijas izmeklēšanas uzraugošo prokuroru Rīgas pilsētas būvvaldes darbinieces vīru uzskatāms par tīšu ņirgāšanos par traģēdijas upuriem, atklātu nolaidību pret viņa pamatpienākumu pildīšanu, uzskatāmu korupcijas gadījumu vai ko citu.

Interesanti, ka iespaidīgas parādsaistības ir arī abiem pārējiem Ģenerālprokuratūras nozīmētajiem īpaši augstās klases prokuroriem – Jekaterinai Kušakovai tās ir 58,4 tūkstošus eiro, bet Agrim Skradailim – 60,7 tūkstošus eiro lielas.

Sarkano izdzimteņu kloāka

Zatlers, VVF, G. Ulmanis, Bērziņš, ST, SAB, DP

You may also like...

9 komentāru

  1. ķiploks saka:

    Par ugunskrustu Rīgas hokeja spēlē, kluba vadītājs čekists Savickis saka: “Šķiet neesam bijuši pietiekami smalkjūtīgi, mums tomēr jāsaprot, ka citās valstīs cilvēki šīs lietas uztver citādāk,”

  2. ANDRIS7 saka:

    VISU LABU NAKOSO DIENU!
    Piekopsim plazmas telu dedzinasanu,ka necilveku domu projekciju materija.
    Pazudis,cina rezultata,vakara un nakts murgi.Musu domu ieroci.Mainisim
    sarkano plazmas miglu pret dabiski balto.Reize apgustot 90% melnas
    materijas.Es domaju,ka Mara ir materija,kuras tels mainas,mums mainoties.
    Zudusi dzimtas pecteciba,kur viss merktiecigi izkroplots.Maras vardu nes
    viena,no slavenam piramidam.
    a)via-midgard.info/news/article/nasledie/mara.htm
    b)pandoraopen.ru/2013-10-20/istarxov-v-a-lekciya-7-chto-takoe-kabala-video/
    Dvesele:jutas,emocijas,velesanas.Ka velns zog dveseli.
    “iesmere” meligas jutas,maksligas negativas emocijas,letas un nevertigas
    velesanas.Vina rokas sodien visi masu informacijas lidzekli.
    Man Berzins seru uzvalka TV izskatijas,it ka visu dzivi butu stradajis
    kapos,ka beru izvaditajs,vai ceremonialmeistars.Varbut ta bija zime,ka
    Latviju pametis jumts,kads ir virs karaviru galvam BRALU KAPOS,kurs
    norobezo pareju uz cilveka butibas 4 limeni.Vini,ja mes aiziesim,bet ar
    lielu troksni,aizcertot durvis.Meklejiet judu”cherchez le juif!” teica
    tiesnesis,ja ir miklainiba,noslepumainiba un tragiskums.

    P.S.”O.K” nozime juds Olivers Kromvels.
    Nesu smagumu ar visu Latviju,lai lielais laiks,kaut daleji
    aizpilda fizisko tuksumu Jums blakam,jo butiba dzivo muzigi.

    VELAK VEL/TENcINU

  3. Os saka:

    Kalnmeiers runa vienadi,ka Augstakas Tiesas prieksnieks Bickovics-augstakas Raudzes tiesnesi esot,tas ir deligeti vel ar LPSR Centralo Komiteju,tad saubu nav,skan-daudzsolosi.

  4. citāts saka:

    Bet cik gan vajag līķu, cik cietušo, cik bez kājām un rokām palikušo, cik lielu vajag kopējo nelaimi, lai šī noziedzīgā, pati sevi uzturošā sistēma sabruktu zem cilvēku masu sašutuma un izmisuma straumes?

    Ar katru dienu kļūst skaidrāks, ka ar piecdesmit četriem nav gana.

    http://www.delfi.lv/news/comment/comment/lato-lapsa-viss-notiek.d?id=43850222#ixzz2lnZmCBkf

  5. john saka:

    Prokurors karikatura, sifilitikis.

  6. kā Izraēlā saka:

    Presē rakstīts ,ka Izraēla ir lielākā homoseksuāļu zeme,tur jaunatni māca jau no 16gadiem,bet Latvija jau kā vienmēr ir pirmajā vietā.Tagad jau ir zināms ka skolas un pagastveči(pedofīli)bērnus māca,jau no 10gadiem.

    N.Ļevašovs ir rakstījis,ka pederastiem tā vīriškība ir 4reizes lielāka kā parastajam vīrietim,bet galviņā esot šausmīgs juceklis(to pat nezinot ārsti, tikai 40%, ļoti maz),un tās nelaimes ar to Latvijā sākās.

  7. Cīņa vēl nav galā saka:

    Tas ir nožēlojami un zemiski! Neviena aizturētā, kratīšanas, pilnīgi nekā. Tā ir spļaušana sejā bojā gājušo tuvinekiem! Mūžīgi izsalkušie policisti, deputāti, ministri – visi piesedz šo massakru!
    Tas, ka Latvija nav brīva, skaidrs jau pat zirgam, bet boļševiki nedzīvos mūžīgi!!!

  8. Os saka:

    Jo ilgak pastav Krievijas De facto okupacija par Latvijas teritoriju,Valsti un Latvju Tautu-likumigo(Saskana ar LR 1918.gada Dibinato un joprojam okupeto ar Krieviju un tas okupanttautu klaidonu,alkaholiku,sievietes maukas,viriesi sadisti,laupitaji un asinainie slepkavas),jo ilgak netiks atjaunota LR Valsts Iekarta,jo melnaka izskatas-ritdiena. Sodien bolsevikus atskirt ir vienkarsi-pec pagatnes un viniem nospragstot Latvju Tautas liktenis nebut nepaliks daudzsolosaks,jo vinu berni aktivi darbojas DP-KFFDD-VDK-KGB un ir Krievijas un tas tautas interesu realizetaji okupetaja Latvija-tas ir Aparteida ar Genocidu pret entnisko Latvieti izdaritaji. Protams Navi un tikai navi so dzivnieku pieprasam mes Cilveki un nekadu kopigu likteni ar viniem.

  9. Eižens saka:

    Sen jau Latvija prasās pēc ANO aizbildnības.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *