Pārmaiņas: Soli pa solim…

Soli pa solim tuvojas brīdis, kad okupētās valstis teiks – Россия, с вещами на выход.

Tad nu lūk, izrādās Āfrika mums ir daudz tuvāk kā bijām domājuši līdz šim. Uzzinot faktus un novelkot paralēles, nākas secināt, ka austrumos robežojamies ar KongoRu impēriju. Tur apvienojušies visu zemju kleptokrāti ar tiem raksturīgo kastu sistēmu un vispārpieņemto iznīcību ap tiem.

Nekas nav mūžīgs un vēsturei pasaules mērogā ir nelāgs niķis, laiku pa laikam atkārtoties. Pienāk brīdis, kad pāri darītājiem sāk mežģīties lietas, sāk drupt un brukt viņu saraustā bagātība, kamēr beigu beigās tos vienkārši nosit, vārda tiešā nozīmē !!!
Turpinājumā ieskats ne visai senā, kādas Āfrikas valsts vēsturē, kam ir apbrīnojama līdzība ar pieminētās KongoRu valdošajiem uzskatiem un identisko vērtību skalu.

Latvijas ekonomikā ir grūti atrast pleķīti, ko nebūtu apgānījusi okupētājvalsts organizētā noziedzība un viņu 103 miljardieru netīrās ķetnas ar savām investīcijām. Tas protams ne bez aizjūras „izpalīgu“ atbalsta, kas cītīgi gādāja par sazagtā anonīmu uzglabāšanu, lai attiecīgi anonīmi, tie varētu turpināt savu izplatību pasaulē.

Neliela vizualizācija par tiem, kas nespēja atteikties kalpot ļaunumam …..

Kaimiņzemju aktualitātes.

Admins

Viss ir pareizi, labi video. Trešajā video 16. min. mēs redzam, ka CĒLOŅU UN SEKU LIKUMS strādā teicami ! Atcerēsimes, cik vareni krievi bija(un daļēji ir vēl šodien) Padomju laikā ?! Un tagad viss nāk atpakaļa pat savā zemē un no “it kā” savējiem ! Būs vēl trakāk, tas tikai ir sākums…. . Latvijas izzadzējiem priekšā stāv Elle zemes virsū ! Visi “pabriki”, kuri mums mācīs kas jādara okupācijas laikā, tiks paši pakārti aiz izvadorgāniem ! Pirmāk tiks “pielikti pie sienas” nodevēji un tikai tad ienaidnieki… !

CĒLOŅU UN SEKU LIKUMA priekšā pat dievi lūst kā “sērkociņi“, kur nu vēl runāt par šleseriem, karginiem, godmaņiem, lembergiem, borovkoviem… . Tas notiks ne tikai ar viņiem pašiem, bet ar visiem viņu ģimenes locekļiem, un pietuvinātajiem… . Pasaule ir uzcelta uz PATIESĪBAS PAMATIEM. Agrāk vai vēlāk, bet visi kroplie “ķieģeļi” tiek izsviesti un aizstāti ar veseliem !

No savas puses varu papildināt ar viena, patiešām reta un godīga krieva sacīto. Tādi krievi ir tikai viens starp daudziem tūkstošiem, kuram nelien ārā viņu lielkrievu šovenistiskais pārākums. Bet varbūt, ka viņš nemaz arī nav krievs:

08.02.20

You may also like...

8 komentāru

  1. Anonīms saka:

    ko nozīmē, ka pie lemšanas ir “dažādu tautību latvieši”…

    https://www.la.lv/iepauzesana-uz-latviesu-valodas-rekina

  2. >> 13.01 saka:

    … var būt cilvēks apsēsts ar latviešiem… kā atrod “dažādu tautību“ politiķu konteineros kādu s…, tā klāt ar kādu “dažādu tautību latvieti“ (visbiežāk – vienu no pieciem, nu labi – šešiem); it kā pārējie pasaulē visriņķī būtu tīrasiņu un it kā tas būtu galvenais kritērijs pie lemšanām.

    Latviešu ir pilna pasaule. Nevis tie daži desmiti aiz matiem pievilkto un rijīgo mūžīgajā simtniekā. Un gudri, ka pasaulē – neskries kā pele uz sieru slazdā pie “lemšanas“, kurā jau nelabi ož. Atļaus “lemt“ sasmērējušamies, kamēr paši noiet pa burbuli. Un tad sāk no jauna.

  3. Pārmaiņas saka:

    Anonymousu paturpinot.

    Arī vēža šūnas iemiesojas veselā organismā, izliekoties un ārēji uzvedoties kā savējās. Lai apkārtējos neizraisītu aizdomas ir jāizskatās maksimāli līdzīgi, jāizturas maksimāli līdzīgi un jāraida vibrācijas maksimāli līdzīgas, bet attiecīgā brīdī jāizdara izvēle, kas pretēja visas kopienas interesēm. Un jāvairojas, jāvairojas, jāvairojas. Ja agrāk mūsu klusajā ciemā krievu valodu vispār nedzirdēja, tad tagad šajā pašā sādžā, skraida, spēlējas, apsaukājas, dauza logus un lamājas pavisam citā valodā.
    Te vietā pieminēt Raiņa vārdus – izdzīvos kas mainīsies, ko bieži dzirdējām publiskajā telpā un kas nospēlēja ne mazu lomu. It kā jau nekas slikts, bet to pašu teicienu var demagoģiski ievirzīt pilnīgi citās sliedēs un iegūt pilnīgi pretēju efektu.
    Tātad mainīties no pretimstāvoša, klaja, visiem redzama un saprotama ienaidnieka par savējo. Un jo labāk pratīsi “mainīties” izlikties par savējo, jo dziļāk izdosies inficēt veselo organismu, kā tas ir gadījumā ar vēža šūnām. Paralēli tam seko dāsns atalgojums, karjeras iespējas un visi pārējie izaugsmes ceļi, kas ir liegti pārējiem.

    Bet tādiem pārējiem, kuriem ir savi nelokāmi principi, groziņš ar fundamentāliem uzskatiem par pamatvērtībām no kurām neatkāpjas pat nāvei draudot, kas no senčiem mantoti un ļāvuši mums izdzīvot kā tautai gadu tūkstošiem. Un protams, spēja “mainīties” kā teicis Rainis!!!, lai nesēdētu uz iesūnojušām dogmām, bet meklētu patiesību un atšifrētu ienaidnieku nolūkus, pirms tiekam neatgriezeniski izsvītroti no kartes un iemesti kopējā katlā, tālākai pārstrādei.

  4. ... saka:

    balsot par sistēmu – ir pa savējiem šāviens

    https://www.youtube.com/watch?v=nrQQ8P2SXNs

  5. armands saka:

    Te kārtējo reizi ir jāpārsteidzas,kad kāds runā par “latvietību” ,kā gadu tūkstošiem neizmirstošu tautu.Kur tāda latviešu tauta jēl kad ir dzīvojusi KURZEMĒ-PRUSSIJĀ?Latviets ir kišmiš ar rozīnēm veidots zem jūdaisma ideoloģijas i pat vari nezināt savus īstos seņčus, bet lepni kliegt uz visu pasauli, ka esi latviets=jūds.Russija šķelsies vai šķels, bet sūdi gāzīsies visiem apkārt, kā arī mazajai nelaimīgajai Latvijai tie nāks pāri.KO DARĪT TIEM, KURI IZDZĪVOS?
    .
    .
    .
    Admins
    Gudrība ir laba lieta, bet pārgudrība norāda uz ko citu… !
    Tā vien liekas, Armand, ka piederi pie tiem otrajiem.

  6. to Admin saka:

    redzi nu, kā tas Armands beidzot atklājās !

    Visu laiku žonglēja ar puspatiesībām, ar
    latvijiešu attaisnošanām…
    Redzēja, ka pieklājības pēc neviens pa snuķi
    vēl nesit – ķeras pie saviem žīdisko okupantu
    stiķiem – izcelsmes apgānīšanas, kultūras un
    dzīves ziņas nomelnošanas…

  7. Pārmaiņas saka:

    Laiks mums dots, lai to izmantotu maksimāli lietderīgi.
    https://youtu.be/Jhwfkx7uf4Q

  8. zinātnieks - ``būt bitēm`` saka:

    nozīmē būt mums pašiem. Nebūs bišu, nebūs augļu. Nemaz nerunājot par medu. “skaidrs, ka ietekmē“, bet nav skaidrs, kāpēc stūrgalvīgi nepārbauda un neinformē.

    https://www.youtube.com/watch?v=offugNAC844

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *