LRTT. Veiksmi Jaunajā 2013. gadā !

tautastribunals.eu

DIEVS SVĒTĪ LATVIJU !

Latvijas Republikas Tautas tribunāls sveic visus labas gribas cilvēkus Jaunajā gadā !

Lai visiem būtu veselība un cīņas spars cīnīties pret valdošās 4. maija sātaniskās kliķes politiku.

Pārdomāsim vecā gada vakarā savu dzīves gājumu un centīsimies atrast to PUNKTU, kas ir mūs un mūsu tautu ievedis strupceļā- uz iznīcības robežas. Viens no tādiem PUNKTIEM ir nepamatota gļēvulība sarkano izdzimteņu priekšā. Pie mazākās saskares ar DP ietekmes aģentiem “diži” nacionālie varoņi salūzt kā kaltēti makaroni.

Kauns un negods !

Šodien nesaukšu viņus vārdā, bet ja JŪS regulāri sekosiet šai i-vietnei, tad uzzināsiet arī vēl nenosauktos. Tieši šie salūzušie nacionālvaroņi kalpo par barometru lielajiem noziedzniekiem, kuri sēž Saeimā un valsts drošības iestādēs(reiniki, kažociņi..). Nepakļausimies nākotnē sātaniskajām “vārsmām”, ar kurām ir piesārņoti SVĒTIE RAKSTI. Viena no šādām drazām ir: “Ja sit pa vienu vaigu, tad pagriez otru”. Tā ir Svēto Rakstu zaimošana, kurai nav nekāds sakars ar Garīgo- Dievišķo Pasauli.

Tev, latvieti, šie sātaniskie izdzimteņi, ar Godmani, Borovkovu, Gorbunovu un Āboltiņu priekšgalā, ir ne tikai abus vaigus sadauzījuši, bet pašu „nospārdījuši“ zilu un apzaguši līdz pēdējam.

Šie gara kropļi ir pelnījuši, lai viņiem sadzen viņu plēsoņu ilkņus viņu plēsīgajās rīklēs. Viņi ir nopelnījuši, lai viņus žogmalē nosit kā aptrakušus suņus.

Tas arī drīz notiks.

Bet, pirms viņi tiek aizvilkti uz karātavām, viņiem visiem ir jāatsavina viņu ārzemju KONTI un jāatdod atpakaļ tautai. Latvieti, pirms Tu ņem gadumijas šampanieša glāzi rokās, nolādi šos sarkanos Sātana kalpus un tad izdzer savu šampanieti, aizraidot VIŅUS uz ELLI !  Tici, viņi to ir godīgi nopelnījuši ar v.p. Bērziņu priekšgalā.

===================================================

MIGLA SARKANĀ – NOLĀDĒTĀ

Lasiet, ko raksta par v.p. Bērziņu latviešu tautas Sirdsapziņa, daudzu “zelta fonda” grāmatu autors Laimonis Purs un Ciānas Gudro Protokolu īstenotājs dzīvē, brīvmūrnieks Andris Ruģēns.

=================================================

Laimonis Purs par prezidentu Bērziņu

Laimonis Purs (Strazdiņš)10. Saeima par Latvijas valsts prezidentu ievēlēja Andri Bērziņu.
Ozoliņš… Bērziņš… Vislatviskākie latviešu uzvārdi ar mūsu valodā saglabāto tik mīļo pamazināmo galotni.
Nav jāskauž bagātība, tomēr izvērtēt, kā pie tās tikts, sabiedrībai ir tiesības. 1989. gadā A. Bērziņš kļūst Valmieras rajona izpildkomitejas priekšsēdētājs, aldziņa kaut kur starp 150-200 rubļiem mēnesī, 2011. gadā viņam pieder Latvijā 37 nekustāmie īpašumi – zeme un ēkas, arī greznas jaunceltnes, bankās noguldīti 1 528 190 lati, aizdoti citiem 1 000 776 lati, SEB bankā vērtspapīri par 229 156 latiem, mersedess braukšanai, divi traktori darbiem… Cik jāpelna katru mēnesi, lai 22 gados kļūtu par šādu mantisko vērtību īpašnieku? Intervijā „Latvijas Avīzē” (01.06.2011.) A. Bērziņš saka: „Es godīgi strādāju, nezinu, kāpēc man būtu jākaunas pensijas sakarā.” Vai mēs, ap 150 latus mēnesī saņēmēji, būtu negodīgi strādājuši? Kā vērtēt prasmi pielāgoties Rietumu banku prezidentu atalgojumiem un aizmirst Latvijas iedzīvotāju algas? Reiz bijām pasaules mēroga sērkociņu ražotāji, tagad eksportējam apses baļķus, jo mūsu miljonāriem glabāt miljonus bankās ir naudīgāk, nekā uzcelt sērkociņu ražotni.
Kur sākas godīgums? Un kad būtu jāsāk kaunēties?
Atmodas gadu cīnītājs, tagad Latvijas universitātes profesors, pieredzējis politiķis Juris Bojārs raksturo Andri Bērziņu „kā tumšu avi.” („L.A.”,21.06.2011.), politikas vērotāju un laikmetu zinošo žurnālistu Māri Zanderu „saistībā ar A. Bērziņu kā jauno prezidentu mulsina un bažas rada viens apstāklis, proti, nesaprotu, kā cilvēks, kurš pats daudz cietis no komunistiskā režīma, 1989. gadā varēja tikt ievēlēts Valmieras rajona Tautas deputātu padomē un tad kļūt par rajona izpildkomitejas priekšsēdētāju. Tas rosina domāt.” („Druva”, 04.06.2011.).
Sākot cīņu ar trim oligarhiem, kāpēc uzskrējām uz superoligarhu? Lai Latvija kļūtu ja ne bagāta, tad vismaz turīga, un pilsoņi spēka gados nedotos pelnīt dienišķo maizīti svešās zemēs?
Atbilde būs. Jautājums tikai – kad un kāda?
Laimonis Purs.

===============================================
Ciānas Gudro Protokolu īstenotājs dzīvē, brīvmūrnieks Andris Ruģēns.

brivmurnieki_Rugens_6Andris Ruģēns, kā jau tas īstam sātanisma kulta pielūdzējam pienākas, 25.12.12. radio MERKURS raidījumā GAISMAS PILS, aizgūūūtnēm aizstāvēja šo latviešu tautas bendi un zagli milzu apmēros, komunistu v.p. Andri Bērziņu, kurš pieliekot visas pūles, lai vienotu latviešu tautu.

FOTO: Antikrista mesija Latvijā A. Ruģēns. Ievēro, kā šis sātanists ir ģērbies. Cimdi, priekšauts un griežamajam līdzīgs kabeklis uz vēdera. Īsts miesnieks, kāds arī viņš garīgi ir.

Viņš, lūk, cenšoties apvienot latviešu karavīrus, kuri cīnījušies dažādās pusēs.

Bet, kāda nelaime, šis sātanists aizmirsa paskaidrot to, kāpēc tad no tautas ir pretestība pret šo noziedznieka Bērziņa darbību. Tauta nav pretī, ka ierindas karotāji kopā sadzer brālību, un tas pat ir apsveicami. Tauta ir kategoriski pret to, ka pie padomju puses “nevainīgajiem” zaldātiem tiek pieskaitīti visi čekas nagu maucēji un SMERŠ slepkavas.

Tāpat arī dažāda kalibra provokatori.

Visi šie izdzimteņi atrodas aktīvā 4. maija kliķes “dienestā”.

Tad, kad visi šie čekas slepkavas tiks notiesāti un pakārti, kā tas tika izdarīts ar nacistiskajiem noziedzniekiem, tikai TAD varēs sadzert Andris Bērziņš 1brālību abu pušu karavīri.

Foto: Deģenerāts, kuru aizstāvis ir sātanists- brīvmūrnieks A. Ruģēns.

To, protams, sātanists Ruģēns “aizmirsa” pieminēt.

Nu, gadās, ka piemirstas, vai ne, šmuli Ruģēn?

Un “dižais” latviešu tautas “patriots”, GAISMAS PILS vadītājs Juris Lapinskis arī kaut kā „piemirsa“ to atgādināt. Kā redzams, tad gadās arī tāda sagadīšanās, kad abiem sagadās „aizmirst“…. .

Bet nebūsim naivi, tas ir Lapinska uzdevums- zombēt tautu.

LRTT    31.12.12.



You may also like...

4 komentāru

  1. Gudrais saka:

    Bet pāris dienas vēlāk toties Gedroics sadeva gan Ruģēnam, gan Lapinskim!

  2. Eduards Lunis saka:

    SVEICU LRTT KĀ ARĪ LATVIJAS CILVĒKU KRIETNĀKO, GODĪGĀKO, DIEMŽĒL -ARĪ NABADZĪGĀKO DAĻU -JAUNAJĀ GADĀ !
    AICINU VISUS UZ LATVIJAS GLĀBŠANĀS SAPULCI-4. MAIJĀ-RĪGĀ, OKUPĀCIJAS MUZEJAM, PL.12-OS
    SAPULCES MĒRĶIS-NEVARDARBĪGA LATVIJAS VARAS MAIŅA.
    Latvijas Glābšanas komisija.

  3. no malas saka:

    Laimīgu, latvisku, veiksmīgu un veselīgu Jauno gadu LRTT un latvju tautai .Tikai tēvu zemes mīlestībā un esot vienotiem . ka Atmodā ,mēs varēsim gāzt nīsto pretlatvisko 4. maija jūdasu un nodevēju režīmu.
    To parāda viņu attieksme pret nacionālo valūtu ,kaut iznāk kuriozi ,kad sevišķi nīstamie SC un ZZS ar to spēlē teātri. Kas attiecās uz L. Pura jauko rakstu, tad nezinu ,ka Melgalvu nama kangars un Co būtu cietis no okupantiem . Protams ka nelietis piesavinājās un ar mahinācijās izlaupīja Latviju ,nav kuriozāk ,ka vienkāršs radio labotājs tika par priekšnieku līdz okupacijas ministru vietniekam .Ne jau bez cekas palīdzības un klanīšanas . Tāpat ,ka viņa iepriekšējais priekštecis rumpītis.

  4. Latvijā ir vairāki desmiti televīzijas staciju un apmēram 100 radiostaciju, kas diendienā zombē mūsu tautu.Kas LRTT liek ķidāt tikai Radio Merkurs raidījumus? Līdz šim nevaru saprast…?

    Admins
    Tie jau arī to neslēpj, kas viņi ir un tauta arī zin, ka viņi ir kangari, tāpēc LRTT par viņiem nerunā. Bet jūs(NA un Merkurs) uzdodaties par nacinālajiem varoņiem(pestītājiem) un tai pašā laikā intervējat sātanisma sludinātāju.
    Pie tam vēl rakstāt idiotiskus dzejoļus. Piem:
    Ne Brigmans, Āboltiņ’, ne Raivis,
    mums jaunus laikus nenesīs.
    Vien ja vairs nebūsim tik naivi,
    mūs no tiem visiem atpestīs.
    (2. pants pirms gada dziedātai dziesmiņai)

    Tas viss liecina par garīgu caureju, kā teica par jums kāds cienījams rakstnieks… .

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *