Noziedznieka Riharda Bunkas “rūpes” par L. Grantiņu !

Izvilkumi no vēsturnieka I. Roņa sacītā:
Ierakstiet www.tautastribunals.eu meklētājā Indulis Ronis un jūs uzzināsiet daudz vairāk par noziedznieku- slepkavu Jāni Maizīti. Jā, jūs pareizi izlasījāt un es „nepārrakstījos„, J. Maizītis ir slepkava.
L.Grantiņš

INDULIS RONIS
„Ja  Krimināltiesisko  zinātņu  katedras  vieslektors  Jānis  Maizītis un  bijušais  ģenerālprokurors,  pašlaik  Valsts prezidenta  padomnieks  nacionālās  drošības  jautājumos un  Nacionālās Drošības  padomes sekretārs  Jānis  Maizītis ir  identiskas  personas,  tad  tā  ir  pilnīga  visas  Latvijas Universitātes katastrofa. Proti,  Nacionālās  Drošības  padomes  sekretārs Jānis  Maizītis ir  veicis  sistemātisku  darbību,  lai  grozītu  valsts  iekārtu,  šajā  nolūkā  noziedzīgi  noslēpjot  no  Valsts  prezidenta un  Nacionālās  Drošības padomes  vairākus  būtiskus  iesniegumus  nacionālās  drošības  jautājumos, kā  tas  redzams  arī  no  pielikuma 4.dokumenta.  Sīkāk  par  šīm  lietām  runāju  savā  š.g. 15.februāra  iesniegumā  izglītības  un  zinātnes  ministram  Robertam  Ķīlim   (pielikuma  3.dokuments),  kura  saņemšanu ,  gods  godam,  ministrija  apstiprināja  tajā  pašā  dienā,  bet  no  J.Maizīša un  citiem  Valsts  prezidenta  kancelejas  adresātiem   ne  čiku,  ne  grabu.   Pievienotajos  iesniegumos  Izglītības  un  zinātnes  ministram  nedaudz  pakavējos  arī  pie  Latvijas un  Austrumeiropas vēstures  falsificēšanu  sarkanā  un  brūnā  totalitārisma  mītu  garā.“

„3. Lūdzu  virzīt  pēc  piekritības  iesniedzēja  kriminālprasības  pret :  Valsts prezidenta  kancelejas  vadītāju  G.Daudzi un  Valsts prezidenta  padomnieku J.Maizīti (punkts 2.3.),  Valsts prezidenta  padomnieku  vēstures  jautājumos A.Zundu ( punkts 1.2.), Ģenerālprokuratūras  prokurori  L Dadzīti, ģenerālprokuroru  Ē. Kalnmeieru un  bijušo  ģenerālprokuroru  J.Maizīti (punkts 2.2.)…“

“Latvijā nav taisnīgas tiesas, nav taisnīgas prokuratūras. Toties varam redzēt, cik bagāts palicis Andra Guļāna, Jāņa Maizīša, Ivara Bičkoviča, Aivara Borovkova, Andra Grūtupa klans, dzīvojot uz cilvēku nelaimes rēķina.”

LJA ( VDK rīkļurāvēju r. bunkas & a. borovkova) lielās rūpes ! R. Bunkas iestāde ir tā, kura izpilda 4. maija kliķes slepkavību pasūtījumus !

Tieslietu ministru J.Bordānu interesē plašs jautājumu loks. Bundzēna jautājums tuvojas atrisinājumam.

Posted on April 3, 2019 by LJA   

27.martā tieslietu ministrs J.Bordāns ar LJA biedriem pārrunāja plašu jautājumu loku. Ministrs uzklausīja LJA iniciatīvas: par meklēšanā esošo personu aizturēšanu vēlēšanu laikā, par administratīvās aizturēšanas (4 stundas) tiesību iekļaušanu perspektīvajā regulējumā, par tiesību samazināšanu ministram (dot mutisku rīkojumu šaut uz ieslodzītām personām). Ministrs vaicāja klātesošo viedokļus par iespējām veidot jaunu Nacionālās drošības augstskolu, šādu nepieciešamību ministram uzsvēra Imants Pličs. Aigars Evardsons izskaidroja ekspertu kriminālistu profesijas saglabāšanas apstākļus.

Kristaps Zariņš sniedza skatījumu par tiesību normu pārprodukciju. Tikšanās laikā, kā piemērs tiesu ilgai norisei, tika aplūkota L.Grantiņa krimināllieta. Šobrīd L.Grantiņš ir piesolījis fiziski izrēķināties kopskaitā ar 22 dažādiem LJA biedriem. Sēdē piedalījās “Lietuvos tiesininku draugija” pārstāvis Dalius Gintautas. Pēc D.Gintauta vārdiem, Lietuvā L.Grantiņš jau sen būtu saņēmis sankciju par savām darbībām.

K.Bite informēja ministru par dalību KNAB SKP un izglītības kvalitātes problēmām. Līdztekus tika apspriests jautājums par neatļaušanu U.Bundzēnam strādāt iestādē vienā maiņā ar sievu. Ministrs ieņēma skaidru nostāju, ka šķiršanās ģimenē nevar tikt uzskatīta par risinājumu, iestādei pašai savā lēmumā būtu jānosaka ierobežojumi vīram pret sievu, vienlaicīgi rūpējoties par bērna invalīda tiesībām, ļaujot vecākiem strādāt vienlaicīgi. LJA izsniedza Uldim Briedim pateicību par starpkaru perioda izziņas avotu rūpīgu glabāšanu, savukārt Uldis Briedis uzdāvināja ministram grāmatas oriģinālu par Tieslietu ministrijas vēsturi 1919-1939. LJA izsniedza Dainim Šaicānam pateicību par slīkstošas sievietes izglābšanu no Daugavas 18.11.2016. svinību laikā.

Šeit par šo noziedznieku bandu, kuru pārstāv un vada Rihards Bunka, liecina Astrīda Babāne:

LRTT

To, ka kas mainās uz Tiesiskuma pusi, pēc Bordāna kļūšanas par Tieslietu ministru, var secināt no ierakstiem Wikipedia. Vēl pirms neilga laika angļu variantā varēja lasīt, ka: Linards Grantiņš ir ultranacionālists, antisemīts un pat sazvērestības teorijas piekritējs. Šodien vēlējos šo informāciju pievienot šim rakstam,- UN, KAS PAR BRĪBUMU, visa šī “viedā informācija” bija pazudusi !!! Nevar jau to tieši pierakstīt Bordāna darbībai, bet, ka starptautiski šo Ciānas izdzimumu varenība zaudē savu ietekmi, secināt gan varam. Tādu ierakstu angļu valodā varēja ierakstīt tkai pēc cionistu elites ieteikuma un dzēst to varēja arī tikai viens no viņiem. Ievietota šī melīgā informācija tika, lai mazinātu LRTT ietekmi uz citiem nacionāli patriotiskajiem veidojumiem, jo LRTT paziņojumi lasāmi ir ne tikai latviski. Praktiski jau tas bija “vēstnesis“, ka ar L. Grantiņu taisās izrēķināties jau starptautiskā mērogā… . Nevar izslēgt, ka šo informāciju ievietoja pēc E. Levita ieteikuma. Uz to norāda tas, ka pēc šī cinistiskā noziedznieka “ievēlēšanas” par LR prezidentu, L. Grantiņa e- pasts tika bloķēts visiem Saeimas deputātiem un valdības iestādēm

Mēs redzam, ka arī Imants Plīčs šajā bandā darbojas. Padomju laikā šis “reptiloīds” bija tas, kurš lēma latviešu patriota likteņus: kuri jānoslepkavo, kuri jāiesēdina vai jāiebaida ! Vairāk skatīt: LATVIEŠU TAUTAS SLEPKAVU MESSE

19.01.20

You may also like...

6 komentāru

  1. Armands saka:

    Par modernajiem lietuviešiem jau vien izsaka viņu attieksme pret Grantinu, ka govnjukasi jie ira a ne brolukasi mums. Kas ir saskāries ar lietuviešiem darījumos ne viens vienīgs apliecina, ka viņi bieži pārspēj russu bidlas nekaunība un alkatībā. Mūsu uzņēmumus daudzus ir aizklopejusi ir ražo savu produkciju zem mūsu radītajām šiltem, kur viss viens pildījums Lietuvā.

  2. Anonīms saka:

    Žīds žīdam acīs neknābj !!!

    https://www.la.lv/em-verte-vai-nevajadzetu-izligt-ar-bijusajiem-parex-ipasniekiem

    Tā vietā, lai krāpniekus bāztu aiz restēm – gadiem
    “tiesāšanas”…

    Itkā Ekonomikas ministrijai nebūtu veselas
    varzas savu juristu, ka jāņem “ārpakalpojumi” !

    Tie 230 miljoni, izskatās, ir mazākā epizode.
    Pārējās “neskaitās”…

  3. lietuva saka:

    Lietuvā ir uz pusi mazāk Baltā rase kā Latvijā…..

  4. Anonīms saka:

    Jānis Bordāns: “KNAB ir bijis diezgan bezspēcīgs pret Lemberga prettiesiskajām darbībām, jo, kopš biroju vada Jēkabs Straume, nav bijušas nekādas darbības, kas vājinātu Lemberga pozīcijas.”

    Pasaki, Jēkab Straume, kas ir Tavi draugi un mēs pateiksim, kas esi Tu pats. KNAB Konsultatīvā padomē ir pieņemti pēdējie nelieši Aivars Borovkovs un Rihards Bunka. Tāpēc, lai Jānis Bordāns pastāsta visu par Jēkabu Straumi, Aivaru Lembergu, Aivaru Birovkovu un Rihardu Bunku?

  5. neapmierinātība saka:

    Neapmierinātība – tas ir pirmais solis uz progresu,kā vienam cilvēkam,tā veselai nācijai……

  6. > Armands saka:

    Gan jau ka tu būsi čupojies ar krakovas žīdiem ar lietuvizētiem uzvārdiem, vārdiem vai jaukteņiem…

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *