V. Freimantāls un Lasītājs par L. Grantiņa tiesāšanu

Tauta ir tik bezgalīgi iebiedēta, ka Linarda Grantiņa aizstāvībai ir jāveido starptautiski reģistrēti cilvēktiesību aizstāvības centri visā pasaulē !

Tūkstošiem latviešu ģimenes pašlaik tiek zvērīgi, mērķtiecīgi apkarotas, lai tās uz visiem laikiem pamestu Latviju !

To pilnā mērā varu sacīt ari par savu 10 bērnu un 18 mazbērnu ģimeni !

Atcerēsimies Gunāra Astras pēdējos vārdus komunistu un čekistu tiesā !!!

Genocīds pret latviešu tautu ir aptvēris visu Latviju.

Latvijā nepieciešama pretlatviskā valsts kursa steidzīga maiņa ! To Linards Grantiņš nepārprotami pauž Helsinku 86 vietnē „Tautastribunals.eu“.

Šodienas komunistu un čekistu viltīgie maitasputni uzbrūk ikvienam godīgam Latvijas pilsonim, lai sadragātu ģimenes un grautu Latvijas starptautisko prestižu.

Ir nepieciešamība H 86 apvienoties ar cilvēktiesību aizstāvības organizācijām visā pasaulē!

Pilnīgi nekontrolējamā pretlatviskā valsts politika nodara neiedomājamu postu mūsu latviskajai kultūrai un tautsaimniecībai !

Linarda Grantiņa vārdā ir jānosauc laukumi visās Latvijas pilsētās, kur cilvēkiem tikties un aizstāvēt savas ģimenes pret komunistu un čekistu valsts varas ieliktņu patvaļu ! Rīgā tas varētu būt Kobes parks !

Nekavējoši jāuzsāk vēsturnieku pētījumi par 1940. gadā zvēriski IZNĪCINĀTAJĀM latviešu biedrībām Latvijā. (Līdz šim tas ir 4. maija valsts noslēpums).

Nekavējoši jāizdod Helsinku 86 atmiņu un šodienas pētījumu almanahs.

Visām latviešu ģimenēm ir jāvēršās pret genocidālo Nekustamā īpašuma nodokli un nepamatotajiem administratīvajiem sodiem Latvija !

Nepieciešams atjaunot vārda brīvību Latvijā !

Cionisti- komunisti- KGB darboņi !

Lasītājs

Kāpēc Aivars Lembergs (arī Valdis Birkavs, Māris Gailis, Andris Šķēle, Vilis Krištopāns, Andris Bērziņš, Indulis Emsis, Einars Repše, Aigars Kalvītis, Valdis Dombrovskis, Laimdota Straujuma, Māris Kučinskis, Krišjānis Kariņš) 30 gadus varēja zagt un sev uztaisīt pensiju virs EUR 5000 katru mēnesi, bet pārējie trīsdesmit procenti ir nabadzīgi vai uz nabadzības robežas ? Kāpēc 30 gadus pēc Latvijas neatkarības atgūšanas cilvēki bēg prom no savas zemes ? Pat bēgļi „bēg“ prom. Kāpēc pasaules vadošās valstis no visām Eiropas Savienības dalībvalstīm tieši Aivaru Lembergu un Latvijas bankas iekļauj „melnā“ sarakstā, bet tiesas čekista Ivara Bičkoviča vadībā, tiesā Atmodas aizsācēju Linardu Grantiņu par patiesību, bet netiesā nevienu, kuru dēļ Latvija iekļauta „melnā“ sarakstā ?

L. Grantiņa piezīme

Freimantāla kunga sacītais man personīgi skan kā glaimi un man pat negribējās to publicēt. Bet šinī pasaulē tā tas ir pieņemts, ja kāds ko veicis sabiedrības labā, tad tā viņš vismaz tiek atalgots. Pa lielākai daļai jau pēc nāves. Es pats labi apzinos savu vietu savas tautas hierarhiskajā PIRAMĪDĀ. Pats sevi nekad neesmu slavējis, jo neuzskatu, ka esmu paveicis ko tādu, ko jebkurš nebūtu bijis spējīgs paveikt. Vajadzēja tikai gribēt un nebaidīties… .

Pats galvenais stimuls ir mana Sirdsapziņa manu senču – manas tautas priekšā. Man jau ir 70 un “koferi sakravāti”, lai jeb kuru brīdi būtu gatavs…, un esmu pārliecināts, ka Viņi mani Tur sagaidīs… ! Un noteikti tiks vaicāts: ko tu esi darījis, lai tauta izdzīvotu un vai esi “atmaksājis” mūsu tautas slepkavām… vai tikai parazītiski nodevies miesas kārībām, blēdījies un zadzis ? Nevēlos, lai mani senči iespļautu man sejā un aizvērtu priekš manis MŪŽĪBAS VĀRTUS aiz kuriem viņi mīt !

Pats Freimantāla kungs jau arī ir pieskaitāms pie Garīgās Elites, jo to, ko viņš pasaka šai šausmīgajā sātanistu pārņemtajā tumsā, ir drosmes paraugs ! Katrs Patiess vārds, kas teikts pret šiem sātanistiem, tuvina viņu galu ! Pirmāk viss notiek Garīgajā Pasaulē un tad tas ATNĀK UZ ZEMES. Ja būtu vairāk šādi Patiesības paudēji V. Freimantāls, tad tādi godmaņi, mežvieti, leviti u.d. c. nespētu pat uz ielas parādīties !

Ir tikai jāpabrīnās par tiem represētajiem, kurus apmeklēja latviešu tautas slepkavas dēls(un arī pats slepkava) Levits, kā viņi viņa priekšā pazemojās…, kaut gan vajadzēja, ja ne viņam spļaut viņa nekoptajā purnā, tad vismaz viņa priekšā… . Bet, kā sacīja Kārlis Ulmanis: “Kādi māli ir, tādus arī mīcīsim !” Un, gan jau mēs izmīcīsim un viss notiksies- zagļi un slepkavas tiks fiziski iznīcināti un tauta uzgavilēs !

06.02.20

You may also like...

12 komentārs

  1. Āris saka:

    Domāju,ka viņu rokas būs par īsu,lai tiktu līdz Grantiņam,un ceru,ka saprāta pietiekoši,lai paredzētu sekas.Viņi ir uz grauda.

  2. Armands saka:

    Mja. Pirms gulēt iešanas izlasīju šo rakstu. Nu redz man sagadījies iepazīties ar kādu pa vecāku kundzi, kurai Kgbeshniki meitu tai saulē aizsūtīja Padomju laikos. Kad es runāju par žīdiem un viņu ermibam, ko tie dara, tad viņa iesaka man paklusēt. Paklusēt iesaka ne viens vien, ja arī kāds po russki govorjasijs atļaujas atklāti runāt netīrības, kā mans kaimiņš nr. 6.Iesaka domāt pozitīvi, jo redz zhidi arī ir cilvēki. Tikai paši viņi visbiežāk runā par žīdiem un iesaka uzmest atombumbu Israelai, ja vien viņos sit russkijs zhids it visā cauri, tad tik un tā jie melš, ka tādi nava. Viņi ne bēg prom, bet arvien vairāk uzpērk Latvijā zemes, kur naudu viņi ņem, lai pirktu nekustamos īpašumus i uzturētu vēl auto, kā arī paši sevi? Latviets nekādi nevar sagrabināt, lai nopirktu sev zemi, ja arī ir tā zeme, tad cenšas no tās tikt vaļā. Ja pieminu vārdu Tautastribunals, tad man kāds norāda, ka tas gan nu ir par traku. Tikai pa vaicājot pretī vai vēl 30 gadus pie tādas attieksmes pret Saimnieku tautu varēs jel kā izdzīvot? Vajag mums daudz ko, bet sākt reiz vajag ar to tiesāšanu i tiesāt pilnīgi visus ne vienu ne saudzējot. Atstāt starp dzīvajiem tos krokodilus nedrīkst. Vēl pirms kādiem gadiem 5 es īsti Linarda Grantina vārdu nezināju, ja ar skolas laikā par Helsinki 86 biju dzirdējis, tad vien izlasot grāmatu – Baltu senvēsture – iedomājos uzņemt netā Kavacis uzvārdu. Ka tik nav kāds kārtējais žīds, kurš gudri melš par maniem senčiem? Jo vidējs latviets nespēj uzrakstīt tādas lietas, kā arī mācītāji lielāko daļu ir ar zidisko elementu. Tad YouTube paskatoties Andrejs Kavacis tur arī kaut kāds Grantins. Nu pēc sejas i runas Grantins ir redzams, ka savs vecis, bet Kavacis jaukts žīds. Cik jis labs vai slikts ne es viņa pazinis, kā cilvēku, bet kaut ko pārdomām cilvēkiem jis ir atstājis. Tikai šā laika jaunatnei neinteresē visa tā vēsturiskā jezga par patiesību. Maucibas spēks ņem virsroku pār Saimnieciski sakārtotu sabiedrību. Gribēt ta grib labi dzīvot, bet 30 gadi ir savu parādījusi, ka latvieši nespēj neko lietderīgu izveidot. Ja arī pasaule mūs sadzirdēs, tad caur kādu Indivīdu, kā Grantins vai vēl līdz cīnītāji. Kādam kaimiņam būs izdevīgi, ja Latvijā vēl 30 gadus valdis zagļi un slepkavas?

  3. Valdis Freimantāls saka:

    Atbilde Ārim!

    Paldies Āri!

    Izcili pateici: “Viņi ir uz grauda”!

    Un tie, kuri viņus paņēmuši uz grauda ir Latvijā, USA, Kanādā, Vācijā, Anglijā, Francijā, Spānijā, Lietuvā, Igaunijā, Somijā, Zviedrijā, Norvēģijā, Dānijā, Īrijā, Austrijā, Austrālijā, Portugalē, Beļģijā, Ukrainā, Argentīnā, Brazīlijā, Gruzijā, Armēnijā, Polijā, Čehijā, Slovakijā, Itālijā, Grieķijā, Šveicē, Jaunzelandē, Grenlandē, Baltkrievijā, Slovēnijā un visās valstīs KUR latvieši dzīvo!

    Dziļa pateicība Tev, krietnais Āri no Helsinki 86 un personīgi no manas ģimenes.

    Paldies!

  4. !!! saka:

    Vai kāds redz, ka Latvijā nacionālas grupas karo vai apsit cits citu ar beisbola nūjām? Nekā tāda nav! Kur ir tas izraisītais nacionālais naids – čekistu smadzenēs? Es neredzu. Neviens neredz.

    Pensionārs Linards Grantiņš tos apsūdzību uzturētājus var pasūtīt vienu māju tālāk, paziņojot, ka visi viņa viedokļi ir viņa kā Vācijas pilsoņa viedokļi. Vācija ar savu likumu neizdod kriminālvajāšanai citai valstij savus pilsoņus, ja vien noziegums nav veikts pret Vācijas pilsoni. Es viņa vietā darītu tā. Un apsūdzētu Latvijas Republiku par viņa kā Vācijas pilsoņa sakropļošanu, kad viņš ieradās Latvijā. Turklāt par Vācijas pilsoni un invalīdu Linards Grantiņš kļuva gan LPSR represiju, gan LR represiju rezultātā. Tie paši VDK darbinieki kā Aivars Borovkovs ir varas virsotnē un konsultē VDD.

  5. ... saka:

    Eh,čekisti,tak,protams, nav aidomājušies,ka uz viņiem pašiem var
    būt ,,keisi,, biezāki par jūdu bībeli!

  6. tie dzeltenie saka:

    Tiem dzelteniem ebrejiem nav citas gudrības,kā melošana,zagšana un laupīšana…..Tas pats nastradamus vienreizējus rakstus izlasījis un sadedzinājis,tagad pareģotājs???????

  7. čekas maisi ir vaļā saka:

    Aktīvs komjaunietis, Vēstures fakultātes students un vienlaicīgi arī Valsts drošības komitejas (VDK) aģents ar segvārdu Štirlics. Vairāku sīkpartiju līdera un “eiroskeptiķa” Normunda Grostiņa vārds parādās ne tikai pirms kārtējām velēšanām saistībā ar skaļiem paziņojumiem, bet arī VDK aģentu uzskaites žurnālos. Lai arī nav saglabājusies aģenta Štirlica kartīte, par viņa darbību aģenta statusā stāsta astoņi ziņojumu atreferējumi, kuros aģents ziņo gan par kursabiedriem augstskolā, gan trimdas latviešiem.

  8. Valdis Freimantāls saka:

    Draugi, meklējiet kontaktus, dibiniet kontaktus ar cilvēktiesību aizstāvības organizācijām visa pasaulē!

    Komunistu un čekistu varturi ir mūs atdalījuši no demokrātiskas rietumu pasaules!

    Tas ir tik viegli izdarāms (to pierādīja Staļina laiku varas prakse).

    Viņi manipulē ar tautu pēc pārbaudītām metodēm! (Ar savu nelietīgo 100 gadīgo pieredzi pamatā).

    Cilvēkiem smadzenes ir piedzītas ar komunistu un čekistu mēsliem!

    Un reti kurš spēj orientēties šodienas masu informācijas līdzekļu VIRCĀ!

    Cilvēkus apdullina un muļķo vienmēr un visur!

    Būsim uzmanīgi un neapmuļķojami!

    ……… Visu šo pretlatvisko sātanu varzu esam spējīgi atmaskot !!!

    Tam vajadzīgi tikai FAKTI. (Neapgāžami fakti).

    Un vienīgais viņu pretlatviskais – pierādamais fakts ir Rīgas Latviešu Biedrības zvērīgā (totāla, bezsmadzeņu varturu pielaistā kļūda) – prettiesiskā, kriminālā iznīcināšana 1993. gada 18. februāra naktī! (Likumīgo 1938. gada statūtu aizliegšana MĀMUĻĀ).

    Starptautiskās saites cilvēktiesību organizācijām pasaulē ir pirmā nepieciešamība!

    Latviešu cilvēktiesību aizstāvji ir 4. maija pretlatviskā režīma apkaroti un izolēti no pasaules lielajam cilvēktiesību aizstāvības centriem!

    Šodienas mūsu stratēģijas pamatā ir jāliek sadarbība ar “Amnesty internacional” un citām rietumu demokrātijas cilvēktiesību organizācijām!

    Nebaidīsimies no pretlatvisko mežoņu pārspēka Latvijā! Pasaulē viņu pārspēka nav!

    Latviešu tradīcijas un kultūra ir mūsu spēks! (Bet viņi to iznīcina)!

  9. Valdis Freimantāls saka:

    Lūdzu visus www “Tautastribunas.eu.” lasītājus noskatīties latviešu kultūras klasiku – kino filmu “Purva bridējs”!

    Pat smagajā, komunistu atklāti pretlatviskajā REŽĪMĀ tapušajā filmā ir varens, latvisks spēks!

    To nevar noslēpt!

    Mēs, latvieši neesam nopērkami! (Apmuļķojami gan).

    Bet ne vienmēr!

  10. Valdis Freimantāls saka:

    Filma “Purva bridējs”. https://www.youtube.com/watch?v=GtVXLY13NyU

  11. Anonīms saka:

    Valdi, tu par to klasiku „Purva bridējs“ nopietni ??!

  12. Valdis Freimantāls saka:

    Atbilde “Anonymous”.

    Par latviešu nenopērkamību – 100% nopietni!

    Pretlatviskās rakstura īpašības apzināti uzspiež un inficē varmākas!

    Atcerēsimies un sapratīsim, ka mūsu ienaidnieku stratēģija ir: iespaidot, kropļot un pakļaut latviešus!

    Un to viņi veic, būdami skaitliskā vairākumā!

    Mēs taču zinam kā tas notiek!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *