Hallo, Bordān, Ģirģen, ku jūs i palikuš ?

https://juristavards.lv/zinas/274456-tm-un-iem-uzlabos-izmeklesanas-un-tiesvedibu-procesus/

-Otrdien, 02.04.19, tieslietu ministrs Jānis Bordāns un iekšlietu ministrs Sandis Ģirģens parakstīs sadarbības memorandu, lai efektivizētu informācijas apmaiņu starp institūcijām, tādējādi stiprinot tiesiskumu, paaugstinot pirmstiesas izmeklēšanas kvalitāti un uzlabojot tiesvedības procesus.





Kārtējais  MEMORANDS, it kā bez tā nekas nebūtu saprotams !

Darbības imitēšana !

-LRTT: Kopumā Bordāna un Ģerģena augstāk minētais ir nekas vairāk kā viens demagoģisks vervelējums, kam nav nekāds sakars ar Tiesiskuma atjaunošanu. Lai atjaunotu TIESISKUMU ir jālikvidē Tiesiskuma iznīcināšanas cēloni. Ir jāsauc pie atbildības tos, kuri vainīgi noziegumos, kuru rezultātā Latvijas valsts ir tikusi mērķtiecīgi iznīcināta.

Iekšlietu un Tieslietu ministri nesāk ar šo noziedznieku arestiem un viņu noziegumu izmeklēšanu, tad viņi ir nekas vairāk, kā cionistu spēlētās demokrātijas teātra trupas aktieri- marionetes.

Tikai čekistu aresti un viņu bagātību atsavināšana, ir uzskatāma par Tiesiskuma atjaunošanas procesa sākumu !

Ja J. Bordāna partija vēlas redzēt par Latvijas prezidentu to, kurš veicis vislielākos noziegumus pret latviešu tautu, tad ir jāšaubās par viņa īstenajiem mērķiem !

09.04.19

You may also like...

12 komentārs

  1. Anonīms saka:

    Dabas pētnieki novērojuši,ka dzīvnieku pasaulē katra radība pazīst savu pretinieku,no tā izskata vien. Laikam cilvēki šai ziņā ir paši neapdāvinātākie. Tie skatās,skatās un nepazīst! Pat savus mocītājus ir ar mieru nest uz rokām,jo nez kā liekās,ka mocītāji kļuvuši par labiem ļaudīm. :)

  2. !!!!!!!!! saka:

    Jā… var jau no TAUTPARTIJAS sūdiem
    gaidīt zapti…

  3. noderīgais muļķis saka:

    http://www.la.lv/par-nakamo-valsts-prezidentu-domajot

    Pat aizmirsis, ka Pilsoņu kongresam bija tikai
    viens izdevums – “Pavalstnieks” !

    Tanī arī Levits VIENU vienīgu reizi “Vulfsona stilā”
    uzstājās !

    “Pārejas periodu” Lavents, Kargins un citi žīdi
    ielobēja tajā papīrā lai varētu, itkā nesaskaņu
    LPSR un PSRS starpā dēļ, uz nebēdu izlaupīt
    Latvijas PSR tautsaimniecības uzkrājumus !

  4. turpinājums 2019. gada 10. April um 7.59 Uhr saka:

    https://www.la.lv/par-nakamo-valsts-prezidentu-domajot/komentari
    …………………………………..
    pāris komentāri:

    Andris Doveiks
    8:51, 10. aprīlis 2019
    Atbildēt
    1990. gada maijā es biju pirmā kursa students Latvijā, nevis pārbēdzējs ārzemēs. Par dzīvokļu netaisnīgu sadali un Latvijas apstākļiem neatbilstošu ražošanas plānošanu es nopratu bez vācu institūtu stipendijām un Levita, par kuru man nebija ne jausmas. Šodien mēs diezgan droši varam teikt, ka tas notika tādēļ, ka latviešu PSR savienības komunisti nodeva latviešu nacionālkomunistus. Tāpat kā šodien latviešu E savienības liberasti ir nodevuši latviešu nacionālliberāļus un vispār visu nacionālo. Un Levits ir ES maizē jau daudzus gadus. Kā maizi ēd, tā dziesmu dziedāsi. 4. maija “neatkarības” deklarāciju tāpat uztvēru kā nodevību pret vēlētājiem, kaut arī par Levita viedokli neko nezināju.
    …………………………

    Antons Mikoss
    11:21, 10. aprīlis 2019
    Atbildēt
    Tā nav pirmā reize, kad Visvaldi Lāci( VL) izmanto. Godmanis 1990.g. aizbrauca pie VL uz Gaiziņu, kur viņš ar VL filmējās 1LTV programmai Ziemeļu trases kalnā. Tur VL paziņoja, piekristams Godmanim, ka īpašumu restitucija nav vajadzīga, esot jāatrod labākais īpašuma apsaimniekotājs. Viņam pašam bija bažas par savu 4 ha likteni Kaķīša ezera krastā, kas bija cita latvieša pirms okupācijas īpašums. Tā toreiz izpaudās VL palīdzība visiem prihvatizatoriem, kuri izlaupīja Latvijas īpašumus. Piemēram Šķēle sev ieskaitīja 8 lielākos pārtikas uzņēmumus ar izpirkšanu ar nomu. Mega korupcija, ko veicināja VL. Lieki teikt, ka VL aģitētais bija pretrunā ar PILSOŅU KONGRESA un LNNK nostādnēm. VL ir čekistu, cekistu un okupantu izpalīgs. Toreiz un tagad. Tik paliek jautājums, kurš šoreiz devās pie VL. To LA censoņas zina. Pastāstīsiet man un visiem?

    ……………………………………….

    Vēl vienam (IMHO) komentētāji uz astes uzkāpa:

    Juris Vinklers
    9:20, 10. aprīlis 2019
    Atbildēt
    Liela daļa Latvijas iedzīvotāju visās savās nelaimēs vaino visvairāk atzītās autoritātes.Tas ievērojami samazinās radošās inteliģences ieteikto valsts prezidenta iespējamu kandidātu.Bēdīga nolemtība.

    ……………………………………………………………..

    Ar nestabilo psihi vienmēr tiek izmantoti
    no neliešiem !
    Sākot no ķirķenšteiniem…

  5. AGedroics saka:

    Jukušais Linards sāk saprast, ka arī Bordāns ir mēsls? :)

  6. liecinieks saka:

    Visvaldis Lācis ir egoists līdz prāta aptumsuma līmenim,tādam ,kas viņu savtīguma dēl ir padarījis par nacionālās idejas un kustības nodevēju.
    A.Mikosa minētais ir tikai viens no piemēriem,odziņa.Ar lielu pārliecību varu teikt,ka ar VL tika runāts pirms 5.Saeimas vēlēšanām.Viņa darbība toreiz nebija konstruktīva,maigi sakot,un Latvija varēja būt citāda.

    PS.Protams,ka ar VL ir runājuši,un,viņam apzinoties vai nē,ir pasūtinājuši levita astes cilāšanu.

  7. mūsu Dieviņš saka:

    Es lasīju ka mūsu Dieviņš negrib ,ka viņu raksta ar lielo burtu ,bet mūsu dieviņš….. Kas sodīs tos ,ka kunga Jahves vietā izmantoja mūsu mīļo dieviņu????

  8. bez vārdiem saka:

    https://jauns.lv/komentari/raksts/zinas/326550-drosibas-dienesta-redzesloka-nonacis-lunis-kurs-puskails-pieprasija-atbrivot-latviju-no-ebrejiem

    komentāri:

    Onslows
    Šodien 08:12
    Vai tas viņa īstais uzvārds? Bet pilnīgi piekrītu, cik tie ir valsti izsaimniekojuši, un viss Saskaņas C pilns ar tādiem.
    42 6

    Nav Svarīgi
    Šodien 09:10
    Un, ko tieši viņš pateica nepareizi?
    22 4

    0tis
    Šodien 07:43
    Nav dūmu bez uguns, zināma taisnība jau viņam ir. Ja parēķina cik Latvijai izmaksāja godmanis, kargins, krasovickis? Zaudējumi ir mērāmi MILJARDOS , bet cik lieli Latvijai ir ieguvumi no ebrejiem ?…un te vēl leviC dīdās pie apvāršņa gaidot savu tiesu no laupījuma…
    63 9

    ————————————————-
    varu piebilst:
    nepelnīti neaizmirsīsim Laventa kungu, kurš par
    izraēlas naudu 90.gados bija/ir? nopircis vai pusi
    vērtīgāko Latvijas īpašumu !
    ———————
    Kā tur sastāv ar VIDa un milicijas ēkām ?
    Kurš ir patiesais labuma guvējs no to izīrēšanas ?
    ———————–
    Vai tie ir, teiksim, čukči, kas atprasa kā savus
    starpkaru Latvijas žīdu organizāciju īpašumus ? :)

  9. kāds iemesls kūtrumam saka:

    https://tautaruna.nra.lv/rasols/277645-soctiklos-mums-tiesam-ka-vergiem-gribas-maksat-nin/

    ———————————

    Sanita P. savā facebook kontā raksta:
    “Tautieši nenoguliet iespēju! Oficiāli latvija.lv vāc balsis par NĪN. [..] Lai Saeimai nebūtu tiesību grozījuma projektu noraidīt ir jāsavāc 150 000 balsis. Kas notiek, ja šobrīd ir tikai 10 000??? [6. aprīļa statistika]. Mums tiešām kā vergiem gribas maksāt nodokli, lai tautas kalpi tālāk to tērē savām vajadzībām?” taujā Sanita.
    …………..

    Es domāju, ka tie, kuriem ir dators mājās, pie tā nemaz netiek klāt – sīkie cauru diennakti dirnē spēlēs…
    Vai lielākie – pētī kājstarpes :))

  10. Āra kultūra saka:

    Nav cita dieva,kā vienīgi pats Dievs. Tādēļ Dievs rakstāms ar lielo burtu. Tas,arī mūsu Dieviņš,jo viņš labs un saucams mīļiem vārdiem. Ne visām tautām ir Dievs par tēvu. Piemēram Dieva pretinieks Jods,jeb elles ļaunais gars Jahve tulkojumos saukts arī par dievu,ir tikai vienas nācijas ciltstēvs,kuram nav nekāda sakara ar universa vareno pārvaldītāju Dievu,mūsu Debesstēvu.

  11. >>>Ara kultūra saka:

    …..maz zini…..

  12. salīdzinājums saka:

    Pagari, bet komentāru skaita demonstrēšanai var:

    https://jauns.lv/komentari/raksts/zinas/326550-drosibas-dienesta-redzesloka-nonacis-lunis-kurs-puskails-pieprasija-atbrivot-latviju-no-ebrejiem

    70 komentāri

    0tis11. aprīlī 07:43
    Nav dūmu bez uguns, zināma taisnība jau viņam ir. Ja parēķina cik Latvijai izmaksāja godmanis, kargins, krasovickis? Zaudējumi ir mērāmi MILJARDOS , bet cik lieli Latvijai ir ieguvumi no ebrejiem ?…un te vēl leviC dīdās pie apvāršņa gaidot savu tiesu no laupījuma…
    177 21
    Onslows11. aprīlī 08:12
    Vai tas viņa īstais uzvārds? Bet pilnīgi piekrītu, cik tie ir valsti izsaimniekojuši, un viss Saskaņas C pilns ar tādiem.
    132 13
    Li Ka11. aprīlī 08:13
    Bet kad DP “redzes lokā” nokļūs tie, kuri raksta ļaunus, melu un draudu pilnus komentārus par Levitu un latviešiem? Kad? Tādi kā cipiņš, pūce un co? Izskatās, ka viņiem viss atļauts. Jo neaizskarami…
    44 81
    janis11. aprīlī 08:23
    Kāds pārsteigums. Tas ir tipisks gobzema atbalstītājs šim konkrētajam eksemplāram salīdzinājumā ar citiem vēl viss daudz maz labi ar galvu
    36 66
    Nav Svarīgi11. aprīlī 09:10
    Un, ko tieši viņš pateica nepareizi?
    133 16
    Salvis Dišlers11. aprīlī 09:28
    Ja pieprasītu atbrīvot no Krieviem, tad gan būtu viss OK, neviens neizmeklētu!
    36 48
    Salvis Dišlers11. aprīlī 09:30
    Kāpēc grib tiesāt tikai 1 cilvēku, bet – visus Atbalstītajus Komentāros nē?!
    19 68
    Nav Svarīgi11. aprīlī 10:25
    salvi, es ceru, ka tu zini, ka esi pastulbāks. Nevis no krieviem (kāpēc tu viņus raksti ar lielo burtu?), bet no okupantiem. Es ceru, ka tu zini, ka kara noziegumiem nav noilguma pēc likuma.
    64 10
    Salvis Dišlers11. aprīlī 10:35
    Latvija šobrīd neskaitās “Okupēta”, ja nu vienīgi NATO ir okupejusi, bet tas šobrīd var būt tikai subjektīvs viedoklis. Portālam – nevajag ierobežot komentēšanu, tieši otrādi – vajag ļaut visiem izpausties, uz katra atbildību, un pēc tam – saladēt viņus visus uzreiz Vazikos! Un ja būtu PSRS laiki – es personīgi visus maitas nostučītu – noziedzniekiem ir jasaņem pelnītais sods!
    9 67
    Nav Svarīgi11. aprīlī 10:48
    Priekš īpaši aprobežotiem (salvim): 1. Uz papīra Latvija nav okupēta. Praksē ir. Okupanti ir. Okupācijas seku likvidēšana (deokupācija) nav izpildīta. Likums nav ievērots. 2. Ja tu tik šausmīgi skaļi brēc, ka komentātori jāsauc pie atbildības, varbūt tevi pašu vajag “salādēt vazikā” par to, ka NATO sauc par okupantiem un cilvēkus par maitām. Tā nav naida kurināšana? Un meli? Kā NATO var būt okupanti, ja mēs brīvprātīgi nobalsojām, lai tajā iestātos? PASKAIDRO, dunduk?
    51 7
    Linard Grantins11. aprīlī 10:52
    Ko tad Lunis nepareizu pasacīja ? Latviju izzaguši tieši viņi ! Šeit nav nekāds sakars ar kādu tautību, bet ar Sātana pielūdzējiem ! To sacīja Kristus, to sacīja M. Luters un to saka pats žīdu ideologs-kabalists Laitmas, ka visu nelaimju cēlonis ir Žīdi !!! Pareizi Luni ! Tu pasacīji to, ko pārējie baidījās sacīt !!!
    80 20
    Salvis Dišlers11. aprīlī 10:59
    >Nav Svarīgi 1) Par Maitam es saucu noziedzniekus – Noziedzniekus Domās, Vārdos un Darbos – Dieva priekšā. 2) NATO – pēc manām domām – ir šeit Okupanti – viņi ir pārņēmuši Varu šajā teritorijā kops 1991 gada, te nekas vairs nenotiek pretēji NATO viedoklim vai interesēm, bet tikai pilnīgā pakļāvībā, tāpat arī – Latvijā ir NATO militarās bāzes, un – nē, par NATO nebija nekāda referenduma, par Eiropas Savienību – es nobalsoju – PRET.
    12 42
    Otto Kurmis11. aprīlī 11:01
    Luņa kungs ir drošsirdīgs un cienījams cilvēks. Prieks, ka tādi vēl šeit ir.
    75 19
    Sēņu Vecis11. aprīlī 11:12
    Biedri krievu nācist Dīšler, Latvija ir NATO kopš 2004.gada, nevis kopš 1991.gada. ****** Nepatīk NATO, neviens tevi ar spēku teitan netur. Laipni lūgtum do Rossejas paradīzo un esi laimīgs.
    44 13
    Sēņu Vecis11. aprīlī 11:15
    Latvijā ir NATO militarās bāzes, un – nē, par NATO nebija nekāda referenduma, ====================================Biedri krievu nācist Dīšler, ko neauroji, kad Latvijā brīvi vazājās tavas PSRSkas 250 000 liela okupācijas armija ? ***** NATO n a v valsts un Satversme to neprasa. ***** Kad notika referendums par LV stāšanos tavā okupētājvalstī PSRSkā ? Slabo ?
    32 11

    Sēņu Vecis11. aprīlī 11:24
    NATO – pēc manām domām – ir šeit Okupanti ======================================================================= Biedri krievu nācist Dīšler, kā NATO var okupēt pats sevi ? Okupanti ir tava PSRSka, kuru neviens uz Latviju nesauca un iznīcināt nacionālu valsti LV vēl mazāk.
    26 9
    Salvis Dišlers11. aprīlī 11:29
    Sēņu Veci – PSRS – bija mana dzimtene, mana valsts, PSRS nevar okupēt pati sevi, vel jo vairāk – bijuso Krievijas Impērijas teritoriju. NATO – bija un ir – PSRS ienaidnieks, sadarbība ar NATO – ir valsts nodevība un pāriešana ienaidnieku pusē.
    7 37
    Salvis Dišlers11. aprīlī 11:33
    Ja mēs gribam restaurēt vēsturi – tad ir jārestaurē pirms daudziem gadsimtiem, kapēc tieši 1930 gadā un nevis 1730?!
    8 26
    Sēņu Vecis11. aprīlī 11:38
    Krievu nācist Dīšler, tev jau 100 reizes ir teikts, ka tu piedzimi okupētajā Latvijas Republikā , nevis kaut kādā okupētājvalstī PSRSkā. Latvijas Republikai n a v nekāda sakara ne ar tavu Rossejas impēriju un ar tavu okupētājvalsti PSRSku vēl mazāk. 1920.gada Rīgas miera līgumu , neviens nav atmeņījis, arī tavs Pūteņka ne. – ” Krievija bez ierunām atzīst Latvijas valsts neatkarību, patstāvību un suverenitāti un labprātīgi un uz mūžīgiem laikiem atsakās no visām suverēnām tiesībām, kuras piederēja Krievijai attiecībā uz Latvijas tautu un zemi…”. ******** Neviens ar spēku tevi Latvijā netur. Nepatīk NATO , marš do Rossejas paradīzo. ************** Saskaņā ar tavu nacistisko teoriju , visi, kuri dzima Latvijā vācu okupācijas laikā , ir dzimuši Lielvācijā. ************** 1940.gadā jūnijā teitan nebija kaut kāda tava PSRSka, bet gan nacionāla valsts Latvijas Republika . Tas nomīzē, ka 1940.gada 17.jūnijā tava PSRSka okupēja Latviju. Jasne ?
    29 7
    Sēņu Vecis11. aprīlī 11:39
    Krievu nācist Dīšler, 1730.gadā nebija Latvijas Republikas, atšķirībā no 1930.gada.
    21 6
    Sēņu Vecis11. aprīlī 11:41
    Krievu nācist Dīšler, tu neatbildēj – kad Latvijā notika referendums par stāšanos tavā okupētājvalstī PSRSkā ? Slabo ?
    25 7
    Nav Svarīgi11. aprīlī 11:44
    salvim: 1. Tad sanāk, ka tu par maitu sauc sevi, jo klaji melo (saucot NATO par okupantiem), kā arī nepamatoti apvaino cilvēkus par maitām. Tu pats esi noziedznieks “dieva lol” priekšā. Kāds tam tavam “dievam” ir svars? Muslimi arī visus savus teroraktus attaisno ar “dievu”. Gluži tā pat kā tu attaisno savu sašķobītās realitātes viedokli ar “dievu”. Tavs tā saucamais “dievs” stulbu cilvēku prātos ir nesis vairāk ļaunuma, nekā labuma. Respektīvi, dieva nav, ir tikai divas cilvēku kategorijas, a) gudri un labi, b) stulbi un ļauni. Secini pats, pie kuras tu piederi. 2. “Pēc tavām domām” NATO ir okupanti. Domāt tu vari, ko tu gribi, bet mēs dzīvojam demokrātijā, kur vara pieder vairākumam. Vairākums nobalsoja PAR NATO, tajā skaitā arī es. Ja tu saki, ka NATO ir tāds ļaunums, tad visas tās daudzās valstis, kas arī ir iekš nato (lielākā daļa “rietumu” pasaule) arī nedraudzējas ar galvu? 3. Atkal klaji meli no tavas puses. Nē, NATO nav pārņēmuši varu no 91.gada, bet gan no 2004. Bet nevis pārņēmuši varu, bet sadarbojas ar mūsu armiju. Mums ir teikšana. Ja Latvija tik ļoti vēlētos izstāties no NATO, tas būtu iespējams. Neviens ar varu nespiež Latvijai būt NATO sastāvā. Vienkārši, lieta ir tāda, ka Latvija nemaz negrib izstāties no NATO, jo skaidri saprot, ka tas nozīmētu kārtējo okupāciju no mongoļu-tatāru ordas. 4. Labi, arī ja referendumā nebija punkta par NATO, tad to izlēma vairākums politiķu. Kas ievēlēja vairākumu politiķus? Vairākums tautas. Tad par ko tu sūdzies? Par demokrātijas pamatprincipiem? Tu gribēji, lai mazākums (pie kur piederi tu) diktētu noteikumus? Tad, ko tu īsti gribi? Komunismu, Sociālismu, Diktatūru vai Tirāniju?
    24 7
    Nav Svarīgi11. aprīlī 11:49
    salvim: P.S. Apskaties uz saviem plusiņiem un maniem, un tad izdari secinājumus, ko vairākums tautas domā. Un, tautas vairākumam vajadzētu būt vislielākajai teikšanai.
    25 8
    Nav Svarīgi11. aprīlī 11:55
    salvim: P.P.S. Nestrīdies ar mani, es tevi nospiedīšu uz ceļiem ar taviem paša vārdiem.
    18 6
    Viesturs Viesturs11. aprīlī 12:15
    Ļoti pareizi vārdi par žīdiem……..
    32 10
    Nav Svarīgi11. aprīlī 12:15
    Es tā padomāju, būtībā salvis būtu jātiesā kā valsts nodevējs. Jāizraida, jāieliek melnajā sarakstā. Viņš uzskata, ka Latvijas teritorijā leģitīmas tiesības ir okupātājvalstīm PSRS un Krievijas impērijai. Viņš to tik vien gaida, ka pussija mūs okupēs un viņš varēs pasūkāt pundura līko. Ir taču likums par valsts neatkarības apdraudēšanu, musināšanu uz karu/okupāciju. Vai vairākums tautas nevarētu lūdzu palūgt “salādēt viņu vazikā”? Salvi, ja tu dzīvo valstī, kur ir vairākuma vara un tu esi mazākums, un tu nevari samierināties ar to, tad tev ir tikai viens variants. Kā Sēņu vecis teiktu, kravā pekeles un do hātai uz savu mīļo mātušku. Slabo koē?
    28 8
    none11. aprīlī 12:24
    Par 2008. un 2009. gadu bija taisnība, pēc tam gan sajucis prātā.
    4 4
    Salvis Dišlers11. aprīlī 13:34
    >Nav Svarīgi| Es necnos par plusiņiem vai par kāda nejēgas demogoģijas vingrinajumiem, bet par savu Dzimteni, lai man nebūtu jānomirst kā okupantu bandītu kalpam!
    5 15
    Salvis Dišlers11. aprīlī 13:37
    >Nav Svarīgi| – Es sen esmu atbildējis – Es aizbrauktu uz Austrumiem jebkurā brīdī un veidā, tiko man būtu vīzas un iespēja! Latvijā mani tikai ar var tur dēļ Vīzām un robežam, kuras mana valstī nelikumīgi ieviesa 1991 gada, kad man bija 16 gadu un es nebiju spējīgs aizmukt!
    6 16
    Sēņu Vecis11. aprīlī 13:50
    Aizver muti, krievu nācist Dīšler, pārdod datoru un būs tev nauda vīzai. *********** Latvijas Republika n a v tava valsts. Tava ” valsts ” ir PSRSkas kolonija LPSRkins, kurai n a v nekāda sakara ar Latvijas Republiku. *********** Tu pats aizstāvi PSRSkas okupantu bandītus, kuri iznīcināja nacionālu valsti Latvijas Republiku.
    12 5

    Salvis Dišlers11. aprīlī 13:54
    Interesanti, ka daži te uzstajas ar neīstiem sociālajiem profiliem, kas ir aizliegts Facebook noteikumos; tātad jums bail par savām nelikumībām vairak kā man.
    4 9
    Salvis Dišlers11. aprīlī 13:58
    Ja šeit tiešām būtu Tautas Kopienas valsts, ka PSRS – tad patiešām vairakuma viedoklis ko nozīmētu, un man būtu japieņem vai jāaizbrauc. Kapitalisms turpretī ir Visu karš pret Visiem, jeb – Cilvēks Cilvēkam Vilks, tapēc – tas ir normali – jūs karojiet pret mani, es karoju pret jums, man ir tiesības, visādiem nejegam ir tiesības, un – tas ir normali, ta ir Kaitalism Būtība. Komunsmā ta nav. Teokratija ta nav.
    4 11
    Sēņu Vecis11. aprīlī 13:58
    Krievu nācist Dīšler, kad mauksi do hātai, do mātuškai ? Nav ko mocīties fāšistu zāpada NATO okupantu kolonijā.
    9 5
    Salvis Dišlers11. aprīlī 14:01
    Es jums varu tikai ieteikt – Apvienoties, Veidot Kopīgu Tautas Ideoloģiju, Kopēju Saimniecisko Darbību, utt. – lai būtu Kopiena:Indivīds; Kapitalisma ir tikai Indivīds:Indivīds:Indivīds, Visu karš pret visiem.
    4 8
    Sēņu Vecis11. aprīlī 14:10
    Krievu nācist Dīšler, tu neatbildēji – kad LV iestājās tavā mīļotajā okupētājvalstī PSRSkā ? Kad Latvijā notika referendums par stāšanos PSRSkā ?
    6 3
    Sēņu Vecis11. aprīlī 14:12
    Krievu nācist Dīšler, varu tev ieteikt aizvērt muti un kopties do pasaules civilizācijas un demokrātijas paraugvalstij Krievijas paradīzo.
    5 4
    Sēņu Vecis11. aprīlī 14:14
    Krievu nācist Dīšler, tava PSRSka nebija kaut kāda tur ” kopienas valsts ” , bet gan svešu zemju okupētāja un iznīcinātajas valsts.
    6 3
    Sēņu Vecis11. aprīlī 14:15
    Es jums varu tikai ieteikt – Apvienoties, Veidot Kopīgu Tautas Ideoloģiju, Kopēju Saimniecisko Darbību, ======================================================================== Krievu nācist Dīšler, kāda būs kopēja valoda tavā kopējā valstī ? Koē ? A ?
    6 3
    Jahnis Kalninysh11. aprīlī 14:17
    Paust patiesību melu okeānā jau ir revolūcija. Padomā kurus tev nav ļauts kritizēt un tu uzzināsi kas pār tevi valda.
    12 2
    Nav Svarīgi11. aprīlī 14:35
    salvim: 1. Es nedzenos pēc plusiņiem, es vnk norādu uz vairākuma viedokli. Un, kā mēs zinām, Latvijā situāciju nosaka vairākums. 2. Par demogoģiju, rekur links, izlasi definīciju (wikipedia.org/wiki/Demagoģija), īpaši par “faktu tīša sagrozīšana, dēmonizācija, puspatiesību klāstīšana”, tas viss attiecās tieši uz tevi. Tu esi demagogs, es taču teicu, ka nospiedīšu tevi uz ceļiem ar taviem paša vārdiem. 3. Tavs teiktais “lai man nebūtu jānomirst kā okupantu bandītu kalpam” atbilst visām demagoģijas pazīmēm. Sagrozīti fakti, klaji meli. Tu Latviju sauc par “okupantu bandītu”? Viss norāda, ka okupantu bandīts esi tieši tu pats. 4. Ak, tu nabadziņš, Latvija tev neļauj aizbraukt, ak tu ieslodzītais nabadziņš. Nav gadienā otrādāk, ka tev patīk te Latvijā parazitēt un gudri pļūtīt par savu “pusski mir”? Man tev palīdzēt vīzu nokārtot un biļeti nopirkt vienā virzienā? Kārtējie klajie meli. 5. Par neīstajiem profiliem. Nē, man nav bail. Ja policija gribētu, tāpat mani atrastu. Lieta tāda, ka man vispār nav īstā facebook profila, jo riebjās tā lapa. Es esmu spiests izmantot kādu no tām lapām, ja gribu komentēt. Šeit mēs varētu parunāt, kāpēc vispār ir jāautorizējās lai komentētu, kāpēc Jauns.lv, delfi utt. izmanto cenzūru utt. Tu taču pats iepriekš teici, ka gribētu, lai visi var komentēt. Tā ir vienīgā lieta, kur es tev piekrītu. Es esmu par anonīmu viedokļu izpaušanu, par brīvību internetā. Savukārt, tu komentē ar savu īsto vārdu un tagad visi zin, kāds aptaurēts dunduks esi. Nav bail izblamēties? 6. Nejauc kapitālismu ar demokrātiju. Kapitālisms attiecās uz materiālām lietām/finansēm. Demokrātijā visiem ir vienādas tiesības uz viedokli, arī tādiem dundukiem kā tu. Pēc tevis teiktā, tu gribētu, lai tev tādu tiesību nebūtu, kā bija tavā izslavētajā PSRS. Tev piemīt verga/stokholmas sindroms. Tu gribi būt vergs kādai sistēmai, kas tevi kontrolē un ierobežo. Tu domā, ka tu būsi tas bariga/”vazikā bāzējs”. Bet, ja nu tu būsi, tas ko ierobežo? Nav bail aizbraukt uz pussiju, pateikt centrālajai varai netīkamu viedokli un iesēsties aiz restēm? 7. Labi, pēdējais punkts, kad tu beidzot sāksi atspēkot savus melus par piespiedu iestāšanos NATO un par to ka PSRS nebija okupanti? Koē?
    7 4
    Nav Svarīgi11. aprīlī 14:40
    Un, beidz pļūtīt savas apvienošanās/komunisma idejas. Komunisms darbojās tikai uz papīra, vienmēr būs cūkas, kas ir vienlīdzīgākas par citām, ja tev prāts vispār velk to saprast. Pēc lielākās daļas pasaules valstu parauga, ir pierādījies, ka praksē vislabāk darbojās demokrātija, tā ka visas tās savas teorijas/sapņus/slima suņa murgus vari iebāzt tumšā vietā.
    9 3
    Salvis Dišlers11. aprīlī 14:48
    Kas ir pierādījies, kas darbojas?! Bomžu telšu pilsetiņas ASV ielās?!
    3 6
    Nav Svarīgi11. aprīlī 14:53
    Bomži ir visās valstīs. Kas vainas ASV? Attīstīta valsts, cilvēki labi dzīvo, salīdzinājumā ar pussiju, kas visa ir viena liela bomžu telšu pilsētiņa. Kad sāksi atspēkot savus melus?
    7 4
    Salvis Dišlers11. aprīlī 14:53
    Ja jums nav Kopīgas Tautas ideologijas – tad jums nav man ko parmest, ka es “nedomāju kā visi”; ja visi lec akā, tas nenozīmē ka man tas jadara pakaļ! Nelaizīšu PSRS sagrāvejiem!
    3 8
    Nav Svarīgi11. aprīlī 14:54
    Tu, naivais, tici ka praksē ir iespējama pilnīga vienlīdzība. Tas nav iespējams. Nosauc man Kaut tikai vienu vienīgu vietu uz pasaules, kur valda pilnīga vienlīdzība?
    6 3

    Salvis Dišlers11. aprīlī 14:54
    ASV to bomžu ir īpaši nežēlīgi daudz, pa ielu nevar paiet neredzot bariem bomžu.
    3 7
    Salvis Dišlers11. aprīlī 14:56
    Ar Komunismu – es domāju vispirms – Audzināšanas Sistēmu – vienlīdzīgu visiem pilsoņiem, Vienlīdzīgu Dieva priekša. Noziedznieki un ļaunpratīgie ir visās valstīs, viņi jāmāca, ja nesaprot – cietumos, ja nesaprot – likvidet.
    2 7
    Nav Svarīgi11. aprīlī 14:57
    Mums latviešiem / Latvijai ir kopīga tautas ideoloģija, kuras viens no svarīgākajiem punktiem ir izmēzt tādus okupantus kā tevi ar sūdu dakšām, tad tauta un valsts attīrīsies, zels un plauks.
    8 5
    Sēņu Vecis11. aprīlī 14:57
    Krievu nācist Dīšler, pastāsti, aiz ko tavas Krievijas lielāko pētriotiņu un direktoriņu bērni mokas bomžu valstī jeņķijā, nevis priecājas par dzīvi tavā Krievijas paradīzo ?
    10 4
    Sēņu Vecis11. aprīlī 14:58
    Krievu nācist Dīšler, kāda būs kopīga valoda tavā kamunizma paradīzo ?
    7 5
    Salvis Dišlers11. aprīlī 14:58
    Komunisms nozīmē – Audzināšanas sistemu – no Noziedznieka – uz Pilnību, dzīves garuma audzināšanu un pašaudzināšanu, lai sasniegtu Pasuli n paaudze – kur vairs nebūs pazīstama ļaunpratība.
    3 9
    Salvis Dišlers11. aprīlī 15:00
    Valoda mums Latvijas PSR bija Latviešu, tas nav principials trauceklis Svetu cilvēku audzināšanai.
    2 8
    Salvis Dišlers11. aprīlī 15:01
    PSRS starpnāciju valoda bija Krievu, ka tagad Rietumos starpnāciju valoda ir Angļu, pajauta kāpēc Briselē visi neruna Latviski,a?!
    3 7
    Nav Svarīgi11. aprīlī 15:01
    Ko tu ieciklējies uz tiem ASV bomžiem? Procentuālu pussijā ir vairāk bomžu, man pameklēt statistiku googlē? Kas tev ir ko atbildēt uz to, ka ka katrs otrais pussiānis ir dzērājs? Un, tas, ka tu piesaudz dievu priekšā pakaļā, vien norāda, kāds tumsoņa tu esi.
    8 4
    Sēņu Vecis11. aprīlī 15:02
    Krievu nācist Dīšler, tavai PSRSkas kolonijai LPSRkinam n a v nekāda sakara ar nacionāli valsto LV. ******* Tu neatbildēji – kad Latvijā notika referendums par stāšanos PSRSkā ?
    9 3
    Sēņu Vecis11. aprīlī 15:03
    PSRS starpnāciju valoda bija Krievu, ========================================================================== Latvijai n a v nekāda sakara ar kaut kādu tur PSRSku un ar tās valodu vēl mazāk.
    11 2
    Sēņu Vecis11. aprīlī 15:05
    Krievu nācist Dīšler, tu neatbildēji – kad Latvijā notika referendums par stāšanos PSRSkā ?
    13 3
    Nav Svarīgi11. aprīlī 15:05
    Starp citu, latviešu valodas lietojums visu laiku palielinās un jā, arī briselē ir iespējams runāt latviski, tiek nodrošināts tulkojums. Savukārt tavā PCCCpiskā latviešu valodas lietojums tika piespiedu kārtā samazināt, viņi būtu pat gribējuši to likvidēt, kā tas ir citās PCCCpiskas valstīs.
    14 3
    Otto Kurmis11. aprīlī 15:26
    Pirms referenduma par stāšanos Eiropas Savienībā, neviens skaļi neteica, ka tas nozīmē arī stāšanos agresīvajā NATO blokā, savas naudas lata zaudēšanu un pilnu Rīgu ar pakiju “studentiem”. Jebkurā gadījumā es balsoju pret stāšanos Eiropas Savienībā un pendozu instruments NATO ir mans ienaidnieks arī.
    5 12
    Sēņu Vecis11. aprīlī 15:33
    Pājoloff, nepatīk NATO, mut cietan un do hātau, do mātuškai. Tur NATO nav. ***** Līgumus jālasa pirms referenduma , nevis pēc referenduma.
    8 4

    Sēņu Vecis11. aprīlī 15:34
    un pilnu Rīgu ar pakiju “studentiem”. ====================================================================== Vai ar PSRSkas ” studentiem ” drīkst būt ?
    10 2
    Otto Kurmis11. aprīlī 15:47
    Kurwa, es taču labi saoratu, ka vecie kamunisti (4. maija kliķes zieds) izmisīgi meklē sev jaunu saimnieku. Kurwa, vai tu ir pamanījis, ka PSRSkina desmit rubļu banknote un 10 eiro banknote abas ir sarkanā krāsā? Tā ir tikai viena līdzība no daudzām, kurā Padomju Savienība un Eiropas Padomju Savienība runā vienā valodā.
    3 10
    Nav Svarīgi11. aprīlī 16:27
    Otto, tu slimais dauni, pārstāj sapņot par Latviju kā absolūti neatkarīgu valsti. Latvija nav Izraēla. Vēl nav. Tātad, kamēr Latvija nav sasniegusi tādu aizsardzības līmeni, lai varētu būt absolūti neatkarīga, tai ir jāpieslienas kādam lielākam spēkam. Ko tu gribi, lai Latvija atdodās okupantiem mongoļu-tatāru ordai n-to reizi pēc kārtas? Vai, tomēr, pieslienās pašai attīstītākajai, pašai civilizētākajai civilizācijas daļai ar nosaukumu “rietumi”? Koē? ATBILDI. Un, tagad, pats svarīgākais, KLAUSIES UZMANĪGI un atbildi: CIK REIZIES LATVIJU IR OKUPĒJUŠI MONGOĻU-TATĀRU ORDA AR NOSAUKUMU PUSSIJA UN CIK REIZES ASV? GAIDU ATBILDI!!!!!
    10 2
    Sēņu Vecis11. aprīlī 16:56
    un pilnu Rīgu ar pakiju “studentiem”. ====================================================================== Vai ar PSRSkas ” studentiem ” drīkst būt ?
    9 1
    Li Ka11. aprīlī 18:00
    Otto Kurmim – atkal melo, kurmi! Melo! Saeimā ievēlējām tās partijas, kuras bija PAR NATO! Tas nebija nekāds noslēpums. Tu kā jau parasti melo! Rupji un smagi melo.
    6 0
    Valdis Freimantāls11. aprīlī 18:34
    Un neviens nerunā par komunistu un čekistu galveno NOZIEGUMU Rīgas Latviešu Biedrības brutālo, prettiesisko likvidēšanu NAKTĪ! lasiet manu Helsinki 86 rakstu ….https://tautastribunals.eu/?p=33716
    9 1
    Otto Kurmis11. aprīlī 19:32
    Glupās pastalas nesaprot, ko var ienaidnieks ar naudu un saviem aģentiem izdarīt valstī, kurā ir revolucionārs stāvoklis. Runāju par 1917. gada Krieviju. Volstrītas žīdi finansēja boļševikus, viņi paši finansēja Hitleru un Vācijas pārbeuņošanos, kā arī PSRSkina pirmās pjaķiļetkas finansēja. Viss taa, lai Vācija/PSRS izdarītu vēlamos pārkārtojumus Eiropā un pendozu tanki varētu ieripot Rietumeiropā kā atbrīvotāju spēki un tādejādi sagrābt kontroli pār to. Pendozi Latviju neokopēja, bet viņu bērni boļševiki un nacisti to gan izdarīja.
    1 5
    Otto Kurmis11. aprīlī 19:37
    Normālās Eiropas valstīs cilvēki izlemj referendumā par pievienošanos vai nepievienošanos NATO. Latvija ir mežonīgie austrumi, kurā demokrātijai ir 0 vērtība.
    1 3
    Sēņu Vecis11. aprīlī 20:02
    Lāpots, NATO n a v valsts un Satversme to neprasa. **** Normālās valstīs notiek referendums par pievienošanos kādai valstij, nevis to okupē un iznīcina. Jasne, zowietiskās ideoloģijas atkritum ?
    3 1
    Sēņu Vecis11. aprīlī 20:04
    Runāju par 1917. gada Krieviju ===================================== Latvijai n a v nekāda sakara ar kaut kādu tur Krieviju.
    4 1

    =====================================
    =====================================
    =====================================

    P.S.

    Vispār, lasot tikai “mūsu” masmēdekļus, es vēl
    pavisam nesen BIJU pārliecināts, ka
    NATO ir SEPARĀTA(!) organizācija,
    nevis pašas ES aizsardzības NODIBINĀJUMS !

    Šajos komentos diezgan daudzi arī pārliecināti
    par separātumu…

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *