Lasītājs. Der apstāties un padomāt

Bet protiet arī vētīt. Jo brīdinājums ir brīdinājums pašiem brīdinātājiem. Nevar un nevar nolaisties no šovinisma augstumiem, augstprātības.

Tātad „slabo poņimajem„… .

Kā internātpalīgskolās… .

Vienkārši tik slabo poņimajem(pavirši saprotam) dzīvošanas, sadzīvošanas un saticības mācības, pamatvērtības un pamatlikumus, ka citas Visuma dzīvības formas grasās aizvērt mums ceļus uz saskarsmi un sadarbību.

Viņi redz, ka mēs pat visvienkāršāko mācību – nedarīt apkārtējiem ļaunu – nespējam un galvenais, negribam apgūt.

Diemžēl, lai arī saruna notiek par garīguma un patiesības nepieciešamību, lai cilvēks kā suga pašneiznīcinātos, lai no mums kā garīgi atpalikušiem nenovērstos Viss Visums, runātāji ik pa brīdim nonāk līdz kaut kam pretējam, par ko paši runā. Kā var teikt – ja mēs (krievi?) viņus /vāciešus (kāpēc tieši vāciešus? vai tad paši vācieši organizēja tos karus/slaktiņus?) nebūtu sasituši lupatu lēveros/v puh i prah…? Ja paši krievi, sitot(?) tos vāciešus, nav sapratuši, ka viņu pašu ļaundarības nebija mazāk ļaunas par tā šķūņa ar bērniem aizdedzināšanu ? Kā var teikt „ja nebūtu sasituši tos vāciešus„, ja tā „vāciešu sasišana„ tikvaitā beidzās ar sasistu sili sitējiem – pad(l)savienībai.

Viņi vienā mierā runā par savtības, skaudības un alkatības ļaunumu, bet turpat līdzās nevar rimties ar sevis (krievu) pašslavināšanu un ar pilnīgi acīmredzamu vāciešu nievāšanu.

Vai krievu vai vācu tautas tos karus organizēja ?

Organizēja atsevišķi aptrakuši indivīdi.

Tas gan, ka tie debilizēja arī tautas masas un joprojām debilizē, pārvēršot Zemi par vienu vienīgu karalauku gan fiziskajā, gan garīgajā līmenī.

02.11.19

Noklusētās ziņas

Sarkano Ciānas izdzimteņu kloāka

You may also like...

1 Response

  1. Valdis Freimantāls saka:

    Tie, kuri sevi sauc par Latvijas politiķiem – tādi nav!

    Tie ir KGBistu ieliktņi ar lielu atalgojumu par pretlatvisko darbību!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *