LRTT vēstule žīdu bandas kalpam V. Dombrovskim‏

L. Grantiņš. H-86, LRTT - KopieŽīdu noziedznieku darbības rezultātā 2 500 latviešu atkal ir izsviesti uz ielas !!!

Tu, nelieti Dombrovski, tiksi tiesāts par Liepājas Metalurga iznīcināšanu un sadarbību ar krievžīdu cionistu noziedzniekiem. Tavs uzdevums bija izveidot KOMISIJU, kurai būtu jāizskata LM žīdu noziedzīgās bandas sabotāža pret Latvijas valsti. Tai vietā tu, noziedzniek, izpārdod Eiropā modernāko iekārtu kriminālajām krievžīdu bandām.

LRTT, ar starptautisko iestāžu palīdzību, pierādīs tavu vainu un aizvilks tevi uz karātavām. Nedomājiet, ka jūs salašņu banda(dombrovski, reiniki, maizīši, kūtri) tiksiet sveikā cauri. Nacistu liktenis jums ir jau uz pieres uzrakstīts.

P.S. Personīgi jums novēlu: nolādēti jūs un jūsu dzimta, kas jūs radījuši !

Nolādēti, lai ir arī tie, kuri jums roku sniedz !

Es nekad un ne mūžam nepiedošu savas tautas bendēm.

Lūk, kā ar pasaules žīdismu jārunā: http://www.youtube.com/watch?v=IcZfRGGcxYM

L. Grantiņš

www.tautastribunals.eu-14Šī vēstule ir nosūtīta arī personīgi noziedzniekam Dombrovskim uz viņa cionista midzeni.

Par šo žīdu noziegumu pret latviešu tautu nedēļas laikā tiks informēti arī ES deputāti un Vācijas drošības iestādes.

KatiņaVienreiz ir jādara gals cionistu ārprātam pret latviešu tautu.

FOTO: Paradoks, ja gribi saglabāt savu psihisko līdzsvaru, tad neķeries klāt šai grāmatai, bet šīs zvērības, kuras veikuši krievžīdiskie boļševiki, ir jāzina katram… .

Latvija ir unikāla žīdu kontrolēta valsts, kurā žīdi bauda neiedomājamu izredzētību.

Šie parazīti zem HOLOKAUSTA širmja ir pilnīgi zaudējuši sajēgu. Tiek zagts un laupīts uz nebēdu. Liepājas Metalurga afēra tam ir spilgts piemērs. To visu atbalsta un pat veicina tādi “iestādījumi” DP, SAB un ST. Un kā lai ne, jo šīs iestādēs par vadītājiem ir iecelti lopi, daļēja cilvēka izskatā, kuri darīs visu, ko pavēlēs cionisti.

Atkal un atkal ir pierādījums tam, ka komunisti nav cilvēki un tāpēc viņi ir jānostāda ĀRPUS LIKUMA, tieši tāpat kā vācu nacisti. Vācu nacisti, protams, bija “bērnu autiņos”, salīdzinot ar žīdu cionistiem un komunistiem. Tāda atziņa ir arī izteikta grāmatā KATIŅA. Šo grāmatu nebija iespējams lasīt, ja bija agri jāceļas. Pēc lasīšanas murgos ir “jākaujas” ar šiem šausmu viepļiem. Tas, kas tur rakstīts par poļiem, ir pilnībā attiecināms uz latviešiem.

Mēs arī šodien zinām, ka latviešu virsniekus Litenē pavēlē noslepkavot žīds, čekas asinssuns Mavriks Vulfsons, kurš ir apbalvots ar Triju Zvaigžņu ordeni,* tad arī pamatoti rodas neiedomājams naids uz šiem “ciānas izredzētajiem”. Nekādi likumi nespēj šo naidu noslāpēt !

Tas reiz nāks ārā ar drausmīgu “sprādzienu”.

Mavriks-VulfsonsVisi šie zaharjini, lindermaņi, kargini, krasovicki, cilēviči un vesela plejāde pārējo, tikai uzlej degmaisījumu pašu neliešu radītajam antisemītismam, jo viņi ir visīstākie parazīti, kuri dzīvo uz mūsu tautas rēķina. Tikai un vienīgi paši žīdi un komunisti ir vislielākie antisemīti. Tāpēc viņi, pēc visiem šodienas pasaulē pieņemtajiem likumiem, ir sodāmi par genocīda īstenošanu pret citām tautām. Viņu absurdo apvainojumu laiks pret latviešiem un citām tautām ir teju, teju iztecējis.

MIGLA SARKANĀ- NOLĀDĒTĀ

FOTO: Šis sātaniskais izdzimtenis, kurš lika noslepkavot latviešu virsniekus, vēl šodiem “klimst”(garīgi) pa 4. maija kliķes gaiteņiem un veic savus asinsdarbus pret latviešu tautu, tāpat kā Putina Krievijā, kur Mauzolejā pūst vēl viens žīds- Blanks(Ļeņins).

Vai tad Mavrika fizionomija nesatur  Sātana vaibstus ?

Tiesāti tiks viņi paši.

Dieva Likumus nebūs nevienam pārkāpt. Katrs saņems viņam pienākošo algu.

DIEVS SVĒTĪ LATVIJU !

* Kas tie par cilvēkiem, kuri šo, ar latviešu tautas asinīm aptraipīto “bleķi”, uzdrīkstas kabināt kaklā ? Domājams, tikai tādi, kuriem sirdsapziņa ir noslīdējusi tajā vietā, no kuras kājas aug. Grantiņš atteicās šo ordeni pieņemt, kamēr tas nav atņemts čekas izdzimteņiem- godmaņveidīgajiem…. .

08.10.13.

You may also like...

7 komentāru

  1. ANDRIS7 saka:

    VISU LABU DIENU!
    Ja parejam,no varmacigi uzspiestam sizofreniski aprobezotam zinasanam uz vispareju visaptverosu
    skatijumu vismaz par pedejiem 4000 gadiem,tad viss nonak savas vietas.
    Katrs fakts un notikums ienem saprotamu vesturisku secibu un musu vietu
    taja,jo bez pamata nakotnei nav jegas.
    a)pandoraopen.ru/2013-08-18/slavyanskoj-civilizacii-byt/
    Liepajas Metalurgs uzreiz noklust daudzo notikumu seciba.
    Rupniecibu sagraut ir viens,bet jaiznicina tacu pats cilveks,it ka ciesanu
    par maz.
    b)pandoraopen.ru/2013-08-09/nanovakcina-tajnaya-chipizaciya/
    Nevienam nav ienacis prata,ka pieradinot mus pie vakcinam,viena jauka
    bridi “iesmeres” indi.Zinama esmas metode.
    Visi notikumi bijusi.No kurienes tautas skaitisanas tradicijas ?
    Pec lielas sausanas nak skaitisana.Prasiet viedajiem.
    c)gsidorov.info
    Visas 5 lekcijas Tomska.Ja butu iespeja brauktu.Sleptais zvaigznu
    civilizacijas sakums.Visas gramatas lasamas ar 4000 gadu senu izpratni.

    VELAK VEL. TENcINU.

  2. Os saka:

    Maskavas agenti Latvija diversanti un teroristiskie banditi laupitaji,sava LTV-3 apmaksajusi dezinformacijas kampanu,ka-Uzturesanas atlaujas okupantiem-legalizeta okupacija,nodrosinasot sis Valsts budzetam tadu Fantastisku pelnu,kad nabaga pensionari busot gana partikusi,visiem zemniekiem,arhitektiem,viesmiliem un celu remontetajiem busot tads darbs,ka nauda vares peldet ka niere taukos un vel-Pari paliksot nauda debesu brinumu velns zina kadiem darbiem. Apsurds,meli,sanak ta,ka redz tak pati Latvju tauta pat “Ludz”,lai vinu-okupe. Latvju tautai-par savu naudu vajag integret okupantus-macot ienaidniekiem savu latv.val. Rada dezinformativu un prettautisku domu plassazinas lidzeklos,ka Latvju tauta pati grib,lai vinu okupe galigi un pilnigi iznicina. Sanak,ka Mes Latviesi pasi loti gribam integreties vinu vidu,par savu naudu-apmaksajot sevis Nogalinasanu.

  3. Os saka:

    Labs Komunists ir-Miris komunists,zidu velna kalpi noladetie muzu muzos un jusu dzimtas

  4. Os saka:

    Uzturesanas atlaujas,so paveidu maksligai un planotai okupacijai ar krieviju,sis Valsts darboni jau apstiprinaja tad,kad Komjaunietis aktivists Kalvitis bija premjers,tas ir cik gadi jau pagajusi,cik krievzidu teroristu ir iebraukusi,lai taisitu krievijas diversiju aktus sini Zeme pret Latvju tautu-genocidu vai tiesi Holokausts nozime-ar zidiem izdarits upuris zidu dievibai-Velnam\Jave\Allah\Buda\Kristus un t.t.,Velnam jau vardu ir daudz,sauc ka gribi,Velna butiba launums absolutais no ta nemainas. Interesanti-kapec tad ieprieksejos gadus,ka dara ” gudras” nacijas,no sim uzturesanas atlaujam nauda aizgaja ka-melnaja cauruma un nepalika Pari?! Jus meslus tikai lode arstet ir spejiga,tas gan ir Pieradits fakts,noladeta krievzidu rase,Pasaules un visas Cilveces serga

  5. Ivars saka:

    Jautaajums raksta autoram-Vai juus uzskatat,ka V.Dombrovskis un partija Vienotiiba pienjem latviesu tautai nelabveeligus leemumus un balsojumus?

    Admins
    Noziedznieks nevar veikt neko pozitīvu.

  6. Zulu saka:

    Jā, taču ES diktē savus nosacījumus un pieļauj visu kas jau pieļauts. skaidrs viens, ka šobrīd zaglis visskaļāk bļauj “ķeriet zagli”. Tiešām slima pasaule.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *