Sātanžīdu ārprāta plāni !

Ar kādu uzbāzību šīs žīds tiek bīdīts par prezidentu !

Nekad latvietis nevēlēs žīdu par prezidentu !

Tas ir tik skaidrs, kā AMEN  baznīcā ! Tātad, vēlētāji ir tikai vienīgi paši žīdi un komunisti, kas savā garīgajā formā ir sātanisti/ jūdaisma reliģijas īstenotāji dzīvē.

Vakar PIETIEK.com tika ievietots vienreizējs Antona Mikosa raksts šajā jautājumā:

Nodevības tirgus: pārdošanā Kremļa kurmis

Pasaulē šodien notiek žīdisma demontāža. Ir paredzēts demontēt arī pašu Izraēlu un tās šefu Netanjahu aizvilkt uz STARPTAUTISKU TRIBUNĀLU. Latvijā par to visu klusē. To runā tikai ASV mītošais Benjamins Fulfords.

To visu CIĀNAS GUDRIE apzinās un tāpēc ir sarosījušies pēc jaunām mājām. Kā redzams, tad izvēle ir kritusi uz Latviju, kura ir pilna ar viņu asinssuņiem,- komunistiem. Latvijas čekistu/ komunistu banda, kura palīdzējusi krievžīdiem izlaupīt Latviju, tāpat kā Izraēlas žīdi, jūt tuvas beigas un tāpēc nolēmuši apvienoties ar Izraēlas žīdiem un latviešu tautu pilnībā iznīcināt. Ja tiks par prezidenti “izvēlēts” krievžīds Levits, tad mūs sagaida NĀVE !

Levits ir visīstākais slepkava !

Viņam jau par līdz šim veikto pienākas simttūkstoškārtīga nāve(Šis mēsls var nešaubīties, tā viņam pienāks ātrāk nekā var iedomāties un arī visiem tiem, kuri balsos par viņu. Asinssuņi tiks iznīcināti)) !

Nacionālā Apvienība, kura viņu izvirza, ir visīstākie žīdu un komunistu pēcnācēji, kuri mums nu jau 30 gadus ir karinājuši makaronus uz ausīm !

http://www.la.lv/ko-velas-panakt-biedriba-par-izcilu-valsts-prezidentu-saruna-ar-peteri-bolsaiti

Mēs pēdējā laikā vērojam pilnīgu absurdu, it kā no loģikas viedokļa.

Foto: Foto “etīde”: IZKĀRNĪJUMS !

Tāds Kairiš, kurš it kā sakās letiņš esam, ar putām uz lūpām aģitē par Krievijas žīdu Levitu.

Tas pats notiek tikko ar bijušo ASV letiņu Pēteri Bolšaiti, bet īstenībā gan Kairiš(Latgales žīds) gan, Bolšaitis(lietuviešu izcelsmes žīds) ir visīstākie žīdi.

Un vēl kas interesanti, “mūsu” Lindermanis ir pārtraucis cīņu par krievu tiesībām, paziņojot, ka “nacionālisti” ir uzvarējuši.

Netieši reklamēja Levitu, kā nacionālistu, kurš tiks arī ievēlēts(tā netieši tika pateikts latviešiem. tas ir jūsu zelta fonds).

Priekš latviešiem šis krievžīds vienmēr būs tikai izdzimtenis, kurš kopā ar Godmani un Borovkovu aplaupīja latviešu tautu.





No interneta:

antons mikoss

13.02.2019. 15:13

Kremļa zirnekļu inde ietekmēja latviešu trimdu. Tā LC dibināšanā iesaistījās kopā ar komunistiem un čekistiem. Par saucējpīli darbojās E.Levits. Meirovics piekrita iet Latvijas ceļā saucējpīles aicināts.

Pēc Latvijas aiziešanas pa Pleskavas ceļu Meirovics publiski nožēloja trimdas simbiozi ar komunistisko mafiju.
Pēc krievu pasaules nostiprināšanas darbiņa E. Levita alga bija mega apmaksāta vietiņa. Trimda atjēdzās, bet darbs bija padarīts.
NA priekšgalā ir nenobrieduši indivīdi. Pēc neatslāpstošās un neizskaidrojamās vēlmes redzēt Kremļa kurmi augstajā amatā saprotams zēniņi grib nodrošināties kādam laikam.
Bet ko pārējie vecbiedri? Neticu, ka sirgst ar Meirovica sindromu. Arī rūp tikai sile?
Paristi vēlas ES komisāru. Godīgi un saprotami. Pragmātiski siles rukši….





FOTO: Tieši ar Levita palīdzību žīdi iznīcināja Latvijas lepnumu: LIEPĀJAS METALURGU !

Egils Levits

13.02.2019. 14:46

mazs zēns būdams, kopā ar savu žīdu gimenīti pag. g.s. 70. gadis no Rīgas pilsētas, LPSR parcēlās uz Izraēlu kopā ar turpat visiem VDK žīdu izcelsmes navumaucējiem.

Kad mazais Egils pieauga, viņš aprecēja ļoti labi ivritā runājošu tumšmati žīdieti ar līku degunu. Kad notika VP balsojums Saeimā, TV rādīja šo žīdu Levitu ar viņa sievu. Ja Levitu iebalsos tagad par VP, pirmā Latvijas lēdija būs maza auguma melnmate žīdiete ar līku degunu. Un no Izraēlas un ASV Levitu pāris atvedīs citus žīdues, jo no Latvijas vēl ir ko ņemt – daudz valsts kapitālsabiedrību. Viņi visi sarunāsies ivritā, ko latvieši nesaprot.

13.02.19

You may also like...

15 komentārs

  1. latvieši saka:

    jau tagad daudz ko nesaprot, kas tagad
    tiek runāts latviešu vārdiem ! :))

  2. minoritāte saka:

    Par valsts tautas prezidentu,un ne tikai,ir jābūt tās tautas cilvēkam.
    Vai sveštautiešu bīdītāji paši nav tādi?

  3. Žīdlatvija-katra latvieša kauns un negods! saka:

    Ja 4.maija režīms ir laikmetīgs pazemojums latviešiem,un visiem saprotams,ka netīrā polītikas mātīte sagādā tādas vilšanās,tad ar žīdisko valdīšanu ir citādi. Kur pasaulē,latvietis ar lepni paceltu galvu varēs sacīt,ka viņa dzimtenē valsts prezidents ir žīds?! Visļaunākās,riebīgākās tautas pārstāvis par prezidentu! Viņu izvirza “nacionāļi”. Varbūt visiem beidzot pieleks,kādai nācijai patiesībā kalpo,tie “nacionāļi”.

  4. Amelita saka:

    Partijnieki ievēlēs kādu savējo. Bet atcerieties, ka uz vēlēšanām neaizgāja gandrīz puse no balsstiesīgajiem. Jo neticēja šiem.

  5. Upuri mēs neesam vieni saka:

    “Vara uzskata par nepateicību savu upuru pretošanos.”/Rabindranats Tagore/ Vesela brigāde 4.maija režīma kalpu strādā pie mūsu rakstiņu autōru identificēšanas,lai tad,kad būs kārtējais “kažoku pārmesšanas laiks”,labākajā gadīgumā “vainīgos” varētu izsūtīt uz Sibīriju,bet vēllabākā gadījumā varētu piežmiegt turpat uz vietas. Pašizredzētās tautas,Krievijas tv.kanāli,arī krievu vidū sameklē atbilstošus upurus. Puķiniskā elite izdalot miljonus rubļu,lai tāds kanāls,kā REN.tv. sagatavotu asu sižetu raidījumus par apokalipsi,kura nule,jau klaudzina pie durvīm. Mērķis viens:—Cilvēkos iesēt bezcerību,domas,ka neko savai dzīvei nevar plānot; pirmkārt,nevar veidot ğimeni,radīt bērnus,celt saulītē kultūras saknes,jo tūlīt visam būs beigas klāt. Vai 4.maija režīms sen,jau nerealizē tādu prettautisku bezcerības iedzīšanu?! Patiesais latviešu īpatsvars ārzemēs (kuri aizbēguši no bezcerības valgiem) šobrīd ir lielāks,kā Latvijā palikušo skaits. Par,ko tas liecina?: Ka atliek tikai Latviju atbrīvot no pēdējiem Latviešiem,un Latviju pasludināt par jauno Izraēlu,jo zināmā Izraēla pašlikvidēsies. (Tā lēmuši cionistu kongresos.)

  6. AGedroics saka:

    Kurš vēl nesen aicināja balsot par NA ???

  7. viņiem saka:

    Jau dzīvokļi viņiem ir jauni un brīvi.Viņi jau ir ceļā…..

  8. kongresos saka:

    tikai apstiprina “ģēniju” izdomātos plānus !

  9. Valdis Freimantāls saka:

    Pie ministru kabineta badastreiko Dzelzs Ainārs Kadišs.

    Izmisuma dzīts latvietis piesaista pasaules uzmanību Latvijas varturu visatļautībai!

    Tautas Varas Fronte sākusi aktīvu, pārdomātu lamatu izlikšanu varas žurkām!

    Redzēsim kas būs tālāk!

    Sekosim Valentīna Jeromējeva reportāžām no Ministru Kabineta sliekšņa. Facebook.

    Lamatas princips – starptautisks skandāls no Rīgas centra.

  10. pusžīdu/žīdu „ģēniju“ „varoņdarbi“:
    .
    .
    .
    Admins
    Jūsu komentārs tiks izmantots par ieganstu kādam citam rakstam.
    Paldies !

  11. auseklis saka:

    Vai levita paziņojums par kandidēšanu pie nosacījuma, ja visa koalīcija to atbalstīs, neizskatas pēc šantāžas?

  12. ES saka:

    Ne viens žīds nevaldīs Latviju! NEKAD

  13. ak tā ? saka:

    Bet godmanns ?
    Prezidents jau tikai dekorācija – zic valdnieks…

  14. to 2019. gada 13. Februar um 22.47 Uhr saka:

    “Dienas” portālā ar, laikam, dežūrē kāds
    pusžīdelis, kurš pie komentāriem par Levitu
    atzīst tikai plusus, bet mīnusu neļauj ielikt…

  15. NEZINĀMAIS PAR ZINĀMO saka:

    Vai ziniet,kas ir aiz tumšā lodziņa jauno bankomātu augšējā daļā?- Pareizi,videokamera. Tomēr,tā nav,gluži vienkārši videonovērošanas kamera! Pirmkārt; to nolādēto robotu speciālisti pārcēla kameru tādā līmenī,lai tā atrastos iepretīm cilvēka galvai. Tam bija savs dibināts iemesls. Pienākot pie bankomāta tagad tiek sagaidīti sejas biometriskie parametri. Speciālā ierīce,kura ir tikai,itkā videokamera nolasa uz pieres iestrādāto radioaktīvā izotopa svītriņu kodu,kuru cilvēkam pierē iestrādāja ar lāzerierīci,kad viņu “fotografēja” biometriskās pases izgatavošanai. Ja var ticēt youtubē atrodamajiem dokumentālajiem materiāliem,tad moderno bankomātu uzdevumu funkcijās ietilpst arī svītriņu koda iestrādāšana uz pieres,ja gadās cilvēks,kurš vēl nav apzīmogots,lai nākamā elektroniskā atpazīšanas ierīce to varētu identificēt. Banku kartes ir nesaraujami saistītas ar citiem cilvēka @ apzīmogojumiem. Lasi: JĀŅA ATKLĀSMES GRĀMATĀ 13.nodaļu!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *