LRTT. Par Kristīnes Misānes “problēmu”

Par Kristīnes Misānes “problēmu”

Kristīnes Misānes lieta: lūdz sagaidīt atļauju lēmuma pārsūdzībai Dānijas Augstākajā tiesā

LA LA.LV 13:42, 14. janvāris 2020 Komentāri


Kristine Misāne kopā ar meitu.
Kristine Misāne kopā ar meitu.

Uzreiz jau gribu sacīt: Ja Kalnmeiers ir Latvijas Republikas ĢENERĀLPROKUROS, tad izkārnījums uz svētku mielasta galda, ir GAISA ATSVAIDZINĀTĀJS ! Ēriks Kalnmeiers ir sātaniskas sektas loceklis, kurš nav uzskatāms par cilvēku. Uz šo sātaniski dzīvniecisko kreatūru neattiecas CILVĒKTIESĪBAS. Noskatieties video un jūs sapratīsiet, ka šeit teiktais ir tiešs šī sātaniska izdzimuma raksturojums.

Juris Jurašs par Kristīnes Misānes atgriešanu 🇱🇻

🔴 Juris Jurašs ļoti atklāti par Ģenerālprokuratūras (ĢP) nolaidību un bezdarbību, kas krietni apgrūtinājusi Dānijā apcietinātās Kristīnes Misānes atgriešanu Latvijā. Tas ir skaidrs.. bet ko darīt tālāk❓ Jānis Bordāns darīs visu iespējamo, lai Latvijas pilsone atgrieztos 🇱🇻 un tādēļ ir sagatavots tiesiskās palīdzības līguma projekts sadarbībai ar Dienvidāfriku❗ Latvijas Republikas Tieslietu ministrija, kurai likumā nav paredzētas tiesības šādus jautājumus risināt, iesaistījās šajā lietā jau pērn martā, bet tad termiņi jau bija nokavēti, jo ĢP, nevēloties šajā iesaistīties, formāli atrakstījās, izdarot pilnīgi visu, lai neprasītu izdošanu. Tas ir tikai vēl viens apliecinājums tam, ka ĢP nepieciešama vadības maiņa un pārmaiņas kopumā.Lasi vairāk ➡ https://www.tvnet.lv/6873089/tm-inicie-iespejamas-parrunas-par-starptautiskas-tiesiskas-palidzibas-ligumu-ar-dar

Gepostet von Jaunā konservatīvā partija am Donnerstag, 16. Januar 2020

Viņš ir arī tas, kurš uztur spēkā R. Bunkas &  A. Borovkova kriminālapsūdzību pret L. Grantiņu.

Skat, kā šakāļi sasparojušies pret Atmodas aizsācēju L. Grantiņu !!!

LJA pārstāvju tikšanās ar ģenerālprokuroru

Posted on February 4, 2019 by LJA

29.janvārī notika LJA pārstāvju tikšanās ar LR Prokuratūras ģenerālprokuroru Ēriku Kalnmeieru. Pārrunāta darbība starpaugstskolu profesoru padomē. Ē.Treļs un R.Bunka izklāstīja viedokli par par prokuroru dalību VAS rīkotajās mācībās.

Ģenerālprokurors pauda nožēlu, ka jaunās valdības deklarācijā vairs nav ietverts LJA rosinātais punkts par studiju programmas izveidi operatīvo darbinieku un izmeklētāju apmācībai. V.Krams sniedza informāciju par atsevišķiem kriminālprocesuālās darbības jautājumiem.

Ē.Treļs sniedza viedokli par Linarda Grantiņa darbībām, ar kurām Grantiņš aicina nosist ģenerālprokuroru un vairākus LJA biedrus, uz ko ģenerēalprokurors pauda cerību par drīzu kriminālprocesuālo rezultātu L.Grantiņa lietā.

R.Bunka sniedza pārskatu par LJA darbības rezultātiem pēc Saeimas Zolitūdes komisijas. Nobeigumā ģenerālprokurors pauda ieinteresētību iepazīties ar LJA biedru pētījumiem tiesību zinātnē.

Bet, atgriezīsimies pie K. Misānes LIETAS.

Pasaule pastāv uz PATIESĪBAS pamatiem un MĀTE ir viens no šo pamatu galvenajiem pamatakmeņiem. Mātei ir pirmtiesības uz savu bērnu ! Tas ir LIKUMS, kas nav apspriežams.

Dānijas Tiesu iestādes, kā teica Jurašs, vērsās pie Latvijas valsts, bet tā(ģenerālprokurora Kalnmeiera “fasējumā”) atsacījās palīdzēt savai pilsonei un MĀTEI ! Vai ir pajautāts Kristīnes bērniem, pie kā viņi vēlas palikt ?

Atkārtoju, Kalnmeiers ir sātaniskas sektas loceklis, kurš eksistē tikai uz cilvēku ciešanu enerģijām. Tā nav nekāda mistika un murgi, bet visīstākā realitāte.  Vai tad Gintas Vocišas melīgā(kad ārstu- farmaceitu noziegums- nogalinot divus bērniņus, tiek notiesāta par dubultslepkavību), apsūdzība nav tam pierādījums ? Sintijas Bāliņas seksuāla izmantošana un nogalināšana Kalnmeiera bandas seksuālajās sātanistu orģijās… . Zemessarga Osvalda Miglas noziedzīgā tiesāšana… . Un interesanti, ka tiesneši un prokurori ir nelatvieši- nāruškas, čuprikas moļņikas… .Tādi gadījumi Latvijā skaitāmi tūkstošos, jo Latvija, pēc Padomju impērijas sabrukuma, ar nelatvieša E. Levitu darbību, izveidojās par sātanisma centrāli, atstājot ne tikai Latvijā dislocētos KGB virsniekus, bet uzņemot arī no VARŠAVAS PAKTA padzītos !

Šie sātaniskās pasaules izdzimumi nedrīkst tikt pakārti, nošauti vai nosisti, viņi ir jāizbaro aligatoriem, lai pāri no viņiem paliktu TIKAI ūdenī izšķīdis izkārnījums !

03.02.20

You may also like...

2 komentāru

  1. AGedroics saka:

    Ja Misāne ir latviete, tad tiešām sūds ir šokolāde! :(((

  2. angel saka:

    Tu apraksti pats sevi , bet pagaidām to vēl neapjēdz. … kloāka traucē … :)))

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *