“Pārmaiņām būt”: Galvenie spēki jāvelta juristu piesaistīšanai

Galvenie spēki manuprāt jāvelta juristu piesaistīšanai, lai apkopotu apsūdzību par genocīdu pret latviešu tautu un valsts nozagšanu. Protams neatstājot novārtā visus pārējos iespējamos instrumentus un LRTT popularizēšanu sabiedrībā.
Jāsaprot arī, ka pagaidām šādu apsūdzību nav kam iesniegt pat pasaules mērogā, bet esmu pilnīgi pārliecināts, ka tāda institūcija būs un tā būs brīva no – „kam vairāk naudas“ ietekmes.
Nākošā atziņa pie kuras pieturos, lai neapjuktu viltus praviešu izliktajos slazdos, ka šobrīd uzticēties (tātad arī lemšanas tiesības) drīkst tikai vienam cilvēkam un tas Linards Grantiņš, kurš pierādījis sevi kā nenogurdināms cīnītājs par latviešu tautas tiesībām uz tiesisku valsti. Pat neskatoties uz man adresētiem aizrādījumiem, kuriem varu piekrist vai nepiekrist, tas nemainīs manu nostāju kopējā mērķa vārdā. Par ienaidnieku uzsūtīto vaukšķu riešanu pat nerunājot. Neizplūdīsim sīkumos (tas parasti ir ienaidnieku instruments), jo mūsu mērķis ir viens un katrs sīkums par ko iekarstam strīdos ir akmens ienaidniekiem svaru kausos.

Tāpēc lūdzu, visu ko rakstam, tad veltam kopējām latviešu tautas interesēm, nevis sevis attaisnošanai un celšanai saulītē, kam šajā cīņā uz dzīvību vai nāvi, vairs nav pilnīgi nekādas nozīmes.

„Ienaidniekiem“ daudzskaitlī rakstīju tāpēc, ka viņu ir daudz un dažādi, no dažādām pasaules malām un dažādos līmeņos, bet visi kā viens publiski uzdodas par mūsu tautas interešu aizstāvjiem (tie kuri nepieder mūsu tautai, uzdodas par „nācijas“ aizstāvjiem & tēviem). Un tie tieši tāpat raujas pie varas visiem spēkiem, bet īstā galvenā cīņa notiek aizkulisēs, tiem savā starpā, lai tikai pieraustos pie mūsu kopējās mantas izsaimniekošanas un mūsu rīcības kontroles, kā arī vadītu nepārtrauktās manipulācijas ar sabiedrības viedokli.

Jūs visi esat labi un forši cilvēki, bet piedodiet par piesardzību, uzticēties varu atļauties tikai vienam cilvēkam un tas ir Linards Grantiņš. Tāpēc neprasiet no manis šajā jautājumā nekādu daudzgalvaino demokrātiju, kas vienmēr beidzas ar politisko atbildību visās valsts nodevības epizodēs, to vienkārši nedrīkstu atļauties.

Pievienoju video pārdomām un informācijai. Kādēļ Novosibirskā parādās karaspēka daļa, kura pabāzta zem Tallinas nosaukuma (ТАЛЛИНСКАЯ) un Krievijai svešiem ģērboņiem.
Vai atkal „KĀDS“ vēlas veikt noziegumus zem svešām izkārtnēm, lai par vainīgiem vēlāk padarītu citas tautas un valstis. (2:30 – 5:30)

Vai kāds var izskaidrot, kas tur īsti notiek pēc visa šī video noskatīšanās.

Tās taču nav bērnu spēles, sak‘ ko gribu to uzzīmēju uz zaldātiņa formas.

14.07.19

You may also like...

6 komentāru

  1. prošķe pārenoi repi ! saka:

    Par to Novosibirsku – tiek komplektēti “zaļie cilvēciņi” !

    “Ne mūsu ģerbonis, ne mūsu “tallina” – nekā nezinam ! ”

    Žīdu ērglis, žīds Kedmi ceļās un guļās Maskavas TV
    I. kanālā !
    Kedmi priekšā Maskavas TV žīdeļi nostājas miera stājā…

    Pameklējiet guglē “Kedmi” un paskatieties, kādas
    “gudrības” viņš tur muld par visas pasaules notikumiem !
    .
    .
    .
    Admins
    Te nav runa, lai uz viņu aiz dusmām sacītu, ka ir šizofrēniķis, bet viņš patiešām arī tāds ir un pats to, protams, ka nesaprot… .

  2. Valdis Freimantāls saka:

    Pareizi, juristiem ir jāiesaistās, bet viņu iesaistīšanās Helsinku 86 uzdxevumu veikšanā ir līdzvērtīga galvas bāšanai giljotīnā!

    Ja nav atjaunoti Rīgas Latviešu biedrības 1938. gada likumīgie statūti – IKVIENS jurists 4. maija Latvijā ir A P D R A U D Ē T S!

    Ikviens Helsinku 86 cilvēktiesību aizstāvis tiek valsts apmaksātu “juristu” apkarots un diskriminēts momentāli!

    Linarda Grantiņa juridiskās zināšanas un pieredze ir 1000 profesionālu juristu vērtas.

    Juristu vājā vieta ir viņu “nomešanās uz ceļiem” maksātāja priekšā.

    Nav nekā zemiskāka par pērkamu juristu – nelieti! (Viņu vieta ir uz apsūdzēto sola tautas priekšā).

    Mani draugi advokāti par Latvijas tiesu iesmej! ( Tādas vēl latviešiem nav).

    Juristu banda kalpo komunistu un čekistu ieliktņu bandai – abas šīs bandas ir apvienojušās 1993. gada 18. februāra naktī Rīgā un strādā kopā!
    .
    .
    .
    Admins
    Lūk arī atbilde:”Juristu vājā vieta ir viņu „nomešanās uz ceļiem“ maksātāja priekšā.”
    Helsinkim -86 ir 4. maija bandas nāve !
    Viņi darīs visu, lai Grantiņu un viņa sekotājus noslepkavotu, kā tas jau noticis ar veselu plejādi latviešiem !!!
    Viņiem bail par mutē ņem šos vārdus; Grantiņš, Helsinki 86, Atmoda… .

  3. Anonīms saka:

    VISIEM,VISIEM,VISIEM!: Vai,kaut stādieties priekšā,kāds jaunākais materiāls,kuru publicējis youtube kanāls: SlovoTv
    .
    .
    .
    Admins
    Kāpēc nav norādes uz video ?

  4. Janis saka:

    Ilga Šuplinska, Ļeņiniste un krievmīle ar visu savu sirdi un garu. Dzimusi mākslīgās apsēklošanas komunistu ģimenē. Redz pie kā noved mākslīgā komunistu indes iesēklošana Šuplinskā! Uzvārds ar tāds “tīri latviešu tautas”!
    https://lv.m.wikipedia.org/wiki/Ilga_%C5%A0uplinska

  5. Anonīms saka:

    Slovotv izskaidrotā kvantu komjūteru darbība nozīmē arī to,ka tādai tehnikai tiek pieslēgta cilvēku persōndatu informācija,kura,jau sajūgta ar cilvēku izsekošanas kameru funkcijām visā pasaulē!

  6. Ugunīts saka:

    Nokopējiet no Youtube visvērtīgākos video,caur vienkāršu pakalpojuma vietni: Genyt.net,jo no 20 jūlija,iespējams daudzus video Youtube neatgriezeniski dzēsīs!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *