“Pārmaiņas”: Mūsu ierocis- Patiesības paušana !

Pagaidām vienīgais ierocis ar kuru varam graut noziedzīgo, melu un Latvijas izlaupīšanas sistēmu ir nesaudzīga patiesības iznešana publiskajā telpā.
Kā tauta esam pietiekoši plosīti, dalīti, apmeloti, šķelti, kauti un nīdēti, kas padarīja mūs vājus un nespējīgus pretoties labi organizētajiem un materiāli nodrošinātajiem naidniekiem. Ir pienācis laiks, definēt patiesību un tiesiskumu kā vienojošo elementu un pieteikt mūsu tiesības pastāvēt tajā.
Tuvojas nepieciešamība sākt domāt par cienījamu latviešu tautas priekšstāvi, kurš neizplūstot sīkumos, spētu ielikt stabilu stūrakmeni Latvijas un latviešu tautas pastāvēšanai saules mūžu.

Izvērtējot daudzus par un pret, ņemot vērā nostāju visdažādākajos jautājumos, iekšējo inteliģenci un spēju izteikt un aizstāvēt savu viedokli kā arī reālo atpazīstamību Latvijā, manspriekšlikums nākotnes kontekstā būtu, atbalstīt Edgaru Kramiņu. Lai man piedod visi tie, kurus neminēju, bet vadījos no reāli iespējamiem variantiem, ko varētu atbalstīt potenciālais vēlētāju vairākums.

Krievijā patiesības un apgaismības ceļu cenšas realizēt vēsturnieks Ponasenko un rakstnieks Vellers. Lai viņiem veicas, cerībā, ka mums reiz blakus izveidosies normāla, tiesiska valsts ar adekvātiem un patiesībā izglītotiem cilvēkiem.
No 40:00min.

Otrā pasaules kara noziegumu atklāšana turpināsies 25.janvārī

Manuprāt M.Vellers izsaka izvērtēšanai derīgu domu, ka lai izbeigtu visu šo gadiem radīto marazmu un likumīgo zagšanu ar pašu zagļu rakstītiem likumiem, ir vajadzīgs pārejas posms. Kas nozīmētu „diktators“ uz diviem gadiem un ne sekundes vairāk. Lai attīrītu politiku no korupcijas valgiem, sakārtotu likumdošanu un būtu noteikta politiķu atbildība kā arī sakārtotu jautājumus, kas saistīti ar drošību. Tie ir jautājumi, ko politiķi paši pret sevi nemūžam neizdarīs (var nedabūt pielaidi) !!! Bet pēc diviem gadiem, tad celiet šim „diktatoram uz termiņu“ pieminekli vai tieši pretēji, apsūdzību tiesā.

Tas būtu pārejas posms, kurš mums iztrūka 91.gadā un kuru mums visiem zināmie spēki (iekšējie un ārējie) nepieļāva realizēt. Tiesiski neizbeidzot okupācijas sekas un okupantu varas ietekmi, kas ar saviem taustekļiem degradēja pilsoņu komitejas darbību un arī vēlāk, izjauca jebkādus centienus veidot tiesisku valsti.

Tieši 91.vajadzēja atjaunot tādu Latvijas valsti, kādu to pazaudējām 1940.gada okupācijas rezultātā, sakārtot likumdošanu un tikai tad virzīties uz demokrātiju, bet kas zin, varbūt nebija īstais laiks un tāds pavērsiens būtu beidzies līdzīgi kā Kadafi vai Polijas delegācijai Katiņā.

Cenšos nelietot vārdu „diktators“ un aizvietoju to ar – savas zemes saimnieks, nejaukt ar tautas saimnieku (tad būtu diktators). Manā izpratnē tauta paši ir saimnieki (subjekti) sev, un savām vēlētām uzticības personām. Savukārt „persona“ apzīmē tādu subjektu, kurai ir ierobežotas tiesības, bet saglabājas pienākumi. Kā sarunvalodā mēdz teikt, tautas kalps, kurš ievēlēts veikt iepriekš definētus vai paša deklarētus uzdevumus valsts labā, bet atkāpju gadījumos ir spiests organizēt referendumus, jo kā vēlēta persona, tas vairs nav apveltīts ar brīvas izvēles tiesībām, kādas ir suvereniem subjektiem – Latvijas valsts pavalstniekiem un pilsoņiem, kuru kopums ir valsts augstākā vara.

Starp citu, tas pats attiecas arī uz apsūdzētu subjektu, kurš aresta brīdī automātiski kļūst par „personu“ kas nozīmē ierobežotas tiesības, bet saglabājot pienākumus (pilsoņa vai pavalstnieka). Domājams šie jēdzieni un vārdu nozīme ir apzināti samudžināti un lietoti nevietā, lai radītu haosu. Piemēram „subjektam“ bieži vien tiek piedēvēta negatīva pieskaņa (aizdomīgs subjekts), lai gan pēc definīcijas subjekts ir cilvēks, indivīds – domājoša būtne, kas tiesīga radīt tiesības un tās patērēt.

Iespējamā prognoze, ka Putins centīsies atjaunot varu bijušajā PSRS teritorijā. Pašlaik Putina varas reitings ir katastrofāls un ierindas vatņiks gaida „valdnieka“ cienīgu rīcību. Kādas būs metodes, mēs jau zinām – ih tam ņetu un piektā kolona ar attiecīgajā valstī „uztaisītu“ pilsonību.
no 30:00 min.

17.12.19

LRTT

” Pagaidām vienīgais ierocis ar kuru varam graut noziedzīgo, melu un Latvijas izlaupīšanas sistēmu ir nesaudzīga patiesības iznešana publiskajā telpā.

Tieši to arī šī i- vietne dara. Mums ir jābūt ar Patiesu pārliecību, ka uzvarēsim un tad arī uzvarēsim ! Tie, kuri klusē un ļauj uzgavilēt netaisnībai, savu DZĪVI iemet Esības atkritumos. LRTT & H- 86 daudz reizes ir informējis Pasauli par noziegumiem pret latviešu tautu un vienreiz tas viss realizēsies, jo izplatītā informācija nepazūd, tā uzsāk savu patstāvīgu darbību ! Šodien jau tas sāk parādīties- Lemberga krišana un domājams, ka tas ir tikai sākums. No “zila gaisa” un viena Bordāna tas nenāk. Tas notiek tad, kad ir pietiekoši sakrājusies informācija: https://tautastribunals.eu/?cat=3 Ne jau bez iemesla cionisti cīnās par šīs i- vietnes slegšanu un mūžīgo L. Grantiņa tiesāšanu.

You may also like...

9 komentāru

  1. Odze. saka:

    Parspiilets tituls- Vokalaas Akademijas Vaditaajs…. ???????
    Nu,beidziet aakstiities.

  2. Eduards Lunis saka:

    —Odzes cienīgs komentārs…?

  3. kurš tad te ākstās saka:

    Gaģuka paliek gaģuka. Bet tupa gaģuka ir sliktāk par “Vokālas Akadēmijas vadītāju“.

    Ko citu var pateikt par subjektu, kurš grib izteikties par ko vai par kādu, vadīdamies nevis no runātā, no spriedumiem vai uzstādījumiem, bet no acīs iekritušas kādas frāzes vai divdomības kādu titulu, ordeņu, kantoru, šovu un visādu citādu veidojumu nosaukumos masu mediju tekstos.

  4. Odze. saka:

    Kungi,labvakar!
    Es,piedodiet ,seit domaju pavisam citu legendu vai iisteniibas Pasaku.
    Raugi,ja klajaa naak kads kadrs , ar nesleptu merki …uz lielu godu vai miikstu kreslu, tad visiem tadiem ,,kadriem,,
    ir Tikai Viena, kopeji saistosha ,labi redzama Paziime-

    Vinji ir Milzu Ciniitaji, kad, lielaakaa cinja un biistamaakaa kriize ir …aiz muguras. Un kads jau celju ir nogreidereejis…
    Showmen ar ,,saviem,, cilvekiem televiizijaa… Ir !,,loti uzticams runaatajs “” bet vai CINITAJS???!
    O, skaisti runat var iemaciities, bet KAS ir tas, kas – LIECINA par saa runaataaja iistajiem noluukiem ,ar kompaniju kas
    sataisa dekoracijas?
    Cilveka dveseli , var redzet vina sejaa. Kad cilveks ir jauns,tad daudz ir tam vel piedodams, lai meklejot atrastu un rokot
    atraktu, bet …. Ne peec daij… Runasanas latviesi izveleesies SAVU VALDNIEKU !!!
    Es esmu vien skatiitaja sai Drausmiigajaa Draamaa , kuru cep viltiigi ap pirkstu tineji un ap stuuri vedeeji…
    Ja cilveks PATS neprot LABI DZIEDAT, tad vinjs ir slikts dziedasanas skolotaajs.
    Tas ir taa un ne savaadaak….

    Pirms es atradu Tautastribunals.eu…. Es arii sur tur komenteju,kaut ko izdomaju,shis tas man raadiijas… bet
    Grantinja ARGUMENTI pilnigi Visu sakaartoja pa vietaam. Viss saklaajaas pareizaa seciibaa un iestaajaas normaala
    Pasaules Taisnibas izzina. Un jo vairaak raksi, jo vairaak ,, raksanas darbi ,, naaks nakotnes plaanaa.
    Un vel… Interneta blogeri,kas veelas saglabat Tumsas matricu, loti daudzi apmulsina,jo paarliecinosi ,naak klajaa
    ar Satriecosu zinju izklaastu (!) vini aatri salasa skatiitaajus… Un tad viss he, aiziet ,,kur parasti” .
    Gobzems taa vienreiz norunaja !!!! O, otto Ozols kaa uzstajaas!!! Kjoniniene … zaale neauga ilgi,kur Vinja staaveja!…

    Cik Ilgi var AKSTIITIES ? Pat Aboltinai vareja noticet, kad vina nopietni un noruupejusos sejas izteiksmi runaja….
    Un Paradnieks… Latvijas Istenais Saules Gaismas Nesejs! …. Un Dzintars! Kaads Patriots! Un tad vel Murniece!!!
    Visi bijaam apstulbinati,kad vina,stajoties amataa , ,,spljaava,, uz Krievijas pusi….. O. Un kontroliere, tasniigaa Sudraba!
    Dailj…irseji . Nekas vairaak…..

  5. Valdis Freimantāls saka:

    Edgars Kramiņš TV raidījumā ar Veltu Puriņu pateica tautai – Māmuļu pārņēmuši čekisti! (1993. gada 18. februāra naktī).

    Visdziļākā pateicība šim gudrajam un godīgajam LATVIETIM!

    Varas banda viņu nevar nobiedēt!

    Izcils intelektuālis! https://tautastribunals.eu/?p=33716

  6. Armands saka:

    Patiesība? Pirms kāda laika, kad devos pārdomās uz nakts miegu par tumsu un gaismu, kas tu esi patiesībā latviet, ja mana tauta asinīs ir rakstīta no Dieva – Kursis? Sapnī gāju pa kādu jūras krastu, kur man vetra dzina divus baltus zirgus pa debes klaju, tad es izteikti perfektā angļu valodā lūdzu Dievu. Lūdzu pēc ieroča ar kuru es uzvarētu tumsas kalpus, tad pavērās debes, kā aizskars un Gaisma man sniedza skaistu Gaismas Zobinu ar ķeltu rakstu. Tas bij Svēts zobins! Kārtējo reizi pamodos, kā izsviests tiko no citas pasaules i vien to saku visiem, ka mūsu stiprākais ierocis nav spēks, bet Patiesība.Patiesibaa Kramins ir žīds un latviešus ir arī žīdi veidojuši, lai arī kam tas var nepatikt. Tā Purina tāda pati ar zidisko izcelsmi, ja ar viņi pasak, ko patiesu, tad tas vēl nenozīmē, ka viņi iestājas par Patiesību. Ponasenkovs ir unikāls šedevrs ne tik vien krieviem, bet visai baltajai civilizācijai, lai Dievs viņu sargā! Russijai būs grūti laiki i tas nozīmē, ka arī mums velsies kakas virsū. Pirms gadiem diviem sapnī atrados Bulduru stacijā, kur pulcējušies daudz ļaužu apskatot kaut kādas vesturiskas personības, kuras guļ zarkos. Tad nu devos ar zināt kāri apskatīt arī es. Piegājis pie skaisti rotāta zarka tur guļ Ģenerālis. Kas tas par ģenerāli? Japaskat uz zārka šiltes uzraksta. Tad tur rakstīts Rūdolfs Bangerskis. Otrs bij bākām, bet to nepaskatij, tad pamodos. Izstāstīju šo sapni kaimiņam Ellmanim, kurš no tatu tautas nācis, kas dzīvo Azerbaidžānā. Jis aizdomīgi atskatījās, jo viņam pašam ir savas īpatnējās dzīvē Dieva zīmes. Tas zobens tiks celts pret neliešiem!

  7. Artūrs Malta, VLT Valdes loceklis saka:

    Latvijas Valsts nav atjaunota! Boļšēviku biedrs Zīle nekad nav ievērojis Latvijas Valsts Satversmi!!!

    Un te ir rezultāts! Neviena valdība nav devusi atskaiti par izlietoto budžetu!

    Vai biedrs Zīle nezina, ka Satversmē ir 77.pants? vai tas nav jāievēro.

  8. murmuļi saka:

    Kopš Cilvēks nokāpa no koka(varbūt – kopš Uzkāpa kokā ?), vīņš ir ieņēmis pārsvarā pasīvu pozīciju – izbēgt no asām kustībām, lai tikai nesakaitinātu (“ļaunos garus”, dinozauru, varmācīgo kaimiņu, pašu
    cilts vecāko šamani, izdomāto Dievu – vajadzīgo pasvītrot !) un zem
    deguna murmināt visbriesmīgākos lāstus…
    Kad pirmais blēdis sastapa pirmo muļķi, viņš šo īpatnību veikli
    izmantoja savā labā un izgudroja Reliģiju, lai iegūtu nenopelnītu labumu sev…
    Pat nenoskopojās uzcelt muļķiem, par viņu pašu naudu, uzcelt
    staltu ēku, kurā viņiem iezombēt, ka, lūk, šī ir vienīgā (!)
    Patiesība – nekaitināt Dievu !
    Turpināsim murmināt !?

  9. Armands saka:

    Tad pirmo reizi Armands raksta pareizi,tas ebrejs anonymus muļļājās……

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *