V. Freimantāls. Paliek arvien grūtāk un grūtāk !

Šī ir Freimantāla kunga vēstule  man personīgi, bet tā ir tāda, ka tā nedrīkst palikt tikai manā pastā.

Es to publicēju ne jau tāpēc, ka par mani sacīti labi vārdi, bet tāpēc: KA TĀ VAJAG, jo arī es esmu ko līdzīgu rakstījis.

Šī vēstule ir garīgi iznīcinoša šiem kroplajiem izdzimumiem, kuri kā ērces zīž mūsu tautas asinis !

Tikai garīgs milzis ir spējīgs ko tādu uzrakstīt pat tad, kad virs viņa galvas ir sātanistu zobens !

L. Grantiņš





Paliek arvien grūtāk un grūtāk !    

Nolādētie izdzimteņi ir visur un dzīve Latvijā man jau pārvērtusies par  augstāko murgu !

Viņi ir gudri – sadragā manu ģimeni………

Katru dienu uzbrukumi un pilnīgs terors !  Pastkaste pilna ar uzaicinājumiem pie tiesu izpildītājiem un uzaicinājumiem ierasties un maksāt sodus(un tas manu ģimeni novedis jau ārprātā – jo visi manējie pārmet, ka manis dēļ visus izmetīs uz ielas – atņems māju un pārdos izsolē bez tiesas kādam, kurš pirks, vienalga par kādu cenu).

Viņi nesaprot, ka komunistu un čekistu nezvēru banda tā grib panākt lai es nerakstu.

Visi iebiedēti līdz ārprātam, jo tā ir traģēdija, ka cilvēkus izdzen no savām dzimtajām mājām (Tēva mājām).

Ja varētu atrast to Jolantu Lūsi no Austrālijas – un saņemt to naudu ko viņas pilnvarotajam advokātam Guntaram Līcim samaksāju kā rokas naudu par mājas Ventspils ielā 65 pirkšanu (Tas nelietis saka, ka naudu man neatdos un māju pārdevis citam).   Rokas naudu iedevu viņam 10 000 USD.(Tad viss nokārtotos un es varētu tiesāties ar tieslietu ministriju par taisnību – kuru Latvijā pilnībā ignorē visas valsts iestādes).   Savā laikā es 6 gadu laikā vinnēju tiesu pret Iekšlietu ministriju, ieliku cietumā vecāko kriminālmeklēšanas inspektoru, komunistu Vitaliju Gončarenko.  Viņu tiesas zālē saslēdza roku dzelžos  un konvojēja uz cietumu ! Man izmaksāja 15 912 rubļus Milicijas pārvalde.

Protams, kad saņēmu naudu – miliči man uzbruka un pie manām mājām notika cīņa uz dzīvību un nāvi.   

Mani žņaudza milicijas Moskvičā apmetot sarkano gumijas žņaugu(no auto aptieciņas) no aizmugures sēdekļa ap kaklu, kamēr pie stūres sēdošais milicis turēja manas rokas).

Cīņa beidzās, kad abi miliči bija sašāvušies ar viņu dienesta pistoli (turētājs  plaukstā, žņaudzējs labajā kājā , lodes ceļš 17 cm). 

Naudu paņēma milicijas kapteinis gruzīns, kopā ar manu zilo VAZ 11.

Mani arestēja un nogādāja milicijas pārvaldes pagrabā, kur brīnumaini izglābos no drošas nāves – palīdzēja Andris Ruģēns Ģenerālprokurora vietnieks, kura daudzbērnu ģimeni pazinu.    Viss vienos zilumos tiku brīvībā pēc nedēļas(tas bija pretīgākais notikums manā mūžā).

Mans mīļais brālītis Edvīns Freimantāls pārfotogrāfēja  visu krimināllietu ap 500 lapas un arī mani visu vienos zilumos.

64 gadu vecumā brālīti nolādētie komunistu un čekistu izdzimteņi nogalināja,(imitējot asins izplūdumu smadzenēs, kur viņu atrada bez samaņas savās mājās Zasulauka ielā 6). Kur viņš dzīvoja viens.(Tur mēs ar brāli dzīvojam kopā ar tēti un māmiņu visu bērnību un jaunību).

Mēģināju pierādīt slepkavību – bet Latvijā policija, prokuratūra un tiesa ir prertlatviskas līdz kaulu smadzenēm(Ne mazākās iespējas panākt izmeklēšanu) !  Policija visas nozieguma pēdas iznīcina un slēpj !  

Lieciniekus noslepkavo !   Visa tauta ir iebiedēta kā Staļina laikos.

Brāļa nāvē iesaistītās personas sadarbojās ar specdienastiem(Daži miruši).

Es baidos celt to jautājumu, jo brāli neatdzīvināšu !

Samaksāju par sekcijas veikšanu 180 latus(Ne nauda, ne sekcijas slēdziens – lūk 4. maija Latvijas bandītiska, pretlatviskā būtība).

Baidos par liecinieku dzīvībām – brāļa nāves izmeklēšanā, tādēļ, ka tas izraisīs jaunas slepkavības no komunistu un čekistu valsts pārvaldes puses.

Ari Kārlis Ulmanis centās glābt savu tautu 1940. gadā, paredzot, ka komunisti un čekisti  noslepkavos visus latviešus. 

Tādi briesmoņi uz pasaules nav nekad bijuši !   

Visi kari un nežēlības pasaulē nevar sacensties cietsirdībā un nežēlībā ar komunistiem un čekistiem !

 Ne velti Ļeņins ar izsmieklu teica: ja būs jānogalina 100 miljoni kristiešu – mēs to izdarīsim, esiet droši(Kad viņš pavēlēja likvidēt popus kā šķiru – nogalināja mēneša laikā 160 000 krievu garīdzniekus ar visām ģimenēm, izzaga, izdemolēja un slēdza visus dievnamus) !

Cik ļoti tas atgādina Rīgas Latviešu Biedrības  nežēlīgo iznīcināšanu 1993. gada 18. februāra naktī (Un RLB 1938. gada statūtu aizliegšanu MĀMUĻĀ) !

Linard, es bezgalīgi cienu Tevi un Tavu ģimeni !   

Tu esi latvietis, kādam ir jābūt latvietim – kādi  cēla un cīnījās par mūsu Dzimteni Latviju !

Sirds pilna sāpju !   

Paldies Dievam, ka Tu esi !

Jā, Freimantāla kungs, tādi briesmoņi, kādi šodien valda Latvijā, cilvēces vēsturē nav pastāvējuši. Šis ir Sātana un viņu kalpu kulminācijas brīdis !!!

Protams, Freimantāla kungs, ka viņi grib Jūs apklusināt, jo Jūs esiet viņu nāves vēstnesis !

Par viņiem patiesus vārdus ir sacījuši viedi cilvēki.

Jēzus uz šiem odžu dzimumiem saka: “Jūs esiet no sava tēva Velna un pildāt viņā kārības…, tad kā viņi var būt Dieva izredzēti ?

M. Luters: Žīdi lielās, ka viņi esot krietnākie cilvēki pasaulē. Mēs, goji, t.i. pagāni, turpretim viņu acīs neesam cilvēki, bet labi vēl, ka tie mūs atzīst par niecīgiem tārpiem. Savās sinagogās viņi pateicas Dievam, ka nav goji, bet Izraeļa ļaudis. Visi citi nav cilvēki, bet pīles un peles attiecībā pret viņiem. Tā viņi lielās, bet patiesībā ir lielīgi un iedomīgi blēži, ka pat līdz šai dienai nespēj nekā cita, ka vien sevi slavēt un visus citus nievāt. Viņi ir īstie meļi un asins suņi, kas ar saviem meliem bez apstājas sagrozījuši un viltojuši rakstus. Viņu ilgas un cerības tiecas pēc tā, lai varētu reiz ar mums, pagāniem, tāpat rīkoties kā Persijā Esteres laikā. Ak, cik viņiem mīļa Esteres grāmata, kas viņus noskaņo asinskārīgā, atriebīgā un slepkavīgā alkumā(alkatīgumā) un cerībā!
Viņi iedomājas sevi par Dieva tautu tādēļ, ka viņu uzdevums esot nokaut un žņaugt pagānus. Cēlākais darbs būšot tas, ka viņu gaidītais mesija ar savu zobenu nokaušot un nogalināšot visu pasauli.”





Viņi nezūd, viņi pārdzimst un iemiesojas arvien jaunās paaudzēs… .

Bet tas brīdis tuvojas, kad Viņš nāks otrreiz(tas tā ir rakstīts un tas tā arī notiks) un iemetīs viņus Elles zaņķī uz mūžīgiem laikiem !

01.05.19

Lūk, viņi, sātanisti, Elles kreatūras:

Żydowska TRADYCJA święta PURIM.`W tym przypadku wieszanie goja jest OK.`proszę rozpowszechniać, bo w Pruchniku na Podkarpaciuto im jeszcze sporo brakuje entuzjazmu w stosunku do Żydów bawiących się bez skrępowania.`SZALOM

Gepostet von Azog Mordor am Montag, 22. April 2019

You may also like...

9 komentāru

  1. https://raystar.capital/baltu-fonds-kontakti/ saka:

    Levita tēvs Jonass ir bijis LPSR valsts komisārs nacionalizēto īpašumu pārvaldīšanā.

    Tieši Levits bija tas, kas konsultēja Freibergu, kā Latvijas Satversmi traktēt “dažādi”.

  2. Aelita saka:

    Labs raksts Paideram nra.lv par tirgus ekonomiku, var saprast, kāpēc mums tik nelabi gājis.
    K.Krēsliņam bija raksts par tautas vēlētu prezidentu, bet beigās viņš aizgāja galīgi neceļos, pauzdams, ka pensijas būtu jāatceļ, lai bērni uztur savus vecākus. (Tas nozīmētu neskaitāmus tiesas spriedumus par uzturlīdzekļu piedzīšanu.)
    .
    .
    .
    Admins
    Krēsliņš ir KREMĻA TROLLIS- pilnīgs anti-latvietis !

  3. dievkociņš saka:

    no neta dzīlem, atbilstīgs situācijai “mūsu” Latvijā:

    “Лес стремительно сокращался, но деревья продолжали голосовать за топор, потому что
    его ручка была сделана из дерева, и они думали,
    что он один из них. ”

    ( Mežs strauji izsīka, bet koki turpināja balsot par cirvi, jo
    viņa rokturis bija no koka, un viņi domāja, ka viņš ir viens no tiem. )

    Trāpīgi, vai nē ?

  4. AGedroics saka:

    Kāpēc Freimentālam grib atņemt māju, kam viņš ir parādā?

  5. Jūlija saka:

    Tauta ir iebiedēta vairāk kā Staļina laikā;cilvēki,kam jau pāri par 40 uzvedas kā tramīgs dzīvnieku bars lielas nelaimes nojautās.Meli nomāc un dezorientē-hibrīdu staļins un nabadzības baiļu staļins,perversiju un migrantu staļini,un izredētās mafijas staļins pāri visam,izbīda savus taustekļus no melnāko melu dvingas.Tā nekad nav bijis,nezināmas nelaimes priekšnojautas.Staļina laikos viss bija skaidrs.

  6. Valdis Freimantāls saka:

    Atbilde Gedroicam.

    Rīgas dome piedzen no manis nesamaksājamu maksu par to, ka dzīvoju Latvijā savā mājā, uz savas zemes ar savu ģimeni – un neesmu aizbēdzis no Dzimtenes uz citu valsti.

    Tas ir obligātais maksājums par nekustamo īpašumu – tautā saukts NĪN (nekustāmā īpašuma nodoklis).

    Padomju laikos uzrakstīju izpildkomitejai lūgumu lai atlaiž ik gada maksājumu manai daudzbērnu ģimenei – un to vienmēr atlaida (bez vārda runas).

    4. maija varenie, korumpētie šakāļi ar asiņainajiem purniem, neņem vērā daudzbērnu ģimenes lūgumu atlaist NĪ nodokļa maksājumu! Pazemojums pazemojuma galā!

    Pārmetumi par to, ka man ir 10 bērni birst kā no pārpilnības raga : ” Priekš kam 5 dēli un 5 meitas vajadzīgas”?

    Visās valsts iestādēs ZVĒRĪGS hiēnu un šakāļu ņirdzīgs U Z B R U K U M S manai daudzbērnu ģimenei (it kā mana ģimene būtu nodarījusi valstij lielāko ļaunumu un ir jāiznīcina)!

    Padomju laikos es nodibināju Latvijas Daudzbērnu Ģimeņu Biedrību 1987. gadā (kopā ar Edgaru Eisaku).

    Pēc Edgara Eisaka LDĢB priekšnieks bija daudzbērnu tētis Uldis Zariņš, bet 4. maija pretlatviskās valsts biedrību apkaroja ar IDIOTISKĀM prasībām rakstīt tāda daudzuma obligātas atskaites, ka pat daudzi apmaksāti darbinieki to nespētu veikt pilnā apjomā!

    Sabiedriskās organizācijas LDĢB darbību, pretlatviskie valsts pārvaldes “TĪGERI”, centās visādi iznīcināt un panāca to, kad Uldis Zariņš vairs nespēja rakstīt IDIOTISKĀS atskaites (ko pieprasīja IDIOTISKIE 4. maija valsts likumi par sabiedriskām organizācijam).

    Paši likumdevēji un birokrātu tūkstoši peldējās pārmērīgās algās, kamēr Uldim Zariņam bija par velti jāstrādā ar IDIOTISKU, pilnīgi nevajadzīgu papīru rakstīšanu – un ar katru gadu vairāk un vairāk!

    Tā 4. maija valsts panāca, manis dibinātās, Latvijas Daudzbērnu Ģimeņu Biedrības likvidāciju.

    Uldis Zariņš, neredzēdams citu iespēju, bija spiests padoties un pārtraukt LDĢB sabiedrisko darbību kā tādu vispār!

    Kad pēc daudziem gadiem viņa ilggadīgais vietnieks Imants Keišs atjaunoja LDĢ biedrību – stāvoklis valstī jau bija KATASTROFĀLS!

    Visaptveroša daudzbērnu ģimeņu apkarošana jau bija sasniegusi APOGEJU!

    Daudzbērnu tēva, profesora Andra Rubīna “Atdzimšanas partijas” prasība ratificēt Eiropas Sociālās hartas visus punktus tiek APKAROTA uz visstingrāko no 4. maija valsts pretlatviskajām politiskajām varas partijam!

    Latvijas demografiskā katastrofa ir MĒRĶTIECĪGI 4. maija valsts vadošo politiķu radīta ar Egīla Levita vistiešāko līdzdalību.

    Tāda ir lietu būtība Gedroica kungs! Un par manu darbošanos Helsinki 86 cilvēktiesību aizstāvības grupā, 4. maija pretlatviskie spēki ar dažādiem NEPAMATOTIEM administratīviem sodiem TERORIZĒ manu ģimeni!

    Tādēļ veidoju H-86 sabiedrisku komisiju lai atsegtu valsts amatpersonu kaitniecību pret latviešu ģimenēm! (Un sauktu pie atbildības vainīgās amata personas par kaitniecību).

    Visi, kuri vēlās darboties šajā pret kaitniecības komisijā tiek lūgti reģistrēties H 86!

  7. Valdis Freimantāls saka:

    Precīza atbilde Gedroica kungam!

    Es uzskatu, ka neesmu nevienam paradā, jo neesmu aizņēmies naudu vai mantu no kāda, vai nepildījis līgumsaistības!

    Maksāt naudu no manis pieprasa tiesu izpildītāji par NĪN un Rīgas domes administrācija par nesamaksājamajiem, speciāli uzliktajiem sodiem (piemēram par nenotīrīto sniegu ārpus manas mājas uz valsts zemes atrodošā trotuāra, sniega snigšanas laikā). Un tas viss tiek prasīts no manas 92 eiro pensijas, kad mana mazākā dēla (13 gadus veca) iztikai pat nepietiek).

    Tā Rīgas dome īsteno latviešu ģimeņu APKAROŠANU un veicina masveida bēgšanu no Latvijas uz arzemēm!!!

    Vai policijas uzlikto sodu par a/m sadursmi, kas nav notikusi vispār, utt.!

    RD administrācija prasa maksāt, veicot speciālus kaitniecības aktus pret mani, kā cilvēktiesību grupas H86 aktīvistu. ( Atcerēsimies kā apkaroja Saharovu par cilvēktisību aizstāvības organizēšanu PSRS).

    Atcerēsimies, kā apkaroja Linardu Grantiņu par cilvēktiesību aizstāvības PIRMO un galveno – latviešu ģimeņu aizstāvības, ģeniālo, Helsinku 86 dibināšanu un vadīšanu!

    Atcerēsimies kā pretlatviskā varas banda 1940. gadā un 1949. gadā apkaroja latviešus, nošaujot, spīdzinot un aizvedot uz Sibīriju ģimenes !!!

    Šodien to pašu dara 4, maija pretlatviskie, komunistu un čekistu apmaksātie šakāļi, hiēnas un tīģeri (pilni pretlatviska naida un ļaunuma)!

    Galvenais, viņi ir vienoti un peldās naudā ! (Paši priekš sevis taisot likumus un vairojot savas privilēģijas).

  8. sliktā ziņa, labā ziņa saka:

    Nebija, nebija staļinlaikos viss skaidrs. Tāpat runāja vienu – domāja citu. Un rakstīja vēl pavisam ko citu. Stučaļis, stukačaļis un šušukaļis, pugaļi, pugaļis un užasaļis, vedaļi, izvedaļi un predaļi, meriļi, izmeriļi i ļicemeriļi. Kā gan tajā visā vispār varēja būt kas skaidrs. No tribīnēm ar ruporiem, mājās čukstus. Vienkārši ekstistēja ļautiņi. Paralizējošās bailēs. Līdz pēkšņi – tevi savāc: no lauka, no gultas, no skolas sola – i pojehaļi! Kas uz Sibīriju, kas pa tiešo – pie bedres, uz cilpu, naganu, kalašņikovu. Ja daudz – pat uz ložmetēju.

    Dzīvi atstātajiem vai neizsūtītajiem murgs jau nebija mazāks – tos atstāja priekš miesīgas un garīgas izvarošanas. Sekas mēs redzam tagad: murgi – komunistiskā apsēstība – par dzīvi bez robežām (ģeopolitiskām un morālām), bez valstīm, bez tautām, bez rasēm, bez tēviem, bez mātēm, bez dzimtām, bez vārda, bez uzvārda, bet ar vergiem, tipa – ne katram, bet pašizredzētajiem pēc vajadzības – nemūžam nerimstošas, turpinās.

    Bet labā ziņa:“Japānā sākusies jauna ēra“. Stāsta – harmonijas un miera ēra. Ja vien arī nav viltus ziņa, lai Dievs dod nonākt arī līdz kaimiņu impērijām, kuru sastāvā joprojām atrodamies (diemžēl skalojam cits citam – ka brīvībā).

  9. Staņislavs saka:

    http://www.la.lv/video-latvija-16-tadzikistanas-pilsoni-tureti-pusbada-tikpat-ka-bez-algas

    ……………..

    Tas, ka Latvijā bieži notiek tas pats(lasi netā!),
    gan nevienu neuztrauc !

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *