“Nācijas tēva” īstais purns !

Kā valsts prezidenta Levita pēdējās izdarības vērtē sabiedrība??

Es dzīvoju, un Jums būs dzīvot!

Raksts izveidots 23.11.2019 Autors Draugu draugs

 Pēdējās dienās daudzi cilvēki Latvijā pamanīja valsts prezidenta nekorekto izturēšanos un to, ka viņš kā jurists atļāvies noziedzīgi piesegt valdības un Saeimas bezatbildību, netieši attaisnojot likuma pārkāpšanu, mediķu atalgojuma jautājumā. To, ko pateica bijušais tieslietu ministrs, patreizējais prezidents var saukt par tiesiskuma izpratnes vājprātu!

Apskatiet un “izbaudiet” sekojošo video “rozīnīti”, sākot ar video fragmenta 7:22- 7:50 un Jūs pamanīsiet, kā “tiesiskuma vīrs” pūderē smadzenes tautai:

Lūk, daži sabiedrībā aktīvu cilvēku komentāri un viedokļi, kuros viņi neslēpj savu vērtējumu un kritiku Latvijas valsts prezidentam :

“Tas, ko Levits dara, vispār ir kauns. Stāstīt, ka likumi jāmaina ar atpakaļejošu spēku atbilstoši pieņemtajam budžetam. Likumam nav atpakaļejoša spēka! Saeima pārkāpa esošu likumu par mediķu algām. To nevar izlabot, izņemot mediķu algu pielikumu no likuma tagad. Tā ir lēta manipulācija, lai piesegtu valdošās koalīcijas pakaļu. No tiesiskuma tur nav ne smakas.

Likumu grozīšana ar atpakaļejošu spēku – tas ir beztiesiskums.

Un ja ar to nodarbojas cilvēks ar juridisko izglītību, kāds ir Levits, tā vienkārši ir nelietība. Tā vietā, lai valdībai norādītu par tautas interesēm, par to, ka likums ir mediķu pusē, Levits
metas melot un manipulēt. Tāds cilvēks nav prezidenta amata cienīgs.”

“Tiesiskā paļāvība (APL 10. pants, Tiesiskās paļāvības princips:
Privātpersona var paļauties, ka iestādes rīcība ir tiesiska un konsekventa. Iestādes kļūda, kuras pieļaušanā privātpersona nav vainojama, nedrīkst radīt privātpersonai nelabvēlīgas sekas)
vispār ir pamatu pamats cilvēka attiecībām ar valsti.
Levits kā jurists nevar to nezināt. tātad zina, bet apzināti sagroza par labu tiem, kas šo likumu pārkāpj.”

Kā Jūs vērtējat prezidenta tiesiskuma izpratni?!- Atstājiet savu viedokli komentāros, paldies!

Viņš taču nav spējīgs ne izsacīt, ne arī pareizi noformulēt domu !

Paskat tikai, cik ātri viss notiekās pie žīd-sātanistiem. Nu nav šie pazemes ļaunuma valstības rāpuļi nekad cilvēcei neko labu nesuši, izņemot: asinis, badu un ciešanas… Tas ir lasāms jau gadu tūkstošos vecās hronikās:

G. Gorčakovs :”LIELAIS SKOLOTĀJS” VISUAUGSTĀKĀ zemes gaitas !

Reformators Mārtiņš Luters !

Mārtiņš Luters

Kāds komentārs, kas šodien ir aktuāls.

The Jews and Their Lies by Dr. Martin Luther.

Von den Jüden und iren Lügen.

Par žīdiem un viņu meliem.

„Žīdi lielās, ka viņi esot krietnākie cilvēki pasaulē. Mēs, goji, t.i. pagāni, turpretim viņu acīs neesam cilvēki, bet labi vēl, ka tie mūs atzīst par niecīgiem tārpiem. Savās sinagogās viņi pateicas Dievam, ka nav goji, bet Izraeļa ļaudis. Visi citi nav cilvēki, bet pīles un peles attiecībā pret viņiem. Tā viņi lielās, bet patiesībā ir lielīgi un iedomīgi blēži, ka pat līdz šai dienai nespēj nekā cita, ka vien sevi slavēt un visus citus nievāt. Viņi ir īstie meļi un asins suņi, kas ar saviem meliem bez apstājas sagrozījuši un viltojuši rakstus. Viņu ilgas un cerības tiecas pēc tā, lai varētu reiz ar mums, pagāniem, tāpat rīkoties kā Persijā Esteres laikā. Ak, cik viņiem mīļa Esteres grāmata, kas viņus noskaņo asinskārīgā, atriebīgā un slepkavīgā alkumā(alkatīgumā) un cerībā!
Viņi iedomājas sevi par
Dieva tautu tādēļ, ka viņu uzdevums esot nokaut un žņaugt pagānus. Cēlākais darbs būšot tas, ka viņu gaidītais mesija ar savu zobenu nokaušot un nogalināšot visu pasauli.
Viņi atsaucas uz savu bauslību un likumības taisnību, bet cik reiz viņi pēc saviem pašu rakstiem nav atkāpušies no bauslības, ticības un taisnības un nav dzīvojuši tā, kā dzīvo velni, kam viņi ir līdzīgi? Tie ir ar visu ļaunumu piesātināti: ar skopumu, skaudību un naidu savā starpā, ar lielību, lepnumu, augļošanu un lādēšanu pret mums, pagāniem. Tā kā viņi lielās, var lielīties slepkavas, zagļi, krāpnieki, kā arī visi pārējie ļaunie ļaudis, proti, ar to, ka viņi ir svētā Dieva tauta un viņiem ir baušļi, ko viņi netur.
Sargies,
kristieti, no žīdiem un zini, ka sinagogas nav nekas cits, kā velna perēklis, kurā perinās pašuzslava, uzpūtība, meli, zaimi, kur Dievu un cilvēkus peļ tik indīgi un rūgti, kā to dara paši velni.
Viņi gaida mesiju, ko viņi sauc par
„Hembdath”, t.i. visu pagānu mantu. Gaidāmais mesija nozīmē tātad pagānu zeltu, sudrabu un dārgakmeņus, kas žīdiem jāsagrābj un ar ko viņiem jāvalda pār nežīdiem. Zem saules nav bijis skopākas un naudaskārīgākas tautas par žīdiem. Turpinājums…

Nepaejiet garām viņu pašu stāstam: Rīgas bendes nāve !

Lūk, tā ir Patiesība par Herberu Cukuru, nevis sātanisko cionistu slepkavu murgi ! Kāpēc klusē izdzimtenis Kalnmeiers ?

Herberta Cukura izglābtās ebrejietes meita mātes dzimtenē pateicas glābēja ģimenei

Antra Gabre23.mai Abonē Neatkarīgā šeit!57

TIKŠANĀS. Bukaišu pagasta pārvaldes vadītāja Sandra Latiša, Lidoņu kādreizējais un arī pašreizējais kaimiņš Edvīns Lillais, Helga Estere Fiša un Antinea Doloresa Cukurs-Risoto 2019. gada 17. maijā Lidoņu māju pagalmā. 17. maijā ir Herberta Cukura dzimšanas diena. Šogad – 119 ©Antra GABRE

Antinea Doloresa Cukurs-Risoto un Helga Estere Fiša. Kas viņas vieno? Vēlāk Helga atzīsies, ka, pateicoties Antineas vecākiem Herbertam un Mildai Cukuriem, viņas mammas Mirjamas Kaicneres dzimta turpinās. Helga piedzima pēc Otrā pasaules kara. Emocionālais ceļojums, meklējot mammas pēdas Latvijā, Helgu Fišu no Amerikas atveda uz Latviju, arī uz Bukaišiem, kur joprojām ir Lidoņi – īpašums, ko Herberts Cukurs saņēma kā balvu pēc li¬dojuma uz Gambiju 1935. gadā. Tur Otrā pasaules kara laikā tika slēpta Helgas mamma Mirjama Kaicnere.

Bet atgriezīsimies pie kādas Ciānas kuces Zagorskas(Beitneres) “dzemdību produkta”- NĀCIJAS TĒVA !

Un to, ko šie reptiloīdikie kreatūras darīja Latvija pēc okupācijas un Krievijas nāves Gulagos ? Tā ir asinis  stindzinoša informācija ! Kā šis Latviešu tautas slepkavas- poļitruka Jonas Levita “spermas produkts” atgriezās Latvijā, tā nekavējoties tika atjaunots krimināl- process pret latviešu tautas varoni Herbertu Cukuru, kurš bija, nevis žīdu slepkava, bet to glābējs. Par to viņam šogad glābēji izteica atzinību, bet tas viss nogrima savādā klusumā. Viņš, kā Izraēlas sātanistu KURJERS, bija tieši tas, kurš iznīcināja Latvijas valsts tautsaimniecību,- visu to, ka sākot no Brīvības cīņās ieguvušo brīvību BIJA RADĪJUSI Latvijas valsts– pat Padomju okupācijas radītās vērtības tika izlaupītas !

Viņš arī vienpersoniski parakstīja H- 86 dibinātāja L. Grantiņa fizisku likvidāciju 2015. gadā. Šis dokuments prettiesiski tika noslēpts ! Jo L. Grantiņš bija drauds viņa karjerai, tāpat kā viņa noslepkavotais latviešu politiķis Jūlijs Kadelis !

Šodien viņa saimnieks, kurš uzspridzināja “dvīņu torņus”- sātanists B. Netanjahu ir iebēdzis dziļajās pazemes katakombās, jo viņam draud karātavas. Tāds pats liktenis piemeklēs visus šīs židjūdaistiskās ideoloģijas sekotājus, visa veida zagļus un komunistus ar “NĀCIJAS TĒVA” dzemdētāju, LU zinātniskā ateisma pasniedzēju, jebreiku Zagorsku(D. Beitneri) priekšgalā !

Mēs visi pēdējā laikā redzam, ka viņa intelektuālais potenciāls nesniedzas augstāk PRIMĀTU LĪMENI, iekaltas stulbas frāzes pavada visas viņa runas ! Ja mēs paskatāmies, kādus salašņas viņš sev pietuvinājis, tad jebkurš jautājums par viņa personību atkrīt !

Pats nepatīkamākais būs tas, kad tiesas priekšā būs jāatbild tiem, kuri šo Ciānas primātu iebīdīja latviešu tautas goda KRĒSLĀ !

Šeit mēs redzam kādas parodijas,Anitas Muižnieces, politiskā orgasma eiforiju, kad cilvēks savā Gara trulumā- pilnīgā informācijas trūkumā, veic noziegumu, par ko draud NĀVESSODS !

Anita Muižniece

Šodien LIELA diena – jau pēc pusstundas vēlesim mūsu valsts prezidentu. Un Egils Levits būs ļoti cienījams un šī amata cienīgs pārstāvis, kurš beidzot Latviju varēs ievest pārmaiņu virzienā!!! Pirms kāda laika man pat sapņos nerādījās, ka es varētu būt daļa no šī nozīmīgā notikuma, un neslēpšu – šorīt satraukums ir.
#prezidentavēlēšanas #levits

Bet paskat tikai uz “NAPOLEONA” foto: cik vareni viņš apkāries ar TZO !

24.11.19 L. Grantiņš

You may also like...

5 komentāru

  1. Alberts Tvaiks saka:

    Kam tu cukgan esi vajadzīgs?

  2. > 2019. gada 24. November um 16.24 Uhr saka:

    Nobezdējies ?
    Lien nu atpakaļ “tautu tēva” irsā !!!!

  3. Eduards Lunis saka:

    —Par žīdiem neglaimojošu, bet patiesu informāciju ir sniegušas daudzas augstākās personas -Pēteris Pirmais, Amerikas prezidents,daudzi Pasaulē pazīstami mūziķi. Par to esmu jau rakstījis Tribunālā…
    —Nu bet par šo žīdu, kurš uzdodoties par ,,nācijas tēvu,, pie tam ar nepārprotami izteiktām ciniskām žīdiskām izdarībām , ar nepārprotamu žīdisko ārieni, uzvārdu!? Vienīgi vārds vēl varētu atbilst!?
    Tad jau es esmu drīzāk nēgēris!?

  4. Anonīms saka:

    http://www.la.lv/latvijas-un-izraelas-attiecibas-ir-lieliskas

    Attiecības lieliskas Izraēlas skatījumā – var ar kājas spērienu atvērt jebkuras Latvijas iestādes durvis…

  5. achtung! achtung! saka:

    Gā-stacijas uz katra ielu krustojuma. Pamatā – militārām vajadzībām. Bet ļautiņiem: cukura diabēts, bojājumi DNS, vēzis smedzenēs, ādas vēzis, sirds vēzis. Mums to vajag? Vai “tēvam“ to vajag? Bet rupori klusē.

    Tā ka trešdien 18.00 – visi uz Brīvības ielu! Glābsim “tēvu“ un paši sevi! Vai varbūt pajautāsim “tēvam“ pašam, ko viņš par to domā?

    https://www.draugiem.lv/www.labie.lv/?pg=3

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *